![]() |
Re: Nissan 200sx 1991
aaa am priceput. scuze.
|
7 Attachment(s)
Poze desigur, am desfacut si capacul la motor iarasi caci tacanitul tot continua sa ma dispere, eram hotarat sa dau jos distributia si axele sa ajung la culbutori dar "pe drum" am descoperit altceva, lantul de distributie era f slab, intinzatorul care lucreaza pe presiune de ulei nu prea isi mai facea treaba, lam schimbat si tacanitul a disparut partial, mai face din cand in cand galagie cea ce inseamna caci trebuie sa schimb lantul de distributie , sa "intins".Treaba asta o sa o fac la iarna cand masina va intra la "prelata".Macar acum stiu ca nu e culbutor.
Turbina e in conditii excelente, serpi sunt JapSpeed, acum aflu si eu :-P si bucata aia de garnitura e ce a mai ramas intre turbo si serpi. |
A si mai am o surpriza MARE de tot da nu vo zic :lol:
|
bah, da` mai stii sa le pui pe toate la loc ?
|
o mica intrebare tarnafes ... se poate pune un CA18DET pe nissan 100nx ..stiind ca motorul de pe aceasta masina este longitudinal :)
|
pe 100nx poti pune sr20de sau chiar sr20det .
|
Quote:
dar eram curios daca merge si CA18DET ai idee cam ce preturi au ? |
Cum a fost azi domnule?
Distractie la maxim,dar masina cum s-a comportat? |
Quote:
vezi ca are U tuning de vanzare un sr20det pt sunny ,cerea vreo 2000E acum numai stiu ,cred ca a scazut pe la vreo 300 euro :D ca18det nu poti sa pui , si nici nu s ar merita Nea Dan , ce ai facut azi ? am uitat ca e Vitantis ca altfel nu te sunam , de altfel nici nu se auzea nimic in tel decat scaturi .... |
Quote:
sa descurcat bine ;;) dar ma dezamagit la drift challenge :( app stii exact cat care U_Tuning pe motor ? |
Tare asta micu si portocaliu, i-a reinviat bestiuta si chiar merge! Felicitari pentru prestatie, trebuie sa ma scrii si pe mine pe lista sa ma dai o tura ;)
|
Nu am putut ajunge la eveniment sa o vad live, dar oricum :((, oricum, din auzite cik a fost totul bine, FELICITARI :D
|
domnu' tarnafes multumesc de "plimbare". In curand punem si poze!
|
Multumesc mult de urari domnilor,intradevar a fost super cu toate ca nici nu am avut unde sa o dau pe a doua.Masina acum merge ca odinioara, trage ca un balaur :-P
|
Da supriza MARE care era?
|
Quote:
P.S. Poate vrei sa spun la toti cata grasu te-ai facut :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da bien ca voi va faceti de cap si pe altii nici macar nu ii luati in seama :(, are voie concetateanu' moldovean sa se aseze la masa cu voi? :)
|
Quote:
|
Quote:
Askhy iti trebe pasaport de maramures mah :lol: si se ia greu de tot :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Noah bine ca tzai dat singur sama! Io ca un pretin bun ce is cu tinie, tzo pastram pana la craciun ma sa ai si tu ce be ca tat omu ce sa respecta! Si vezi ca nu m-am fo facuta gras, numa o tzara mai voinic mah! :)
|
Imi place foarte mult sx-ul tau sa ai noroc la el...si sa il vedem cat mai mult sideways...Succes in continuare...;););)
Si acum 2 dedicatii pt. domnul tarnafes...asculta cu atentie melodiile si o sa vezi la ce e buna horinca...:lol::lol::lol::drunk: https://www.youtube.com/watch?v=wp9zy7TMgcA https://www.youtube.com/watch?v=Wg1pE...eature=related |
Va dou yo horinca ma de meretizi numa cu frana de mana trasa!!!!aveti grije cu horinca se poate pune in rezervor la nissanurile silvia are o aprindere de itzi bati copiii cu cureaua de la ceas!!!!!!!!!!!!!!
|
Hai ca va luat capu cu horinca pe toti :lol:
Mersi cata, piesele is chiar puternice 8) |
Hrinca - moft. :twisted:
Palinca de la Bihor - asta rullez :twisted: Oricum eram dator cu un cico. Next time iti aduc o litara sa vezi cum uiti ca ai mai beut vre-odata altceva si te dai sideways natural.:lol: |
1 Attachment(s)
In stilul asta o sa ajunga domnul tarnafes, un fel de "maestrul betiv".
|
Quote:
|
Quote:
Deci nu e nimic mistic ...e de la palinca. :lol: |
Mosule ia si invata :)) https://www.youtube.com/watch?v=tzY5i...ture=topvideos
|
2 Attachment(s)
Hai ca sa va linistesc unpic ca vad ca va luat capul cu horinca...betivii dreaq :lol:
Va ziceam ceva de secretul ala... este vorba de noua suspensie TEIN WINDING MASTER DRIFT SPEC !! :peace: e deja montata pe masina, la vitantis mam dat cu ea si e mistica !! 8) |
in capul telescoapelor ai flanse reglabile, si daca da cat ai dat pe ele si de unde , fiindca vreau si eu un set,merci
|
deci chiar e mistica :)) testata de mine :)) noua suspensie TEIN WINDING MASTER DRIFT SPEC !! este forta :)) se simte si pe locu din dreapta
|
acum am inteles de ce te-ai dat asa de bine la vitantis :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning