![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Wee da n-ati specificat care Alin ....BY ALin ...sau Alin:))))))) ca se pare ca e concurenta intre cei doi:))) asa vorbeste lumea:)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
unde nu m-ar eclipsa si pe mine o data, macar.:pelvic_th :pelvic_th
|
N-a zis nimeni ca nu sunteti ...chiar va rog ca Vineri ...sa prezentati si voi punctul de vedere ...fiecare in parte daca se poate ...asta asa ca sa fim mai multi sa o eclipsam noi pe Laura:))
|
Quote:
|
ne-am gandit noi, stai linistit. sa vedem ca am auzit ca e o scumpete de fata.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in ultima vreme am fost ff ocupat si mai rar pe la piatra neamt. |
Quote:
|
mai dgra imi dati mie 500 euro si va aduc pt fiecare kte o fata :))
GTRs eu vin :D:D asta in kaz d nu ma impusjca careva pan maine :)) |
In urma cu ceva timp am fost sunat de la o televiziune noua care va emite in judetul Neamt de o domnisoara reporter care mi-a facut o propunere de realizare a unei emisiuni de tuning.
Am discutat cu majoritatea dintre voi implicati in acest fenomen ce se numeste tuning la noi in oras...si m-am bucurat ca mesajul a fost receptionat asa cum trebuie. Pentru cei care nu stiau inca de emisiunea de tuning ce urmeaza sa se realizeze va anunt acum . E oficial ...am pus la punct primele detalii in acest sens...emisiunea se va difuza saptamanal ...va avea o continuitate cat timp vor aparea proiecte noi ...deocamdata vom lucra cu proiectele existente. Se vor face filmari din timpul realizarii proiectelor ...filmari de la intalnirile saptamanale ...filmari la show-urile de tuning la care comunitatea va participa in viitor ...absolut tot ce misca in materie de tuning in Piatra Neamt si pe viitor sper... in judetul Neamt se va vedea aici. Nu s-a ales inca un nume pt emisiune dar daca aveti sugestii va rog sa le spuneti pe Cafeneaua nemtenilor . De asemenea mai multe detalii vor fi puse la punct pe parcurs... Masinile existente se vor prezenta pe rand ...se vor lua imagini de la realizarea celor noi ...in masura posibilitatilor ... Cu ajutorul vostru sper sa facem emisiunile cat mai interesante , cat mai incarcate si pe aceasta cale sa incurajam industria de acest gen pe plan local. De aceea vreau sa va invit Vineri 19.10.2007 la ora 20:00 in parcarea de la Stadionul Municipal Piatra Neamt la prima filmare a primei emisiuni de acest gen. Aceasta prima editie o sa aiba ca scop prezentarea comunitatii ...cum a luat fiinta ...cum s-a dezvoltat ...povestioare spuse de diferiti membrii... prezentarea intalnirilor saptamanale ... De asemenea vreau sa il invit si pe Dan GTI sa vorbeasca alaturi de mine ...in mod mai special daca pot sa spun asa si pe cei cu care am inceput atunci ...cu multa vreme in urma ...toata treaba asta. Toti sunteti asteptati cei care au fost alaturi de noi de la inceputuri si cei care ni s-au alaturat pe parcurs...pentru ca faceti aprte din aceasta comunitate! Nu se vor difuza numere de inmatriculare ale masinilor prezente asa ca daca se pot da jos macar cele din fata acolo in parcare ar fi foarte bine dar asta ramane sa stabilim acolo pe moment. Si foarte important ...pentru cei care se ocupa de firma de tuning ...reclama la tv se plateste ..deci va trebui sa discutati cu cei de la tv tarifele. Asa ca duceti masinile la spalat...polish-at si veniti Vineri sa aratam ce aavem noi mai frumos ...si mai de pret VA ASTEPTAM in numar cat mai mare!!! |
Nume de emisiune...haideti sa gasim mai degraba ceva simplu si de efect...sa lasam la o parte toate denumirile alea nfs underground...piatra neamt underground 2 si tot asa...o denumire simpla...si pe bune nu scrisa la O..Ha..
Simplu si de efect ar fi Neamt4Tuning :-? inca ma mai gandesc... (si mie imi vin multe denumiri pompoase...de la englezi luate...da prefer sa ma abtin) |
Nu conteza numele,sper sa reusiti sa o faceti,venim si noi.Succes!!!
|
Va astept sapt viitoare ...pe toti ...cati mai multi ...oricum emisiunea va avea mai multe editii si daca aveti masini de prezentat poatea apareti si voi si ne existindem la nivel de Moldova :)
|
a fost misto se poate si o inregistrare pls pe astia care sutn de parte ca mine :D
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
da poate se pune si pe forum aici :-P
|
putem sa`l bagam si p youtube...is mai multe variante...
pan la urma c nume va avea emisiunea???sau nu s`a decis ink... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
sry de offtopic :oops:
din categoria "ONLY IN ROMANIA": masina de concurs a lui Bogdan Marisca expusa la SIAB |
omfg.... o pus lacat tzaranu'.... nu cumva sa-i fure motoru' sau ce ? =))
PS: ce tot atata 4tuning la numele emisiunii ua? dc sa le facem reclama moca? |
5 Attachment(s)
stiu masina lu' Marisca...a fost expusa si la noi in piatra neamt la salonul auto din iunie..fff tare masina!doar e de rallyu
alte poze Attachment 370000Attachment 370001Attachment 370002 Attachment 370003 Attachment 370004 |
Quote:
Eu imi sustin propunerea si multumesc celor care au zis k e buna |
Quote:
PS: "jubilix tuning" ar fii bine?:?: :?: :?: |
Quote:
|
Ce mai e nou prin oras?
|
un alh de 150 cp :twisted:
|
1 Attachment(s)
Quote:
a era sa uit ...uite ce mai e nou prin oras:lol: |
Politia sau ...? (se lucreaza acolo ???) :-\
|
Uitate mai atent"bre":):)ai sa vezi 2 chestii cam ciudate..
|
master pune'ti ochelarii:))
|
buuuuuuuuuuueeeeyyyy kt de praf tre sa fii sa nu vezi 2 ditamai elefanti =)))) :D is rupt de oboseala :) si elefantii aia is 2 elefanti cameleoni :) THEY BLEND IN
|
:)) "doua chestii ciudate" :)) Tare ... ce-i drept mai rar vezi 2 elefanti la plimbare pe bulevard
|
Mah...acu is si eu curios :) aia se duceau la zoo? sa inteleg k o sa aveti elefanti la zoo??? Sau erau in trecere spre Afrik sau unde aveau ei treaba :)))) Erau de la circ? :-\ Oricum, prea tare :D
|
Quote:
|
Cred ca au si cate ceva modificat ...nu am reusit sa observ ...eram la o distanta destul de mare...si mai erau si gabori prin zona ...nu cred ca ma lasau sa ma apropii :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning