![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Quote:
|
Da` n-aveti mai nene telefoane sau id-uri de messenger? Sau trebuie sa stie toata tara ca va intalniti voi sa beti un brifcor?
|
la plic ca-i mai eftin.
|
B3nny,jantele sunt second dar arata f.bine si nu sunt lovite deloc.Nu-i nici o problema ca se mai disc.la mine pe topic,eu inteleg pe toate lumea Aleks.Fiecare cu parerea lui.
Flo vin eu. |
Btl ai respectul meu frumoasa masina, am si eu una:joy:
An fabricatie 1977, cutie in 5 trepte, fete de usi schimbate, scaune fata Ford Poze din ziua achizitionarii http://i62.servimg.com/u/f62/11/72/76/51/masina10.jpg Ce mandru sunt de ea http://i62.servimg.com/u/f62/11/72/76/51/eu_cu_10.jpg O sa mai vin si cu alte poze sper sa nu va suparati pe mine dar nu stiu sa pun pozele cum le puneti voi |
Da click pe butonul New Thread, si incepe un topic nou. Pui un nou nume topicului, uploadezi poze folosind " Manage Attachments" , scrii ceva acolo si dai Post New Topic.
|
10 Attachment(s)
Astazi fiind vreme frumoasa:D am mai mesterit pe la masina una alta si m-am gandit sa fac niste poze pe 2009,sa stie lumea ca BTL-ul mai traieste nu doar scrie pe topic.:lol:
Sa ai noroc de ea Jupanu,ms. pt. aprecieri si totodata ms Cannavaro pt.ajutorul acordat Jupanului;) |
BTL` ... am o intrebare ... bara stabilizatoare ... e din profil dreptunghiular, nu ? :D ... ca prima oara can am vazut`o ... m`am cam speriat ... credeam ca e din platbanda mai tare ... :D ...
app ... AB 03 JJO a cui e ? :shock: ca si aia arata destul de bine ;) una dintre cele mai frumoase Dacii vazute de mine vreodata !!! Sa ai grija de ea ... si sa o stapanesti fara incidente :) |
salutare, tiam studiat pozele postate si vreau sa zic ca am ramas uimit:shock: foarte mare atentie la detaliu, imi plac foarte mult ceasurile, contrastul alb cu rosu, turometru nu mai zic:P pana si ceasurile de presiune de ulei si temperatura facute cu alb:P foarte frumos, si bine inteles interiorul ma dat gata, splendid, pana si butonul de la stergatoare lai decorat cu acea imitatie de carbon:P butonul de la soc am vazut ca e nichelat si multe altele si de compartimentul motor nu mai zic excelent, toate firele ascunse in copex aranjate puse la locul lor:P..... nu am cuvinte , foarte frumoasa masina si foarte bine lucrata;) bafta in continuare numai bine;)
|
e un turometru obisnuit.....dar de ce nu zice nimeni nimic de GENIALA idee a mp3-ului?
mie unu mi se pare uluitoare.....parerea mea |
Hai sa fiu si eu carcotas ...si sper sa nu te superi sau sa o iei in nume de rau:-)
dungile pe usa stanga sunt un pic strambe si ceva de "neacceptat" la interior: comanda semnalizatoarelor si a stergatoarelor model nou...:-P |
pompa aia de stropitoare la geam functioneaza ?ca nu e locul ei asa
PS: baga ulei in ea si vaselina ca e pacat ! macar sa nu se mai agraveze ,pana o faci |
Quote:
|
B3nny ai avut dreptate:D, bara e din profil dreptunghiular dar poti sa pui si platbanda; dacia alba din poze e a bunicului meu, arata bine si ea si are vreo 90.000km, tot original pe ea cu exceptia setului motor.:idea:
Faustino dunga nu se mai poate remedia din cauza ca se i-a vopseaua:sad:, fiind vopsita acuma 11 ani nu a fost data cu lac masina. Comenzile de stergator model nou, nu imi plac si le am pe cele originale dar nu le pot monta din cauza unor modificari facute la partea electrica cat si la suporul lor.:rolleyes2 Ms YGS-ule pt. cele spuse si in leg:lol:. cu radioul Predeal, e o imbinare intre clasic si modern,adica e un MP3 Pioneer cu remote control in spatele carcasei de radio; toate comenzile le fac din telecomanda si iesirea cd-ul din butonul, de pe panoul frontal. |
nu poti adapta un buton la stergator? R12 faza 1 parca avea buton ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
btl: daca pui platbanda intre amortizoare, o pui chiar degeaba. oricum orice alt profil pus in felul ala e degeaba. |
....dar nu si in anul in care e fabricata masina
|
frumoasa ca intodeauna bravo man:D
|
5 Attachment(s)
Ms Brosko pt.tot.;)
LKS-ule am si buton din acela pt.stergatoare tot francez. Am pus si poze cu conceptul Radio Predeal pt.cei ce m-au rugat.:lol: Astazi am dat comanda pt o.evacuare din inox a gazelor carter din culbutori,si totodata a si fost adusa de un prieten:lol:(Tzivu ;),tot el rezolvand si cu evacuarea la BTL) ca cealalta era la mana a doua. |
Mai mai tot vrei numa inox sa ai,sa straluceasca de numa in vara la Timiosoara :d
|
2 Attachment(s)
Ce sa fac mai Schumi pun tot ce pot sa arate si sa mearga bine BTL-ul.:lol:
Astazi impreuna cu FNM:D am pus noua evacuare la gazele Carter,parea rapid de instalat dar a durat ceva vreme ca sa iasa cum am vrut noi si asa a iesit:lol: |
apreciez la tine davotamentul si dragostea cu care lucrezi la aceasta frumusete de masinuta tineo tot asa
|
Ms Brosko:D,imi place mult si am si doi prieteni CAT-ul si FNM-ul care facem un trio demential la masini:lol:
|
asta e cel mai important lucru sa ai prieteni cu aceiasi pasiune unul vine cu o idee altul cu alta si asa iese mereu ceva care sa rupa gura targului:D bafta in continuare tie si prietenilor tai
|
nu inteleg un singur lucru.......dc e pus si filtru sport si cel original?
|
Pe perioada iernii si eu sunt in favoarea filtrului original, si probabil e doar carcasa de la cel original.Alt motiv ar fi designul :D arata bine cromat.
|
pe buna dreptate:) arata demential
|
Quote:
|
Quote:
|
Ms No Limit.:D
Se pare ca RNR-ul a raspuns deja in leg.cu filtrul de aer si i multumesc.;) |
2 Attachment(s)
Dezmembrarile isi fac incaodata treaba:D ,si am luat doua grile aer stare impecabile plus un cablu soc cu buton din aluminiu lustruit ca si cromul,e cablul original;)
|
deci miine ne adunam in parcare sa mai facem cite ceva la masini daca tot e vreme frumoasa
|
Quote:
|
Alex55 initial asa am crezut si eu dar am desurubat butonul si am vazut ca e facut pasul filetului foarte mic si fin:rolleyes2,si pare facut de fabrica.Daca e sa ma insel, asta e.daca ne poate ajuta cineva in leg cu acest cablu de soc, daca e original.:idea:
Asa am fi vrut mai CAT, dar maine pe la amiaza plecam la ski pana duminica.:lol: |
nu este nici un cod sau marcaj pe cablul acela? sau ceva care sa te ajute sa compari cu cel care il ai pe masina acum?
cu lucru la masini avem timp - abia astept sa vina primavara pe bune |
2 Attachment(s)
Quote:
uite 2 dacii din 70 respectiv 75....oricum e irelevant daca e sau nu original...dar nu e ;) oricum e frumos tin sa precizez ca masinile din poza nu au nici un surub desfacut vreodata deci chestia cu "e schimbat" pica ;) |
BTL frumoasa masinuta...mai ai cumva inele pentru roti ? :D
|
1 Attachment(s)
Ms Alex55 pt.foto si detalii,chiar vroiam sa intreb daca are cineva un volan identinc cu cel din imagine si, sigla sa fie cu verde si nedeteriorata.:lol:
BlueAngel inelel le-am vandut la OZN, vezi daca le mai are.:rolleyes2 Lasa mai cat ca vine si tipul ghioceiului si sa vezi ce sunt eu cu gura pe voi " la muncaaaaaaaaa ":lol::lol: |
1 Attachment(s)
Dinou o noua achizitie, un set de stergatoare cu tot cu brate in stare ireprosabila plus gumele originale si f.putin folosite:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning