![]() |
Re: Focsani
decat sa mergi pana acolo sa-ti rupi masina in doua , mai bine te risti pe e85!!!
|
Drum drept foarte bun destul de lat este str antrepozite.
Cai de acces: Pasajul valcele catre campeneanca inainte de intrarea catre cimitir imediat dreapta e putin drum prost (circulabil fara sa te trezesti cu bari sparte sau alte surprize) dar dupa calea ferata este coala. Dupa podul de pe strada marasesti catre odobesti stanga dupa calea ferata stanga again iar la prima intersectie stanga, acum esti exact in str antrepozite. Bafta! |
E des vizitat de politie. Relax
|
Quote:
era vorba despre niste platforme, ceva ca sa nu iti mai rupi masina |
Am citit man posturile anterioare...
Ma refeream la prezent... |
Nu se poate fotografia aceea zona ? sa nu mai vb lumea aiurea si sa se stie despre ce e vorba :D ...
|
Ca sa intrati in legalitate cu cursele ( scz cacofonia ) trebuie acte , cereri , nici eu nu stiu exact , oricum , nu stiu cate sanse aveti sau avem sa intram in legalitate cu cursele deoarece cum toti stiti lipsa de organizare ne ofera discomfort si anumite neplaceri , in fine ....
|
Quote:
|
Jipianule , parca mai aveai si tu un rand de poze si niste filmulete!De ce nu le postezi?
|
Da , imi cer scuze nu m-am uitat ... ptr a curata juma de canal , macar , eu va sugerez daca se poate sa chemati o masina deaia care spala pe strada pe jos ;) , sincer alta metoda nu stiu cam care ar fi , pentru ca din cate am obeservat sunt pietricele multe . Cat despre drum , care e de tara ( camp ) , am observat ca multi s-au plans de el , merge nivelat cu cu masina care niveleaza astfaltul . Eu v-am dat ideei , acum faceti cum vreti . Oricum e imens :O:O:O de lung :D , numai bine
|
o sa mai pun ceva poze... filmuletele nu le pun ... din motive de siguranta
|
Jipane poti urca si filmuletele arhivate si parolate si dai pm cu parola la cei vb pe acest topic ;) ...
|
poi majoritatea care sunt pe acest forum au id-ul meu si au si o parte din filmulete ;) dar nu prea sunt importante filmuletele... nu sunt clare
|
Trebuie o camera ....
|
is destul de clare...
|
mai este o cale de acces la canal in gugesti fara sa trecem prrin apa!
|
Care e aia?
|
stiu... dar si pe accolo e drumul nashpa
|
sincer mi se pare mai bina decat sa imi bag masina prin apa duminica pe acolo vin
|
Ne luam masini amfibii :> ! As vrea si eu filmuletele pe mess daca se poate , cine le are sa imi dea pm cu idu :)
|
ce masina ai B 91 GXJ si de unde esti?
|
e din focsani scrie sub nume :D
|
Si...Ce masina are?
|
AM O CORSA D , DUMINICA TRECUTA AM VENIT CU O ZAFIRA
|
Stock?Corsa?
|
deocamdata nu am nika la motor am o promisiune cu 600 ron sa mai castig 10cai INSA mai astept:-)
|
doar ce am vazut filmul FAST AND FURIOUS 4 e prea smeker
|
pai unde ai gasit fratioare ca am cautat toata ziua pe net si nu am gasit nici un torrent! sau ai fost la cinema???:D
|
am fost la mall vitan
|
Si eu l-am cautat si nu-l gasesc!
|
pai da sigur imbogatzeste-i pe alde POPOVICIU ca el e patron acolo, puna mana si pirateaza ca noi restul! lolll apropo cat mai e biletul ca nu am mai vazut la cinema din 98 de la titanic...........de *** a fost
|
eu astept sa apara dvd rip ceva
ca astea care au aparut acum sunt cam si se vad nashpa |
apropo de duminca trecuta> baiatul care ne-a chemat acolo> acela care avea astra aia F si care are service-ul acolo unde si-a data jos bara cica a primit amenintari de la primarul din Gugesti , care a fost impreuna cu politia la el acasa si i-au spus ca daca nu se termina cu INTRUNIRILE ii inchide serviceul auto! asa ca s-ar parea ca spunem pas weekend-ul asta la GUGESTI SI mergem la Canal la MARASESTI
|
Quote:
pretul unui bilet e de 200.000 mii lei daca nu e drum public nu are ce sa-ti faca |
Fratilor canalul trebuie curatat sa fie bun de curse si drumul trebuie facut casa ajungem acolo...poate si un podet ca sa trecem peste apa....daca rezolvam astea putem vb cu cei de la Bucuresti si organizam Legale....pana nu se rezolva toate astea.....
|
deci nu va surade ideea de Marasesti pt duminica??
|
Tu nu auzi ca sa lasat cu amenintar...Ca-i inchid serviceul omului...Mi se pare o mare tampenie...Acolo nu e drum public...deci...nu vad unde plm e problema...
|
pai ce vina avem noi ca primarul si ca de obicei militienii sunt idioti si in loc sa fie multumiti ca nu gonim prin oras cu 130km ii dam acolo unde nu facem rau la nimeni, niste INCUIATI si niste obositi sunt astia !
|
nu e man nici o problema daca facem legal o sa avem sprijin si din partea lor...
lor le e frica sa nu se intample vre-un accident ceva asa ca daca facem curatenie... drumul... si tot ce mai trebuie poate in viitorul apropiat va fi legala organizata acolo |
Legal vorbind nu au ce sa-i faca omului...Doar sa-i caute alte motive...Ca nu-i pot inchide service-ul pentru ca se da lumea pe un canal lasat de izbeliste...
Daca nu-i convine primarului acolo , pai haio sa ne dam prin Gugesti cu 130 ca aia si asa nu au radar acolo...Deci sa suga... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning