![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
mie mi-au trebui 4 sisteme si 2 zile de chin sa o fac pe a mea sa mearga :) cum am reusit nu stiu :)) dar este adevarat merge =))
|
wow . de la o simpla trapa . cata discutia sa incins :))=))
|
ba john....chiar iti e lene sa pui si tu poze cu masina???
vezi ca saptamana viitoare trec prin bucuresti....o sa te sun sa ne intalnim,daca poti sau poate o sa ne vedem la snagov!!!! |
3 Attachment(s)
pun eu cateva
|
ai mai lasat-o de spate???
|
Quote:
|
Re: B-86-JHN, ex DJ16XXS - Bmw E30
4 Attachment(s)
Niste poze de vineri de la intalnire :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
? |
ba nene ai murit???....nu mai ai timp de forum,de nimic!!!!!!!!!!!!!
te-am sunat si nimic.... |
crede-ma k nici noi nu mai stim nmk de el :)) si noi suntem aici la juma de ora unu de altu :)) e dat disparut , cred k e mana lu Cioaca si aici :)))))
|
14 Attachment(s)
sory ca am lipsit o vreme da am avut niste treaba,v-am bagat niste poze cu noul look al masini ,mie unu imi place foarte mult o face mai agresiva astept pareri :D numai bine.
|
Quote:
|
Nu arata rau. Sunt curios cum ar arata si cu plafonu negru
|
arata super bine, si bine ca ai ales lucios, da mult mai bine fata de o vopsea mata.
am un prieten cu un golf 3,. are si plafonul si capota negre lucios..si el e verde inchis, da super bafta in continuare,..arata mai..agresiva |
Quote:
P.S. Bai johny ce luceste asta mica :D, arunca kakatu ala cu 2 roti din spate k dak nu ti-l arunc eu |
Sper ca nu mai stai pe ganduri cu plafonul negru? Ii sta super bine asa.
|
ohooo..schimbare :)
arata bine de tot , chiar ca e mai agresiva :) succes cu proiectu negru dac se poate numi asa :D |
Salut masina arata fff bine si inainte, dar acum arata si mai bine cu capota neagra:) nu mai stiu cine zicea ca gainatzu e coroziv:)) asa ca ai grija...arata mai agresiv asa:)
|
salut nu stii ceva serpi acolo la voi pentru 25 24v daca sti ceva scriemi ca ma intrreseaza si bafta cu ursu arata bine cu capota neagra:D
|
mersi baieti sunteti de nota 10 ,in continuare va veni motoru si dupa plafonu si portbagaju negre da mai e putin de asteptat ca pe vremea asta nu prea iti arde de dat motoare jos.
|
Foarte Tare BMW-ul asa cum l-ai vopsit, dar acu tre sa schimbi si pozele de la semnatura:) bft in continuare
|
Re: E30- B-86-JHN, ex DJ-16-XXS
il vinzi ? :( http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-18-99045.html
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
io din cate stiu nu vinde nimic, numarul de telefon e valabil insa cred k e la misto pt k nici nu are mailu pus si nici nu mi-a zis nmk k ar vrea sa il vanda, din contra stiu k are planuri mari, si dak se hotara sa vanda cred k scria si pe topic.Sigur nu o vinde, il sun maine si o sa postez aici dupa
|
da este adevarat, Johny chiar vinde masina, si este ca si vanduta.
|
am vazut azi masina in brasov, e posibil sa fi ajuns p'aici ? stie cineva ceva ?
|
Quote:
|
Quote:
|
eu nu va inteleg, este alegerea lui , daca masina arata bine ,nu inseamana ca trebuie sa o tina pana la nesfarsit ! exista masini care pot sa arata mai bine decat ea
|
ce se mai aude de masina ???? :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
e bine atunci :evil: :twisted: |
da e tot la Jhon masina , nu a mai dat-o :)
|
cum sa dau asa masina mai baietzi ce aveti :)).m-am razgandit si pana la primavara mai e de munca la ea.o sa fie o schimbare totala si mecanica si de look :D .cum incep o sa va tin la curent da sa treaca sarbatorile.va pupa johny
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning