![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
oare e chiar pe bune ce se aude despre nokia 1100?ca am si eu un tel .din asta:)
|
Si vrei sa te imbogatesti?:lol: Vezi mai intai daca e facut in Germania si apoi poti incerca, sa vezi daca e adevarat:D
|
A mai fost o tzeapa de genu... cu niste masini de cusut marca Singer... cu serii si conturi de arabi bogati
|
Quote:
|
Cam ce se anunta maine la SV?Ca sa stiu daca are rost sa ma duc sau nu.
|
|
ce se aude de Iasi ? se organizeaza ceva liniute in Iasi ? parca asa am auzit la subiectul cu UGA ... :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Din pacate o sa fie doar indemanare si drift:sad: Sper sa fie destul si asta;)
|
Quote:
|
cheltui bani pe degeaba pe drum si pe alte cheltueli :|
|
fiti atenti baeti unde o sa merem noi sa facem shopping in mall!:D http://www.presaonline.com/stiri/sti...in-143502.html
http://www.presaonline.com/stiri/sti...in-143502.html sa dea domnul sa vedem complexul cat mai repede gataa!:) |
Quote:
|
Daca te uiti atent, anuntul a fost postat pe urmatoarea data: Sambata, 24 Noiembrie 2007
|
|
2 Attachment(s)
Vineri 30.10.2009 Iasi ... parcare camin T 10, ora 12.00 ... eveniment auto organizat de facultatea de mecanica prin proiectul studentiada ... < burn`out, expo, graffity, demolari & others > ... toate intr-un singur eveniment Expo & Burn ...
Mai multe detalii puteti primi la nr. de telefon 0726179013 / 0726179013. Inscrierile se vor face in dimineata zilei de 30.10.2009 Va asteptam !!! |
Fain event-ul. Sper sa putem ajunge. Chiar as vrea sa vad asa ceva. Sa vorbim sa vedem care e treaba si daca ne hotaram sa venim, o sa ne vedeti pe acolo;)
|
La Piatra Neamt nu merge nimeni duminica?
|
stie cineva un passat negru breck model anterior cu numarul B 88 HPE parca ?
|
ma poate ajuta cineva?
https://forum.4tuning.ro/561-anunturi...bwooferul.html eventual o trimit pe mama sa-mi cumpere si sa-mi puna pe autobuz :P sau imi aduceti voi cand veniti pe 1nov la era parc |
Salut baieti ,doar pentru cunoscatori am o intrebare .Stie cineva de unde pot sa cumpar un banc de probe pentru alternatoare si electromotoare?Indiferent din tara sau din strainatate si indiferent de pret .Thank's!
|
Unde se gasesc in Botosani leduri de cumparat,la ce magazin in ce zona.
Va mulumesc |
Quote:
|
am si o intrebeare : am un seat ibiza 1.2 si vrea sa stiu daca ii pot mari puterea motorului
|
Quote:
Se poate mari puterea la motorul de 1,2.:D |
Quote:
|
Quote:
Eu le fac singur circuit si la 10 lei am 10 leduri de putere mare.:D O sa fac comanda pe net dar impul ma preseaza. |
|
Respect celor de la Green Club!:)
|
Cine ma poate ajuta cu un raspuns ??? cine a avut sau are ford focus din 2001 motor de 1,8 diesel iese euro 3 la RAR ??? am mai auzit o varianta ca ar iesi euro 2 ??? e adevarat ?? e cineva in speta sa imi raspunda ? multumesc
|
tare asta cu auto green.nu uitati e traseu de macadan asa ca nu sperati prea mult.sau poate vreti sa dati 15 lei pt un tur pe pietroaie.tari oamenii care au conceput asa ceva:)))))))
|
4 Attachment(s)
Am si eu ceva poze de azi de la "Studentiada". Pe blog gasiti mai multe. Pun si aici vreo doua, in primul rand cu DDD-ul care a atras atentia tuturor prin tuningul de calitate.
|
Quote:
|
Quote:
Am observat ca in multe poze ai exagerat cu "Lighting Effects" . Incearca sa il folosesti doar pt a corecta lumina sau a scoate in evidenta subiectul. Incearca o "rama" ca e mult mai eleganta, bineinteles la anumite poze. Multa bafta!!! |
@maD:Pentru margine, eu folosesc "Gradient tool", pe fundal negru. Am observat la mai multi, inclusiv Webb Bland, ca foloseste acest efect (nu neaparat cu gradient). Mie mi se pare destul de dragut (poate ca e din cauza ca il folosesc de putin timp). Daca oamenii sunt multumiti, sunt si eu.
@simi: Multumesc! Multi mi-au zis ca pozele sunt destul de reusite pentru aparatul pe care il folosesc (nu am reusit sa iau unul mai performant, poate pe viitor). Daca vreti, va pun si o poza cu aparatul sa vedeti si voi ce folosesc sau va zic de care e (am scris si pe blog intr-un comentariu). Eu cred ca pozele par reusite din cauza efectelor, pt ca si asta e o parte importanta. Multumesc pentru aprecieri si pentru sfaturi! Sper sa nu va dezamagesc cu pozele de maine de la ERA:) |
Scuze intarzierea.
Multumesc 3Xtreme pt poze, regret ca nu am mai putut ajunge duminica. Numai bine |
nu ar fi ceva rau daca cei de la autogreenclub ar respecta si niste reguli de gramatica.
macar pe site la ei... eu unu nu m`as duce... |
mah nu stiti unde este strada DIMITRIE RALET NR.21??....spunetimi un punct de reper daca stiti
|
Ceva ffff tare: Arsenal Park Romania
|
Pentru cei interesati, se discuta posibilitatea unei intalniri a posesorilor de Matiz din Iasi si din imprejurimi.
Detalii/comentarii/feedback la adresa http://matizclub.ro/viewtopic.php?f=8&t=129 Bafta |
am o rugaminte, daca se poate.
daca aveti drum pe la niste dezmembrari sau niste magazine cu jante auto, poate cautati si pentru mine niste jante de 13" pentru matiz. Prinderea e de 4 x 114,3 Ajung de abia in ajunul craciunului si daca gasesc ceva (ajutat de voi) macar o trimit pe mama sa le cumpere :) Multumesc anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 15:53. |
- Copyright 2026 4Tuning