Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Masina Mea ..! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33583-masina-mea.html)

Herbas 06-07-08 20:38

Re: Masina Mea ..!

De ce? Pentru ca sunt mai lungi si cei din spate ori o sa dea cu capul de plafon la fiecare groapa daca sunt moi, ori o sa le sara rinichii daca sunt tari

D o n n 07-07-08 20:32

e in reparatii capitale saraca masina....sper sa revin in forta cat de curand...momentan e bine ca e pe butuci...ca sunt niste amenintari la adresa masini :P

Robbert 07-07-08 20:53

Quote:

Originally Posted by Herbas (Post 1631885)
De ce? Pentru ca sunt mai lungi si cei din spate ori o sa dea cu capul de plafon la fiecare groapa daca sunt moi, ori o sa le sara rinichii daca sunt tari

cred ca s'a referit ca e bine pt ca are garda la sol mai mare

D o n n 07-07-08 21:48

e naspa...ca imi tine telescopul la maxim intins si imi trancane ca deja e fier pe fier in telescop si nu ati vrea sa mergeti cu ea...de asta e....cielo e cielo...bmw e ...bmw...sapt viit vin arcuri,interior din germania,rugina dispare,va fi mai lasata...etc...sper ca voi imbunatatii si muzica...oricum momentan o fac sa fie confortabila cum era noua :D

cEaska 17-07-08 14:24

hai sa te intreb o chestie ....... de ce ai segmentat motoru ... si cat te`a costat doar segmentarea?

D o n n 17-07-08 22:13

am facut`o acasa in curte eu cu tata...am pus segmenti noi,cuzineti si arborele cotit.pompa apa..garnituri filtre si ne`a dus undeva la 15 milioane... :D cu tot cu distributie..manopera....free :d

thex 25-07-08 22:27

2 Attachment(s)
new member:)... Suzuki SX4 4x4

Skija_vl 29-07-08 18:16

7 Attachment(s)
salut tuturor:D!!salut trafy :X :)))...sunt nou pe forum...asta e masina mea

Opel Vectra B, 1.6 16 v 101 cai, fabricatie 96....

trafy-vr6 29-07-08 22:21

sal Skyjet:))))) pardon Jetsky:D

CaDDy 30-07-08 20:47

bine`ai venit in da clab :))

cEaska 01-08-08 01:22

Hai noroc Skije ;)))

trafy-vr6 03-08-08 17:03

Si ca tot a venit vara si ar merge o vacanta la munte, mi`am cumparat impreuna cu un unchi un Mitusbishi Pajero din 1995,2 usi, motor 2.5 TD 105 cai ,4x4. Masina are 128.000 KM Reali, a fost adusa din Germania si neinmatriculata, a fost folista pt vanatoare, plimbari offroad. Cand am luat`o era intr`o stare jalnica, ruginita, nu`i mergea nimic pe partea electrica, nici macar farurile sau inchiderea centralizata. Am muncit mult impreuna cu inca un prieten ca sa o aduc pe linia de plutire, am facut instalatia electrica cap-coada, a avut motor 3.5i pe benzina dar a fost schimbat cu unul 2.5 td . Ca dotari are geamuri electrice ( puse de noi ), proiectoare ( puse de noi ), folie ( pusa de noi ), cd player cu 4 boxe ( puse de noi ), AC, ( freonul trebuie incarcat ), Alarma cu pager ( pusa de noi )servo directie, servo frana. Pe teren accidentat se poarta foarte foarte bine, e foarte stabila, demaraj tzava, iar 4x4 te ajuta mult. Consumul nu l`am facut dar din cate plinuri am facut, mananca ceva. Imi pare rau ca nu mai am poze sa vedeti cum arata inainte. Am vopsit`o, antifonata acuma 1 saptamana. Mai avem de lucrat ceva, mai exact: sa facem aerisirile la frana, schimbam ulei in cutie, servo directie, ulei de frana, curatzam rezervorul si interilorul masinii dupa care se va merge sa o inmatriculam. Asa ca cine vrea o plimbare off road peste 2 saptamani pana la Ranca rezervati loc de acuma ( buzz pe messenger ), mai am 3 locuri libere. Pozele o sa vina mai tarziu ca nu am cablu de date momentan aici. Masina va fi folosita pt offroad si se va merge la concursuri off road.

D o n n 03-08-08 17:10

misto masina si misto si pe la ranca,vin si eu cu a mea sa vedem ce pot amandoua pe acolo ;)) :P daca stii drumul de la ranca spre obrasa lotrului..bine ca este decat unul...acela cu denivelari naspa si bolovani si stanci.l`am trecut cu cielo..dar a iesit putin sifonat de acolo atat pe sub ea cat si motorul :P

trafy-vr6 03-08-08 17:12

D o n n, te tractez daca e ceva, pana acuma am mai strans 2 prieteni cu 4x4, vrem sa stam vreo 2 - 3 zile cu cortul. Te bagi ?

D o n n 03-08-08 19:05

pai nu prea ma lasa masina...ca vrea neaparat maine caseta de directie,apoi are concediu vreo 5 zile la service,apoi concediu medical la vopsitorie...

Skija_vl 04-08-08 18:42

foarte tare...bv'o trafy :P...as veni si eu dar vineri plec din tara :(....dar poate ne dam cu ea knd vin si poate vin si eu altceva :>...bft la toti

trafy-vr6 05-08-08 00:03

4 Attachment(s)
pajero,,,scuze pt claritate:)

radu_nb1 08-08-08 01:32

cam caty bani ai bagat frate in cielo, apropo rog un moderator sa imi stearga pozele cu dacia nova, am vanduto si nu are rost sa mai fie tinuta degeaba pe forum

D o n n 08-08-08 01:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1685260)
cam caty bani ai bagat frate in cielo, apropo rog un moderator sa imi stearga pozele cu dacia nova, am vanduto si nu are rost sa mai fie tinuta degeaba pe forum

te refereai la mine?daca la mine iti raspund : 70 milioane pana alalteri..azi deja(vineri) o duc iar la service sa imi schimbe caseta de directie,sa imi regleze directia,unghiu de fuga,tot ce tine de asta,apoi se va vopsi complet...:D umreaza sa iau un espero,de pe care voi lua jentile de 14" ,instalatia de aer conditionat,cdplaer boxe..proiectoare.etc ..apoi ala il dezmembrez :D apropo va place ucm arata masina mea acum?am facut ceva experimente inaitne de revopsire

radu_nb1 08-08-08 01:51

sincer nu am nici o treaba ca prieten iti zic mai bine luai un cielo mai nou,si nu mai bagai atatia bani degeaba in el,dak schimbi tot la el ce naiba nici ala de pe taxi nu asa cazut,parerea mea investesti mult si degeaba

D o n n 08-08-08 01:57

nu a fost cazut..dar am vrut sa fie totul nou pe el.sa nu am frica..si nu luam cielo mai nou,pt ca masina am primito de la tata..deci daca o dadeam o dadeam pe 2000...si nu avea rost...oricum e vorba de pasiune..m`am atasat de ea si nu poot sa o dau...am avut ocazia sa o schimb cu multe masini printre care un 318, opel astra...mai multe...cei de la mine din oras care stiu masina...sunt surprinsi de fiecare data cand o vad pt k mereu am ceva nou pt ei ;) motorul e refacut,totul skimbat in el...dar acum s`ar putea sa vina un executiv peste el...de 90 de caluti :D

recBeat 13-09-08 13:09

9 Attachment(s)
Dupa cum va povesteam, corsa a primit recent un set de discuri si placute de frana ceva mai performante + folia fata-spate autorizata. Pt cei care nu au reusit aseara sa ajunga, atasez cateva poze.

trafy-vr6 13-09-08 14:47

se simte diferenta la franare?

recBeat 13-09-08 15:09

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1750803)
se simte diferenta la franare?

ffffffff.. diferenta enorm de mare (si inca sunt in rodaj cu ele 200km), probabil si din cauza ca discurile si placutele pe care le aveam erau terminate, cel putin discurile mai aveau umpic si crapau (deja se vedeau mici fisuri pe ele). Cu astea ie alta viata. :-P

radu_nb1 13-09-08 16:05

felicitari ptr achizitii, o treaba f buna

recBeat 13-09-08 19:59

merci.
Trebuiau schimbate oricum pt ca nu fusesera niciodata schimbate (din 2003) si daca tot trebuia sa fac investitia asta, am preferat sa achizitionez ceva mai performant si la un pret normal (raportat la calitate-pret) decat niste turcisme stock (cu adaos de 300%) care oricum tot la banii astia ma duceau.
EBC rullz :peace:

Herbas 13-09-08 20:27

deh acum asta e piata pieselor auto din ro. cam multa lume se orienteaza pt piese aftermarket sport decat cele stock, care sunt si mai scumpe si mai proaste, facute de cine stie ce firma sub licienta....

recBeat 13-09-08 20:43

Quote:

Originally Posted by Herbas (Post 1751306)
deh acum asta e piata pieselor auto din ro. cam multa lume se orienteaza pt piese aftermarket sport decat cele stock, care sunt si mai scumpe si mai proaste, facute de cine stie ce firma sub licienta....

pai nu am eu dreptate? exact asa am patit si cu suspensia: Am fost la un magazin in vl (nu dau nume acuma) sa intreb la cat ma duce kitul complet arc + amortizor stock si mi-au dat un pret undeva la 600e, iar eu pe suspensia KW am dat mai putin de 500e. (vre-o 450 parca nu mai stiu exact)

trafy-vr6 13-09-08 20:59

depinde acuma. uite eu de exemplu imi fac comanda singur de piese la Elit, am un prieten in Slatina care are magazin de piese si mi le aduce la pretul normal la care le cumpara de acolo, decat taxa de transport platesc vreo 30 ron,,,

cosmin_cosmin_1 14-09-08 08:18

vezi ca la autokarma mi se par mai ieftine. eu nu am mai cumparat in ultimul timp de la elit. de exemplu radiatorul meu l-am luat cu 170 lei fata de 300 lei cat era la elit.

trafy-vr6 14-09-08 09:07

nene tocmai a plecat un pr in Germania sa ia un focus lovit de la un park auto cu masini lovite si dezmembrari si l`am pus sa se uite de instalatie AC pt Tigra ta, daca gaseste ma suna sa`mi zica pretu si te anunt

cosmin_cosmin_1 14-09-08 12:29

mersi,dar astept deja compresorul din anglia, si pentru tevi si aeroterma am vorbit cu cineva din campina,sa vad daca rezolv ceva cu el. nu am stiut de prietenul tau ca pleaca. nu stiu un motor c14nz cat o fi in germania,dar probabil nu se merita efortul..ala caut acum, am fost ieri la dezmembrari acolo la opel,langa interex, dar era inchis.

trafy-vr6 14-09-08 12:50

cer ca innecati acolo. mi`au cerut pt un melc de la trapa 50 ron si l`am luat din alta parte cu 20 si montaj

recBeat 14-09-08 13:06

unde sunt dezmembrari de opel langa interex? asi mai avea si eu nev de una alta.

Herbas 14-09-08 13:23

daca stiti cumva dezmembrari de fiat pe langa vl sa imi ziceti si mie.

trafy-vr6 14-09-08 17:38

langa interex:

dupa ce treci de podu ala de la interex ( cand te duci spre calimanesti ), se face o intersectie, stanga rompetrol sau petorm ce e, dreapta Alumil si soseaua de centura si se faceo straduta mica in dreapta, la strada mare sunt nsite masini expuse de vanzare intr`o curte...

pt fiat: cum treci pdu de la troianu ( spre raureni ) imediat cand ai coborat podul pe dreapta prima curte sau la vladesti dupa unitatea militara sunt nsite fiaturi uno galbene pe dreapta iar dezmembrarile pe stanga intr`o curte, au un opel astra f caravan la poarta sau in curte, un astra g negru tunat la poarta...

trafy-vr6 13-11-08 20:02

4 Attachment(s)
graba strica orice efect :(

11tun 13-11-08 20:30

nasol ...incearca la ala de lipeste bari colo la vladesti langa electronics, sau daca nu vorbim cu cineva sa ti`o faca cu fibra si vopsita. Se poate repara si nu costa scump. Am mai reparat si eu odata spoilerul la Bora, era tot din fibra.

trafy-vr6 13-11-08 20:43

ai idee cam cat costa? aia e cel mai grav si in partea cealalta este putin crapata....

cEaska 16-11-08 19:35

ala care lipeste plastic langa electronics, (asta daca va referiti la ala de la vladesti), e neserios, ca sa zic asa ...... nici nu te lasa sa intri in curte ..... stai pe la poarta :))

All times are GMT +2. The time now is 13:33.

- Copyright 2026 4Tuning