![]() |
1 Attachment(s)
focusu meu
|
jentile am vrut sa para ca se invart si asta am si zis canu am pus nici o piesaq pe ea ci m-am jucat cu piesele care le avea
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :wink: |
2 Attachment(s)
am revenit cu o skoda combi......un timp vedeti ca o sa tunez numai masini combi adica breakuri :D
|
4 Attachment(s)
Sal'tare sunt nou pe aici asa ca pls nu radeti prea tare de mine..... :roll: :roll: :shock: :D , am si yo deocamdata cateva poze cu mashinutze modificate de mine,dar sa nu radeti:
|
3 Attachment(s)
primele mele 3 lucrari asta aja k sa aveti de cine sa radeti :oops: .... :lol:
P.S. nu mai are rost sa pun poza stock .... pt k masinile sunt cam stock :roll: |
pai nu le-am mai vazut?!
|
Ad1 nu au fost puse la various ..... si m-am gandit sa va arat cu ce am inceput eu .. cu un singur tutorial si ala vai de el (ma refer la cel cu FIBRA)
|
Re:
2 Attachment(s)
asha cum am promis am adus o poza cu o toyota facuta de mine.Sursa de inspiratie sticker Hori_cutz.10x for that :D :D
Va place :lol: P.S: am vazut pe forum mai demult un volkswagen CORRADO sau SCIROCCO modificat (nu stiu dak virtual sau nu).poza era facuta din spate si masina era de culoare portocalie sau verde (sau combinate) nu mai tin bine minte. MA AJUTA SI PE MINE CINEVA>>>>PLSSSS |
frumoasa coperta :D
|
1 Attachment(s)
... :roll:
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti
|
mi-a fost mila sa-i schimb jentile ca arata bine cu alea care le avea
|
n-arata rau...felicitari !
culoarea totusi cam lasa de dorit... |
draqlogan
2 Attachment(s)
draqlogan
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
pe cuvantul meu de nu iesise frumoasa masina dar i-am dat porcaria aia de gradient si mi-a facut-o praf si am salvat-o din greseala peste cealalta ca vroiam sa fac doua variante
|
SLogan
1 Attachment(s)
sper ca va place
|
varianta mea a Eliea
1 Attachment(s)
ELIa 2
|
BDD asa de distractie
2 Attachment(s)
BDD
|
LER
1 Attachment(s)
ler
|
da vad ca esti pasionat de tuning pe dacii :D mai tuneaza si tu alte masini nu numai dacii....spor la treaba :D
|
el tuneaza DACII ...nu DACI
|
dacia e romaneasca
1 Attachment(s)
I love DACIA
|
1 Attachment(s)
M-AM CHINUIT LA ASTA 6 ORE
SPER CA A MERITAT |
2 Attachment(s)
honda...va place? :D
|
bravo ra2 ...ma bucur ca ai observat gresheala shi ai editat`o :D
|
lasa greselile mele gramaticale.......... si comenteaza despre ultima mea masina :D
|
frumoasa,dar mai putea fi lucrata
|
Re:
Quote:
imi place culoarea si vinylul,care mai trebuia marit putin bafta |
@ra2 ... no comment :D ..ma abtzin
|
2 Attachment(s)
ultima mea creatie...astept pareri si critici
|
3 Attachment(s)
Am si eu o masina... Tineti cont ca e a doua.
|
@Yackone : interesant felul in care ai gandit proiectul,insa puteai sa-l studiezi mai mult si anume:felul in care se deschid usile,neoanele.puteai chiar sa pui alte jenti,sau cel putin sa schimbi discurile de frana,care sunt ireale,din punct de vedere al iluminarii,al materialului,etc.si nu inteleg de ce ai unit spoilerul fata/spate,pragul cu caroseria?!
@Yonut21 : puteai sa-i dai ceva transparenta la leyerul cu sigla vw si la jenti sa nu vopsesti si spatiile dintre spite. |
3 Attachment(s)
:ballbounc....am facut doua variante.....
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
E mai bine acu?
|
Yonut21 : alta viata acum,nu?
ra2 : ti-ai revenit mah? ;) |
2 Attachment(s)
am fakut si yo un Clio Symbol..sper sa va placa :arrow: :arrow: :arrow:
|
Re:
[quote=\"ad1\"]Yonut21 : alta viata acum,nu?
Da si ms inca odata! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning