![]() |
1 Attachment(s)
:D Am terminat in sfarsit, vreau sa zic ca de atunci lucrez in continuu!!
Pareri :lalala: |
nu inteleg ce pareri vrei :) ai castigat bv :))
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
U rule, we are not worthy :D Felicitari :) |
Z3U :D
King Dadi :D mai incape indoiala cine a castigat?:D |
:yikes: :yes: ....poti sa incepi sa cauti urmatoarea masina....dar competitia ramane inca deschisa!!!pentru locul 2 :mrgreen:
|
shi 3 :!:
|
eu zic sa mai asteptam putin... :D vine un upgrade :wink:
|
1 Attachment(s)
upgrade :arrow:
pareri.... :roll: |
asa multe poze sunt aici de nu mai stiu care e cea finala. :roll:
cred ca am sa le pun pe toate :) |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
la mine asta ramane :wink: |
Re:
Quote:
|
ca tot veni vorba de soricelu
sa nu mai faci niciodata asa, ai pus la masini de nici nu stiam care ai cui e.. :roll: pui o singura poza si aia ramane, dai tot ce poti in aia. ce s`ar intampla daca toti ar face ca tine |
ar fi dezastru dak toti ar face ca mine ... :oops:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
astept parerile sincere despre masina
ps: inca ceva spuneti daca asta e cea mai misto masina facuta de mine PLS |
Crezi ca te avantajeaza rezolutia aia mare? Mai bine masina putin mai mica dar elementele de pe ea sa se vada clar! A mia oara cand zic.
|
Re:
Quote:
ps: iti place cum e facuta? |
1 Attachment(s)
hop si io :lol: va place?
|
1 Attachment(s)
imi place a ta dar culoarea la spoiler spate si la prag lasa de dorit ma rog .. nu prea are continuitate aripa sapte cu spoilerul
parerea mea per total e misto ps: poza la 800*600 e bine asa dadi ? |
1 Attachment(s)
La cat de bine se incadreaza masina in poza 800/600 e de-ajuns. Daca nu0ti reuseste si totusi se vede spalacit incearca sa dai la Filters/ sharpen te ajuta putzin. Daca mai ai layterele alea cu neoane ia guma de sters si da la brush size ceva mai mare, trebuie sa alegi cercul ala in gradient adica plin in mijloc si se pierde in exterior :D Nush cum sa-ti explic vezi in poza de mai jos :arrow:
|
1 Attachment(s)
...varianta mea...
|
1 Attachment(s)
:D Am facut si eu ceva. Numai in photoshop fara nici un fel de material :P
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
@xxdaddixx o singura problema majora la masina(pt ca stiu ca tu duci munca pana la extrem)..masina ta se vrea simetrica?daca da atunci pune stalpu de sustinere dintre usa,pe partea cu soferul exact unde l-ai mutat si pe cel de pe partea dreapta si scoate si stalpu ala subtire..se vede ciudat cum e acum
sper sa nu mi-o iei in nume de rau.. toate cele bune! |
esti rauuuuuuuu...da-o draq de magarie..e mai usor sa faci geamurile negre... :D
|
Greseala mea :oops: N-am observat, ma grabeam sa o postez, imi venise \"stresul\" si nu are rabdare sa stea cat timp lucrez eu :D
|
nu sunt rau,dar din moment ce-am sesizat greseala ce era sa fac?sa tin in mine?important e ca si-a dat seama...si nu m-a facut magar
|
1 Attachment(s)
era spusa in spirit de gluma..chill...asta e masinutza mea..am lucrat mai mult decat de obicei..nu stiu..chestia cu porbagajul mi-a luat ceva timp......akum am vazut ceva greseli dar mi-e sila sa-i mai fak ceva...asadar vreau pareri...cum vi se pare???
|
haha..ma speram ca daca-i atrag atentia lui xxdadixx o sa fiti mai atenti ..@madskilzsi tu ai uitat sa scoti acelasi lucru:stalpu ala de sustinere subtire,de pe partea stanga,de se vede prin luneta...am si io o fixomanie,in rest foarte fain
a sorry acu am vazut ca ai vazut ceva greseli... :) numai bine! |
1 Attachment(s)
noa ca e ocupat modelu de la spoileru meu .. offf shi cat am stat la mashina draq .. acuma tre sa fac alta :cry: edit : i-am schimbat spoileru :D |
soeicelu aceeasi problema pe care a remarcat-o ad1 si la xxdadxx si madskilzsi :lol: :lol:
|
chiar asa mult va place voua varianta in 2 usi ? :roll:
PS:nu mai spuneti greselile, asta e concurs.la \"scoala\" e altceva. Numa` bine. :wink: |
1 Attachment(s)
na mei am scos stalpu .. da nu ma facetzi sa bag iara 10 mashini ...
|
1 Attachment(s)
:arrow: asta e varianta mea...... :roll:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
hmm varianta mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning