Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

Aaronnel^ 30-06-07 20:07

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

Nu am zis ca nu mai e frumos(inca nu s-a invechit Kitul de la RIEGER, la anu nu o sa mai imi placa daca apare altul:lol: ) ...... chiar daca n-am facut public .... Thex poate sa confirme ca VW PASSAT este masina mea de suflet:rolleyes2 ...... as alege-o dintro 1000

E treaba mea ce imi place si ce nu .... fiecare om are preferintele si gusturile sale.

Kaluvr6 30-06-07 20:08

hai sa facem un sondaj de opinie cu ce parere are fiecare user. Merge? Nu in legatura cu Corrado Passat, in legatura cu ce fel de om esti tu. Sa mai aducem aminte faza cu ziua lu Hellfire la Rustic? Cum tu stiai sigur ca Trafy, Adytzu si alti vreo 8 9 useri vin cand nimeni nu stia nimik??

Aaronnel^ 30-06-07 20:09

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 974922)
hai sa facem un sondaj de opinie cu ce parere are fiecare user. Merge?

Normal ca toti o sa voteze impotriva mea ... Oricum nu prea ma inter ce cred altii.... eu raman la parerile mele....

Kaluvr6 30-06-07 20:12

DC crezi tu ca toti o sa voteze importiva ta aaronele?? De cuminte si corect ce esti? Da tu te`ai intrebat vreodata de ce lumea se ia de tine mai mult sau mai putin?? Oare suntem noi toti nebuni si tu esti sanatos?? Ia spune

Aaronnel^ 30-06-07 20:18

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 974931)
DC crezi tu ca toti o sa voteze importiva ta aaronele?? De cuminte si corect ce esti? Da tu te`ai intrebat vreodata de ce lumea se ia de tine mai mult sau mai putin?? Oare suntem noi toti nebuni si tu esti sanatos?? Ia spune

:rolleyes2 Voi sunteti sanatosi .... eu sunt ala nebun
Faceti ce vreti ... facem referendum, sondaj de opinie .... orice .... eu tot la parerile si gusturile mele raman ....

Faceti-mi un chestionar si eu va raspund ;)

P.S: daca nu mi-ar place corrado dc dreaq as mai tine linku la semnatura??? ca sa ma aflu in treaba sau ce?

trafy-vr6 30-06-07 20:20

cu gandu ca poate te da Geo o tura cu Corrado:)) sa`ti amintesc cand ridicai astranu meu in sclavi: Domne ce misto iese...are potential...e bestiala si plm..era stock:)

Kaluvr6 30-06-07 20:21

In fine, nu mai am ce discuta pt ca am 23 de ani si u 14 (multi inainte) si deja o dau in copilarii, da ma gandeam ca cu discutia asta mai inveti cate ceva da se pare ca nu. Mai ai de crescut si de invatat da ce e naspa ca o sa cresti parsiv si pe interes cum e la moda acuma si crede`ma aaronele, NU AI NIMIK DE CASTIGAT. O sa`ti pierzi TOTI prietenii, si singurii care o sa`i ai o sa fie la fel ca tine, parsivi si cu cel putin 2 fetze. Nu o sa stii ce inseamna sinceritatea si o sa ajungi sa e minti singur. Asculta la mine ce am zis si o sa vezi ca asa o sa fie. Bafta

SSJ_Gohan 30-06-07 20:25

He's damn right..

Good one Geo..

Vinerea nu o sa fiu de prea multe ori prezent..mai merg si eu pe la tara, pe 14 vin si am sa iti mai aduc videoclipe ca are balta peste :D. De facut..fac binisor dar ma cam dor coastele :lol: :lol: :lol:

Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalutareeeeeeeeeeeeee eeee Fraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar n-aaaaaaaaaaaaaaaaaaam semnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal)

trafy-vr6 30-06-07 20:26

buna zaua Frate Gohan:)) hau du iu du ?

Aaronnel^ 30-06-07 20:26

Treaba voastra ... credeti ce vreti.

Am observat inca de pe la inceput ca unora nu le convine prezenta mea pe forum si la intalniri... ca deh .. eu sunt ala micu`

SSJ_Gohan 30-06-07 20:27

ai em fain Fra, tenchiu for easchin

Adytzu_JerrY 30-06-07 20:33

NUu am ce comenta la discutia ta cu trafy ......ti`ai aratat adevaratu interes ce esti .....sa fi in centru atentiei,...
Si acum ca tot s`a adus aminte de ziua lu Helffire la Rusticu ca vin eu ...? Ai vb tu cu mine ...? de unde stiai ca vin ? tu niciodata nu m`ai sunat pe mine ...si nu cred ca ai nr meu ...mai ales sa vb cu mine sa merge la rustic...RUSINICA .. :oops:

mertzanel 30-06-07 20:33

salut all....(mai postez si eu sa nu imi iau ban k doar ma uit) si k sa nu fiu offtopic (si oricum nu am cum pt k threadul se numeste discutii diverse) are dreptate geo la faza cu aronel...da tre sa-l intelegetzi k e si el mic si cum apare cva mai nou si mai stralucitor hop si el...k asa sunt copii...mie unu imi plac aproape toate masinile userilor(atata timp kt nu o dau in kitch..k am vazut niste specimene la intalnirea la kre am fost si eu..fara suparare da nu mi-au placut 2 masini- poate va dati si singuri seama kre) cheers!

trafy-vr6 30-06-07 20:35

enitaim fram
aaronele...sa nu crezi ca am facut asta ca sa fac subiect de cearta dar sincer numai curvele se comporta asa....am vrut sa iti arat si sa te invat ca nu e bine cum te comporti...crezi ca daca iti alegi prietenii dupa masini si bani o sa fi mahar? neh frate..vb lu geo..o sa ai si tu prieteni cu 2 fetze ca tine si o sa vezi tu mai tz ce naspa o sa fie cand o sa ai astfel de prieteni ( nu`ti doresc ca stiu cum e..din pacate am multi dar am ramas amici cu ei )...io zic sa iti revizuiesti comportamentu..bafta

TigerGTS 30-06-07 20:39

Ultimul post al lui Geo sa-l inveti pe de rost si sa il respecti si in culcare si in sculare daca vrei sa nu ajungi asa. Macar cu prietenii tai apropiati sa nu faci din astea ca ii pierzi!

Si bine ar fi aaronel sa nu ramai la parerile tale si sa le iei in considerare si pe ale celorlalti...Acum sa incheiem subiectul si sa speram ca vei renuntza la astfel de comportamente si vei fi MAI SINCER si mai OBIECTIV (ca nu vad cum ai ajuns la comparatia Corrado = Passat)

SSJ_Gohan 30-06-07 20:41

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 974964)
enitaim fram
aaronele...sa nu crezi ca am facut asta ca sa fac subiect de cearta dar sincer numai curvele se comporta asa....am vrut sa iti arat si sa te invat ca nu e bine cum te comporti...crezi ca daca iti alegi prietenii dupa masini si bani o sa fi mahar? neh frate..vb lu geo..o sa ai si tu prieteni cu 2 fetze ca tine si o sa vezi tu mai tz ce naspa o sa fie cand o sa ai astfel de prieteni ( nu`ti doresc ca stiu cum e..din pacate am multi dar am ramas amici cu ei )...io zic sa iti revizuiesti comportamentu..bafta

La mine a facut referire fra aici :(((((((((((((((((((((((((((((((( nu ma bateaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa

Robbert 30-06-07 20:43

si eu sunt tot de partea lui geo, eu am observat de cand l'a plimbat TIR ca a schimbat semnatura si i'am si zis ca o schimba in functie de cine il plimba :D
la inceput il ridica in slavi pe trafy, apoi pe caddy, apoi a aparut gogu cu flocea apoi geo cu corrado pe care il ridica in slavi si chiar el zicea ca visa numai vr6 si corrado si acum pe tir :D

trafy-vr6 30-06-07 20:44

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 974969)
La mine a facut referire fra aici :(((((((((((((((((((((((((((((((( nu ma bateaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa

cu ce am facut referire la tine mestere? vrei sa ne batem? hai ca si asa sunt discutii aprinse aici...hai...i kick your ass later:P

aa si inca ceva referitor la ce a zis gbp catre oliver.... ma ionutze...am tot respectu pt tine dar sincer nu te vad la 18 ani cu masina de 150 cp...condusu il inveti singur, nu te invata nimeni si ca sa incepi pe masina de 150 cp nu prea te vad bine...in fine..sper sa nu fie cazu

TigerGTS 30-06-07 20:45

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 974969)

Eu VREAU SA VIN LA FRUCTE>>>> IMI CER SCUZE PENTRU NESIMTIRE DAR PLATESC BENZINA PANA ACOLO SA IMI FAC DE CAP IN LIVADA :d :lol:

SSJ_Gohan 30-06-07 20:46

aaaaaaaaaaaaaah fraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu ma bateaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa (hai fra..sa facem si noi putina drama..alea alea)

trafy-vr6 30-06-07 20:48

bine hai:)) Subsemnatule Gohan stai pe loc ! nu misca ! aici eu fac legea....cum l`am bagat pe aaronel la mititica pe dumneata te pun sa imi aduci toate masinile tunate din oras si toate astea in 60 secunde ( asta ca sa filmam gone in 60 seconds )

SSJ_Gohan 30-06-07 20:49

sa moara gicu, am un trabant, doua lada :-?...si parca mai era si un lastun. Merg perfect.

Oliver oricand vrei mergem si iti umpli stomacul :lol:

Adytzu_JerrY 30-06-07 20:50

trafy...:) iesim nene la aer ?:)) care vrea sa mai stea la un pahar de vorba haide`ti pe republicii ...Ne gasiti acolo

Robbert 30-06-07 20:53

as veni si eu , unde va intalniti? :D

IONUT-GBP 30-06-07 20:54

hai nu facem o intalnire acum 4 tuning :)) ? :D

TigerGTS 30-06-07 20:54

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 974957)
Tiger acu imi pare si mie rau:( ca ne`am certat dintr`un mare nimic...Imi cer scuze public fata de tine ...

Tu las-o moarta Ionutze...Acu` iti pare rau? Pana acum erai mare cocos? Ce ti-am zis eu omule? Sa nu mai aberezi pe forum, sa ne vorbesti despre ceva interesant, care sa reprezinte ceva...iar tu ce faci?...Razi de dupa monitor ca m-a lovit un taximetrist? Imi scoti ochii pentru ca masina mea a fost lovita? Tin sa te informez ca structura si partea tehnica sunt 99% intacte, iar fiarele se schimba, asa ca te-ai bucurat degeaba. Eu nu aveam nevoie de scuzele tale, pentru ca nu ma cobor la mintea unui copil de 14 ani. Daca vroiam sa iti dau o lectie pentru cuvintele tale urate erai aranjat acum, dar tot timpul am privit-o ca pe o greseala a unui copil si de asta nici nu m-am complicat...Scuze acceptate, dar ca idee generala pentru ce se intampla pe aici, "Apa trece, pietrele raman" sau "Dupa ce scoti un cui tot ramane gaura in lemn."

Kaluvr6 30-06-07 20:55

As veni si eu :) Unde ne int Trafy si Adytzu? Tot acolo ca aseara?

Aaronnel^ 30-06-07 20:55

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 974971)
si eu sunt tot de partea lui geo, eu am observat de cand l'a plimbat TIR ca a schimbat semnatura si i'am si zis ca o schimba in functie de cine il plimba :D
la inceput il ridica in slavi pe trafy, apoi pe caddy, apoi a aparut gogu cu flocea apoi geo cu corrado pe care il ridica in slavi si chiar el zicea ca visa numai vr6 si corrado si acum pe tir :D

Roberte pe Gogu cu flocea il ridic in slavi si am de ce pentru ca este un super prieten......

Il stiu de cand eu aveam 5-6 ani si el avea aproape varsta mea..... ne jucam NFS 1 sau Mario sau mai stiu eu ce .....

El si cu TT sunt prietenii cei mai vechi de pe 4tuning :)

Si TT este un super prieten mai ales felul in care ne-am cunoscut .. in fine long story

Adytzu_JerrY 30-06-07 20:57

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 974996)
As veni si eu :) Unde ne int Trafy si Adytzu? Tot acolo ca aseara?

da Geo ...dar stai sa pape si Trafy si iesim ...!

IONUT-GBP 30-06-07 20:57

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 974994)
Tu las-o moarta Ionutze...Acu` iti pare rau? Pana acum erai mare cocos? Ce ti-am zis eu omule? Sa nu mai aberezi pe forum, sa ne vorbesti despre ceva interesant, care sa reprezinte ceva...iar tu ce faci?...Razi de dupa monitor ca m-a lovit un taximetrist? Imi scoti ochii pentru ca masina mea a fost lovita? Tin sa te informez ca structura si partea tehnica sunt 99% intacte, iar fiarele se schimba, asa ca te-ai bucurat degeaba. Eu nu aveam nevoie de scuzele tale, pentru ca nu ma cobor la mintea unui copil de 14 ani. Daca vroiam sa iti dau o lectie pentru cuvintele tale urate erai aranjat acum, dar tot timpul am privit-o ca pe o greseala a unui copil si de asta nici nu m-am complicat...Scuze acceptate, dar ca idee generala pentru ce se intampla pe aici, "Apa trece, pietrele raman" sau "Dupa ce scoti un cui tot ramane gaura in lemn."

crede`ma ca nu am ras de tine...am zis asa:rolleyes2 ...si nu am 14 ani :D

trafy-vr6 30-06-07 20:57

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 974997)
Roberte pe Gogu cu flocea il ridic in slavi si am de ce pentru ca este un super prieten......

Il stiu de cand eu aveam 5-6 ani si el avea aproape varsta mea..... ne jucam NFS 1 sau Mario sau mai stiu eu ce .....

El si cu TT sunt prietenii cei mai vechi de pe 4tuning :)

Si TT este un super prieten mai ales felul in care ne-am cunoscut .. in fine long story

cum poti sa zici ca avea aproape varsta ta cand el are 19 ani?:))))))) sa cred ca ai sarit tu peste ani ?

Robbert 30-06-07 20:57

eu n'am nimic cu tine, nu'mi pot imagina forumul fara tine :D numai ca eu mereu spun ce cred si nu fac discriminare :rolleyes2

Robbert 30-06-07 20:58

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 974998)
da Geo ...dar stai sa pape si Trafy si iesim ...!

cu mine cum ramane? :sad:
va urasc :-P

IONUT-GBP 30-06-07 20:59

sutn si yo bine venit ? :)) sau nu ma haliti nici unu :(((

trafy-vr6 30-06-07 20:59

io unu nu t halesc ca nu sunt canibal

Adytzu_JerrY 30-06-07 20:59

acum am vazut postu tau :(
poti sa vi si tu
merg posturile repede si nu apucai sa citesc si pe`al tau

Robbert 30-06-07 21:00

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 975006)
sutn si yo bine venit ? :)) sau nu ma haliti nici unu :(((

stai la coada :lol: mai intai sa ma invite pe mine :lol:

edit: dati quote daca va dresati cuiva ca devine derutant :lol:

IONUT-GBP 30-06-07 21:00

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 975007)
io unu nu t halesc ca nu sunt canibal

atunci rectific "nu ma suportati niciunu ? :((("

Aaronnel^ 30-06-07 21:00

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 975000)
cum poti sa zici ca avea aproape varsta ta cand el are 19 ani?:))))))) sa cred ca ai sarit tu peste ani ?

eu aveam 5-6 ani si el este cu 4-5 ani mai mare ca mine .. avea cam 10-12 ani :)

In fine nu mai stiu exact cati ani aveam eu .. oricum in jurul acestei varste.... 5-6 ani.

M-am referit la varsta care o am eu acum :)

Adytzu_JerrY 30-06-07 21:01

si tu
si tu
si tu
EU CU TRAFI oricum (best friends) iesim mereu ...
my big brother :) trafy

All times are GMT +2. The time now is 21:34.

- Copyright 2026 4Tuning