![]() |
:lol: :lol: :lol: unde e studenta ???
|
si eu sunt student si as vrea sa studiez impreuna cu ea
|
am si un prieten Brebenel (nu e online acum) si ar vrea sa o cunoasca
|
:roll: moderatoru doarme ?
|
Re:
Quote:
|
Mutzu e un MARE NESIMTIT!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
I`m new
6 Attachment(s)
Salutare, hai sa va dau si eu ceva poze....
|
studiez si eu cu aceea studenta
|
ok sa vi cu cursurile si sa-ti iei cat mai multe pixe ca avem de scris :dance:
|
Dragutzele pisicutzele! :roll:
Puteai sa ne menajezi si tu putin,hertzu meu nu mai rezista la asa shokuri,mai ales dupa ce am vazut-o si pe sora d mai sus..... :oops: |
so do you like my girls or not, or do you want some more? :D :D :D
|
la \"o fosta prietena\" -> IMAG0042.JPG puteati si tu sa pui tot setul de poze ca nu era greu :lol:
|
1 Attachment(s)
o cunostinta comuna cu cel mai bun prieten al meu....ghiciti cati ani are :)) (14)si se f**e ca si cum ar avea 20 si ceva de ani....no comments
|
2 Attachment(s)
bobo32....chiar vrei sa nu ziceti ca am fost rau:) NA!!!, dar va dau 2 ca restu`....cenzura ca ma dau afara de pe forum daca le pun!!!!
|
Re:
Quote:
|
cred ca astea nu deranjeaza pe nimeni :lol:
|
Traiasca dc++ :lol: :lol: :lol:
|
:arrow:
|
:arrow:
|
.. :shock: :shock: :shock: INIMA!!!!!!!!
...Nici nu vreau sa imi imaginez c a urmat dupa... Dragutza fata!Sa fi avut pofta :lol: .. |
Re:
Quote:
Stai putin k nu am inteles kre e faza.....Cum de aveti amandoi aceleasi poze ,cu aceeasi fata,in aceleasi ipostaze? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
gresit, tipa de 14 ani o am numai eu, e la un chef la mine la casa de vacanta....si uite restul pozelor in care apare si cel mai bun prieten...! :)
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
& another one byte's the...
|
mah femei de 14 ani :D ce va bagatzi mah ca sunteti bosorogi pt ele...lasati-le la baietzii de oo varsta cu ele...adika eu :lol: :lol: mah serios aia are 14 ani? :shock: sa-mi faceti cunostinta atuncea :P
|
Re:
Quote:
|
hai ca te-ai facut de ... cand ai pus poza aia de pe dc ++ si ai pus la comentariu \"o fosta prietena\".
|
lasa ca nu e primul.... :lol: nu a mai fost unu..sau 2 cu pozele la aia cu funduletzu ala superb...da din pacate pozele alea umblau pe tot netu..poate asa o sa fie si cu astea :)
|
Re:
Quote:
|
Ce bine ca sunt curat :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
o amica fffffff buna :lol: :wink:
|
da....interesanta aceasta fffff buna amica a ta...
|
4 Attachment(s)
Tot ea....Mereu aceeasi ANKA!
Toate pozele sunt facute in Ef Sud anu acesta :D |
marfa medalionul!
|
obs ce fusta scurta are ...... ''scurta'' rau
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:23. |
- Copyright 2026 4Tuning