![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Quote:
sa inteleg ca de marti sunt angajat?:))))))))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca eu ma bucur mai tare ca el ca vine acasa:D:D:D:D
|
Quote:
|
|
Quote:
Parerea mea.:oops: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Salut,in primul rand respect pentru toata munca depusa la masinuta ,si multa bafta in continuare cu tot ce ti-ai propus pentru noul an !
Numai de bine! |
Quote:
Pfuuuuuuu.... Te urasc!:D |
Quote:
Treci la coada ca nu esti primul :))) @sike Multumesc frumos asemenea iti doresc !!! Frumos puntache :P |
De senzatie masina!
Multa bafta in noul an ! :-) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
rko la brasov:-)
|
Quote:
@Kox ceva in genul ala vreau ..am pus astea de 8,5 j ET13 de moment si sta cam in genul ala maine vreau sa pun breytonurile de proba :D Scricy ..as vrea eu :D |
Nebune grija mare cum mergi cu masina, macar acum la inceput :)) Am auzit deja ca e senzatie sunetul, abia astept sa vad poze. Trebuia sa-ti faca cineva un video ca alea de la "din dragoste" :)) cum se deschide garajul si o vezi pe asta mica asteptandu-te.
|
10 Attachment(s)
pozne.....mai este mult de munca la masina , iar treaba merge incet si prost ....
|
7 Attachment(s)
................
|
Nu am nimic cu tine sau cu altcineva,dar in afara de jante si interior e doar una din marea masa de pisicute cu kit de M.Nu se vad miile de euro bagate.Probabil ca a fost atat de 'terminata' incat ai schimbat toata partea mecanica ca asfel nu-mi explic.Bafta cu ea.
|
Foarte frumoasa masina ai. :)
Un S50 si e gata. :) |
Quote:
|
:shock::shock: DOAMNE FERESTE SI APARA, CE SCHIMBATOR AI :shock::shock:
DAR MASINA :shock: ESTE FRUMOASA MA ;) UN 10+ DE LA MINE :lol: |
Quote:
|
felicitari pentru cum arata masina, trebuia sa fie si ceva sa iti aduca aminte cum a fost, iarta.ma daca ai mai raspuns la intrebarea asta cotiera ai luat?
|
Masina + vopsea noua+ vadere+paket M+janteX2...sunt deja vreo 5-6mii
Se duc banii cu gramada... Black beauty+vaderele albe=NO COMMENT Felicitari si spor la treaba in continuare |
Quote:
Sonny da am si cotiera dar nu sunt multumit de cum e si o sa o retapitez cand voi schimba culoarea interiorului , mai este LTW , praguri, proiectoare , bandouri M , lip bara fata , dublu climatronic digital , cat de repede un CD oem ....mai sunt multe ca am portbagajele la doua masini pline cu piese :D |
|
Superba masina :D si inca nici n-are toate chestiile pe ea, bandouri, praguri, lip, jante, ltw.. ehee ce va iesi din asta mica cand o sa fie totul la locul ei. Sper sa te intorci rapid sa te bucuri de ea inca de la primavara.
PS: Jante au fost 3 seturi, astea cromate, rc-uri, oz-uri. O nimica toata :))) |
1 Attachment(s)
Quote:
Sper cat de repede sa gasesc pe cineva capabil sa imi puna gumele pe OZ-uri Nosfer da ma , mie imi place serios, la vopsea nu am nimic de reprosat , ii sta foarte bine cu LTW si cred ca o sa il montez l-am pus de proba si e super , nu aveam atunci camera cu mine sa ii fi facut cateva poze Editura lu' Motzu ......:D |
Quote:
p.s : urata vreme acolo la voi acolo ... eu am prins saptamana asta 4 zile de primavara :lol::lol::D |
Fara cuvinte ! E geniala Ricko, felicitari, ai o masina de invidiat.
|
Quote:
Incet , una cate una se face in timp si cu rabdare . Masina arata foarte bine , imi place mult ! Ai cam tot ce trebuie pentru ea , poate rezolvi si motorul anul asta ! |
Foarte frumoasaaaaaaaaa:X:X:X:X
Felicitari! |
Quote:
|
Deci da, se vede că e luată din Târgoviște mașina :lol: !
O singură nelămurire am, scaunele sunt puse invers ? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning