![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Quote:
Sa vezi ce rad eu de tine la iarna, cu plugu` tau pe drum=)):lol::lol::lol: |
Nu o sa razi pentru ca se poate circula iarna cu arcurile H&R fara prea mari probleme .:lol::lol:
|
de ce nu tai aia din spatele semnului cu dacia? se vede aiurea. un prieten a taiato si chiar nu are nici o problema
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Daca taiem aceasta tabla se poate sa avem surpriza ca dupa "n" inchideri,trantiri si deschideri sa se lase si sa nu mai putem inchide capota....deci cam asa sta treaba. Alex esti baiat inteligent...mai mult nu zic..tuning facem toti dar mare grija si cu siguranta. p.s. Nu ai vrea sa vezi cum in mers o sa vina capota pe parbriz din cauza "ca tabla aia se vedea aiurea si am taiat-o" Spor iti doresc Alex :) |
Da nenea asta am auzit si eu la altii si la asta ma gandisem si eu inainte cand am stat sa vad de la ce naiba e tabla aia acolo. Nu am facut nimic la masinuta fara sa ma informez ptr ca nu am vrut sa fac prostii. Oricum tabla aia nu ma incurca deloc acolo...
Mersi matheo, spor si tie :-) |
alex......decat sa tai ceva c poate a fost pus acolo cu un rost anume,o poti colanta cu negru ...mat cred!;)
|
=)) ce commenturi...daca te vad cu faruri daylain ti le sabotez :)) =))
in primul rand alea sunt niste faruri decente...care chiar arata ok...ce daca sunt dayline...nu sunt chici :) iar bara aia shaved/clean cum vrei sa-i zici...arata teribil...asa cu locurile alea de proiectoare mai e cum mai e...dar clean zici ca-i a big blog of plastic... LE: da...pune-ti lupe...asa cum are toata comunitatea logan...o luPa mica in far...si un angel economic :) |
Nu vrei sa faci stopurile cum o fost andrey la clio?:):D
|
9 Attachment(s)
@marius3030: Corect...e vopsita negru mat
@SUPAPA_Jr: Mie unul nu imi plac farurile alea...nu am spus ca sunt kitsch ci pur si simplu ca nu imi plac. Farurile in sine sunt dragute dar banda aia de leduri nu imi place! Daca pun lupe asa cum are toata comunitatea logan asa cum zici tu...crezi ca farurile astea sunt mai unicate ?...stai linistit ca nu sunt primul care le pune pe masina in caz ca iau asa ceva :-) @zoca: Ba da imi plac...asa o sa le fac si eu cred Azi a fost cald si frumos afara asa ca l-am scos pe ZUZ la o sedinta foto. |
Quote:
|
Un set de jante dublate de tabla ar da super bine pe masina:D cu buza alba si miezu negru 8) ce parere ai de asta? Si cred ca putin mai lasata masina:-P si nui mai trebuie nimica:lol:
|
Misto pozele man... nu mi-ai facut si mie una :-P Eram imbracat chiar de poze :D Si masina era pregatita, spalata frumos :D Farurile alea tu stii daca le vrei sau nu, ca poate zic toti sa le pui, daca nu sunt pe gustul tau, asta e.... Sincer sa fiu, imi plac alea cum are KYS, altceva nu. Si nu stiu ce are domnu' Tibi cu lupele, ca sunt foarte utile, cu toate ca sunt foarte scumpe... :shock: Apropo... nu stiu de ce au toti in cap ideea cu jante de tabla dublate, zici ca nu se mai gasesc jante de aliaj de vanzare! Cat dai pe jante si anvelope si dublare, mai strangi putin si gasesti jante marfa, chiar si mai mari... :twisted:
|
Frumoase pozele man :X
ce bne ii sta lui ZUZ incruntat :> Hai bafta si spor la modificari ;) |
3 Attachment(s)
@Sonny™: O sa le fac si pe alea dar nu acum ;)
@b08ygs: Jante dublate...da pot sa zic ca ar arata bine dar nu imi surade ideea asa tare incat sa ma apuc sa fac asta. Merge si mai lasata si eu vreau asta dar acum vine iarna si nu are rost. @B-99-SAA: Mersi man. Lasa ca avem timp de poze :-). Farurile de mai sus...nu! Nu imi plac. Ori lupe in farurile stock, ori ceva de la Dectane sau StreetStorm. De jante dublate am mai spus...imi plac dar nu atat de mult incat sa ma apuc. @bib_andrey: Mersi man. Pai asa trebuie sa fie si el mai suparat... Si ca sa fie treaba treaba...ca toti desteptii au permis acum cateva zile a iesit unu de pe o straduta a luat un viraj de nota 2..prea aproape (cred ca se credea cu bicicleta) si mi-a lovit bara spate si spart stopul stanga (era crapat si s-a facut si mai frumos...) logic ca respectivul "om" (cu toate ca nu il pot numi asa) a fugit...i-a dat blana. Eram in masina cand m-a lovit dar am ramas blocat si nu am mai reusit sa plec dupa el...Am fost la politie si logic ca nu am rezolvat nimic pe motiv ca nu era buna declaratia care am completat-o. De ce? Cica trebuia sa scriu la descriere cine era la volan,cam ce varsta avea,daca avea barba sau nu,daca purta ochelari sau nu...pai fac caracterizare sau ce? Si m-a pus sa ma duc din nou unde m-a lovit ala ca nu stiam cum se numea straduta de pe care iesise ala. Eram plin de nervi si nu am mai fost nicaieri...am declaratia acasa (am ramas si eu cu o amintire)! Bine ca n-a fost mai grav...masina era un logan rosu cu nr B xx ZOF. Asa oameni n-am mai vazut in viata mea dar nu prea mai e nimic de zis decat un singur cuvant...ROMANIA! |
Si ca sa fie treaba treaba...ca toti desteptii au permis acum cateva zile a iesit unu de pe o straduta a luat un viraj de nota 2..prea aproape (cred ca se credea cu bicicleta) si mi-a lovit bara spate si spart stopul stanga (era crapat si s-a facut si mai frumos...) logic ca respectivul "om" (cu toate ca nu il pot numi asa) a fugit...i-a dat blana. Eram in masina cand m-a lovit dar am ramas blocat si nu am mai reusit sa plec dupa el...Am fost la politie si logic ca nu am rezolvat nimic pe motiv ca nu era buna declaratia care am completat-o. De ce? Cica trebuia sa scriu la descriere cine era la volan,cam ce varsta avea,daca avea barba sau nu,daca purta ochelari sau nu...pai fac caracterizare sau ce? Si m-a pus sa ma duc din nou unde m-a lovit ala ca nu stiam cum se numea straduta de pe care iesise ala. Eram plin de nervi si nu am mai fost nicaieri...am declaratia acasa (am ramas si eu cu o amintire)! Bine ca n-a fost mai grav...masina era un logan rosu cu nr B xx ZOF. Asa oameni n-am mai vazut in viata mea dar nu prea mai e nimic de zis decat un singur cuvant...ROMANIA![/QUOTE]
Imi pare rau sa aud asta...bine ca nu a fost mai grav, si i-ai luat numarul de inmatriculare...dar despre politia romana nu pot spune decat *******de ****** :).N-AI CU CINE FRATEEE !!!. |
dak era cu toate in regula statea! pun pariu ca navea asigurare sau itp
|
Imi pare rau de ce sa intamplat:(
|
nasol alex, asta e romania in care traim...;)
|
Mama ce aiurea..ce terminati..:-j
|
Eu ii dadeam COX dupa el si il si bateam cand oprea.... serios.... pai las-o-n **** de treaba! Ai bata de baseball in masina? Eu am coada aia de la un ciocan, a fost a lu Madalin, dar a rupt-o opia... :D La politie nici nu trebuia sa mergi, mai bine il fugareai pe ala putin.
|
urata faza...nu ai ce sa ii faci asta e.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Hii dc nu m-ai sunat Alex?, o puneam de o golaneala:lol:, iti dadea bani sa schimbi si farurile :)) :)) :)) :)) :))
|
Fii cuminte pustiule :))
Ca sa te opreasca pe tne pt viteza politia sa stii ca isi face datoria :)) dar pt altele nu :)) |
Se vede rau unde e lovit?:-s
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Daca ii luai nr de inmatriculare..era perfect..
Dar asta e.. Data viitoare dak se mai intampla..dai COX dupa el :)) numai te blochezi :)) ca acum stii cum e :)) |
Quote:
|
urata faza bai zuzule... hai daca nu erai in masina intelegeam... sa plece (asa fac si eu :lol: ) da chiar asa te loveste cu tine de fata si dupaia sa plece nasoala faza... pacat ca nu ai fost pe faza cu numaru sa ii bage o daia cu "fuga de la fata locului" :rolleyes2
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
hai frate pain tre sa faci plangere si la descriere scriai "la floan se afla o persoana nici prea bataran nici prea taranr, nici cu barba nici fara barba, nici blond nici brunet, nici prea scund nici prea inalt, nici prea slab nici prea gras"
si le ziceai ia-o p'asta... ca asa e la noi mori cu dreptatea in mana |
Autovehiculul avand numarul de inmatriculare B47ZOF nu este asigurat pentru data de 22/11/2010
Nu are asigurare..cel putin asa zice site`ul. |
Ce oameni frate sunt in romania asta:cry:..deci andrei ala umbla fara asigurare??:rolleyes2
|
Da..asa zice site`ul respectiv..nu are deloc..daca avea scria unde are..sau zicea ca are dar nu e in baza de date..
Deci probabil ca asta a fost motivul pt care nu a oprit..sau doar unul din motive |
13 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Sa lasam partea cu incidentul. Niste poze noi cu ZUZ...Avem si stickere "ZU is me" :lol:. Imi place ultima poza cum a iesit...e de la blit :-) |
Quote:
frumoasa zuzule...fa ceva cu stopurile alea, nu astepta pana la primavara...;) |
Hai ZUZule cand afumam stopurile alea? :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning