![]() |
Re: ACCIDENTE
Daca ai masina cat de cat model mai nou, adica are mufa pentru tester pe ea, o duci la un service sa-ti puna testerul pe ea si acolo iti spune clar ce alte probleme de ordin electric-mecanic mai ai ;)
Revenind la subiectul principal al topicului, in ultimele 2 zile am vazut o multime de accidente cauzate din cauza poleiului de pe strazi care inca n-a fost inlaturat de autoritatile responsabile. Foarte urat, iar la Radio au spus deja de Vineri ca mijloacele de dezapezire sunt pregatite. |
macar pe la Sibiu nu e polei....sau foarte putin dimineata :D :P
|
Quote:
|
in legatura cu poleiul, utilajele de dezapezire si cu accidentele cauzate de luarea prin surpindere a autoritatilor....tin sa le multumuesc celor care s-au dus la vot si si-au facut datoria de cetateni ai acestei tari....BRAVO
p.s. asa tara si cetateni , asa guvern si presedinte |
imi pare rau dar nu ma pot abtine... daca iesea geoana presedinte se topea zapada la contactul cu asfaltul? si inca ceva, care guvern? sau te uiti la stiri doar la sport?
p.s: cu placere! |
... si asa OM... e de vine presedintele. ca toti si-au scos "umbrelele" din garaj? si ca toata lumea e comoda? presedintele e de vina? daca era geoana presedinte azi se mergea ca in palma este? daca era geoana poate azi nici nu mai aveai masina la ce foame ai....scuzati de offtopic. nu m-am putut abtine de la comentariile cetateanului de mai sus..
|
Quote:
toti posesorii de autovehicule suntem deranjati de cum ne trateaza alesii....lipsa drumurilor de orice fel, calitatea acestor...accizele la carburanti, impozitele aiurea, taxa de inmatriculare aberanta....pt ce atata stres in a vota niste....gunoaie |
1 eu nu tin cu basescu. doar sunt anti psd!
2. prezenta la vot nu e rusinoasa e rusinoasa pt cine nu se duce. si se lasa in voia sorti!!! si 3eu nu sunt deranjat de nimic de ai spus tu mai sus.. sunt chiar multumit.. iubesc tara asta cu bune cu rele.. daca o sa treci si tu dincolo de spatele blocului ai sa vezi ca nici acolo nu e asa cum vezi la tv... ps: rog un moderator sa stearga aceste posturi cu offtopic. multumesc |
Quote:
ca sa fiu ontopic...eu nu sunt multumit ca azi era sa intre in mine o gramada tantalai, care nu e vina lor ca nu se pricep sa conduca pe polei; oare o fi bine sa incerci sa ajungi undeva si sa stai ore la cozi interminabile din cauza unei fulguieli absurde? |
Daca vrei sa ajungi repede undeva trebuie sa te orientezi si in functie de cum e vremea afara, ce zi e, ce ora e... ca daca vroiai sa ajungi undeva repede puteai sa apelezi fara jena la metrou.
Poate ca trebuie sa te calmezi putin, sa intelegi ca e prima ninsoare in capitala, ca multi nu mai stiu sau nu au mai condus pe vreme de genul acesta, ai rabdare si o sa vezi ca in urmatoarele zile traficul incet incet o sa fie mai ok. Si te rog, fa-mi placerea si cauta pe youtube filme din alte tari cu accidente in masa, polei in curbe si altele ca sa nu mai ai greata asta de Romania. p.s: astazi Anda Adam si-a luat-o putin de la un autobuz... trist, nu? |
Eu zic sa va luati intai cauciucuri de iarna si pe urma sa va dati cu fundu de pamant.
|
si cu cauciucurile astea e discutabil,in conditiile de azi din bucuresti(si nu numai) nu te ajuta cu mult(a nu se intelege ca spun ca sunt inutile,nici gand)
|
Daca am fi intr-o tara civilizata, cauciucurile de iarna ar fi obligatorii .. iarna... Daca am fi intr-o tara civilizata, astia ar dezapezi instant. Daca am fi intr-o tara civilizata, pietricile dinacea mici ar fi folosite pe post de material antiderapant si nimeni n-ar zice nici miau...
Dar nu suntem, deci nu toata lumea are cauciucuri, astia nu dezapezesc si se folosesc solutii care ingheata pana dimineata urmatoare ca sa nu se zgarie masinile. DAR, toata lumea stie sa se planga, sa se lamenteze si NIMENI nu e in stare sa faca nimic. |
Pot sa continui eu?... Daca am trai intr-o tara civilizata ninsoarea nu near luar prin surprindere....Daca am trai intr-o tara civilizata AR CURATA AUTOSTRAZILE!!
|
bine zis intr-o tara civilizata..iara ne-a surprins zapada chiar in decembrie se asteptau sa ninga in Iunie..in loc sa verifice daca oamenii inzapeziti au rovignete mai bine ar verifica daca toti soferii sunt pregatiti de iarna: cauciuri de iarna lanturi si tot ce trebuie dar cum la noi in Romania nu avem bun simt trebuie sa ne oblige cineva sa facem niste lucruri care sunt normale..Nu e vinovat presedintele ci sistemul dar pana la urma el controleaza sistemul si baietii destepti de la firmele de deszapezire raman cu banii si noi cu nervii
si inca ceva Iarna e de vina pentru ca e frig si e zapada!!!!! |
iarna nu-i ca vara :D
|
Quote:
Politia din romānia ar trebui acum cīnd e rece afara sa faca controale si pe care-l prinde cu gume de vara sau partial gume de iarna numai pe rotile de tractiune, sa-i suspende permisul pe cel putin 2 luni fara drept de apel. Poate asa s-ar īnvata minte. Toata europa stie ca cauciucurile de iarna se pun īn momentul cīnd temperatura solului scade sub + 7°C numai romānul NU STIE. De ce nu stie ? Pt. ca-i DEZINTERESAT, īl doare-n cur si se crede buricul pamīntului mai destept ca toate celelalte natii. Daca-si da īn freza, bine-i sade. cu cīt mai multi IDIOTI ĪN SANT, CU ATĪT MAI BINE ! |
pai e de vina si aia care nu curata drumurile ca la 20-30 cm de zapada sau polei te pisi pe ele cauciuri de iarna
|
puteti continua discutia despre gumele de iarna , dezapezire etc aici https://forum.4tuning.ro/55-versus-au...ope-iarna.html
|
Un accident grav...s-a petrecut in jurul orei 7 la iesirea din Baia Mare spre Satu Mare
http://www.emaramures.ro/Video-Maram...si-trei-raniti |
Quote:
|
Nu mai īntreb ce cauciucuri o fi avut "nenea" pe vremea asta buna.
Aici īn Duisburg a īnceput de pe la ora 20 sa ninga. Nu e cine stie ce dar din cauza ca de vre-o saptamīna e frig al naibii, s-a prins imediat. Nici bine nu s-a facut alb pe jos, deja am vazut girofaruri galbene si masinile īmprasteau mecanic zgura cu sare pe sosea. Acum sīnt soselele curate, doar ude ca dupa o ploaie normala chit ca continua sa ninga. Am fost vreo jumate de ora cu cīinele afara, numai cīt m-am plimbat cu el prin apropiere au trecut cu masinile de īmprastiat sare si zgura (antiderapant) de cel putin 3 ori. Acum e ora 01:05 si daca ma uit afara masinile care trec nu merg cu mai mult de 30 - 40 km/h chit ca se poate spune ca soseaua e curata bec. Ce-i acolo e pur si simplu DEZAAAASTRU !!!! lipseste cea mai elementara logica de organizare a celora raspunzatori pt. curatenea strazii. |
Cyber ai dat copy/paste la ce ai scris dupa alt topic .Am inteles ideea , la voi se curata strazile, la noi nu . Noi suntem aici ,voi acolo. Noua ne este mai greu , voua nu .Voi ati omorat evrei noi nu. Voi aveti multi gay , noi nu .....mai continuam ?
|
sunt multi gay si aici doar ca aici sunt mai pudici :lol:
poti sa ai si mama anvelopelor de iarna,decat daca au tinte te mai pot salva din anumite situatii,si dupa cum vezi cele mai proaste situatii sunt omniprezente aici in fundul asta de lume |
Quote:
|
CyberCSX, oricat de mult iti place sa discuti despre anvelopele de iarna, aici chiar nu isi avea loc discutia asta, sa nu mai amintim de curatarea drumului. Asa cum au spus si martorii accidentului, masina decedatului nu a derapat, ci a intrat direct in microbuz. Probabil a avut o problema de sanatate sau a consumat alcool.
|
Si eu īmi pun īntrebarea, oare ce viteza o fi avut cu vechitura aia pe asa o vreme, de a reusit s-o sifoneze īn asa hal īncīt sa dea ortu popii, sau sa ma gīndesc la....... SIGURANTA PASIVA a caroseriei care s-a sifonat pīna īn tavan, caroseriei vechi de peste 20 de ani care nu corespunde nici cīt negru sub unghie standardelor de azi.
Cred ca daca avea o masina cīt de cīt mai moderna, scapa cu viata. |
http://video.bihon.ro/video/46600/gr...nt-pe-ogorului
Accident soldat cu 3 decedati: o mama de 32 de ani si copiii ei in varsta de 12 si 9 ani. Dumnezeu sa-i ierte :( |
Quote:
|
Quote:
|
Corect Andrei. Adevarul e ca romanii sunt asa de bogati incat pot sa isi ia orice masina, si merg cu daciile alea ( care sunt cartoane pe langa majoritatea celorlalte masini si asta o spun fara a avea intentii jignitoare) de placere. Idiot minds. E vina alora care nu sunt in stare sa tina drumurile curate desi se maimutaresc pe la TV cu utilajele lor de prima clasa.
|
Quote:
|
Te sfatuiesc sa mai citesti odata ce am scris.
|
Quote:
|
Frate,o ziceam ironic.Era o replica la ce a zis Cyber... cum ca daca avea o masina moderna poate scapa. Doamne..
|
Quote:
Pt. 50 km/h e sifonata prea tare. Fiecare va uitati la fel de fel de crash- teste si cred ca realizati ce vreau sa spun fara a fi ironizat inutil. @ Alex30 Aha ! Deci NU SĪNT BANI de alte masini dar BANI DE DACIA TUNING īn GORDINI STYLLE sīnt asai? CHIESTIE DE LOGICA: O Dacie SH de 20 de ani PUTREDA de RUGINA cu 500 EURO + 1000 TUNING + MUNCA INUTILA e OK dar un SH de 1500 EURO cu Airbag si cel putin ABS īn stare de siguranta fara sau cu foarte putina riugina e prea scump, asai? (Chiar īmi pun īntrebarea daca unii gīndesc īnainte de a scrie) Daca ma uit numai aici īn subpaginile de accidente, īn sectorul video e plin de dacii vechi facute harmonica unde s-a lasat cu morti dar toate astea nu vrea sa le vada nimeni, halul īn care arata vechiturile astea la un accident cu viteze derizorii de 50 - 60 km/h. Fiecare om care a murit INUTIL īntr-o vechitura din asta, ar putea azi sa mai traiasca, ar mai fi avut o sansa cīt de mica dar ar fi avut, daca avea o masina mai sigura, indiferent de model si O SANSA ĪN VIATA īnseamna mult. |
Quote:
|
Quote:
Omul ăla care a murit săracul probabil nici nu ştia că exista un cuvānt numit tuning. Probabil că nu ştia şi nici n-avea vreodată de gānd sa-şi pună măcar capace pe jantele de tablă. Poate mergea să-şi ia pensia sau soţia de la ţară, cine ştie ce drum īl ducea şi īncotro. Ce tot spui tu cu tuningul Gordini? Daciile Gordini style le fac foarte puţini băieţi pasionaţi, mulţi mai puţini decāt nemţii care-şi modifică Trabanturile anacronice īn inima civilizaţiei tale şi-n mijlocul singurului loc corect de pe lume pentru tine: Germania. Ca fapt divers, băieţii ăştia care şi-au modificat Daciile cum trebuie pe aici nu le prea trāntesc niciunul, uită-te dacă auzi la vreunul de vreun accident. Nu prea. Daca nu reuşeşti să vezi imaginile de ansamblu şi dacă ai plecat de prea mult timp din Romānia ca să mai ştii care-i realitatea pe aici, abţine-te să-ţi mai dai cu părerea, că şi eu merg īn Germania de ma plictisesc şi aş putea să-ţi dau nenumărate exemple de situaţii īn care tu fabulezi despre "realităţile" care tu le tot povesteşti de acolo, dar evit s-o fac pentru că tu stai acolo şi eu aici. Eu mă pricep la realitatea de aici, tu la aia de acolo, hai să lăsăm lucrurile aşa şi să nu povestim despre cum arată Polul Nord din cauză că ştim cum arată zapada īn general. |
Da poate ca nu stia nici ce īnseamna aia tuning dar de putregaiul de rugina din praguri stia sigur si pun pariu ca se uita si la televizor si era perfect constient la ce se expune ca doar n-o fi fost analfabet.
Īn fine. Ai dreptate. Nu mai vorbim de polul nord numai pt. ca stim ca zapada-i rece ;) |
Ok,atunci de ce nu vii tu in RO sa le dai bani tuturor celor care nu au si sunt obligati sa mearga cu rable dastea? Daca e asa usor..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning