Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

coman razvan 02-01-10 15:57

Re: Accidente, tamponari, avarieri

Nu chiar! :lol: Pe vreo 7, ca dacia aia cam statea in 3 roti ... :lol:

Ntzphotography 05-01-10 16:44

Sambata fix la intrarea in Harman un Renault Megane III Alb...sau gri :)) ..a luat foc...dar eu la-m vazut doar cand deja focul a fost stins...asta e...

Sonny 17-01-10 18:03

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...rav-ranit.html

Azi dimineata...

Syc@ 17-01-10 18:34

"Era un baiat acolo care .. intins pe jos si unu in masina .... am asteptat... intre timp baiatu mi a spus ca sa l ajut am intrebat ce se intampla si mia spus ca nu stie ca dormea, au baut totzi trei cred ca veneau ce un kef ceva.."

Frate aveai epilotestu la tine de unde stii ca au baut totzi trei? Fac pariu ca in momentu in care te uitzi la stiri si vezi o treaba de genu si esti cu maicata langa tine ai pe buze urmatoarele cuvinte " taci ma FMM ca nu stii u ca a baut dute si plimbate.." dar vedem ca in momentu in care apari pe sticla se skimba declaratzia. Mai degraba declarai "Nu stiu nimik toate sau petrecut prea repede, si dupa care.. putetzi uita...":lol::lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=KaHhe...eature=related

PIC-ul 17-01-10 19:18

II cunostea cineva pe cei trei?Am vazut si eu la stiri in dimineata asta...insa..nu am recunoscut nici zona si nici masina...

Sonny 17-01-10 21:22

Zona este podul de la Uzina 2 (str Crinului sau varianta mica cum ii mai zic unii)

SASU5 22-01-10 10:24

si unu din baieti am inteles ca locuieste pe str vulcan

Dan bv 24-01-10 14:12

Ieri dimineata pe la 08, la iesirea din oras, spre Harman (in dreptul sensului giratoriu) erau 2 masini lovite: una rosie deja pe platforma, alta gri (audi cred) era la vreo 10 metri dincolo de calea ferata. Cum a ajuns acolo... n-am idee! Masia era "pe roti" si parea intreaga, cu toate ca a trecut peste un sant, calea ferata...

coman razvan 24-01-10 14:31

2 accidente azi pe Kogalniceanu! Unul la iesirea de pe Verii (Spark + inca ceva), celalalt la iesirea din parcarea de la bisericuta (Vectra parca si o masina de tren)! SPARK si VECTRA facute zob!

Cipri10 24-01-10 17:03

masina de teren de la iesirea de la bisericura era un x5 care sa ales cu faru din dreapta spart :D

coman razvan 24-01-10 17:10

Dar cealalta masina era fata-spate lovita! Bara aia de protectie de pe trotuar era prin port-bagaj pe undeva ... :(

Cipri10 24-01-10 17:13

aia nam vazuto :D am vazut doar opelu si in fata lui era politia si x5u cu faru spart si credeam ca la aia te refereai :D

Syc@ 24-01-10 20:46

Si eu am vazut un accident intre cel putzin 2 masini da nu am facut poze ca nu am vrut ca nu sunt fotograf si ca detalii una era o marca si cealata alta marca una era o culoare.. si cealalta parca era de alta culoare si accidentu e fost o nefericita intamplare :grin::grin::grin:

blondu_glf 2 24-01-10 22:40

iar te-ai imbolnavit ma :lol::lol::lol:

IL Capo 25-01-10 07:55

Cred ca am vazut si eu accidentul ala....difereau culorile.

Syc@ 25-01-10 08:34

Tziam zis ca erau culori diferite masinile, deci am vazut eu bine!!!

Sonny 25-01-10 17:13

13 decembrie acu vreo juma de ora, o dacie rosie proptita intr-un logan chiar la biserica.

coman razvan 31-01-10 21:53

3 Attachment(s)
Acum 2 zile ... Patria!

albatros 07-02-10 09:47

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 3036149)
Acum 2 zile ... Patria!

pacat de plasma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol:

Flow 19-02-10 11:14

https://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM

coman razvan 02-04-10 19:14

4 Attachment(s)
Acum 30 de minute ...

Din cate am auzit de pe geam si am vazut din masuratori, cel cu Smartul a venit de pe Zizin, s-a rasturnat in curba spre Toamnei, a sarit peste stalpii de cauciuc, s-a invartit si a intrat cu spatele in stalpul de la capatul insulei (poza 3), apoi soferul a sarit din masina, aceasta urcandu-se pe trotuar (printre Matiz si stalpul de langa urcare) si s-a oprit in gardul magazinului de la parterul blocului! Urat de tot ...

IL Capo 02-04-10 19:43

Nasol, am vazut si eu, e super rigida jucaria....bine macar ca nu a facut un Smartiz.

VWluci 02-04-10 23:06

Nu e cam in pericol bubu acolo?? :(

coman razvan 02-04-10 23:08

Ba da ... dar de multe ori nu e alt loc de parcare liber! :(

coman razvan 24-05-10 23:01

C I T I T I !

http://www.adevarul.ro/locale/brasov...267573690.html

http://www.adevarul.ro/locale/brasov...267573754.html

Cine mai are vesti ... scrieti aici!

albatros 25-05-10 06:03

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 3387164)

asa e cu istea nu dau atenti la motociclisti desi sunt sigur cA ia vazut a crezut ca are timp ......!

PIC-ul 25-05-10 16:01

Ala cu taxiul....bagat la racoare....si sunt muulti altii ca el....nu acorda prioritate...trec de pe o banda pe alta fara sa semnalizeze....si cand te iei de ei...te injura ca la usa cortului...eu am trecut prin asa ceva de 2 ori intr-o saptamana....dar de acuma...o sa sun direct la politie sau la firma de care apartin....cred ca la mai mult de 70 la suta din ei le-as lua permisul...

e30_eVG3n 25-05-10 18:35

6 Attachment(s)
Pe Iuliu Maniu azi... direct in magazinul cu parchet, nimeni ranit... pe drumul spre magazin a mai acrosat un stalp(pe care l-a si doborat), un Megane parcat peste drum si un A3 de pe banda 1, dar cum a ajuns acolo, si mai ales cu spatele, n-am inteles... filmuletul cum scoate masina din magazin:lol:

sKyNeT 25-05-10 18:38

Domnul profesor Atanasiu, pentru cine il cunoaste :lol:

Yackone 25-05-10 23:47

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 3389145)
Domnul profesor Atanasiu, pentru cine il cunoaste :lol:

Nu vreau sa fiu rau, dar Atanasiu e de pe vremea dinozaurilor...ce naiba mai conduce la varsta lui:rolleyes2

Catalyn 26-05-10 13:00

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3389138)
Pe Iuliu Maniu azi... direct in magazinul cu parchet, nimeni ranit... pe drumul spre magazin a mai acrosat un stalp(pe care l-a si doborat), un Megane parcat peste drum si un A3 de pe banda 1, dar cum a ajuns acolo, si mai ales cu spatele, n-am inteles... filmuletul cum scoate masina din magazin:lol:

din cele auzite la stiri a declarat ca i-a ramas pedala de acceleratie blocata

realmitza 26-05-10 21:05

"a declarat ca nu stie ce s-a intamplat"

e30_eVG3n 26-05-10 21:06

5 Attachment(s)
Aseara, n-am prea inteles ce si cum, cel cu Clio a iesit din Praktiker si l-a agatat Fabia si l-a intors -> oprit de bordura...

coman razvan 29-05-10 23:16

2 Attachment(s)
Acum o ora si ceva ... la Andos ...

coman razvan 12-06-10 18:27

Accident grav īn Braşov soldat cu trei morţi şi 10 răniţi

Trei persoane au murit şi alte zece au fost rănite īn urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 13 īn dreptul localităţii Măieruş din Braşov.

Īn accident au fost implicate un microbuz şi un autoturism şi la faţa locului au fost trimise trei echipaje ale SMURD şi două de la descarcerare.

Din primele informaţii, a fost solicitată şi intervenţia unei salvări aeriene, respectiv a unui elicopter SMURD, care va decola de la Tārgu Mureş pentru a prelua victimele aflate īn starea cea mai gravă, conform Realitatea.

http://www.adevarul.ro/locale/brasov...278972442.html

GrigoGt 13-06-10 00:49

In aceasta seara in urma cu o ora un peugeot 206 la semaforul de pe toamnei,poze nu am reusit sa fac

Alex _Ice 14-06-10 20:55

1 Attachment(s)
azi pe la 20:30 in bartolomeu
am ramas cu ochii in tel sa fac poza si politistul care dirija circulatia tipa la mine sa imi continui drumul :lol:

opkbv 17-06-10 10:14

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 3387164)

kiki (honda hornet alba) este relativ ok, au reusit medicii sa ii salveze glezna, nu se mai pune problema amputarii.
pasagerul lui kiki va ramane paralizat pe viata. Si cu atat mai grav, el suferea deja un handicap la vorbire...
cel mai bine a scapat cel cu gsx'r'ul, care sta in Bod din cate am inteles..

viata'i..cruda

zilele trecute facuse un prieten de'al meu accident pe Victoriei cu un 206negru, m'am dus sa'l ajut cu schimbatul rotii(ii explodase) pt ca avea prezoanele ruginite..in fine, in drum spre el, tot pe Toamnei, un A5 albastru, cu numere rosii (3.0tdi dupa evacuare) era facut harcea-parcea frontal...stie careva mai multe detalii ?

opkbv 17-06-10 10:18

Quote:

Originally Posted by GrigoGt (Post 3436678)
In aceasta seara in urma cu o ora un peugeot 206 la semaforul de pe toamnei,poze nu am reusit sa fac

exact ce spuneam mai sus, era prietenu asta al meu cu 206 negru:lol: a semnalizat unu stanga fara sa se uite si asta, panicandu'se, a tras puternic de volan stanga, a avariat 2 masini parcate (destul de usor, spoilere zgariate) apoi a intrat in stalp...NOROC cu centura a

opkbv 24-06-10 12:33

2 Attachment(s)
azi in racadau la ora 12, un alt prieten de'al meu cu un e46...:???: i'a intrat un taximetrist pe contrasens, impact frontal. I se facuse rau aluia, si probabil asta a fost cauza. L'a luat salvarea pe el. E aiurea, era omu diabetic si avea alte 100 probleme medicale...si el e taximetrist:?::!: nici tibi nici pasagerul din dreapta nu au patit nimic, desi nu aveau centura

All times are GMT +2. The time now is 22:39.

- Copyright 2026 4Tuning