![]() |
Re: E46 - TM 77 EEE
2 Attachment(s)
s'a pus putin prafu pe cabrio de cand a venit surioara... :lol:
|
Caius magnatu` :D
|
Mondialuuuuuuuuu :dribble::dribble::dribble:
Sa o stapanesti sanatos ma, ai grija sa nu te zgarii... |
Fara numar,fara numar pt caius se stie:D
|
Quote:
|
ti-ai luat si bat la acadea :)))
|
se vede cine are,noi suntem doar privitori!!!!:shock:
|
Quote:
|
te mananca la pasarica cu r1,ai grija sa nu julesti maieul :))
|
Quote:
|
a innebunit lupu' :lol:
|
mama.....ce masina .....da ce motor :))))) :X:X:X:X:X:X:X ce norocos esti .... poate ma dai si pe mine o tura ca si asa o arzi prea aiurea deja numa lumanari , gesturi etc....
|
quze .. nu e frate asa ... merg pe principiu ca tot timpu e loc de mai multe datorii... :lol:
sprinter .. da fratele meu, grija e pe primu loc dr_pricop ... :D fara numar pentru roscate radu_bmwe36 .. sunt boss in datorii :lol: bcoupe .. era cazu... giuliomak .. decat sa fac altceva.. mai bine asa... brandex .. n'are nici o legatura :lol: tiganeee..... da_joint .. nu e loc de maieu la asa ceva :D cRbL .. grav :lol: und_Alexx .. lumanari pe marginea drumului ... (Doamne fereste!) :lol: sau m-ai vazut la o nunta si aveam una dinaia mare de naş... |
nebunie majora frate :lol::lol::lol: tre sa-mi iau si eu motor ca raman in urma cu mondenitatile :lol:
|
Quote:
On: Faina mobra ti-ai tras :shock: ai mare grija la bizonii din trafic cand mergi pe ea !! |
Am vazut masina pe net la vanzare, gata te-ai plictisit de ea :D???
Sincer mi se pare putin pretul cerut de tine ptr cata munca s-a investit in masina... Urmeaza un nou proiect ? :shock: |
nu m-am plictisit deloc de ea ... imi da in fiecare zi shock-uri cand o vad...
legat de pret.. fiecare gandeste in felul lui .. mie mi se pare unul real la cat am muncit si ce piese am pus pe ea.. altu cand vede 2001 si 10.999 nici nu deschide link-ul.. si asta intr-un fel ma bucura.. pt. ca nu e pt. oricine.. iar legat de proiect.. da, este altu pe rol.. pe langa cel pe 2 roti care l-am inceput... :D |
1 Attachment(s)
Unii oameni nu isi dau seama...nu realizeaza cat se munceste la un proiect...orice proiect de masina ar fi. nu conteaza numai banii care ii bagi intr-o masina..ci si nervii...stresul...oboseala..etc. Ma bucur ca mai sunt oameni ca Noi ...mai nebuni asa.
PS: frumoasa masina;)....STOP |
Caius , ziceai la un moment dat ceva de niste poze profi ... Nu se mai aude nimic ? :D
|
1 Attachment(s)
Provenzano .. thx bro' ... tare poza :lol: :lol:
by_edu .. ba da ... dar am fost cam ocupat in ultima perioada... uite una proaspata cu telefonul meu profi :lol: |
intai bmw,apoi mobra acum ti-ai luat si bloc!ce rau iti merge...
|
daca ar fi asa... doamne ajuta :lol:
|
ink nu o pos si pozele cu pensiunea :-) stai frate ca incet incet se arata totul :lol: nu e bine sa arati dintr-o data ca dupa se sperie lumea :lol:
BIKER 8) |
Salut, ce suspensie ai pe masina? vreau sa iau si eu o suspensie si sunt foarte nehotarat...:idea:
|
Quote:
|
tiai luat motor cu tot su sofer....da ce sofer :)))
|
Un fel de..prea smecher E46-le acesta:X
|
1 Attachment(s)
se poate inchide...
a plecat la bucuresti ... urmatoru proiect.... biker... :D |
sigur ca da.....capitol inchis...mergem inainte da se merge inainte tareee...bikerrr :-)8)
|
ai grija cu biker-u
|
Urmatorul proiect ...... E39 :D
|
am intrat putin in alt film ... dar da, o sa fie un e39 in viitoru apropiat... :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:22. |
- Copyright 2026 4Tuning