![]() |
Re: DACIA 1300
2 Attachment(s)
I-am reglat si directia :D
|
Exista soft-uri de dacia 1300/ r12 si pentru 3d? Unde ai gasit?
|
Quote:
|
mi se parea mie un miros de Nurvil...
|
2 Attachment(s)
Quote:
Un prieten bun mi-a dat cadou presuri de dacie 1300 LS |
Cum ai prins ventilatorul ala pe radiator ca numi dau seama?
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Postez cateva poze :D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
In sfarsit am gasit ventilator Spal cel de Nova :D
Acum trebuie sa gasesc si sonda care antreneaza doua ventilatoare. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi mi-a venit Fan controller oferit de domnul Buga pe care ii multumesc :D
|
1 Attachment(s)
Cateva piese pentru furie :D
|
Chiar misto setul!:shock:
|
Pacat ca mai gasesti doar pentru 1.3:lol::lol:
Unde mama masii le gasesti ma?:lol::lol: |
Salut , duminica seara te-am vazut trecand cu masina in viteza prin Kaufland, iar la apropierea de intersectie ( fatza in fatza cu Famyly ), ai pus o frana de au scartait rotile:-P
De ce aripile sunt de alta culoare? Cele originale ale masinii ce au patit ?:rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Quote:
Cele originale le am la reconditionat iar actuale sunt Conex. |
Inteleg , eu stau chiar in blocul din fatza Kaufland ( vad intrarea in magazin din bucatarie) , tu in ce zona a orasului stai ? Sau ce comuna:D... am vazut-o pt prima data live doar atunci cand ai trecut in fuga prin parcare:P
|
1 Attachment(s)
Quote:
O poza ca sa nu moara topicu cu ce am mai facut rost :D |
Quote:
De unde le procuri?:lol: |
Quote:
|
Quote:
As putea sa pun connex dar am hotarat de data asta sa o fac cum trebe..sa nu imi mai bat joc.. |
9 Attachment(s)
Quote:
Postez ceteva poze cu ce am facujt pe la Solenza si cateva modificari pe la batrana :D |
5 Attachment(s)
Cateva modificari la clapeta de acceleratie, masurat kompresia si reglat cu stromboscop :D
Kompresia pistoanelor 1: 11 2: 10,5 3: 9,5 4: 11 |
Cu asa scule sa tot reglezi motorul :)
|
Lipsesc doua scule de baza, poate cele mai importante:
- senzor AFR - senzor de detonatii |
Quote:
Quote:
|
Nu conteaza dimensiunea motorului.
|
AFR pe dacie? Costa cat masina, si inca una la fel. Si cum procedeaza, ia si bricoleaza o evacuare pentru masuratori?
Si cu senzorul de detonatii? Pentru ce, cand se aude perfect tacaneala de avans la masina asta, mai rotesti putin delcoul si gata? vandam, in loc de fantezii cu AFR, ia-ti o bujie color tune, merge perfect la ce-ti trebuie tie, pentru reglajul amestecului. Daca tii musai, da' chiar nu vad rostul, un analizor de gaze portabil, sau prieten la ITP. Eu am unul pentru a mea de vreo 5 ani, nu l-am folosit niciodata. |
Eu sunt un om serios si imi place sa vorbesc serios.
Indiferent de cat costa, ce marca e masina pasiunea e mare si mai scump ca un motor ... Sunt aparate care e obligatoriu sa le foloseasca orice pasionat la o setare, minimul de fapt si nu trebuie sa le cumpere doar le inchiriaza sau apeleaza la cineva care il poate ajuta cu asta... Nu stiu ce analizor de gaze ai si daca este trecut pe la metrologie sau calibrat corect dar eram curios daca poate sa citeasca AFR. |
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Cateva poze cu ce am mai facut(schimbat toate buseraiele, bieletele antiluriu si amortizoarele le-am taiat 1cm ). |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
O poza furia :D |
4-2-1 si 4-1 se refera la arhitectura evacuarii, cum se unesc tevile, cate niveluri de tevi sunt.
4-1 inseamna 4 tevi ce pleaca din chiulasa, si se unesc toate odata. 4-2-1 inseamna 4 tevi ce pleaca din chiulasa, se unesc mai intai in 2, apoi cele 2 intr-una singura. http://www.redline360.com/garage/4-1...kes-more-power 4-1 e pentru putere, 4-2-1 e pentru cuplu, solutia de compromis. Tevile ar trebui sa fie in progresie, subtiri la 4, medii la 2, groase la 1. 40 mi se pare mult pentru chiulasa, gaurile de acolo au in jur de 32/28 din amintiri. Dar e treaba de preferinte, daca tu vrei doar 7000rpm, atunci mai gros cu 4-1 e mai potrivit. Sunt foarte multe de studiat, spor! |
4 Attachment(s)
Quote:
Gata si cu fan controlleru pe al doilea ventilator :D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning