![]() |
Re: E36 MEETING 2012?!
Quote:
si ca ti`am zis ca am incercat sa te sun sa nu mai vi ca deja "sa spart oborul",dar din pacate nu am avut minute si nici credit.....oricum mai bn iti respectai pozitia care ai avut`o cu o sapt inainte sa te hotarasti sa vi la meeting,sti tu care a fost aia :)) din nou nenea TEO a avut dreptate :))) eu zic sa nu va mai certati pe forum si mai bn sa lasam pe cei care au apucat sa faca poze si filmulete sa le posteze si pe aici nu numai pe facebook pt ca nu toti au cont fb. si inca ceva, parerea mea personala este ca un eveniment ca asta nu trebuie sa dureze mai mult de 2 zile pt ca multi posesori de "pisici" sunt tineri si nah nu stiu ce inseamna un week-end intreg,se plictisesc atat ei cat si fetele cu care sunt insotiti si o ia "la vale" catre case,noi astia mai "vechi de varsta" ne prinde bn 3 zile de odihna..... |
1 Attachment(s)
la anu' vin pregatit pentru una d'asta!:lol:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=V1LZOna5dh4 |
Quote:
eu aranjez hora,care cum sta de mana!! pe sharky il postez langa motzu,pe gogu langa ricko pe mine ma pun langa...unu' si tot mai am timp sa va aranjez bine! :lol: |
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=7nqddPBSmb4 |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
ma eu m'as bucura daca nu s-ar pierde obiceiul de a face meeting e36 si daca nu s'ar isca dusmanii dupa toate discutiile de pe aici! in plm cand faci ceva si aici ma refer la motzu,ricko si rzt asteapta-te si la critici,nu poti multumi pe toata lumea! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
SPRE MIRAREA MEA MASINA MEA MAI EXISTA,ESTE ALBA ACUM SI ESTE DE VANZARE IN PITESTI... |
Quote:
|
Vorbe urate,jugniri ,etc. Nu isi au Rostul.Sincer. Eu unul cred ca cei din Organizare au incercat sa faca ceva Frumos,chiar daca poate nu au Reusit asta.Macar cineva a incercat ceva. Frumos era sa stam si noi toti la o masa ,seara ,sa ne cunoastem mai bine ,sa mai radem,sa mai comunicam,ca pana la urma toti aveam aceeasi pasiune:BMW.
Cat despre fenomenul LOW and SLOW:lol::lol: fiecare face si apreciaza ce vrea la o masina.Eu unul zic ca o masina trebuie apreciata din toate punctele de vedere si nu numai daca are Jante,Low,etc. Mie unul imi plac masinile cat mai OEM,cat mai simple,curate....asta e placerea mea. Am venit cu 3 masini anul acesta,dintre care 2 E36 si Un E92 pe care am avut un GO PRO cu care am filmat.Nu am venit cu masinile ca sunt LOW am venit cu masinile ca este pasiunea mea,si muncesc foarte mult pt ea. Bisericute or sa fie intotdeauna ,ca asta e viata,nu ai cum schimba asa ceva. Despre BURN : l-am facut pentru ca asa am vrut, nu l-am facut pentru vreo cupa,etc.am gandit ca am o masina puternica si am vrut sa fac ceva frumos,si cred ca am reusit. Sunt prea multe de spus...si cum spune Sharky ...pe tastatura Toti scriu...in fata mai putini.. A fost frumos zic eu, ca ne-am intalnit atatea masini,dar se putea si mai bine. La fel ca anul trecut au fost oameni si oameni. Sharky,Motzu,Riko,Rzt sunt de apreciat pentru ce au facut ca Noi sa ne putem intalni.Hai sa nu judecam oameniii aiurea, sa ii judecam dupa fapte,pentru ceea ce fac. PS: Sa ne auzim la anul cu un E36 meeting asa cum nu s-a mai vazut. |
30 Attachment(s)
Quote:
|
30 Attachment(s)
Quote:
|
27 Attachment(s)
Quote:
|
OT 11 CLR cui îi aparține ? Foarte frumoasă mașina!
|
30 Attachment(s)
Quote:
|
25 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Multumesc pentru poze, iar la anul sa fie si mai frumos. Daca reusim sa-l sucim pe Maniacu' de la apa si suc - pe bere, e ceva ! Multam' fain ! |
Quote:
respect celor ce au reusit sa ne adune pe toti si anul asta....suntem multi posesori de E36, de BMW-uri si niciodata nu'i poti satisface pe toti ;) .... sa ne vedem cu bine la urmatorul meeting |
20 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
|
Hai motzu-le, pozele astea le asteptam !
|
20 Attachment(s)
Quote:
|
20 Attachment(s)
|
|
Quote:
Las' ca bem noi si pentru Alex, el doar sa fie cu fizicu' alaturi de noi !!! Multumesc si eu pt. poze, eu n-am facut din pacate n-am avut cu ce... |
7 Attachment(s)
bag si eu ceva poze din camping si de pe la cota 1400
|
poze si de la mine..
https://rapidshare.com/files/926087436/New folder.rar copy si paste linkul |
Quote:
|
Quote: