![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
sub roata..............
|
bai baieti daca atzi sti cat am "salivat" p langa Punto asta,era pe str. Ovidiu nu-im asa Mircea?Eu am facut taxi cu punto meu si treceam cel putin o data/zi p langa ea....belea,tuning discret,motor vero..sa o stapanesti sanatos "CicioNE",fara evenimente neplacute...daca tot ai luat-o incanta-ne si tu ochii cu ceva poze(interior si motor in special)eventual un filmulet cu 0-100km/h daca nu exagerez dar masina asta e f speciala pt mine...
|
vor fi si ceva poze cu motoru si alea ...si un filmuletz numai sa apuc sa o termin pe cealalta .....cea verde care o aveam sa o vand apoi distractiile:D
|
felicitari pt noua masinutza :)
|
Quote:
|
mii de multzumiri:D
|
cumpar punto GT 1993-1998 cu nr fara nr , lovit, nu conteaza, motorul sa mai miste cat de cat.
daca auziti ceva dati de stire multumesc |
Ce facem in acest weekend?Ne mai intalnim si noi?Eu pot si sambata si duminica.
|
1 Attachment(s)
baieti, cu parare de rau o sapun, dar trebuie sa-mi vand fiatul punto. e din 2000, octombrie, este 1.2i, benzină, 64 de cai, arata si functionmeaza foarte bine. pret 4700 euro negociabil.
foarte urgent, ptr ca am nevoie de bani daca o vrea cineva poate sa lase un mesaj sau poate sa ma sune: 0724348299 |
momentan nu pot pune poze ...nu am unde sa le descarc , dar asa ca fapt divers ....jante momo 2006 model x43 pe 15 ...se pot vedea pe www.momo.it , cap schimbator aluminiu momo cu nituri ...si mai urmeaza :)...daca ne intalnim o sa le vedeti
|
Antonio pe cand intalnirea aia?
|
pe cand vreti ....sau vrei ....sau la navodari :))))
|
Duminica la pranz?
|
cand vrea sufletelul tau conasule , sau preferi un IDM ....ca de mult nu te am mai vazut cu batul in mana
:))))) |
JOI sau VINERI IDM.Se accepta provocarea.Platesc eu ca era randul.
|
joi sau vineri anul asta ??? daca ai mess baga id ul razvan_bucataru
|
Dar tu cand ai mess-ul deschis?
|
Quote:
|
stiu , merci ...merg cu grija , da lucian am messu deschis
|
Lasa Antonio lauda ca si eu am MOMO CORSE BLACK de 10 luni si nu ma mai laud ca tine.:lol:
|
Cred ca am gasit "idolul" lui Razvan.... http://www.car-vs-car.de/gal/Fia1746.html
Apropo, stai pe la Piata Chibrit? Ti-am vazut masina iei parcata pe trotuar. As fi oprit dar ma duceam la "Spital" pe B-dul Timisoara. Are o "buba" la portiera :(( |
frumoasa masina din poze....dar a mea va arata mult mai bine :)))
|
Salutare tuturor,
Maine imi ajunge si mie un punto 2001, 80cp. De unde pot sa cumpar si eu o toba sport inox mai ieftinache pentru el si unde sa o montez. |
4 Attachment(s)
Quote:
|
maxim 200 lei.
|
Atunci mai cauta.
|
Ia uitati ce face un Punto 1.2 8V cu un VOLVO de 116 Hp.https://www.youtube.com/watch?v=JWjus...elated&search=
|
200 lei o toba? sport ?? poate o pocnitoare de la dacia :))
|
Ai dreptate Antonio dar sunt putini care inteleg ca un tuning auto costa bani multi.Pentru cei care nu fac diferenta dintre tuning si kitch costurile sunt mult mai mici.:twisted:
|
de ce vinzi toba aia remus lucianf?
nu suna destul de tare pentru tine:wink: |
o vinde pentru ca are o toba dubla asso ...
|
Quote:
|
Vreau sa imi fac distributia la fiat. Si anume curea, role si eventual schimb ulei.
Am sunat la service-ul de pe B-dul Timisoara si a zis ca toata revizia de 60.000 km ma costa cam 2500 ron. Mi se pare mult. Cand am inmatriculat masina, in Bacau, am fost la un magazin de piese si mi-a spus un pret de 550 la piese(curea distributie, role intinzatoare, pompa apa, filtru ulei, filtru aer) + manopera care nu stiau exact cat este. Ofereau garantie daca se montau in service-urile partenere. Treaba sta in felul urmator. Masina are 81.300km si e adusa din Germania de la 78.000km. In Cartea de service ultima revizie a fost facuta la 52.000km si au garantat-o pana la 75.000km(numar de km la care a fost vanduta) ceea ce ma face sa cred ca nu a fost facuta revizia de 60.000 km La motoarele pe benzina se bulesc motoarele daca se rupe cureaua in mers? |
te rezolv eu cu distributia daca ai nevoie
|
daca se rupe cureaua in mers ....se bulesc supapele
|
Si pistoane,si chiuloasa.
|
si mai bine iti cumperi un motor decat sa incerci sa il repari
|
Deci m-am convins. Am sa o fac. Intai curea, rola si pompa de apa(pt. a avea garantie) dar cam cat costa piesele?
Cat ulei intra in motor, ce marca sa pun? |
ai mess ?razvan_bucataru
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning