Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

piratu_volvo 22-05-08 11:22

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

Ma uit sa vad ce am dar mi se pare ca le am fara sticle sau crapate.O sa postez mai tarziu.

piratu_volvo 22-05-08 16:52

Din pacate nu le mai am deloc,cred ca erau sparte cum am zis si le-am aruncat:sad:

Tod3rik 22-05-08 17:24

am si eu dalea de urs .. da nu se potrivesc :(

piratu_volvo 22-05-08 17:38

As fi jurat ca sunt identice.

piratu_volvo 22-05-08 21:35

10 Attachment(s)
In safrsit m-am apucat sa lucrez si eu ceva la masina:lol:
Primele doua poze sunt ultimele cu bara veche pe masina(daca nu o sa-mi placa cu astalalta o pun inapoi:D)

John_Doe_cj 22-05-08 21:46

Din pacate nu am reusit sa le gasesc. Stiam ca avea un prieten niste oglinzi de e21 si m-am dus la el la atelier si le-am cautat dar nu mai erau acolo .Zicea ca probabil le-a aruncat cand a facut curatenie .Sa vedem poate reusesc totusi oglinzile mele vechi ...... numai ca pe alea ai o gramada de lucru si nici macar nu stiu daca se poate face ceva cu ele .

blondu316 22-05-08 21:46

pirate....deci arata de 15 ori mai bine asa cum ai facut-o acuma ;) ! imi place ca practic arata a rechin...cu fosta bara...nush arata ciudat ....acuma ....are aspectu acela de rechin ;) bv ...ai facut o alegere buna si a meritat

piratu_volvo 22-05-08 22:06

Astea erau de fapt barele pe care le-am vrut de la inceput numai ca a durat pana le-am gasit.Mai trebuie sa aranjez un pic capetele pentru ca cel de la cine le-am luat nu le asezase corect pe masina lui si atunci a taiat colturile ca sa-i vina la curba la aripa.:cry:Eu trebuie sa refac acum colturile si pe urma sa le mai vopsesc culoarea masinii.

piratu_volvo 22-05-08 22:24

3 Attachment(s)
Despre asta vorbeam dar nu stiu ce probleme am cu net-ul ca nu prea reusesc sa pun pozele decat foarte greu.:sad:

LIVIUMARIN 22-05-08 23:08

Quote:

Originally Posted by piratu_volvo (Post 1548803)
Despre asta vorbeam dar nu stiu ce probleme am cu net-ul ca nu prea reusesc sa pun pozele decat foarte greu.:sad:

SALUTARE,SA STII CA ARATA MAI BINE CU BARILE ASTEA DIN METAL.
SI LA AL MEU LE-AM LASAT ASA CUM AU FOST FACUTE DE FABR.
DOAR CA LE-AM VOPSIT IN CULOAREA MASINII.
NU AM MAI FACUT POZE.
MAINE O SA DUC GEAMURILE LA INFOLIAT.
MA BUCUR CA TE-AI DINAMIZAT ,SI AI INCEPUT SA MAI FACI CATE CEVA LA MASINA.

piratu_volvo 22-05-08 23:22

Pai cu atatea ploi nnu pot sa ma duc la lucru si daca tot ma duc pana la garaj in fiecare zi macar sa fac cate ceva.Mai tebuie sa vorbesc si cu vopsitorul sa vad daca mi le face sambata,pana atunci reusesc sa fac si capota ca vreau sa dau jos prizele alea false si sa o revopsesc.

LIVIUMARIN 22-05-08 23:26

Quote:

Originally Posted by piratu_volvo (Post 1548910)
Pai cu atatea ploi nnu pot sa ma duc la lucru si daca tot ma duc pana la garaj in fiecare zi macar sa fac cate ceva.Mai tebuie sa vorbesc si cu vopsitorul sa vad daca mi le face sambata,pana atunci reusesc sa fac si capota ca vreau sa dau jos prizele alea false si sa o revopsesc.

DA ,BUNA IDEE,RECHINUL ARATA BINE FARA PREA MULTE ZORZOANE
AI MOTOR DE 1,8 PE EL?

piratu_volvo 22-05-08 23:59

Da, facut in blocul meu original de 1,6 care era varza cand am luat masina si am luat un motor de 1,8 cu bloc spart dar in rest era tot la cote ST si cu pinionul de delcou de pe axa cu came pe sens invers pentr aprindere electronica din care am mutat totul in blocul meu si asa mi-a ramas si seria originala la motor si nu am mai avut treaba de umblat pe la RAR cu schimbari de motor si etc.;)

KAY_ 23-05-08 04:51

Cobora ta toata masina mai jos cativa cm , 10+ cu noua bara!

piratu_volvo 23-05-08 09:34

Cu coboratul e un pic mai greu ca pe spate am distantiere ca sa iasa rotile mai afara si masina e deja lasata pana la nivelul rotii iar daca pun pe cineva in spate deja imi freaca in aripa,daca scot distantierul intra roata prea sub masina si arata ca naiba pentru ca aripile sunt umflate ca sa fie la linie cu pragul si cu fusta de la bara spate.
Pe fata deja am taiat o spira din arcuri si nu pot sa ma bag la mai mult ca pana la urma nu mai ramane nici un fel de suspensie acolo.
Si eu as vrea sa pot sa o mai cobor dar va ramane pentru cand o sa pot sa cumpar o suspensie sport.;)

piratu_volvo 23-05-08 18:50

4 Attachment(s)
Am inlaturat si umflaturile de pe capota si am facut colturile cu pricina de la spoiler,mai trebuie fibra si chitul.
Ca sa pun farurile astea singura varianta mi se pare ca ar fi sa le pun cu tot co suportul original de la urs si imi mai trebuie unul ca am numai pe stanga.

MON-u 23-05-08 20:11

Quote:

Originally Posted by John_Doe_cj (Post 1544894)
Lasa ca din ce am vazut in poze nici 66-mon nu e chiar de lepadat .Pacat de faza cu actele.......... Oricum se pare ca in curand intra si al meu la facut ,deja ard de nerabdare sa se apuce baietii de el. Sa vedem poate candva spre toamna daca il termin poate aranjam o intrunire cu rechinii . Succes in continuare Liviu si abia astept sa ti-l vad gata .

Mersi pt apreciere;)....dar nu cred ca va prinde toamna Monica mea...cei de la R.A.R. nici nu vor sa se mai uite la masina mea..cica gata e blocata, e inregistrata la Bucuresti...mai am o singura sansa..parerea mea,sa trimit un e-mail in Germania la BMW prin care sa imi zica dak masina cu seria ......a fost la iesirea din fabrica cu culoarea rosie(pt ca eu am rosul acela pe toata masina si astfel leas putea demosntra ca nu au fost decat niste suduri de reparatii acolo si nu substituire....Mai sper..:???: Numai bine baieti si spor la treaba tuturor...;)

piratu_volvo 23-05-08 23:56

Chiar imi pare rau pentru tine mai ales ca ai reusit sa faci masina aia sa arate tot mai bine pe masura ce trecea timpul.Nu stiu daca ar putea sa te consoleze ceva,evntual sa faci alta cu baza materiala pe care o ai acum la dispozitie ca piese.:cry:

John_Doe_cj 24-05-08 15:06

Mare pacat . Ma gandesc ca ai bagat o gramada de munca in masina aia .Variantele care le ai sunt destul de putine ....... eventual daca ii convingi pe cei de la rar sa caute alte indicii de identificare in baza la care sa rezulte ca nu a fost umblat la serii sau sa te apuci sa o iei de la capat cu alta pe baza la piesele care le ai de la asta. Oricum te asteapta destul de multi nervi in ambele variante . In alta ordine de idei :Vine cineva la Satu Mare maine?

piratu_volvo 24-05-08 21:05

S-ar putea sa ma duc dar nu cu masina mea.:???:

MON-u 25-05-08 12:43

si mai aveam de gand sa o bag la vopsit,sudat si antifonat...mai bagam si aici cel putin 1000 de euro....acum nu stiu ce sa fak de ce sa ma mai apuc?numai bine la toti!

LIVIUMARIN 26-05-08 23:10

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 1552564)
si mai aveam de gand sa o bag la vopsit,sudat si antifonat...mai bagam si aici cel putin 1000 de euro....acum nu stiu ce sa fak de ce sa ma mai apuc?numai bine la toti!

SALUTARE NICULE!
NO ,CE AI MAI FACUT?EU BAG DE DIMINEATA PANA SEARA LA MASINA,MI-AM LUAT CONCEDIU,SI PANA SAMBATA AS VRERA SA TERMION SA MERG SI EU UN PIC LA ODIHNA.
UITE INCA CEVA POZE,DE ASTAZI,
AM VAZUT ,CA AI DAT BUZ,DAR AM AJUNS ACASA PE LA ORA 22
AM PUS SI O POZA CU AJUTOARELE MELE,.......

MON-u 27-05-08 16:34

Quote:

Originally Posted by LIVIUMARIN (Post 1555230)
SALUTARE NICULE!
NO ,CE AI MAI FACUT?EU BAG DE DIMINEATA PANA SEARA LA MASINA,MI-AM LUAT CONCEDIU,SI PANA SAMBATA AS VRERA SA TERMION SA MERG SI EU UN PIC LA ODIHNA.
UITE INCA CEVA POZE,DE ASTAZI,
AM VAZUT ,CA AI DAT BUZ,DAR AM AJUNS ACASA PE LA ORA 22
AM PUS SI O POZA CU AJUTOARELE MELE,.......

salut! nu am mai facut nimic cei de la R.A.R miau zis ca e blocata masina la bucuresti si doar o hotarare judecatoreasca poate sa ma mai ajute...eu am trimis ieri un email la cei de la BMW romania si leam cerut ajutorul..dak pot verifica in baza lor de date dak masina mea cu seria....a iesit din fabrica cu culoarea rosu-potocaliu..culoarea ei originala....ca astfel sa le pot demonstra celor de la R.A.R ca placuta aia cu seria e originala si ca acolo la celalta serie nu sunt decat suduri de reparatie(pt ca sudura se opreste si nu continua pana la oala amortizorului)...is la pamant si nu stiu ce sa mai fak...momentan Monica e in service(ma lasat evacuarea mi sa rupt de la galerie si cand am dato jos am vazut ca e putregai toata dar tot nu ma lasa inima si am sa o fak atat cat mai am de mers cu ea pana in august.Pana atunci voi lua si o hotararea dak am sa continui cu e21 sau imi iau un e34:cry:si incep munca la el...(sau poate o pastrez si pe monica si imi si un e34);)
Spor la treaba Liviu pt ca ai facut o masina exceptionala adica ai reconditionato perfect..meriti toata stima noastra...
Numai bine la toti baietii !!!

MON-u 27-05-08 16:42

3 Attachment(s)
poze cu seria si sudurile cu pricina:sad:

LIVIUMARIN 27-05-08 17:57

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 1556255)
poze cu seria si sudurile cu pricina:sad:

SALUTARE ,MAI NICULE,EU DIN POZE ,CE POT SA VAD ,DIN UNA DIN ELE ,DAR MAI BINE DESPRE ASTA VB IN PARTICULARIN SEARTA ASTA DUPA ORA 22 REVIN ACASA,SI DACVA VREI MAI VB,.
MULTAM DE URARI,MAI BAG NISTE POZE,DE CATEVA ZILE SUNT IN CONCEDIUSI BAG FORJA DE DIMINEATZA PANA SEARA TARZIU,CAM ASA AM LASAT-O AZI PE MOINICA MEA...
I-AM PUS FOLII LA GEAMURI DAR AM OPTAT ,PENTRU O VARIANTA MAI PUTIN INCHISA,PENTRU A FI TOATE LA FEL

John_Doe_cj 27-05-08 22:19

UAU frumos . Felicitari Liviu dupa poze se pare ca a iesit super masina . Dupa ce termini cu interiorul ,parerea mea este ca ar trebui sa faci ceva cu tobele alea ca parca nu arata chiar cum trebuie (prea subtiri) ............macar niste iesiri ceva mai mari (nu ceva exagerat dar totusi asa ....... de ochii lumii) ca si alea schimba aspectul si poate un eleron discret pe capota spate ..... ce zici?

LIVIUMARIN 27-05-08 23:16

Quote:

Originally Posted by John_Doe_cj (Post 1557013)
UAU frumos . Felicitari Liviu dupa poze se pare ca a iesit super masina . Dupa ce termini cu interiorul ,parerea mea este ca ar trebui sa faci ceva cu tobele alea ca parca nu arata chiar cum trebuie (prea subtiri) ............macar niste iesiri ceva mai mari (nu ceva exagerat dar totusi asa ....... de ochii lumii) ca si alea schimba aspectul si poate un eleron discret pe capota spate ..... ce zici?

SALUTARE,MERSI DE APRECIERI,EVACUAREA ESTE PE DRUM,AM CUMPARAT DEJA TEAVA DE INOX DE 2 TOLI PLUS TOT CE MAI VINE PE LENGA ELE,DE ASEMENEAMAI AM PENTRU RECHIN 4 ROTI PE 17 CU 40 ORI 205 NOI.TREBUIE SA TERMIN MASINA PANA JOI, VINERI.
SAMBATA TRE SA PLEC IN CONCEDIU.ASA CA BAG FORJA DE DIMINEATA PANA SEARA.
AR MAI FI DE INSTALAT,SI SONORIZAREA,DACA NU O SA MAI REUSESC ACU INAINTE DE CONCEDIU PROBABIL CA O VOI INSTALA DUPE,,,,.
IN LEG., CU EVACUAREA ESTE O FIRMA AICI IN BM O SECTIE A UNEI FIRME ,DIN CLUJ DE FAPT,CARE SE OCUPA CU INSTALAREA DE ESAPAMENTE AM VB CU BAIETII ,INTR-O ZI VOR REFACE CAM TOATA TUBULATURA ,LA MINE FIIND DUBLA ,AM NEVOIE DE TV. LA GREU, DOUA TOBE, PLUS O TOBA DUBLA LA MIJLOCSI O GRAMADA DE COTURI ,MAI VEDEM,
ACUMA TV ARE GROSIMEA DE 43MM,DACA O PUN PE AIA DE 2 TOLI O SA AIBA VREO52, SPER SA NU BUSESC NIMIC PE ACOLO(MA REFER LA CUPLUL MOTORULUI LA TURATII JOASE).

John_Doe_cj 28-05-08 08:40

Din cate stiu eu la motoarele in 4 timpi evacuare influenteaza motorul negativ numai daca se face prea greu......in rest in ceea ce priveste esapamentele..........sky is the limit . De fapt ideal ar fii sa fie cat mai scurt si mai liber traseul de evacuare dar aici intervine de fapt problema zgomotului care in cazul asta ajunge la intensitati nu tocmai placute pt unii (mai ales pt baietii aia in uniforma cu chipiu alb care au obiceiul sa stea in mijlocul strazii si sa cante la fluier)

LIVIUMARIN 29-05-08 22:55

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by John_Doe_cj (Post 1557631)
Din cate stiu eu la motoarele in 4 timpi evacuare influenteaza motorul negativ numai daca se face prea greu......in rest in ceea ce priveste esapamentele..........sky is the limit . De fapt ideal ar fii sa fie cat mai scurt si mai liber traseul de evacuare dar aici intervine de fapt problema zgomotului care in cazul asta ajunge la intensitati nu tocmai placute pt unii (mai ales pt baietii aia in uniforma cu chipiu alb care au obiceiul sa stea in mijlocul strazii si sa cante la fluier)

SALUT,AM MAI AVANSAT UN PIC CU LUCRUL LA MASINA,,CATEVA POZE....

piratu_volvo 30-05-08 15:05

Intr-adevar a iesit bomba8).Felicitari:clap::clap::peace:

LIVIUMARIN 30-05-08 23:50

Quote:

Originally Posted by piratu_volvo (Post 1562128)
Intr-adevar a iesit bomba8).Felicitari:clap::clap::peace:

SALUTARE,MULTUMESC,SINCER IN REALITATE ARATA MAI BINE DECAT IN POZE.
AZI I-AM PUS DISTANTIERELE LA ROTI SI ...ROTILE NOI PE 17.
ARATA BETON ,NU MA MAI SATUR SA MA UIT LA EL.
NU AM AVUT TIMP SA FAC POZE,M-AM MUNCIT TOATA ZIUA CU MONTATUL SCAUNELOR,SI SCHIMBATUL ROTILOR.
AM INCA PROBLEME CU PARTEA ELECTRICA,NU FUNCTIONEAZA IN PARAMETRII(AEROTERMA ARE CEVA ,NU SE ALIMENTEAZA TOT TIMPUL)SPER CA MAINE SA TERMIN,SI SA FAC O TURA CU EL.

piratu_volvo 30-05-08 23:57

Eu zic sa lasi sa mai treaca cateva zile si sa mai faci cateva poze dupa aia(eventual cu un aparat mai profi) ca se mai aseaza dupa ce o echipezi si atunci o vezi cu adevarat cum sta:-)

haifisch 31-05-08 21:15

fff frumos....am tot urmarit topicul asta

daca o lasi mai jos si ii pui si evacuarile alea cu iesiri mai mari o sa fie chiar perfecta

felicitari

LIVIUMARIN 31-05-08 23:17

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by haifisch (Post 1564071)
fff frumos....am tot urmarit topicul asta

daca o lasi mai jos si ii pui si evacuarile alea cu iesiri mai mari o sa fie chiar perfecta

felicitari

MULTUMESC,AZI AM SCOS-O DIN ATELIER,CU EVACUARILE UN PIC MAI INCOLO,.
MAI FRATILOR AM BAGAT CARCA LA MASINA ASTA DE NU-I ADEVARAT SI INCA AR MAI FI DE ARANJAT UNA ALTA.
AM FACUT SI NISTE POZE CU OCAZIA ASTA,DE MAINE O SA PLEC IN CONCEDIU,DUPA CE REVIN VOI MAI ARANJA CATE UN PIC LA EA.

xxdadixx 01-06-08 00:13

Culoarea e mortala. Prea mult nu mai ai de lucru la ea. De ce nu-ti faci un topic separat la "masina mea" ?

piratu_volvo 01-06-08 09:40

In orice caz a meritat toata munca,cred ca e cel mai tare din cate se vad pe aici,inclusiv ca motorizare(cu exceptia lui Gabi FXN-U care pregateste ceva dubios acolo:twisted:).
Felicitari si nu mai am cuvinte!Concediu placut!

daman 03-06-08 22:52

ai facut o masina care merita numai laude.e f frumoasa,o masina care atrage atentia.bravo si felicitari

piratu_volvo 07-06-08 18:58

2 Attachment(s)
Am reusit sa mai ajung azi pe la vopsitor.Se pare ca va fi gata marti sau miercuri.
Pana una,alta,au iesit bine capetele la spoiler;),cu toate ca nu prea se vede in poza asta,dar ma bucur tare ca a iesit bine capota fara umflaturile alea:lol::lol::lol:.

LIVIUMARIN 08-06-08 22:03

Quote:

Originally Posted by daman (Post 1570067)
ai Facut O Masina Care Merita Numai Laude.e F Frumoasa,o Masina Care Atrage Atentia.bravo Si Felicitari

Salutare Baietii!
Am Revenit Din Concediu,
Am Testat Masina ,un Pic Foarte Multi Km ,nu Am Facut Doar Vreo 5 600,masina Merge Destul De Bine,de La 180 Incolo Pleaca Ca O Racheta ,(asa Mai Mica)am Mers Si Cu Peste 200 Dar Drumul Pe Care Am Umblat Eu Nu E Prea Grozav Asa Ca ,in Rest Am Fost Cumintel.sincer Am Observat Ca Lumea ,si-a Intors Capul Sa Priveasca Masina,in Ungaria De Asemenea Cei De Acolo Au Privit-o Cu Admiratie.
Mai Am Cateva Zile Libere,in Care Voi Urmarii Sa Rezolv Problema Cardanului Si A Esapamentului,poate Reusesc Sa Montez Si Un Cd-player Ca Sa Am Ceva Muzica In El,(desii Mie Imi Place Destul De Mult Muzica Pe Care O Scoate Motorul).
Sa Auzim ,numai De Bine!

LIVIUMARIN 10-06-08 17:56

Quote:

Originally Posted by liviumarin (Post 1579501)
salutare Baietii!
Am Revenit Din Concediu,
Am Testat Masina ,un Pic Foarte Multi Km ,nu Am Facut Doar Vreo 5 600,masina Merge Destul De Bine,de La 180 Incolo Pleaca Ca O Racheta ,(asa Mai Mica)am Mers Si Cu Peste 200 Dar Drumul Pe Care Am Umblat Eu Nu E Prea Grozav Asa Ca ,in Rest Am Fost Cumintel.sincer Am Observat Ca Lumea ,si-a Intors Capul Sa Priveasca Masina,in Ungaria De Asemenea Cei De Acolo Au Privit-o Cu Admiratie.
Mai Am Cateva Zile Libere,in Care Voi Urmarii Sa Rezolv Problema Cardanului Si A Esapamentului,poate Reusesc Sa Montez Si Un Cd-player Ca Sa Am Ceva Muzica In El,(desii Mie Imi Place Destul De Mult Muzica Pe Care O Scoate Motorul).
Sa Auzim ,numai De Bine!

Salut Din Nou,
Gata,am Reusit Sa-i Schimb Toata Evacuarea,minus Galeriile De Evacuare,am Pus Inox De La Galerii Pana La Finale,
Acum Suna Ca Un Bmw"sforaitor"sper Sa Mai Si Mearga ,teava ,are Grosimea De 55mm La Interior.
Singura Problema Este Ca Am Montat Tubulatura Pe Sub Diferential,locul Original De Trecere Pentru Evacuare Fiind Prea Stramt Pentru ,conductele Astea Groase,dar Avand In Vedere Garda F Inalta Pe Care O Are Masina ,cred Ca E Ok,am Schimbat Si Cardanul,parca Nu Mai Trepideaza ,asa Tare Dar Sa Vad La Un Drum Mai Lung Cum Se Comporta.
Poze Pe Maine Cu Evacuarea.

All times are GMT +2. The time now is 14:38.

- Copyright 2026 4Tuning