![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
Quote:
prima problema se rezolva cu 1000e usor gaz gaz gaz :))) vei fi multumit te asigur, am avut si pe logan si pe bora , nu vei simti diferente vei avea 12 injectoare pe masina :)) v12:P |
Quote:
Asta pentru ca nu ti ai dat interesul , cauta un electrician priceput si sa iti ia instalatia la puricat :P |
Quote:
Quote:
Maine il schimb cu cel vechi si verific incarcarea iar . Am de schimbat si un switch la pedala de frana ( mersi und_Alex ) :D Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
E vreun modul in scurt si verifica si cablul de plus din spate , oricum intai pune alternatorul la punct , verifica voltajul pe circuit si vezi daca mai ai variatii . Sau inchide masina si masoara pierderea totala de curent. |
nu-mi spune mie de ghinion ca nici nu stii ce e ala :lol: mi s-a spart un cot, l-am schimbat si mi s-a stricat senzorul de la volanta, am schimbat senzorul de la volanta, s-au dus sondele lambda, amandoua odata, am schimbat sondele, s-a dus alternatorul si cand am vrut prima oara sa deschid capota sa ma uit pe acolo cum merge treaba mi s-a rupt cablul de la capota, mi-e frica acum cand il schimb sa nu crape altceva, trebuie sa ma duc la biserica urgent :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
merita...cat timp e pasiune in ceeaaa ce faci , iar la bogdan e din plin! felicitari lui :D
|
3 Attachment(s)
Quote:
Maine sper sa apuc sa masor consumul de curent in repaus si sper sa pun toba aia sus :D Quote:
La mine merge aiurea ABS ul acum ..asa ca nu se termina niciodata :shock: Quote:
Quote:
Quote:
Azi am inghetat lanaga masina iar :D Am schimbat alternatorul .. simplu de scos mai greu de montat ..pana nimeresti gaurile ! |
2 Attachment(s)
Avem alta caseta pregatita pentru montat ..
Sper sa pun si toba marti. Am nevoie de asa ceva :shock: |
Da un semn de viata lui Mihaita , unde ai schimbat motorul , poate are el asa ceva .
Si eu eram pe cale sa schimb modulul dar am scapat . |
Am vb deja cu el :D
Maine trebuie sa ajunga ! |
3 Attachment(s)
Am schimbat bateria azi cu una OEM BMW fara intretinere de 90 amperi .
Am fost sa incerc sa montez toba dar e foarte complicat :shock::shock: Joi merg de dimineata si o decupam /adaptam dar pana atunci se vinde . Asa arata tobele mele si asa se termina eisennman ... In timp ce scriam m-a si sunat cineva :D pana diseara ma decid daca o dau sau nu . |
Quote:
|
bateria oem bmw ai luat-o noua sau sh ? si cat te-a costat ? ca si eu ma gandeam la ceva de genul
|
2 Attachment(s)
Quote:
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...325i-330i.html Quote:
|
3 Attachment(s)
Cu ocazia zilei de 1 decembrie am montat toba :D
Nu sta perfect dar o mai aranjez eu .. Sunetul e perfect , nu deranjeaza deloc . https://www.youtube.com/watch?v=3k0Du3mlQ7Y Toba veche se vinde :rolleyes2 |
din video se aude perfect cat sa nu iti faca nervi :) care toba veche o vinzi? aia normala sau aia shprot?
|
Aia sport e la Costin :shock:
O vand pe asta tip burlan dublu in stare perfecta :D P.S. vezi ca ai offline pe mess . |
Quote:
|
UN E39 FOARTE TARE!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Azi am ridicat de la curier modulul ABS / ASC si maine il montez si masor curentul in repaus sa vad daca e rezolvata problema sau nu . Cred ca imi comand alta husa de capota :D putin mai scurta decat cea veche . |
nu i-ai mai facut nimic demult, chiar era nevoie de ceva nou :lol:
husa de capota cred ca o sa imi iau si eu in curand, deja a inceput sa sara vopseaua de la pietricele si parca nu e bine |
Iti dau husa veche daca vrei :D
Nu-i rupta dar trebuie recusute elasticele cu care se ancoreaza si e posibilitatea sa se umfle la viteza pe la o nara dar cred ca se poate aseza mai bine . Am facut multe dar pe partea mecanica / electronica .. si marti montez caseta ca deja ma dispera sa tot complectez lichid zilnic.:rolleyes2 |
Quote:
|
:lol: daca tot vine craciunul si sunteti asa darnici, care din voi imi da si mie bara spate de M ? :lol:
|
Quote:
|
Iti donez eu una de opel daca vrei ..cred ca se poate adapta usor :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Azi curatenie generala . Am prins farurile cum trebuie si am lipit eleronul .
Caseta de directie e montata si nu curge .:shock: Sper sa las si volanul la tapitat maine . Stickerul alb a disparut ...era prea strident , acum e unul gri . |
Un E39 simplu si de bun gust.Felicitarile mele pt cum arata.....curat!Nu te gandesti pe viitor sa-i pui o evacuare dubla?Stil M.doar o parere personala....:paper:
|
Quote:
Vreau si eu 2 de alea :D |
prea frumoss 5-ul :X sa ai mare grija de el :D
|
arata foarte bine masina!
urmaresc topicul de la inceput in ultimul timp nu am mai postat totusi eu nu am inteles ce motor s-a pus pe masina?e posibil sa fi scris si am trecut cu vederea sau altcv:???: |
Quote:
@wilgax...un e39 simplu?e cat se poate de complicata masina asta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poate cand va fii turbo si masina de duminica pun teava din fata pana in spate si fac stil M5 iesirile !:shock: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
da, dar un 2.0 in mintile lui si cu modificari care trage fix ca un 2.8. nu avea rost sa se complice cu swap cand de aceeasi bani a investit in asta si l-a facut un mic monstru :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning