![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
tiam dat un pm astept si eu un raspuns multumesc
|
Foarte frumoasa masinuta,bravo,jos palaria!
PS:tine-ne la curent cu noutatile!Bafta! |
Quote:
|
se vede ca pui suflet in cea ce faci la fel ca mine tine-o tot aja si bafta in continuare.....app ai facut frumos masina pana acum ;););););)
|
Hai sa vedem cum da cu lupe,poate imi pun si eu. Vara asta sper sa reusesti sa ii tragi o vocsea ca e pacat sa o tii asa! Bafta,astept poze!
|
Quote:
|
Abia astept sa vad cum se aseaza cu lupele .....daca iese bine ma bag si eu la treaba asta .....bafta ...;);)
|
Da hai cu lupele alea, cred ca multi o sa te urmeze dupa ce vedem cum iese, printre care si eu :D
|
1 Attachment(s)
Iat-o si pe surioara ei HAY:D...acelasi model...aceeasi culoare...total o alta masina:-).
|
3 Attachment(s)
Quote:
Sa pun si eu ceva poze de astazi de la garaj cand am zis sa pun ceva jante pelanga masina sa vad care ar prinde-o in peisaj mai bine ,ambele is pe 16.O sa revin si cu un post cand termin lupele si poze.. |
Cu un set ca cea din ultima poza zic ca ar da super..:) Borbet-urile din primele doua poze nu prea o scoate in evidenta bine..parerea mea..:rolleyes2
|
Sunt mari bossule...ia-ti gandu......;).....latimea da bine:)
|
Quote:
|
te bagi la expo ?
|
Asa te vreau...ar fi o bomba sa apari cu masina asa acolo...:)
|
Quote:
|
Te asteptam !
PS: ma tragi de maneca o sa fiu la expo ;) |
niste Borbet-uri pe 15 ar baga pe multi la boala:D...si ar fi suficient un 8j fata+spate:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Borbeturile sunt 9 J spate si 7 j fata (intradevar nus pentru dacie,doar cum zice si sonny cu acele pasaje de golf2),iar celelalte care as vrea sa le port ,sunt parca 7 j sau 7,5 . Pe masina asta sunt borbeturile care apar in pozele mele si masina care va fi la expo la craiova . |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai cu lupele alea
|
3 Attachment(s)
Postez si eu ultima poza cu jantele ce le-am avut......:cry: le-am vandut au plecat la Bucale....sincer imi pare rau asta este...sa vedem ce o sa urmeze...:lol: nu ma grabesc momentan cu bani care ai am ,vreau sai bag prin motor,si prin tabla...;) tot rau spre bine.
App am de vanzare niste ceasuri jaeger....provin de pe o lada |
Quote:
|
+1 Pentru vopsire integrala .......
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Astazi am achizitionat alte ceasuri de bord,si cablu de kilometraj (al meu numai mergea) ,am schimbat becurile deasupra,am pus portocalii,sa vad ce combinatie de culaore iasa ..portocaliu cu verde ....stiu doar ca,galben cu verde = albastru.urmeaza sa le vopsesc cadranele ori albe ori arginti cum le am pe actualele,voi ce ziceti ?
|
Lasa ceasurile negre si pune tot plastic portocaliu la becuri sa fie lumina portocalie. Eu zic ca e mai fain mai clasic, numa ca verdele ala e aiurea de tot
|
Quote:
|
trimite-mi si mie te org un PM cu pretul ceasurilor :D ,vad ca sunt de injectie
eu unu,zic sa le lasi tot negre |
Quote:
|
da da,acum am vazut,greseala mea :oops:
|
Da nu sunt de injectie sunt un model mai nou,si sunt functionale totul pe ele,credca o sa le las negre...cum ziceti si voi,pretul lor a fost foarte foarte bun am gasit un remat(mai mult dezmembrari) la mine in oras ,am fost sa vad ceva piese peacolo,am vazut ceasurile l-am intrebat cat ai dau pe ele a zis 20 lei si eu iam dat 15 si 5 lei pe cablu de kilometraj :lol: am gasit si usa in culoarea masini pe de pe partea dreapta care a mea este indoita...aceea este buna la pretul de 40 lei o so iau binenteles si pe aia8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning