![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Quote:
Noi nu suntem anti-femei. Am fi gay ... Eu apreciez o femeie, poate chiar si dupa felul cum arata. Daca e buna de sex ... atunci e o parere buna a mea despre ea ... Nu inseamna ca e curva sau altceva. |
Quote:
|
N-ai inteles ...
Daca arata bine de tot la corp ... Cum vroiai sa ma exprim ? Daca are un corp extraordinar ? Apreciez corpul pentru ce ar putea fi in pat ... Acum intelegi mesajul ? |
Quote:
joke :peace::peace: |
N-am norocul asta ...
Femeie 90/60/90 =)). La frigida ... ma astept. ;) |
Quote:
|
I don't think so ...
Sa revenim la topic. |
revenind la topic....pt 99% conteaza;)
|
nu cred ca mai e cineva care se indoieste de asta.
eu sustin ca masina conteaza, atat pentru femei cat si pentru barbati, DAR asta nu este un lucru de condamnat, asa cum am argumentat de nenumarate ori... |
Mei baieti si fete:) hai sa va zic ceva din experienta personala:se facea ca eram in vara ,cunosc si eu o fata:) ma rog ,o combin(scuzati-mi limbajul,nu imi mai dati avertisment ca ma supar si plec:),aflu mai multe despre ea,ca se certase cu prietenul,ca nu stiu ce..imi povesteste o multime de faze,tipul era politist ,avea"material" evident si masina tare:)..ma rog ,imi mai zice si ca tipul a si batut-o si multe alte faze i-a facut,nu mai intru in detalii,deloc plictisitoare,o chem f.f.f.f.f curand pe la mine,ne jucam si noi un pic de-a mamica si taticul,am prestat cat de cat pentru impresia artistica,ma rog nu are asta importanta,pe urma peste cateva zile ma anunta ca s-a impacat cu prietenul,ca nici atunci nu era de fapt certata,era doar o perioada de raceala..:)..hopa,ce schimbare brusca de situatie,fata "a intors-o ca la Ploiesti" ,pai de unde pana unde aceeasi fata care nu se mai impaca cu el niciodata,imi mai si zice ca il iubeste,pai mami pe cine iubesty pe ala care te batea,sau masinutza si banutzu lui,ea zice ca nu are importanta,ca ea se impaca cu el:) gata mami mult succes la activitati artistice ,ca la cele intelectuale nu prea ai sanse:)..concluziile le trageti voi..deci ..Conteaza pt.o femeie masina pe care o conduci? O daa:)
Sper sa nu vada prietenul ei mesajul si sa isi recunoasca mandra:) |
Am si eu o curiozitate: o femeie e mai atrasa de unu cu o masina scumpa(>70,000 euro), performanta(<5 sec la 100) sau micuta si draguta (smart,fiat 500,mini,lancia y, 107,c1,aygo,1007, c2 s.a.m.d.)? Pentru ca eu mi-as lua ferrari sau alte avioane, pentru performantele lor (faptu' ca sunt scumpe e o chestie inevitabila);daca mi-as lua ceva mini ar fi pentru practicitatea in oras; Niciodata nu m-am gandit ca mi-as lua ferrari pt ca i-ar placea unei tipe... mai repede m-as lauda cu el prietenilor care au habar de performantele masinii
|
Quote:
Sunt convinsa ca te-ai lauda prietenilor dar cum ar fii sa te lauzi prietenilor si o fata din "gasca" sa-ti puna intrebari despre masina care sa te lase :shock: :shock: ;) Sigur n-ai avea acelasi sentiment ca atunci cand te intreaba un amic sau ma insel:?: :arrow: Quote:
Oricum trebuia sa-i spui ca tu esti sefu' prietenului ei sa vezi ce zice:lol: :twisted: |
Quote:
|
Quote:
Succes:lol: P.S:Sa stii ca te invat de bine :lol: :twisted: |
Quote:
Ada Ada..:)..ms ms,stiu eu ca ma inveti de bine,astept vacanta ca abia atunci se intoarce fata acasa,ca e studenta:)..nu mai imi aduc aminte la ce,mi-a zis,dar era intr-un moment in care barbatii uita tot ceea ce nu considera esential la momentul respectiv:) si acum o intrebare pe care am mai regasit-o pe aici,pana la urma ce masina conteaza pt.o femeie?rog fetele materialiste si perverse sa intre si sa isi exprime sincer parerile,pentru ca fetele klumea de aici de pe forum nu isi pot da decat cu presupusul,ele nu pot gandi in acelasi stil;) |
Off topic:Ti-ai luat masinuta SOON_2Fast_2Watch!
:?: :lol: |
"Draga" Ada, vad ca ai dat cateva lovituri si ne-ai raspuns tuturor, dar sincer simt ca nu mi-ai dat nici un raspuns... am vazut ca te-ai atacat la ultima parte a mesajului meu, dar chiar nu am vrut sa par misogin:?: .Mai bine mi-ai fi raspuns ce fel de masina te atrage pe tine-daca tot zici ca te pricepi la masini-... apropo, lauda-te si tu cu performantele CC-ului tau:oops: . p.s. nu te iau la misto
|
Quote:
Daca cumva m-ai intrebat ceva si nu ti-am raspuns te rog sa ma ierti dar sincer nu-mi amintesc sa fii facut tu asta... Cred ca nu ai inteles bine ce ti-am scris eu mai jos...nu faceam nici un apropo la mine si nici n-am zis vfreodata ca sunt AS in domeniul masiniilor,sunt f multe lucruri pe care nu le stiu;) De ce sa ma laud cu performantele CC-ului meu...mai ales ca nu e topicul indicat..nu cred ca intereseaza pe nimeni ce face masina mea ai asa mai departe:-) Ce masina ma atrage pe mine....nu pot sa dau o anumita marca sau categorie...depinde..poate sa ma atraga ca design-eu pun mult accent pe design la o masina- sau poate sa ma atraga pentru ceea ce poate sa faca insa designul sa nu fie pe gustul meu etc.... Daca vrei sa stii ceva anume astept intrebarile tale cu cea mai mare placere :chick: |
"Draga" Ada, nu trebuie sa-ti ceri scuze... Ideea era ca cine imi raspunde, trebuia sa-mi spuna de care categorie (din cele 3) crede ca e atrasa o femeie-eventual, tu ca fata, sa-mi spui in care categorie te incadrezi.Nu zic ca nu-s si fete care se pricep la masini, dar cand am zis ca nu mi-as lua ferrari pt o tipa, ma refeream la pipite. Si poate ca am fost un pic rau cu tine (pt ca m-a enervat ca ai pus cuvantul practicitate in ghilimele, ca si cum ai face misto), dar cand am zis sa te "lauzi" cu masina, voiam sa-mi spui ce motor are (HDI sau nu), ca sa vad ce preferinte ai. Sper ca m-am facut inteles... Nu vreau sa te superi... O.K.?;) :peace:
|
Quote:
Nu e HDI masina mea,dar asta nu inseamna ca prefer categoria asta..pur sis implu asa a fost sa fie... N-am de ce sa ma supar....as prefera totusi pe viitor sa zici de la inceput ce te deranjeaza si apoi sa ma "intepi";) :peace: |
badluks "prietene" esty tare acid cu Ada,dar eu zic ca e din categoria fetelor care styu cel putin cate ceva despre masinute;)
|
Revenind la subiect......am testat cateva fete cu 2 masini.......Dacia vs BMW...si ghici...a castigat Dacia.......poate am avut eu noroc si am dat numai peste pasionate de curse si maisni modificate.
Spunea cineva in posturile anterioare.......conteaza sa ai......restu is detalii. Dar ma pun putin in locul unei femei.....dak tot e sa aiba masina...de ce s anu aiba una tare?....... |
f.tare mikafly,pai fetele chiar trebuie ca erau pasionate de tuning daca au preferat Dacia:)..sau poate ai fost u baiat descurcaretz si ai prezentat f.roz situatia:)
|
Mey,eu imi doresc de mult sa conduc o dacie:oops: si inca nu am avut ocazia...:rolleyes2 toata lumea zice ca e senzatie:lol: sunt curioasa:D
Bv tie mikafly ca ai avut bafta de fete faine;) |
oky ... dak o sa am ocazia .... si drum incolo
o sa incerc sa-ti fac acest moft :lol: ;) |
Quote:
|
pe drum drept sau la vale ? :lol: :lol:
|
Pe drum drept ca la vale mi-e ca nu tin franele:lol: :icon_kiss
|
Quote:
MAXIM :) |
tzin ele ... nu-i problema ;)
|
Pana la urma, ce inseamna "masina tare"? Pt ca de fapt asta era scopul intrebarii mele initiale, cu femeia atrasa de una din cele 3 categorii de masini. Sper ca de aceasta data discutia sa nu mai degenereze (o fi fost vina mea),pentru ca vorba lu' Xel'Naga, discutia era offtopic.:rockon:
|
Atunci ramane stabilit:ciggy: :eyebrow: :eyebrow:
|
Quote:
Dak vrei knd avem okazia maisna mea iti sta la dispozitie.....e galagioasa....zdruncina....si fuge bine.......top speed peste 220....si are si frane.....si demareaza repejor....... https://www.youtube.com/watch?v=0GnTVXHdt4w |
Quote:
Sa ai grija de ea;) |
fly, nu-s femeie, da-mi place de masina ta :D
|
Quote:
|
Ideea de baza ?!
Conteaza. |
Quote:
Si eu sunt de parere ca.....masina conteaza .......nu e vital....dar conteaza...isi spune cuvantul. Nu isi mai spune cuvantul daca esti vreun imbecil incult si mirositor care ti-a luat tata Mergedes,si nu maim are loc lumea pe strada de basinile tale puturoase si nu esti in stare sa legi 2 vorbe.In cazul descris......poati sa ai si Enzo.....vopsit roz.......tot vita incaltzata ramai,iar daca fata sesizeaza faptul ca esti zero.....se da o tura cu masina ta...si zice.....pa........ |
Quote:
|
Quote:
1.8 16 v de VW,cumva? ...sa se asorteze cu ATS-urile :lol: :-P PS si OT: tu si copilotul sunteti cumva frati? anyway....funny reactia tipului dupa 230 :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning