Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

valitataye 29-12-10 11:27

Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

Are cineva emisiunea de aseara de pe realitatea,fiindca am ajuns tarziu acasa:(

EvLSant0S 29-12-10 11:27

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3937247)
Adevarat! Treziti-va! NU mai visati ca veti schimba ceva,iesind asa in strada,si la emisiuni penibile de la TV!

Cum eu nu l-am inteles pe Santos,multi dintre voi nu inteleg nici ce scriu eu sau altii care vezi doamne,suntem vai de mama noastra,nu suntem in stare sa facem nimic si bla bla bla...

Fiti sinceri voi cu voi,cate iesiri in strada au fost in ultimii ani?Cata lumeeee,cata? Si au schimbat ceva?DA!Medicamentele sau starea de sanatate,si cam atat .

Care are ceva in sfecla de pe umeri,intelege ce scriu,care nu, TRAIASCA REVOLUTIAAA!

Hai... Un an Nou Fericiti si plin de impliniri,si mai putina prostie!

PS: EvLSanTos,pe viitor daca te mai duci la emisiuni Tv,radio etc,ai grija la astia,ca sunt pregatiti,au dictie,cunostinte in domeniu,etc...te fac din vorbe si iti inchid gura, chiar daca nu au neaparat dreptate...

Vezi tu, eu eram sarcatic in postul meu.

Azi la ora 15:00

Daniel, colegul nostru, se duce iar intr-o emisiune acolo.
:)

iti repet.

Daca 30 de oameni au fost in stare sa ridice problema la nivel national.
Ce se intampla cand se implica 300.000 de oameni ?

Nu violent, destept.
Cum au zis si ei, a fost un protest inteligent.
Si asa trebuie sa continue, inteligent.

Eu atat am avut de zis, 30 de oameni v-au ridicat mingea la fileu, e randul vostru sa decideti ce se intampla in continuare.

Acum ai inteles postul meu ?

Singura sansa de a face ceva este de a nu le consuma produsul, benzina.
Intelegi ?
De ce crezi ca se blocheaza pompele ?
Ca sa le afecteze profitul.
Ca daca scriem acum NU MAI ALIMENTATI, aici , n-o sa se intample nimic.
In curand, lumea o sa inteleaga miscarea si poate daca le spui peste ceva timp, din solidaritate, in data de - xx.xx.2011 nu alimentati NICI UNU !
s-ar putea sa se schimbe ceva.
S-ar putea, in rest, iti urez sedere linistita si placuta acasica.

rover_cabrio 29-12-10 11:29

BAI ANONIMILOR VEDETIVA IN M VOSTRI DE CE AVETI PRIN CASA ACOLO SI NU VA MAI DATI CU PAREREA CA OCUPATI RANDURI AIUREA PE AICI !!! UITE UNDE ERAI INTELECTUALII , CULMEA NU AM AUZIT DE TINE ...DAR UITATE AICI !!! DUCETIVA D .... DE INCOMPETENTI DE UNDE ATI APARUT SI STATI DUPE TASTATURA ACOLO IN CONTINUARE !!!

ora 15:00 parcarea ROND de la stadionul LIA MANOLIU !!!

PENTRU cine nu stie cum se ajunge , se intra din Bulevardul Mihai bravu (intre Pta Muncii -Pta Iancului ) pe partea STANGA inainte sa intri in PASAJUL piata Muncii dinsre Iancului si pe partea DREAPTA cum iesi din pasajul piata Muncii cand vii dinspre DRISTOR !!!

0763 725962 ...daca cineva se incurca !!!

rover_cabrio 29-12-10 11:30

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3937262)
Are cineva emisiunea de aseara de pe realitatea,fiindca am ajuns tarziu acasa:(

sa dat reluare la 2 diminatea eu am vazuto de 2 ori !!!

criminales 29-12-10 11:31

http://www.bzi.ro/zeci-de-soferi-au-...o-video-201254
se poate mai putine vorbe si mai multe fapte
va garantez ca am sa merg la extrem prin ceia ce voi face la iasi o viata am si aia o voi trai ca roman cu fruntea sus ca am facut ceva pentru tara si poporul ei multi au devenit lasi unde e bucurestiul de la revolutie timisoara
azi in timisoara miine in toata tara
fratilor suntem romani si de e de la iasi venim pe jos la voi
https://www.youtube.com/watch?v=dvs1R95Ksbo
fratilor hai sa fim uniti ca asa nu se mai poate

NASCUT IN ROMANIA

rover_cabrio 29-12-10 11:34

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 3937275)
http://www.bzi.ro/zeci-de-soferi-au-...o-video-201254
se poate mai putine vorbe si mai multe fapte
va garantez ca am sa merg la extrem prin ceia ce voi face la iasi o viata am si aia o voi trai ca roman cu fruntea sus ca am facut ceva pentru tara si poporul ei multi au devenit lasi unde e bucurestiul de la revolutie timisoara
azi in timisoara miine in toata tara
fratilor suntem romani si de e de la iasi venim pe jos la voi
https://www.youtube.com/watch?v=dvs1R95Ksbo
fratilor hai sa fim uniti ca asa nu se mai poate

NASCUT IN ROMANIA

BRAVO prietene ....ati facut si putina galagie ...dar aici la BUCURESTI nu ai voie sa afisezi un STEAG nu ai voie sa pui un afis pe EXTERIORUL MASINII , nu ai voie sa pui un afis pe tine ...daca claxonezi sau pui avarii iti iei amenda !!!

PE VIITOR incerati sa bagati benzina NU de 1 leu dar in 15 minute ..+ spalarea masinilor ,..vb si etc in 30 de minute de 10 lei !!

mandgeo 29-12-10 11:41

Mi se pare mie sau e cam mare brambureala pe aici...

rover_cabrio zice astazi ca "ora 15:00 parcarea ROND de la stadionul LIA MANOLIU !!!"...

Mai exista inca un topic "Boicot Benzinărie , 30.12.2010 , ora 15.00 , Rondul de la 23 August"

Nu-i aceeasi zona? Pana la urma cand e treaba, azi sau maine?

Si in alta ordine de idei, eu stiu ca am subscris la topicul cu protestul de pe 28, topic care a disparut, si m-am trezit abonat la topicul cu discutii generale despre protest.

M-as fi asteptat si eu ca in acel topic, pentru 28, sa se puna un link catre topicul urmatorului protest, serverul sa imi dea un mail, si sa nu mai fiu nevoit sa parcurg 50-60 de pagini de discutii.

Deci, astazi unde este protestul? Maine unde e? Sau mai corect ar fi sa stabilim un punct de intalnire, ca pe urma ne-o iau astia inainte si inchid benzinariile.

criminales 29-12-10 11:42

SERIOS PUTINA GALAGIE ......
MERSI

DA PE VOI VA MOLESTEAZA AIA FAC CE VOR DIN VOI CA SA VA TINA SUB PAPUC DAR AI VOIE PE TINE SA PORTI CE VREI TU ARATA-MI O LEGE UNDE NU AI VOIE SI SA STII CA NU AM STAT DOAR 1 MIN IN BENZINARII
ASA E CUM ZICI TU DIN CAUZA MULTOR CA TINE NU IESE LUMEA
EU AM MERS PE JOS CU STEAGU SI CU AFISELE ALEA PE MINE APROOPE TOT IASUL 2 OAMENI KAMIKAZE SI NU AM PATIT NIMIC ATITA TIMP CIT NU AM LIPIT PE STILPI SI IN LOCURI PUBLICE AFISE E LEGAL CA PE HAINELE MELE SA PUN ORI CE AFIS VREU NUMAI SA NU FIE OBSCEN
ACUM IL INTELEG PE SANTOS CE A VRUT SA ZICA

ionutz85zkh 29-12-10 11:42

Maine pe 30.12.2010 la ora 15 este protestul :)

Mustang 29-12-10 11:44

Ati auzit de "cainii latra, caravana trece"?

Ar trebui sa o adoptam.

rover_cabrio 29-12-10 11:45

Quote:

Originally Posted by mandgeo (Post 3937299)
Mi se pare mie sau e cam mare brambureala pe aici...

rover_cabrio zice astazi ca "ora 15:00 parcarea ROND de la stadionul LIA MANOLIU !!!"...

Mai exista inca un topic "Boicot Benzinărie , 30.12.2010 , ora 15.00 , Rondul de la 23 August"

Nu-i aceeasi zona? Pana la urma cand e treaba, azi sau maine?

Si in alta ordine de idei, eu stiu ca am subscris la topicul cu protestul de pe 28, topic care a disparut, si m-am trezit abonat la topicul cu discutii generale despre protest.

M-as fi asteptat si eu ca in acel topic, pentru 28, sa se puna un link catre topicul urmatorului protest, serverul sa imi dea un mail, si sa nu mai fiu nevoit sa parcurg 50-60 de pagini de discutii.

Deci, astazi unde este protestul? Maine unde e? Sau mai corect ar fi sa stabilim un punct de intalnire, ca pe urma ne-o iau astia inainte si inchid benzinariile.

la ora 15:00 MAINE 30-12-2010 IMI cer scuze daca am postat gresit acolo ....dar stau cu laptopu in brate ca inca nu mam trezit si scriu mai ciudat mai asa IMI SCAPA !!!

rover_cabrio 29-12-10 11:46

JOI 30-12-2010 PROTEST parcarea rond LIA MANOLIU stadionul national !!!

ora 15:00

SEJ 29-12-10 12:07

Numarul nemultumitilor pentru scumpirea carburantului este mare, dar speram ca si numarul nemultumitilor care sunt gata sa ia masuri va fi mare... daca ne strangem 15 masini pe oras, nu facem prea mare lucru... hai sa ne strangem cat mai multi in cat mai multe localitati posibile si doar asa e sansa sa rezolvam ceva... in Tulcea ne ocupam de asta, maine vom bloca si noi in numar cat mai mare speram benzinaria sau speram benzinariile in cazul in care vom fi foarte multi, s-au facut si afise pentru a ne lipi pe masina, am strans marunt... hai sa incercam sa facem toti asta!!!

Avem o persoana cu 10ron in de-al de 1 ban => 1000 bani :twisted:

criminales 29-12-10 12:07

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3937307)
Ati auzit de "cainii latra, caravana trece"?

Ar trebui sa o adoptam.

Daca suntem prosti nu o sa avem dureri de cap!
auzi uite ce zice lumea care ma cunoscut ieri la protest

zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Oras: -IASI-
Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Thumbs up Re: Boicot Benzinărie
criminales , respect frate , esti tare omule !!! daca te-as putea clona / as schimba Romania

cel mai tare ma bucura ca BZI au facut acel montaj pe o melodie preferata de criminales / bine aleasa / pacat ca NU se trezesc Romanii / mai mult k sigur cand se vor trezi...v-a fi prea tarziu.....

cred ca " miscarea" de azi.... e un inceput promitator pentru " Marea Miscare" din Ianuarie, cand , poate, vom fi intr-un numar mai mare ...vorba aia :
Unde-s multi Puterea Creste !!!

La Mai Mare !!!

P.S. Pentru autografe ( acu' ca am ajuns vedeta ) apasati tasta "o" de pe orice telefon fix in reteaua de canalizare a orasului

P.S.2 Huotiiiiii !!!!

https://forum.4tuning.ro/36-iasi/2294...ml#post3936531

si am sa o fac pina ce voi stringe linga mine cei 30% ca sa schimb tara

criminales 29-12-10 12:10

Stage 5

MihaiCsl's Avatar

Oras: Iasi

Default Re: Boicot Benzinărie
Quote:
Originally Posted by zorro6299 View Post
criminales , respect frate , esti tare omule !!! daca te-as putea clona / as schimba Romania

cel mai tare ma bucura ca BZI au facut acel montaj pe o melodie preferata de criminales / bine aleasa / pacat ca NU se trezesc Romanii / mai mult k sigur cand se vor trezi...v-a fi prea tarziu.....
Daca 30% din oameni ar fi ca el, n-am mai fi in cacatu asta de acum.
Tot respectul meu pentru crimales si-mi doresc sa simta toti romanii ceea ce simte el de a ajuns sa faca chestia asta.

SEJ 29-12-10 12:11

UE ne-a dat la _UE ! Avem de gand sa facem si o pancarta cu asa ceva!

dany12epz 29-12-10 12:28

Quote:

Adevarat! Treziti-va! NU mai visati ca veti schimba ceva,iesind asa in strada,si la emisiuni penibile de la TV!

Cum eu nu l-am inteles pe Santos,multi dintre voi nu inteleg nici ce scriu eu sau altii care vezi doamne,suntem vai de mama noastra,nu suntem in stare sa facem nimic si bla bla bla...

Fiti sinceri voi cu voi,cate iesiri in strada au fost in ultimii ani?Cata lumeeee,cata? Si au schimbat ceva?DA!Medicamentele sau starea de sanatate,si cam atat .

Care are ceva in sfecla de pe umeri,intelege ce scriu,care nu, TRAIASCA REVOLUTIAAA!

PS: EvLSanTos,pe viitor daca te mai duci la emisiuni Tv,radio etc,ai grija la astia,ca sunt pregatiti,au dictie,cunostinte in domeniu,etc...te fac din vorbe si iti inchid gura, chiar daca nu au neaparat dreptate...

Vad ca tot o tii intruna ca multi au iesit in strada de-a lungul timpului si ca nu au rezolvat nimic
Pai hai sa iti spun eu ceva toate acele mitinguri organizate de sindicate si din umbra de opozitie sunt la fel ca deplasarile cu autocarele la cabina de vot,toata lumea stie dinainte ce se va intampla,toata lumea primeste instructaje,totul se intampla ca pe vremea raposatului la fiecare 23 august
Vrei sa iti spun eu cate proteste ADEVARATE au fost in Romania...iti spicuiesc eu...

Revolta de la Brasov din 1987

Revolutia care mai apoi a fost deturnata

Piata universitatii din 1990

Mamele care au protestat pentru dreptul copiilor lor si au castigat prin acel protest

Mitingurile cu Taxa auto si care a obtinut o pasuire de 3 luni

Si cu ajutorul vostru al tuturor romanilor cu SIMT CIVIC va fi si acest boicot

Si toate au zdruncinat din temelii guvernantii.
Ei stau prea linistiti acolo sus,datorita voua cei ce nu luati atitudine si stati comozi la caldurica in casa in timp ce altii dardie de frig pentru voi.
Si pana cand limita de suportabilitate a acestui popor nu va fi atinsa si nu vor face altceva decat sa profite de noi

Nimeni nu s-a facut de ras ca am mers la tv,am mers ca sa mediatizam acest boicot si sa il aducem la cunostiinta fiecarui roman in speranta ca simtul civic se va trezii in fiecare dintre voi
Nimeni nu ne-a pus la punct in emisiune,am venit cu date concludente si poate ca bunul nostru simt de a nu intrerupe pe cineva cand a luat cuvantul s-a interpretat altfel.
Chiar Dl.Blanculescu cel cu mustata la intrebarea mea de ce printr-o directiva europeana se poate intervenii pe o piata imensa a telefoniei mobile si se pot regla preturile cum se face ca in Romania acest lucru este imoral si ca totul ar trebuii reglat prin raportul cerere/oferta...chiar si Dl Prigoana a accepta ca statul ar trebuii sa joace un rol mult mai important in verificarea acestor mecanisme de crestere a pretului si este din PDL.
Numai impreuna si cat mai multi vom reusii sa facem ceva.

criminales 29-12-10 12:32

Quote:

Originally Posted by dany12epz (Post 3937418)
Vad ca tot o tii intruna ca multi au iesit in strada de-a lungul timpului si ca nu au rezolvat nimic
Pai hai sa iti spun eu ceva toate acele mitinguri organizate de sindicate si din umbra de opozitie sunt la fel ca deplasarile cu autocarele la cabina de vot,toata lumea stie dinainte ce se va intampla,toata lumea primeste instructaje,totul se intampla ca pe vremea raposatului la fiecare 23 august
Vrei sa iti spun eu cate proteste ADEVARATE au fost in Romania...iti spicuiesc eu...

Revolta de la Brasov din 1987

Revolutia care mai apoi a fost deturnata

Piata universitatii din 1990

Mamele care au protestat pentru dreptul copiilor lor si au castigat prin acel protest

Mitingurile cu Taxa auto si care a obtinut o pasuire de 3 luni

Si cu ajutorul vostru al tuturor romanilor cu SIMT CIVIC va fi si acest boicot

Si toate au zdruncinat din temelii guvernantii.
Ei stau prea linistiti acolo sus,datorita voua cei ce nu luati atitudine si stati comozi la caldurica in casa in timp ce altii dardie de frig pentru voi.
Si pana cand limita de suportabilitate a acestui popor nu va fi atinsa si nu vor face altceva decat sa profite de noi

Nimeni nu s-a facut de ras ca am mers la tv,am mers ca sa mediatizam acest boicot si sa il aducem la cunostiinta fiecarui roman in speranta ca simtul civic se va trezii in fiecare dintre voi
Nimeni nu ne-a pus la punct in emisiune,am venit cu date concludente si poate ca bunul nostru simt de a nu intrerupe pe cineva cand a luat cuvantul s-a interpretat altfel.
Chiar Dl.Blanculescu cel cu mustata la intrebarea mea de ce printr-o directiva europeana se poate intervenii pe o piata imensa a telefoniei mobile si se pot regla preturile cum se face ca in Romania acest lucru este imoral si ca totul ar trebuii reglat prin raportul cerere/oferta...chiar si Dl Prigoana a accepta ca statul ar trebuii sa joace un rol mult mai important in verificarea acestor mecanisme de crestere a pretului si este din PDL.
Numai impreuna si cat mai multi vom reusii sa facem ceva.

BRAVO FELICITARI

ROMANIA TREZESTE-TE FRATILOR TREZITI-VA
ACUM MINGEA E LA FILEU NU MAI FACEM ZUMZET

DAM INAPOI DAM DOVADA DE LASITATE

criminales 29-12-10 12:39

noi deja am venit cu un nume al acestui protest
"MAREA MISCARE "
LA CARE TOT ROMANU NEMULTUNIT ISI POATE MANIFESTA NEMULTUMIRILE

PS: Ca sa nu mai chinuiti casierii cu banuti marunti puteti incerca sa platiti cu carduri expirate sau cu lipsa disponibil. Se pierde foarte mult timp mai ales daca incerci sa platesti de vreo doua trei ori convins fiind ca ar trebui sa ai bani pe acel card. Deasemenea se pot cere detalii despre produsele din benzinarie... luati rafturile la rand.

dany12epz 29-12-10 12:42

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 3937432)
BRAVO FELICITARI

ROMANIA TREZESTE-TE

Aseara nimeni nu a reusit sa imi dea un singur argument la intrebarea mea de ce 1000 litri de benzina (pret fara taxe si accize) costa 527 euro iar media europeana este 524 euro/1000 l iar motorina depaseste si mai mult media europeana de 568/1000 l la noi fiind 575/1000 l in condittile in care:

50% din petrolul folosit la rafinare este extras de la noi din tara si pentru care platesc cea mai mica redeventa din europa 6$ pe baril

Orice angajat omv romania de la cel ce lucreaza la sonda,cel din rafinarie,sau cei de la statia de benzina castiga de 10 ori mai putin decat un angajst omv austria

Chiar aseara am aflat ca preturile transportatorilor din romania sunt mai ieftine cu 18% decat media europeana

Si acum se discuta pe antena 3 problema benzinei si a acestor cresteri de pret si se vor mai discuta si mai mult,nu uitati de la 1 iannuarie se anunta o nua scumpire
Romani este timpul sa actionam

Tot_Eu 29-12-10 12:55

maine o sa fiu si eu prezent dar nu am mari sperante...daca nu iesim 100.000 in strada(ca francezii) sa ii speriam putin nu cred ca rezolvam prea multe

G0rdy 29-12-10 13:02

Quote:

Originally Posted by dany12epz (Post 3937466)
Aseara nimeni nu a reusit sa imi dea un singur argument la intrebarea mea de ce 1000 litri de benzina (pret fara taxe si accize) costa 527 euro iar media europeana este 524 euro/1000 l iar motorina depaseste si mai mult media europeana de 568/1000 l la noi fiind 575/1000 l in condittile in care:

50% din petrolul folosit la rafinare este extras de la noi din tara si pentru care platesc cea mai mica redeventa din europa 6$ pe baril

Orice angajat omv romania de la cel ce lucreaza la sonda,cel din rafinarie,sau cei de la statia de benzina castiga de 10 ori mai putin decat un angajst omv austria

Chiar aseara am aflat ca preturile transportatorilor din romania sunt mai ieftine cu 18% decat media europeana

Si acum se discuta pe antena 3 problema benzinei si a acestor cresteri de pret si se vor mai discuta si mai mult,nu uitati de la 1 iannuarie se anunta o nua scumpire
Romani este timpul sa actionam

De la 1 ian scumpul nistru boc zicea ca s-a votat/aprobat legea maririi accizelor pt carburanti cu 15%
Apropo de transortatoti..eu ma bag aici dar care mai e...intr-un fel cu tiru nu poti bloca decat o pompa ca restu nu prea ai acces.

EvLSant0S 29-12-10 14:06

As vrea sa cititi cu atentie ceea ce urmeaza sa scriu.

Singura modalitate de a combate capitalismul asta murdar este sa nu colaborezi si sa te folosesti maxim de calitatea ta de CONSUMATOR.

Nu stiu cati intelegeti conceptul acestui boicot, el este foarte simplu.

S-a ajuns la alimentarea inceata la pompa, pentru ca adevaratii clienti sa plece in alta parte, daca faceam in continuare chestia asta noi 30 de insi, nu se ajungea nicaieri, acum ca se fac si-n alte orase si a aparut stirea-n ziare si la televiziuni cate si mai cate, putem la un moment dat sa anuntam o zi, doua, in care nimeni ( macar majoritatea ) sa NU alimenteze.

Companiile sunt dependente de profit, si calca si pe cadavre pentru profit, asa zicea analistul-economic de aseara, si avea perfecta dreptate.

Singura solutie prin care reusim sa facem ceva este sa NU mai alimentam, dar sa nu mai alimentam TOTI, in ACEIASI zi.
Macar sa nu mai alimentam TOTI in aceiasi zi de la ACEIASI COMPANIE.

Daca noi toti, oamenii, hotaram sa nu mai alimentam 1 luna de la petrom-omv si tot lantul asta.
Ii zapacim :) realmente, ii zapacim :)
Asta trebuie sa fie atitudinea.
Daca va apucati sa va strangeti mii de oameni si va bateti cu angajatii benzinariei si cu bgs`u si cu jandarmii, n-ati facut ABSOLUT nici o smecherie.
Absolut nici una.

Singura metoda desteapta de protest in capitalismul asta infect este refuzul de a participa in economie, cel putin pe segmentul asta.

Concluzie -

Nu instigati la violenta, nu ajungem nicaieri, interesul final si suprem al boicotului asta este oprirea din a le mai da bani lor, pentru o perioada scurta de timp. Abia atunci, cand le afectezi profitul, ei reactioneaza.

rover_cabrio 29-12-10 14:10

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3937687)
As vrea sa cititi cu atentie ceea ce urmeaza sa scriu.

Singura modalitate de a combate capitalismul asta murdar este sa nu colaborezi si sa te folosesti maxim de calitatea ta de CONSUMATOR.

Nu stiu cati intelegeti conceptul acestui boicot, el este foarte simplu.

S-a ajuns la alimentarea inceata la pompa, pentru ca adevaratii clienti sa plece in alta parte, daca faceam in continuare chestia asta noi 30 de insi, nu se ajungea nicaieri, acum ca se fac si-n alte orase si a aparut stirea-n ziare si la televiziuni cate si mai cate, putem la un moment dat sa anuntam o zi, doua, in care nimeni ( macar majoritatea ) sa NU alimenteze.

Companiile sunt dependente de profit, si calca si pe cadavre pentru profit, asa zicea analistul-economic de aseara, si avea perfecta dreptate.

Singura solutie prin care reusim sa facem ceva este sa NU mai alimentam, dar sa nu mai alimentam TOTI, in ACEIASI zi.
Macar sa nu mai alimentam TOTI in aceiasi zi de la ACEIASI COMPANIE.

Daca noi toti, oamenii, hotaram sa nu mai alimentam 1 luna de la petrom-omv si tot lantul asta.
Ii zapacim :) realmente, ii zapacim :)
Asta trebuie sa fie atitudinea.
Daca va apucati sa va strangeti mii de oameni si va bateti cu angajatii benzinariei si cu bgs`u si cu jandarmii, n-ati facut ABSOLUT nici o smecherie.
Absolut nici una.

Singura metoda desteapta de protest in capitalismul asta infect este refuzul de a participa in economie, cel putin pe segmentul asta.

Concluzie -

Nu instigati la violenta, nu ajungem nicaieri, interesul final si suprem al boicotului asta este oprirea din a le mai da bani lor, pentru o perioada scurta de timp. Abia atunci, cand le afectezi profitul, ei reactioneaza.

DECI se mai iese pe strada sau nu ? sanse avem 1 la 22 000 000 de LOCUITORI sa nu bagam benzina TOTI in aceeasi zi !!!

EvLSant0S 29-12-10 14:11

da ti pe realitatea prieteni.

analisti economici sustin ca acest protest este primul protest DESTEPT.
Puterea CONSUMATORULUI este IMENSA.
EA DICTEAZA PRETUL, PUTEREA CONSUMATORULUI :)

ROAD EMPIRE 29-12-10 14:21

Pai nu prea e asa !!! Ai auzit ce a spus tipul ala,ca cererea si oferta nu prea au nici o legatura cu stabilirea pretului la pompa !!!!!

A SPUS CLAR SI RASPICAT CA CEREREA PE PIATA ROMANEASCA IN 2010 A SCAZUT CU MAI MULT DE 10% IAR PRETUL BENZINEA A CRESCUT CU 24% . deci unde e chestia cu puterea consumatorului???!!!!.....+ ca 37% din pretul majorat al combustibiliilor este dat de ACCIZELE GUVERNULUI !

Deci parerea mea personala e ca Protestul e mult mai vizibil decat chestia cu nealimentarea( care nu o poate controla nimeni nicicum).

EvLSant0S 29-12-10 14:46

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 3937725)
Pai nu prea e asa !!! Ai auzit ce a spus tipul ala,ca cererea si oferta nu prea au nici o legatura cu stabilirea pretului la pompa !!!!!

A SPUS CLAR SI RASPICAT CA CEREREA PE PIATA ROMANEASCA IN 2010 A SCAZUT CU MAI MULT DE 10% IAR PRETUL BENZINEA A CRESCUT CU 24% . deci unde e chestia cu puterea consumatorului???!!!!.....+ ca 37% din pretul majorat al combustibiliilor este dat de ACCIZELE GUVERNULUI !

Deci parerea mea personala e ca Protestul e mult mai vizibil decat chestia cu nealimentarea( care nu o poate controla nimeni nicicum).

Boicotul , nu protestul, este o lipsa de alimentare, fortzata, cu scopul de a deregla un pic profitul marilor companii.
Pompele se blocheaza in ideea in care adevaratii clienti nu mai apuca sa alimenteze de multi bani, iar profitul benzinariei scade un pic pe perioada in care cei ce boicoteaza baga in total , in 2 ore, de 100 de lei, TOTI !
in 5 minute un consumator poate sa bage benzina de 100 de lei.
Blocand, profitul se rezuma la 100 de lei , in 2 ore.
ok ?
Daca vreti sa faceti ceva, tre sa faceti ceva destept si tre sa vizati PROFITUL.
Nu rezolvati nimic daca spargeti geamuri si incendiati oameni :)

ALEX_BZN 29-12-10 14:46

la ploiesti a iesit treaba buna, ne-am strans peste 25 masini dar a fost umpic cam greu ca benzinaria Petrom de langa Metro chiar la centura avea 12 pompe paralele....dar am reusit sa o tinem inchisa o ora!!!!!

Nautilus 29-12-10 14:49

Consiliul Concurenţei se apropie de finalizarea anchetei în piaţa carburanţilor

După şase ani de cercetări, Consiliul Concurenţei se apropie de finalizarea anchetei în piaţa carburanţilor. Investigaţia vizează o posibilă înţelegere între producători şi vânzători în privinţa preţurilor. Preşedintele instituţiei, Bogdan Chiriţoiu promite că ancheta va fi finalizată în 2011.

Declaraţiile preşedintelui Consiliului Concurenţei vin în contextul în care preţul carburanţilor a crescut peste nivelul de 5 lei pe litru, fapt ce a stârnit nemulţumirea şoferilor. La Bucureşti şi în alte oraşe din ţară, zeci de automobilişti au blocat staţiile de benzină, în semn de protest.

Şi Asociaţia Oamenilor de Afaceri a protestat în trecut faţă de preţurile carburanţilor, solicitând autorităţilor să ancheteze acuzaţiile privind posibila înţelegere dintre producători. De la începutul anului, benzina s-a scumpit cu 80 de bani pe litru, iar începutul lui 2011 va aduce o nouă majorare cauzată de creşterea accizelor.

"Se apropie" cam repede atunci când văd că nu mai stăm cu nasul în Cancan şi Libertatea ca în 2008.

~Nautilus

Mustang 29-12-10 14:49

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3937794)
Boicotul , nu protestul, este o lipsa de alimentare, fortzata, cu scopul de a deregla un pic profitul marilor companii.
Pompele se blocheaza in ideea in care adevaratii clienti nu mai apuca sa alimenteze de multi bani, iar profitul benzinariei scade un pic pe perioada in care cei ce boicoteaza baga in total , in 2 ore, de 100 de lei, TOTI !
ok ?
Daca vreti sa faceti ceva, tre sa faceti ceva destept si tre sa vizati PROFITUL.

Foarte bine spus!

ROAD EMPIRE 29-12-10 14:55

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3937794)
ok ?

Intr-o tara civilizata da,ai perfecta dreptate !

Dupa parerea mea personala ,eu cred ca multe companii tin foarte mult la imagine. Si imaginea lor e afectata in cazul actiuniilor de pana acum,mai ales ca mass media a inceput sa arate pe sticla . Asta nu le convine ,fi sigur de asta. Mai degraba ar prefera sa piarda din profit decat sa le fie afectata imaginea. Mai precis: MAI DEGRABA LE-AR CONVENII VARIANTA BOICOTULUI DECAT CEA A PROTESTULUI !!!!!!!!!!!

EvLSant0S 29-12-10 15:09

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 3937816)
Intr-o tara civilizata da,ai perfecta dreptate !

Dupa parerea mea personala ,eu cred ca multe companii tin foarte mult la imagine. Si imaginea lor e afectata in cazul actiuniilor de pana acum,mai ales ca mass media a inceput sa arate pe sticla . Asta nu le convine ,fi sigur de asta. Mai degraba ar prefera sa piarda din profit decat sa le fie afectata imaginea. Mai precis: MAI DEGRABA LE-AR CONVENII VARIANTA BOICOTULUI DECAT CEA A PROTESTULUI !!!!!!!!!!!

Nu exista man tara civilizata in capitalismul asta boschetar.
Intelege.
Asta e sistemul, degeaba omori tu oameni din functii inalte.
Capitalismul ca si celelalte forme, sunt deja demodate.
Trebuie alt sistem, si cu n-am altul la indemana.
Momentan, te agati de ce poti, ce le e mai drag ?
Profitul.
Phute-le profitul si totul o sa fie in regula.
Imaginea conteaza mai putin.
Eu am zis tot ce aveam de zis. Mai departe, fiecare e liber sa faca ce vrea.
Sunt mai mult decat multumit cu mine.
Nu mai suportam sa citesc frustrarile tuturor frustratilor care : " le-as baga, le-as da foc, o sa le , o sa-i , imi vine sa le sparg , hotii hotii " si atat.
Nimeni nu facea nimic.
Daca fiecare in parte s-ar implica, catusi de putin, am ajunge departe.
Neimplicarea in sistem este cea mai buna arma.
Puterea consumatorului este imensa, trebuie doar sa se faca cunoscuta.

Si nu inteleg, ce e asa greu de inteles, hotaram, mai incolo, cand suntem destul de solidari, ca intre croissantele X si croissantele Y , sa le cumpar pe Y, croissantele X dau faliment. = epic win
Daca stam si citim ce-a facut Bianca Dragusanu. = epic fail.
saliu

p.s: Motivul pentru care s-a ajuns aici e ca unii au fost destepti, si altii prosti.

Sa iasa 3 milioane de oameni din casa sa strige jos guvernul si alte mizerii pana la urma e o prostie, garantez in scris pe un contract de 500 de miliarde de euro.

Urmatorii care vin, fac la fel, asta-i sistemul.

Revolutie incepe in tine. Nu in altii si LA altii.

Sunt multe alte metode mult mai destepte si mai bune de a rezolva lucrurile in Capitalism.

Nautilus 29-12-10 15:12

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3937859)
Daca stam si citim ce-a facut Bianca Dragusanu. = epic fail.
saliu

Prea mulţi stau şi citesc Cancan. După comentariile pe care le lasă acolo, se pare că se vând multe exemplare la Bălăceanca.

~Nautilus

dony ddc 29-12-10 15:26

Quote:

+1
Cand ziceati voi ca in Spania tiristi au blocat autostrazile timp de 12 ore sau ceva de genu,acolo nu sunt politisti ca in romania sa te ia pe sus si sa te bata pana zici STOP,si va pun o intrebare "DACA IL DAM JOS PE BASESCU PE CINE PUNEM PRESEDINTE?"

ClaudyuNSL 29-12-10 15:26

multumim pe aceasta cale televiziunilor care au inteles mesajul nostru si se pare ca ne sustin in continuare....numai pe ziua de azi la realitatea tv sa dat stirea ora de ora,national tv la fel,antena 1 si 3 ,kanal D,si alti......

dati pe realitatea acum :D

dony ddc 29-12-10 15:31

Quote:

Originally Posted by ClaudyuNSL (Post 3937909)
multumim pe aceasta cale televiziunilor care au inteles mesajul nostru si se pare ca ne sustin in continuare....numai pe ziua de azi la realitatea tv sa dat stirea ora de ora,national tv la fel,antena 1 si 3 ,kanal D,si alti......

dati pe realitatea acum :D

Astia profita dupa urma voastra....:))))

EvLSant0S 29-12-10 15:35

Quote:

Originally Posted by dony ddc (Post 3937916)
Astia profita dupa urma voastra....:))))

Nu te simti inutil ?
Nu simti ca nu contribui cu nimic constructiv discutiei ?
Cum e sa te simti un nimic ?

dony ddc 29-12-10 15:38

Nustiu,poate imi spui tu cum e.Eu am spus ca profita de voi dar in acelas timp afla tara si o sa faca lumea lafel!!!Tu te crezi deasupra noastra sau ce???Ai 3 .........???

EvLSant0S 29-12-10 15:46

Quote:

Originally Posted by dony ddc (Post 3937936)
Nustiu,poate imi spui tu cum e.Eu am spus ca profita de voi dar in acelas timp afla tara si o sa faca lumea lafel!!!Tu te crezi deasupra noastra sau ce???Ai 3 .........???

Nope, dar m-am saturat de oameni ca tine. :)
O seara placuta-ti urez.

ROAD EMPIRE 29-12-10 15:46

Santos eu inteleg perfect ce vrei tu sa zici si chiar sunt de acord,doar ca aici in capitalismul asta gri in mii de nuante nu prea e valabil.(departe de a duce o polemica in contradictoriu cu tine).

Asta se poate intampla in Franta,Germania,etc. si de ce apun asta?! pt ca ei chiar au putere de cumparare si pot plati pretul dar totusi nu sunt de accord cu el si fac boicot ! La noi difera lucrurile putin si anume ca noi in curand nu vom mai avea bani sa alimentam deloc. Populatia saraceste pe zi ce trece ,dar preturile cresc.
Asta e capitalism de AFRICA . Deci in curand Boicotul care se vrea unul liber consimtit se va transforma intr-un "BOICOT" fortat de lipsa baniilor de a alimenta. Si iti spun eu ca nici o companie petroliera nu va da faliment. Mai vine nenea BOC si le mai da niste facilitati,scutirir de impozit,afaceri cu statul,etc.

....in fine,ecum ai spus si tu e alegerea fiecaruia dintre noi sa aleaga ce face.

All times are GMT +2. The time now is 01:42.

- Copyright 2026 4Tuning