![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
si pana la urma care din cele 2 randuri de numere e valabil?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. si daca se poate .... la ce firma a "facut" masina ? am un 1.8 T si de mult caut un kit sa mi placa |
5 Attachment(s)
Si masina mea RENAULT 11 TXE 1.7 :D
|
1.7....sau 1.7 turbo :D
|
1.7 aspirat :D
|
frumos volanul de megane 3 .... s-o stapanesti sanatos
|
10 Attachment(s)
Uitati aici masini de masini de la noi din Pitesti nu baraci(R8 este al lui Andrei Penescu,Bentley-ul este pozat langa John,Lamborghini-ul si Cadillac-ul sunt pozate in Trivale)
|
Pe mine ma impresioneza mai mult "baracile" facute din pasiune....decat "masini de masini" , majoritatea cumparate din banii lui tata ;)
Bravo Alin e foarte intretinuta masina. |
Asa e cum zici tu...;)
P.S. bha frate - eu nu am fratii |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Un OLTCITel in lucru :-)
|
2 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri :D mai exact m-am apucat pe la 16 ani de ea :-) si mai am multe de modificat . Este o masina destul de veche si rara . Mai sunt cateva pe strada , care sunt mancate de rugina si pline de pamant din pacate .:sad:.Din aceasta cauza am vrut sa o fac cat mai frumoasa :D
|
Aline sunt in aceeasi cauza ca tine eu am 16 ani,am un Mercedes w123 300D tot veki din 82 si eu vad unele mancate de rugina etc.Prin Pitesti nu sunt multe cobre in fine imi plac mult, mai mult masinile vechi.
|
este o masina foaret frumoasa :-) cu o istorie bogata in spate :D bafta la reconditionat 8)
|
world cars pune o poza cu Mercedesu ,multumesc !
|
Din propria experienta iti spun, la 18 ani in prima zi cu permis nu stai sa te rogi de tata da si mie masina bla bla , o ai pe a ta facuta cum ai vrut tu. Si sa vezi ce intoarce lumea capu dupa ea mai ceva ca dupa una noua :D
|
3 Attachment(s)
Cateva imagini , sa o vedem si pe a ta :D sunt curios ce sunet are ditamai motorul ala :twisted:
|
8 Attachment(s)
Am numere de SJ deocamdata :) masina poate fi vazuta oircand in Pitesti :) .Nu arata inpecabil o sa arate
|
Mai multe detalii am pe pagina ei care o gasiti la profilul meu.
|
La ce interior are daca ii tragi o vopsea neagra + folie pe geamuri = masina de mafioti iti iese :D ai la ce lucra bafta 8)
|
si pagina masini https://forum.4tuning.ro/128-masina-m...w123-300d.html
|
9 Attachment(s)
crazy ,. fa si tu thread separat sa nu te avertizeze vre-un moderator
Sa revenim ontopic . O masina care ma mir ca nu a aparut pana cum aici , S Klasse-ul lui Marius TLV Si Opel Tigra al lui Giany + o poza bonus cu portocala mecanica a Amaliei |
ceva poze cu masinutza me......deocamdata e in service....
|
3 Attachment(s)
km asa arata acum 2 sapt.....dar in 2-3 saptamani o sa arata mult mult mai bine
|
langa petrom :D ce modificari ii faci ????
|
Ceva intalniri se mai fac pe undeva pe la pit????knd se mai fac puteti scrie si voi pe forum k nu toti stim......:D:D......poate organizam ceva si noi in luna mai(O EXPOZITIE)ceva......o legala:D
|
deocamdata masina e la Vopsit....a fost langa peco la un mecanic ffff bun care a lucrat la PEUGEOT in pitesti............
-Suspensie -Pleoape -Faruri+Xenon -Are kit WRC -Eleron RC -Triple clare -Jante OZ RACING -Ceva pe la motor -Evacuare Cap Coada -O MARE DILEMA MOTORUL NU????:))))) |
o sa iasa marfa masinuta , ce culoare o faci ???? poate ne intalnim cand este gata :D
|
e o mare poveste cu masina......o fac ARGINTIU.......sunt km nevoit sa o fac asa.......poate o se ne vedem....yo te-am vaz cu masina prin mioveni.........;)
|
8 Attachment(s)
Ce-am surprins si eu azi...:arrow: ursu imi place rau de tot , chiar daca nu e modificat dar arata bine.
|
golf-ul lui eugen intr-adevar arata intr-un mare fel si am tot respectul pentru proprietarul lui:)
matizul lui vasy cred ca este cel mai beton matiz din pitesti (si nu cu tuning by dumbravei) . Stiu foarte sigur ca sunt investiti destul de multi banuti si extraordinar de multa pasiune in el... iar ursul , chiar arata foarte bine |
Frumos rau golful! :shock:
|
Golful lui Eugen e chiar unul din cele mai frumoase Golfuri pe care le-am vazut. Un om care chiar stie ce si cum sa modifice la o masina.
Cat despre Matiz... colantul cred ca e pus la plesneala |
frumos golful:)
|
amph : cum adica la plesneala ? e pus ca orice alt colant , negru mat , pe capota , portbagaj si plafon pentru a schimba un pic aspectul masinii
|
daca avea un 1.8 t merita sa vb atata despre el , dar pentru 3 bucati de autocolant :rolleyes2 exagerati putin cu atatea comentari ....(nu am spuso din rautate) :rolleyes2
|
despre colant era vb ca e pus PROST . BULE , CUTE si tot meniul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning