![]() |
Re: my tuning r5
Quote:
|
Quote:
Nu era mai simplu sa citetsti si alte topicuri/articole de pe-aici si sa te orientezi pe un 1,7 turbo de la Volvo? Citeste si alte topicuri decat al tau si ai sa vezi ce inseamna R5. iti recomand: 1. https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...gte-turbo.html 2. https://www.4tuning.ro/masini-tunate-...mil-10112.html 3. https://www.4tuning.ro/masini-tunate-...nuel-5635.html 4. https://www.4tuning.ro/masini-tunate/...urbo-4281.html etc. sau "nuten tereseaza"? |
nu vreau sa pun turbo pentru ca e prea comlicat.
|
din pacate un motor nu costa cat un set de jante, adica este mai greu accesibil, si in plus trebuie sa se ocupe cineva care are idee de partea electrica pentru montarea motorului turbo, care asta implica alti bani si uite asa se ajunge la o suma mare si de cacao care nu se merita pentru coaja asta....la final masina o sa arate ca un personaj din nu stiu ce film( batman probabil) in care jumatate era ok si jumatate era ars bla bla..deci ar fi idee sa imparti masina in jumatate si sa faci o parte gigea si o parte distorionata:)
|
Quote:
Quote:
|
simplu....... sa le vanda :D
|
sa le faca "un" poza defapt...
|
amprimit piesele.
|
Le vinde cred .. are un anunt cu un turbo de citroen diesel :shock:
|
Quote:
LE: Pai daca le-ai primit si nu le pui pe masina ce treaba au cu topicul asta ? |
Quote:
treaba comerciala..reclama ...dastea:) |
3 Attachment(s)
nou project/panou de usi fara blana.
|
prietene, masinuta aia curg tablele de pe ea si tu vrei sa o faci OZN?!...sau pentru tine masina e un cobai, si esti la un curs de "tunning" ? nu reusesc sa inteleg ce oare e in capul tau? ai inspectie tehnica la masina ? reusesti la pleci cu ea de pe loc ? in loc sa bagi bani in piese (care sunt convins ca unele sunt uzate) tu cumperi fibra de sticla si tot felul de tampenii. masina arata jalnic orice i-ai face TU! :???::???:
|
Quote:
|
stiu ca am problema cu caroseria! da pana prietenulmeu nu termina cu masinile pe care sta la garaj nupotsa fac nimic,trebe sa astept,si dupa aia cand termina el dupa aia schimb piesele pe care trebe.si mai am un r5 fix pentru piese
|
Quote:
|
din 896 de posturi sau 60 de pagini mai mult de 3 sferturi au fost sfaturi....bune rele( alea cu rematul:lol: )... dar pana la urma cred ca v-ati convins ca o sa faca tot ce vrea el din masina...punct:)
|
Eu sunt invidios pe succesul topicului asta.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
......
|
ceva bun :)
|
Quote:
|
in sfarsit pe drumu ce`l bun !
asa sa faci la toata masina nu doar acolo ;);) |
E bine dar daca spala noroiul inainte era si mai bine ...
|
Quote:
|
daca terosonul ala e facut mai slab adica diluat cu ceva( aici ma refer la prima mana) sa zicem ca este ok si noroiul ala, dar daca a dat din prima cu teroson gros nu e bine.
|
Orice minune tine 3 zile! Tineti minte :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca il dai peste noroi, nu are importanta cat de gros il dai, oricum cade...:lol::lol: banuiesc ca rolul lui e de a proteja fierul de rugina(in afara grundului) si o izolare termica si fonica mai buna. daca il dai subire nu isi face treaba bine si trebuie diluat(prima mana) pentru o priza mai buna.:idea:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
nou toba sport full inox
|
Ce de basi in portbagaj.... :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
nou poza r5 gtt pentru piese din ungaria,
|
felicitari!!! asa da!...sper ca acum sa mergi totusi pe drumul cel bun pana la capat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:t wisted::!:
|
mersi frumos.
|
numai bun :twisted: ;)
|
2 Attachment(s)
.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |