![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
Da ba SpYk3 trebuia sa zici ceva!!! ..nu mai fi asa timid! :) noi te-am asteptat la teatru dar... am vazut ca nu mai vine nimeni am plecat...ceilati erau la galena dar acolo avem mici divergente cu patronu(unii dintre noi...) |
Quote:
|
Quote:
Cine are probleme cu patronul de la Galena? ca il stiu eu bine si se rezolva :-P |
Quote:
@Spyke: lucru slab, bre! |
Quote:
|
am venit si eu ,dar dreaq va stie pe unde ati disparut ca v am cautat ,dar am lasat o balta,am intarziat ca deh ,a trebuit sa astept dup cineva ,.. las poate data viitoare
|
Puteai sa suni pe cineva... si ps: NU MAI INTARZIA!!! :))) ..am stat pana la 8 30 la teatru si dupaia am mers la retro :p
|
Quote:
|
sal boys deci sa inteleg ca duminik asta la 20 se lasa o intalnire ...? ca sa stiu cum imi fac programu:D:-)
|
Quote:
|
ok pai si duminik asta nimik nimik?:D:-)
|
nu se stie :lol:
|
ok at ast sa vedem ce urmeaza:lol::D
|
am putea sa ne intalnim si duminica asta...ce are daca ne intalnim saptamanal... asa tinem legatura mai bine, si oricum de fiecare data nu cred ca o sa putem veni aceleasi persoane dar tot ar fi ok...hm? ce ziceti? :)
|
eu as fi de acord pt mine ar fi ok.........sper ca si pentru restu:D;)
|
si pentru mine ar fi ok dar nu promit nimic... iar s-ar putea sa nu fie disponibila masina duminica :rolleyes2
|
Masina mea e totdeauna disponibila, asa ca...sper sa jung si eu! Poate ne adunam mai multi de data asta!
|
ok men ,..eu sunt de acord ,...altii ..? dar usor nu va ingramaditi ca este loc..
|
Cum ziceam, duminica ajung si eu, DUPA ce vin cu masina de la targ! :P
|
haideti si la deva :lol:
|
Da voi astia din Deva numai cand este meeting la voi in Deva va prezentati? Ca la Hd cand e va anuntati cu surle si trambite si ne strangem cate 4-5, si va mai dati si loviti pe urma ca ati fost da nu ne-ati gasit sau mai stiu eu ce. Daca veniti va rog sa fiti punctuali pe viitor ca nu e ca vara sa stam afara la povesti acum ne bagam la cate un ceai sa povestim ca e al naibi de frig.
P.S. ne vedem in targ duminica dimineata Marius |
Quote:
|
Quote:
Edit: Eu oricum o sa fiu acolo de dimineata, cu masina la vazare! |
eu vin oriunde nu este o problema numa sa ne adunam si sa fie tot ok:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Stiu ca ai avut vointa Serg. scuze pt post-ul putin mai dur. Si sa stii ca nu sunt cel mai friguros da chiar era rece in fata la Teatru si am plecat la un ceai cald sa ne mai dezmortim unpic. Inca o data No offense
|
Ok, so - facem o miscare baietii? Hai sa vedem ce se mai intampla si la poalele cetatii? In seara asta la 8:30/9 e ok? Propun in centrul vechi, in parcare in fata la BROASTE, pe langa lic. Decebal.
|
Fine with me.... !!
|
Semnez: prezent !
|
Si io prezent...Ca n-am mai fost de mult!!!
|
Prezent si eu !
|
aduceti unu va rog si un aparat :)
|
prezent si eu 8) aduceam si eu camera daca nu avea blitzu "la loc luminat, la loc cu verdeatza" :chainsaw:
|
V-ati intalnit?
|
da, ne-am intalnit la deva la broaste si de acolo la Castelo de am baut diverse:D
|
da, ne-am intalnit. a fost sooper! :rockon:
|
a fost fain...localu cam sumbru dar,fain :P
|
Quote:
|
Quote:
"succes la femei,succes la femei,si la restu succes la barbati" :lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning