![]() |
Re:
Quote:
|
asa se vorbeshte dar nu e sigur k nu sunt clientzi .... lumea se cam coteshte k e sambata ... k mere in mamaia plm ..
|
Eu unu merg k a fost prea frumos data trecuta... :twisted:
venitzi totzi la sala.... la 20.00 cel mai bine si discutam... care cum :wink: ok? |
asa ziceam si eu...la 8 la sala
|
Ah ce ma doare capu.............nu mai vreau la Costinesti........ 8) (Cre ca nici masina lu DMX nu mai vrea :P )
|
salutare!cum a fost sambata la intalnire?a venit lume multa?ati fost pe undeva sambata seara ?
|
Re:
Quote:
ehh iti spun i ok mai vrea .. acolo a fost doar incalzirea ... :drunk: |
frate ..a cum mi`am adus aminte .. urat din partea lu` BLP`u k s`a cotit :) ... urat urat .... pacat k i s`a facut rau .. dar oricum .. a ieshit bestial ...
btw ... se shtie cine e cashtigatoru la concursu de dimineatza ... mai jucam ??? ERY cand participi si tuh ??? |
Re:
Quote:
|
luati`va .. de la MIDNIGHT ... wallpaperu .. e cu cei din constantza .. multzumiri lu santos .. e gashka mare de la vantage .. 10q
|
1 Attachment(s)
sau asta ...
|
salutare baietzi, am si eu o maaaaaare rugaminte: daca stie cineva sa-mi spuna si mie unde gasesc fibra de sticla la metru si intaritor la kg, ca am gasit numai seturi de 30/70 cm si sunt prea scumpe asa...scuze ca am scris aici, dar n-aveam unde....merci anticipat
|
je!
hey maine poate veniti si voi la RAliu eu sunt acolo sa nu fiu singur!cyaaa all!
|
cand mai comitem una oficiala?
|
bei needBrain nu inteleg .. dc vb la plural ... u la intalniri nu prea \"o comiti\".. u mai mult stai si belesti ochii.. sau vrei sa te lauzi la prietenii tai k cine stie ce faci u prin orash cu masina.. parerea mea ..stai in banca ta si knd o sa`ti iei masini ta si o sa \"o comiti\" ..atunci poti sa vb ;)
psyho bravo pt premiu de la raliu.. :peace: |
mersi .. erai acolo .. ???
need brain sincer e cam plin de politzie si nu prea cred k se complica nici unu ... |
:shock: :shock: :shock: zana rea chiar e rea!!! :omfg: :punch: :zombie:
|
noup .. nu eram..
nu sunt rea deloc.. dar asta e adevaru.. ;) :twisted: |
@ zana:ai postat ca te plictiseai,nu?
|
je SLC!
deci eu propun ca sambata in data de 10iulie la ora 20 la SS sa facem o intalnire si un show undeva intr-o parcare mare!ce ziceti o fii bine?
|
dat viitore o sa vina si x-team la intilnire numai ca sa vada 3 lucruri '
1 cum rupe slc masina 2 cum se rupe ct-87-ady 3 cum se rupe nedbrain abia astept sa vad asta :lol: :lol: |
tare de tot faza asta.mai tata romanul tace si o coace,dar si cand o tranteste........n-ai sa vezi asa ceva tra--ule si stii si tu de ce ,dar fiecare face ce vrea cu masina lui sau cu a parintilor.deja suna a provocare,dar baietii sunt cuminti si nu se baga ei la rupt masini.sau cine stie,poate ne lamuresc ei cum sta treaba.numai bine
|
needbrain : nu postez k ma plictisesc.. postez knd vad copii ca tine cum bat campii..
|
je SLC!
da ce ar fii asa iesit din comun crezi ca dc nu mai vazut u cum rup vreo data masina inseamna ca eu nu am rupto sau chesti dastea?hmm si nu mai fii asa de sigur ca buturuga mica rastoarna caru mare!ceilalti stiu ca tin la masinile lor si nu le rup cum ar fi ADY sau needbrain in fine eu o rup pe a mea cand stiu eu ca e bine si cu folos sau distractie ok?
|
Re: je SLC!
Quote:
|
deci:
1.fac ce vreau cu masina mea 2.nu tre sa demonstrez nimanui nik parca io cu ady si cu slc-u' suntem obligati sa demonstram cuiva ceva no offence @zana:iti propun sa faci 18 ani,sa-ti iei permisu' si apoi sa mai vb pe tema asta |
hahah pai mai baietzi cind propunetzi ceva voi trebuie sa fitzi primi care facetzii .am dreptate ?
eu unu cind organizez un ralyu stiu ca o sa ma dau si ca o sa scot ce e mai bun din mine .dar voi dc facetzi aceste intilnirii ca sa il vedetzi pe shm si pe ceres si pe care nu mai stiu eu cine ca isi rup masinile . slc nu mai zice ca rupii masina ca pina invirtzi balena aia de masina a ta fac eu ca titirezuu pe linga tine.sa vazut cine rupe masinile din mr simbata la show shm daca nici cind e plin de lume nu rupii masina atunci cind si unde ca vreau sa te vad si eu :))))) fara suparare si inca ceva nu mai vb fara sa avetzi cunostintza de cauza (shm nu am vb cu sad in particular eu am anuntzat tot mr dar u nu erai acolo in noaptea aia ) |
Re: je SLC!
Quote:
|
a mea crezi ca e cistigata la loto?
|
Mi-am facut masina frateeeee.Asa ca...........Heheheheee
Aaaaa si nici eu nu am primit masina donatie, da putin jar oricum ii dau |
Re:
Quote:
|
je SLC!
esti sigur ca invart greu balena mea de masina si nu consider ca masina mea e chiar asa de balena are doar 1tona 200kg din cate stiu eu!si iti zic ca e masina mea si stiu cum se poate si ce se poate!cam atat am avut de zis despre subiectu asta!
|
slc ..inteleg k majoritatea tin la masinile lor..si de asta nu le rup..dar din moment ce stii k nu potzi sa o rupi..dc incepe de ex needbrain .. sa vb..k rupe masina sau ca o comite... hai sa fim seriosi..
needbrain: nu trebuie sa am permis k sa vb lucrul asta cu tine..dar probabil te crezi prea important cu permisu in portofel.. si sincer.. tu degeaba ai acel permis.. k mare lucru nu faci cu el ;) b`bye aaa si ink ceva.. sebi.. nu cred k faci ce vrei cu masina ta..k nu prea potzi .. |
Re:
Quote:
Esti in masura sa comentezi tu asupra \" puterilor \" lui ? Eu unul m-as abtine ca nu e frumos ... Macar el are permis ... tu ... mai ai ceva pana atunci ... PS Intra pe un forum in care se vb despre lenjerie, despre cum sa crosetezi un pulover si chestii de genul... invatza sa faci o ciorba... iti pierzi noptile pe net... si te bagi in seama chiar atunci cand nu are nici un sens... daca stii melodia cu \"Lasa-ne\" mai du-te si ascult-o odata poate o sa intelegi de ce tzipi |
ntz ntz ntz.. scumpete.. dak nu stii despre ce e vb..dc nu stai in banca ta? ce puteri mah? nu stiam k sa bati campii e o putere? sa ma abtin? neah.. imposibil..
eu p forum de lenjerie.. sau sa invatz sa fac o ciorba? ha ha ha nu ai sa vezi asha ceva.. |
\"Scumpete\" sa-i zici cui vrei tu, mai putin mie...
Parerea mea e ca tu esti ca musca in oala pe forumul asta... Vorbesti prostii despre lucruri necunoscute tzie... Si tu te-ai ridicat prima din banca.... PS Forumul despre ciorbe, crosetat etc ar trebui aprofundat de tine, altfel o sa divortzezi din primul an de sotzul tau care te va iubi cu ranga de fiecare data cand o sa mentionezi cuvantul \"masina\" |
haha crezi u ?
tie iti zic cum vreau.. nu`mi spune nimeni cum sa vb .. sincer u cred k esti ala care vb prostii.. knd o sa vii la intalniri..sau..mai bine zic knd o sa`l cunosti p needbrain..o sa`ti dai seama k nu vb aiurea.. sau cine stie..poate si u esti unu din aia care bat campii ... tot ce se poate .. ma uimeste prostia ta.. dak u consideri k femeia trebuie sa stea la cratita sau trebuie sa croseteze..imi pare fff rau..dar te insheli ..pana una alta invatza sa vb frumos .. |
Ce rea e zana asta domne' :D. da' are dreptate cand le zice pe alea cu cratita si crosetatu. Despre restu ma abtin ca nu stiu ce e cu needbrain :D
|
Re:
Quote:
|
mai ce-ati sarit toti pe saraca fata? o sa-si ia si ea permisul si ne arata ea noua drifturi :)
pana una-alta....va intalniti sambata asta sau nu? ca sa stiu si eu. sau nu s-a stabilit inca? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:52. |
- Copyright 2026 4Tuning