![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
sincer arata mult mai bine dacia lu` most wanted da shi la aia se mai putea lucra.............ash avea chef shi yo de un friendly battle da pe maine cine vrea????....alege el mashina da eu azi am de facut altceva asha k de maine.....ms
|
Quote:
|
Quote:
|
de acord gaby da unde sunt challenge`s astea??????....fiindca chiar asha vrea.acolo te ambitzionezi mai tare shi poate nu mai fac atatea gresheli
|
|
ms wlady...ne intalnim acolo:D
|
Gabi din dupa ce termini battelu cu cristitT ...faci si cu mine unu ...daca vrei si ai timp si bine inteles sa vad daca am si eu ........nu o considera o provocare din rautate ...
|
Quote:
|
tiam dat un pm in care tiam zis ca accept mashina iar in maxim 1-2 zile e gata :) sry daca nu lai primit si am incurcat in vreun fel lucrurile
|
Quote:
|
nicio problema fao cand ai timp .. cand o termini o postezi si cum o vad in ziua aia pun si eu mashina sau dai un pm inainte ;) am ales pm doar ca sa nu fac inca un post inutil dar vad ca am ales prost si nush ce sa intamplat de nu a mai ajuns :(
|
Lukian_xxx => hai tata, te provoc ... alegem masina pe PM sau pe messenger cand intri ...
|
as vrea sa intru si eu in virtual tuning usergroup dar nu stiu pe ce masina sa lucrez :sad:
|
Sti sa faci Virtual Tuning ?
|
1 Attachment(s)
imi pun eu locul la bataie........cine vrea sa zica....mashina e stricta (nu o mai schimba...daca va convine e bun daca nu iar e bun)
timp de lucru maxim pana vineri seara... p.s:e prima mea mashina cu care am desschis photoshop-ul acum mult timp:icon_kiss |
Quote:
|
citind postul de mai sus al lui frost_dani ...mi`a venit ideea sa`mi pun si eu locul din vt la bataie ...
cine e de acord ..sa vina si cu propunere pentru masina ...si de acolo discutam ... |
1 Attachment(s)
lks....daca vrei....ma bag io:D...baga tu masina;)
edit...oups..acum am vazut...propun asta....sa o facem masina;))...alta idee nam:( |
1 Attachment(s)
eh ..hai nici chiar asa :D ...uite de la mine o propunere ..e bine ?
|
Bai nene, vezi sa nu faci apoplexie de atata agitatie! Cum il provoci tu prieteneste pe Barum ? Nici tu, nici el, nu sunteti in grup, asa ca provocarea ta puerila n-are ce cauta aici.
PE TOPICUL ASTA SE FAC PROVOCARI CATRE UN MEMBRU AL VT, DE CATRE UN MEMBRU AL VT, SAU INTRE 2, 3, X MEMBRII AI VT! Daca vrei friendly battle, du-te nene la Challenges - sau baga-te intr-un battle mai mare - ca deja devii enervant ! |
lks....asta sa fie:D...noroc...
|
1 Attachment(s)
cam atat am putut face pe ea...acu te ast pe tine barum:twisted:
|
arata misto frost... pakt k nu asculti de sfaturi ... spoilerul e deplasat spre stanga!!!
|
2 Attachment(s)
Lanceru' pentru battleu' cu Cristi T
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o pun si eu :!:
|
|
la ora 22:00 o urc sus frost_dani si facem battle-u !:D :twisted: :twisted: :twisted:
|
2 Attachment(s)
l-am gatat mai repede ! sa inceapa battle-u !!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Succes frost_dani :dance: :bat:
|
1 Attachment(s)
Pentru Gabi si Cristi T daca va convine :arrow:
|
Quote:
|
dap e bine
|
no ma bucur ca ee buna ! bafta baietzi !:D
|
Aici va provocati ?:rolleyes2
|
pt a nu stiu vata oara......deci...in concluzie....aici provoci un membru al virtual tuning usergroup...pt a'i lua locul...asta daca castigi,desigur;))
|
gabi...acum esti liber pt un battle ......pune tu o masina ...dar sa fie pt o durata mai lunga daca se poate ...
ps: repet nu u lua ca o provocare din dusmanie :D ...eu nam nik cu nimeni .... |
nu e liber :D daca nu ai obs mashina sa anulat si barum nea facut cadou una noua ... regret gabi e luat :-P
|
scz nam fost atent...astept pana cand zice el ca se poate
|
4 Attachment(s)
provoc pe oricine pe una dintrea masinile astea cu singura conditie ca votul sa fie de tip poza 1 / poza 2 / etc
|
Din cate-mi aduc aminte, tu ai ban pe usergroup, asa ca... bye bye baby !
In plus... tu provoci pe cineva cu masinile de mai sus, da' masinile de mai sus sunt deja lucrate de tine. Smecher esti domne... n-am mai vazut asa ceva ! :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning