![]() |
COObra: E americana, dar NU Pontiac GTO!
|
nu-i nimic din ce sa zis mai sus
daca va dau indicii ghiciti repede hai treaca de la mine e din cizma :lol: |
ferrari? da` nush de care
|
alfa romeo :?:
|
Fiat ....dala mai vechi ....!!!
|
e fiat sigur ..dar nu stiu modelul :roll:
|
bai am cautat pe net.. asa fiat si nu gasex... :( macar zi .. e fiat ? ca sa stiu cum sa o gasex :D
|
Coobra team spart ia fi atent :
Lamborghini 400 GT 2+2 din 1967 , este ? |
din pacate doar m-ai crapat un pic :lol: :lol:
e lamborghini 350GT :lol: baga pozar |
1 Attachment(s)
mai era ff asemanatoare si deasta am zis , mam gandit ca o fi putin mai imbunatatita da nu ma gandeam sa ii schimbe si numele :D :D :D .
acuma una la fel de serioasa banuiesc si cer si eu la fel producator si marca , cand o sa fie nevoie va dau si tara de provenienta |
ai vazut tu masina asta pe strazi ? ... o vezi ? tu nu ai inteles care e ideea topicului O PARTE DIN POZA , CUnoscuta , fara prototypes and shit.. asa ca..
|
in primu rand nu sunt primu care pune o poza intreaga , pot so decupez si tot pe asta o pun , al doilea rand e masina de serie scoasa la vanzare , e mai veche cei drept , deci nu e prototip .. ( la coobra ce nai comentat ca e masina veche si ca e poza intreaga si ca nu e pe strazi ..., ai fi ghicit , eu am cautat si am gasito .. asa poti sa faci tu )... ce vrei sa pun logan sau alta masina de 2004 care si un pusti de 10 ani o stie ... vreti bine nu vreti puneti voi alta poza .. fara suparare
|
1 Attachment(s)
uite alta , decupata cum vrei tu ..
|
DaBebeKid :
Rolls Royce 100EX : V16 ; 64v ; 9.0L (semnatura ta ) Bagati tot voi :) |
1 Attachment(s)
bag eu
|
Re: JOC INTERACTIV - GHICESTE MASINA - partea a II a
Quote:
|
opel astra
|
ce mai astepti :!: baga pozzaa :twisted: :twisted: :twisted:
|
haida`...
|
1 Attachment(s)
Sa vedem. :)
Ma Speedy ma omori cu avataru ala, e atat de dragut. :lol: :lol: :lol: |
Ford probe
|
mazda mx5-miata
|
R-NOS15 your turn. :P
|
Ashtept cu nerabdare... :lol:
|
1 Attachment(s)
ete acum...
|
jaguar...da' nush de care :roll: XJ pana mea :D
|
nope... keep searchin' man :)
|
Lunaticu ff inteligent :D
cat edspre evlsantos, cand am intrat aici am citit si prima pagina cu regulile, si am remarcat ca sunt cam primu de care teai luat ca am pus poza intreaga , oare de ce ? si daca te uiti pe paginili anterioare cand am mai postat poze ai sa observi ca toate pozele respectau regulile impuse de nikeff, asa ca odata ce sa pus o poza intreaga si din '67 si nimeni na zis nimik , eu de ce sa nu fac acelasi lucru ?? |
nu e aston martin vanquish?
@santos: lasa-i ma nu vezi k n-ai cu cine discuta.. cel mult 2-3 pagini or sa fie poze in regula dup-aia iara se trezeste unu kre strica jocul.. @dabebekid: pt k asa se extinde prostia, dak unu se arunca de la balcon faci si tu la fel? |
scuze pentru offtopic ,da trebuia sa raspund si acum NikeFF ala e aston martin vanquish
................ daca as fi pus poza aia taiata banuiesc ca nu era nici o problema , asta , eu zic sa terminam aici ca nare rost sa mai comentam pe tema asta, sper ca toti care vor mai posta , sa puna poze taiate .. asta ca sa nu fie probleme si .... parerea mea ar fi ca cel care mai pune o poza intreaga sai fie ster postul , daca e o deciezie buna atunci sa se ia in calcul , daca nu asta e , nu eu am facut regulile . |
e aston martin.. da' nu e vanquish :P
|
db 9 :?:
|
aston martin DB7 vantage
|
dabebekid... baga poza
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu e grea, sper sa fie buna
|
Zetemte, ia zi, ce e asta? :lol: :lol:
|
May I, may I.... ? :D
|
se pare ca ati nimerito, de fapt ..amundoi stiti, care vrea sa dea raspunsu si sa puna poza bine , da aveti grija ce puneti , nu va aruncati in PUT sau de la BALCON cum am facut eu :D :twisted: :arrow:
|
corola???
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning