![]() |
re: '97 Civic EK (swap K20)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Omu a zis ce a vazut. Si totusi daca masina nu e in stare ok ce faci cu ea la curse? Ii agravezi starea?
|
Quote:
|
Respect pentru ce faci dar ti-as sugera sa nu mai improsti in stanga si in dreapta ca nu face bine la nimeni.
Poate Toyboy a vazut pe viu ceea ce tu ai citit pe forumurile din America, si aia cred ca ii da dreptul sa isi dea cu parerea. Iar 1/4 si circutiul sunt doua tipuri de gem diferite. Spor in plan :-) |
Quote:
Si degeaba vezi multe daca nu pui mina sa faci sau sa bagi mina in buzunar sa vezi ce rau e cind dai o gamada de bani pe nimicuri ....ca de vazut vedem toti ca am mai fost si noi plecati pe afara .. |
Quote:
|
si aia care a scos cel mai bun timp din RO pe aspirat la clasa ei dar nici asta nu e nk ca am auzit altele acum ca domne vezi ca la TULCEA unde ai fost tu este pista mai aderenta si deaia ai scos timpu ala pai baaaaaa pe voi cine va tine sa nu va duceti sa va dati acolo a? dativa si aratati ca se poate si hai sa terminam cu discutiile
mare adevar...LIKE |
ma nene, eu am pus o intrebare fara nici un fel de intentie dupa cum am mai spus, si mi sa raspuns de sus cu aroganta si fara bun simt, ca doar tre sa fim uniti... cum domne indraznesc eu sa zic una ca asta, ca eu habar nu am ce e ala swap de K20, sa-mi vad de B16-le meu, :D ok
bun pai, eu il vad scump pentru ca : - piesele de pe swap nu-s noi, stiu ca nu au termen de valabilitate cum s-a spus pe aici ( cum dreq sa aiba doar nu-s alimente) dar au si ele un uz mic care o fi ala exista. - mod-urile de pe motor nu-s exploatate la adevarata valoare, masina mergea undeva la 75% din capacitate se poate mult mai bine fara nici un fel de modificari la hardware ( dar traim in Ro si deocamdata suntem limitati).... inca odata felicitari pentru timpi, dar vezi timpi Ciure civic 4ª b16a ....scuzele de genu : era gol, avea slick-uri, are cama de CTR , sau mai stiu eu ce, nu le halesc ;) - nu am avzut nici o inregistrare cu o grafica dyno cu elementul in actiune... pe partea cealalta cel care a cumparat s-a asigurat ca motorul merge ok este in parametrii a vazut cam ce poate, plus ca este cel mai rapid aspirat 2.0 din Ro, a vazut omu a simtit a pipait nu e tot una sa iei motorul de pe ebay sau demontat si sa ai surprize, cu asta ;) referitor la Tulcea si b20/h22 sa ma scuzati dar daca B20-ul dupa CRX avea electronica adecvata il cam priveati din spate, de H22 nu ma pronunt pentru ca ce am vazut nu prea era in mintile lui, detalii electrice . dar la pista/track se mai merge si pentru teste, nu e nici o rusine si trebuie sa fim modesti, da frate nu a mers, nu-i bai, important e sa ramai cu ceva dupa toate astea in speranta ca data viitoare vei fi mai competitiv .... nimeni nu cred ca se duce la pista si are masina 100% perfect pregatita. daca vreti sa continuam discutia o facem pozitiv, fara intepaturi, limbaj necorespunzator ;) |
valeu , ma duc repede la un cardiolog ... sa vad daca am probleme cu inima :) da , nu ma asteptam sa scoti 13.2. si ? care e problema ... ai scos, bravo tie si te-am felicitat... sau trebuia sa fie toata lumea de acord cu tine ?
imi pare rau dar din toata ecuatia asta doar tu pari plin de arogante. servus ! |
Quote:
|
Quote:
|
arogant,figurant cum o fi ...omu asta a demonstrat ca se poate scoate performanta cu un motor de 2000 aspirat ..nu a stat la carcote pe forum..
|
Quote:
|
Vazut civic ed...cu h22a 12.low asta acum 3 ani si condus de 1 gagica :D nu mai vb prostii ca e greu motorul ,la Tulcea cu crx b16 cu scaun dreapta si banchete jos 13.6...best ,un b20 cu minim pistoane,axe macar itr ,un soft bun si trebuie sa mearga f bine .....vizavi de ce zice Toyboi dce sa mergi cu masina la un dinamometru ?ce sa vezi?daca nu a facut nimic ,doar axa aia pe admisie si atat ,cu softul pus putin la punct si parade care nu au nici o treaba cu plecarile de pe loc ...plm cred ca are si el un 13.9....deci ,plecat de la baza de a1 la 150 hp ...cam asta e ce crezi ca face axa aia daca nu ai un header bun ,ceva porturi poate cva pistoane de comp mai mare un upgrate trotle ,admisie ....
|
Civic ed are ceva kg minus ceva de genu 200,250 fata de mine eu ma mai plimbam si cu ea zi de zi dar de data asta o sa o dezmembrez toata numai sa scot sub 12 fie el si 11,99 dar sa fie sub 12 sa mai aud iar ceva ...............
Nu mai vreau sa intru in discutii ,om trai si om vedea ce o mai fi .......pina atunci bafta la toti dar parerea mea nu poti baga in aceiasi oala h22,b16,b18,b20 cu k20 . |
e adevarat ca motoarele B,H sunt diferite fata de k20 , no doubt about it , dar cand pe hartie un h22 jdm scoate aceeasi putere ca un k20a/z de europa , iar pretu e MULT mai mic , iti pui intrebarea oare merita efortu ? sincer mai nou e ca un fashion item si nimic altceva
|
Quote:
|
Am inteles acum...sory si da ca bine zici ...hai la treaba ca toate motoarele de la H sunt bune ,numa noi nu avem buget pe cat ar trebui ...:-)
|
Quote:
|
pai cum tu zici de ciure ca e usor si raportul kg/cp este in avantajul lui sa se apropie de timpii tai, asa zic si bietii cu evo m3-uri despre swap-ul tau, raport kg/cp care te avantajeaza la drag....;)
|
Quote:
|
Quote:
|
ca putere litrica, sunt la fel b-ul si k-ul, dar clar se simte diferenta celor 400 cmc,si clar de departe este mult mai smecher un k,si nu cred ca se pot compara cele 2 motoare,asta e parerea mea.drept dovada si pretul lor....
|
In opinia mea K-urile prin constructie au fost gandite ca fiind niste motoare mai sportive si ceva mai performante... K-urile sunt ceva mai noi, cei de la honda au invatat din experienta, au i-VTEC, au admisia in partea din fata si evacuarea in partea din spate nu cum e la H-uri, la B-uri sau la D-uri, automat admisia e mai scurta, mai aproape de partea frontala a masinii unde sunt temperaturi ceva mai mici, posibilitatea de a face o alimentare a motorului cu aer mai rece si de a adapta mai multe solutii performante, evacuare ceva mai scurta probabil cu 50-60 cm (nu foarte mult dar uneori esential), o forma a galeriei de evacuare mai putin restrictiva, deci o evacuare a gazelo mai rapida, mai multe posibilitati de modificare... avantaje la care se adauga si altele probabil, pe care doar un posesor poate sa le spuna, plus ca imi imaginez ca nu degeaba japonezii (hondari) prefera cel mai mult K-urile si le numesc cele mai performante motoare.
|
aici cred ca totul se rezuma la alegere...ca e k20 ,b20 sau b16 depinde de fiecare...iei k20 care e motor de generatie noua bagi banii in suporti si tot ce tine de conversie,experimentezi cu b20-u care implica multe alte chestii , sa fie vorba intre noi marutu mi-e prieten liviu la fel,o masina poate sa aibe si 1000 de cai daca nu merge nu exista scuze ca de asta le construim sa fie in perfecta stare la start.deci poti sa alegi sa bagi bani in orice ,la honda se poate pe aspirat ,app a aparut in USA un k20 sub 10 sec all motor.succes ptr fiecare ,e normal sa fii arogant cand muncesti ptr masina ta!
|
Quote:
Ce greutate are masina ta, ce greutate are evo subaru etc!? Baiatul cu GTR modificat nu se tot lauda ca a bagat x suma de bani si nicidecum nu e arogant, el spune c amereu e loc de mai bine! Azi esti maine numarul unu maine nu mai esti deloc, cel putin asa vad eu lucrurile, mai bine lasi loc de buna ziua;) |
Quote:
Da dar si ce putere au Subaru,EVO etc? si nu sint arogant este doar parerea unora . |
in ordine urmatoare la drag conteaza 1.greutate 2.tractiune 3.cuplu/putere parerea mea :)
|
mi-a luat cateva ore bune sa citesc tot threadul..si nu am regretat deloc..felicitari !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sper ca ai gresit cand zis ca ai luat VTEC si ti-ai luat iVTEC :)
|
Quote:
|
acum ca zici ca pui K20 pe EF ED EE, ca atelier specializat care se respecta ar fi urat din partea voastra sa iesiti cu o masina care nu inchide bine capota ;)
|
1 Attachment(s)
Cine zice ca nu se inchide capota???
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning