![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Numai de bine! |
bai masina a iesittttt :shock::shock::shock:!e superba nuanta!as putea spune ca e nuanta perfecta pt gustul meu si ce iti doreai tu!!!
ma bucur mult pt tn ca a iesit asa!acum asamblarea ca vreau s-o vad la lumina zilei.;) parerea mea ca la jante ar da ff bine un Purple Candy!;) nu te grabi cu ele ca sa iasa ce trebuie! |
Salutare,pana la urma am reusit sa o termin :-P
mai sunt de facut urmatoarele -colantat stalpi -schimbat parbriz -polish jante -prins grila spoiler fata -curatat interior +++multe altele Deci mai e de munca Si ceva poze facute cu telefonul!:arrow: Numai de bine! |
8 Attachment(s)
Scz pentru dublu post
|
Te iertam, pentru felul MAXIM cum arata. Felicitari ;) .
|
Quote:
Numai de bine! |
rescriu...MAXIMMMMMM!!!dementiala culoarea!!!8):twisted::censored:
|
Asa da! alta treaba,o prinde bine culoarea asta si arata a masina vopsita in cuptor.Dupa parerea mea a meritat investitia si efortul!Felicitari si succes in continuare cu ce planuri mai ai:D
|
Quote:
|
Quote:
Numai de bine! |
foarte frumoasa nuanta si foarte bine lucrat! good job;)
|
felicitari ptr ce ai reusit sa faci !
nuanta este blue magnetico ? 599A? ;) |
Imi place cum ti-a iesit masina. Daca as mai face ceva masinii ar fi : distantiere spate, cauciucuri trase si lasata mai jos...
Parerea mea :) Numai bine ! |
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Numai de bine |
2 Attachment(s)
Azi sa mai comandat :
-1 buc garnitura chiuloasa (necesita inlocuire) -2 buc semnalizari aripi fata OEM - 1 buc silicon pentru fixarea parbrizului + schimbul de ulei :-) Am mai facut curatenie cat de cat in ea ca era ca la porci,+ mici detali :lol:,atasez o poza ca si idee cum era de 'curat in ea' :lol:,urmeaza si spalarea interiorului dar asta dupa ce voi termina cu tot ce mai e de facut la ea Numai de bine! |
Arata senzational, este albastru de subaru?:twisted:
|
sa fiu sincer culoarea jantelor/vopseaua nu e in aceeasi clasa cu restul
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Au venit si semnalizarile:arrow:
|
3 Attachment(s)
Salutare,masinuta a primit semnalizarile plus becurile aferente semnalizarilor plus un prim dush dupa vopsire...
Urmeaza : Colantare stalpi Montajul parbrizului (vineri) Polish buze jante Montat condensator tun de bas Curatare si spalare interior Si ceva poze facute cu telefonul cam cum arata culoarea la soare ;) Numai de bine! |
Foarte frumoasa masina. Vopseaua e bestiala, o prinde foarte bine. Felicitari, arata demential
|
Quote:
|
Quote:
Numai de bine |
Quote:
Numai de bine! |
1 Attachment(s)
Intre timp am mai achizitionat un set de jante 4x100 Rh pe 15 8 j toate 4 pe care vruiam sa le pun pe fiat dar pana la urma am ramas tot la cele pe care le am acuma ..
ASA ca le scot la vanzare pe acestea... Jante Rh 15 inch 8j et 41(cred) 4x100 Pret 750 ron toate 4 Numai de bine! |
1 Attachment(s)
Am reusit sa schimb si parbrizul :-)
|
trebuia sa-ti iei cu parasolar ca e diferenta foarte mica de pret intre unul normal si unul cu parasolar ;)
|
Quote:
Stiu ca nu e diferenta mare dar nici pe cel dinainte nu am avut parasolar ,nu stiu imi place asa cum e simplu ,ca pana la urma pot sa mi-l fac din folie ..dar deocamdata ramane asa simplu Numai de bine! |
si daca vrei sa-l faci din folie, fa-l, pentru ca va da foarte bine cu plafonul negru ;)
|
2 Attachment(s)
Intre timp am mai terminat de polishat buzele si de colantat stalpi ;),si tot azi am comandat o buza fata pentru spoiler acuma sa vad ce o sa imi aduca ca parca vad ca nu e ceea ce trebuie :))
Numai de bine! |
2 Attachment(s)
Dupa lungi cautari am gasit pana la urma si buza fata pentru spoiler :-),am comandat-o de noua si spre surprinderea mea a venit exact ce trebuie ,plus am mai luat si un stick de 8gb pentru cass..
Tot azi am rezolvat si o mica problema la statie si anume am schimbat un condensator care facea pe nebunul :))) Numai de bine |
buza de stilo?
|
Quote:
Dap :-) |
atunci astept poze cu ea montata!:D
cred ca o sa arate trasnet c ea! |
ai grija cand o montezi sa n-o fortezi prea tare unde vrei sa o indoi pentru ca trozneste partea mai rigida la ea ;) cunosc pentru ca am patit-o, si eu si joker ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning