![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
ford expedition - frumos model.... macheta care are o gramada de ani vechime si arata mai bine decat unele modele din vremurile noastre....
|
Frumoase pozele, ai facut niste photosessionuri super in ultima vreme (Ferrari, Smart, Ford) La Ford Expedition pe offroad sunt mai frumoase pozele, dar nici Mustangul nu-i mai prejos. Vad ca e o idee buna sa pleci cu un Mustang undeva si sa-ti iei si Expedition`ul in caz ca dai de offroad :lol:
|
Ma bucur ca va plac si pozele astea. Au fost pozate in paralel tocmai pentru a se vedea diferenta mare dintre dimensiunile lor. Mustang-ul nu e deloc o macheta mica, fiind aproape cat un Audi A6, dar pe langa Expedition pare de jucarie :D.
Pana mai vin din machetele comandate am mai refacut cateva poze cu cele deja prezenta in colectie. ps: radu lasa vrajeala si scoate "porcele" afara. |
1 Attachment(s)
Mi-a venit si mie o macheta in seara asta: H2 - Highway61. thank you promo ... 8)
|
Hai cu "tancu" la prezentare!!! Il vreau in noroi pana la gat 8)
|
In sfarsit :D
|
deja ti-a ajuns? asa repede?!! Astept prezentarea, cred ca are detalii :shock:
|
Normal că a ajuns repede :lol: e de la promo şi asta îmi place şi mie ...că vin repede :D
Deabea aştept prezentarea ei ! Îmi place foarte mult cum îi vine pe culoarea asta :D |
Frumos Explorer-ul ar face echipa buna cu Hummer in noroi pana la gat vb lui mexicanu :D felicitari.
|
Quote:
|
hai cu prezentarea Andrei, ne ti pe jar :evil_laug
|
Quote:
|
Quote:
|
19 Attachment(s)
Hummer H2 - Highway61 1:18
Ultima achizitie si totodata una din machetele mele preferate. Macheta are o gramada de elemente functionale si o vopsea aplica excelent. Finisajele sunt bune, in stilul HW61, dar unpic sub autoart/kyosho, iar partile cromate sunt realizate bine. Atat capota fata cat si cea spate dispun de telescoape realiste, iar in portbgaj se poate observa roata de rezerva acoperita de o husa textila si un scaun rabatabil in 2 pozitii. Cotiera, torpedoul, parasolarele si schimbatorul sunt functionale, iar toate scaunele se rabateaza. Se pot scoate capacele rotilor, se poate deschide busonul rezervorului si se pot monta diverse accesorii precum carligul de tracatare sau diverse carlige. Ca defecte remarcam suspensia fata unpic mai inalta decat cea spate si "R-ul" de pe emblema spate unpic deplasat. Macheta ar fi trebuit sa intre si intr-o sesiune off-road, dar bateriile s-au terminat instant. ps: sorry pentru numarul mare de poze, dar am vrut sa pozez o mare parte din detalii. |
5 Attachment(s)
H2 - Highway61 / H1 - Exoto
|
misto de tot! Totusi nu ma pot abtine de la o mica carcoteala, de la ceva de la care ...nu ma pot abtine, adica chiar nu ma pot abtine, abtine, abtine... si anume: nu-mi plac ca nu-s ale mele :evil_laug :lol:
P.S imi plac mult pozele, esti tare Andrei ! |
Arata foarte bine ultima achizitie. S-o stapanesti sanatos!!!
|
Cu exceptia botului,imi place macheta!
Asa mai merge,sa le ai pe amandoua reprezentate la scara(1:18) de cei mai buni producatori(EXoto si H61):-) |
foarte frumoasa colectia felicitariile mele bafta in continuare si astept cu drag urmatoarele noutati in materie de machete salut stima.gaby
|
Quote:
eu am un Roadster 1:1 si pot spune ca e la fel cu macheta..hehehe detaliile sunt extraordinare.. |
Sa tot ai machete cu asemenea detalii, bravo este superb:!::!::!:
|
Multumesc de aprecieri. As mai vrea 2 modele de Hummer, dar pretul lor nu este prea bun si nu stiu cand vor veni.
Mai sunt 4 machete pe lista celor ce trebuie sa vina: 1xporsche, 3xbmw. Pana atunci ... cam pauza la prezentari :D |
Superb "uriasul" , detalii foarte frumoase, culoare misto ... pe langa asta, ii sta foarte bine langa H1, ai facut un photosession reusit :D Astept noutatile :-)
|
O macheta reusita, chiar daca nu este genul meu. Insa daca as gasi-o in varianta Camouflage la pret bun, nu as sta pe ganduri. Astept prezentarile la cele care urmeaza, sunt din subiectul meu preferat.
|
Foarte foarte frumos H2-ul:-P e super misto realizat;) Detaliile, calitatea, finisajele sunt super,dar nu-mi place bullbar-ul ala. Parca e prea mare facut....nu stiu cum sa zic, mi se pare prea badaran:(
Si pozele cu ambele "barci" sunt extraordinare(adica nu poze, cat machetele din poze:-P) Felicitari:!: Felicitari:!: Felicitari:!: |
H2-ul e bestial,te lasa cu gura cascata ;) super achizitie.Sa-l stapanesti sanatos:!:
|
Absolut superb ! Asa achizitii sa tot faci! Tare curios sunt cum o sa arate offroad:-D
|
Eheee... de cand ti-l doreai ? si ce bine le sta impreuna; pozele sunt a I a... oricum, felicitari pentru achizitie.
|
Quote:
Superba colectie si la mai multe! vreau sa te intreb de unde ai Ford-ul asta bestial? .. ca m-ar interesa si pe mine unul la fel. Imi poti zice de unde l-ai luat si cat te-a costat? Mersi mult!:-) bafta;) |
Quote:
Pe de alta parte ... cam lunga pauza pe aici :D. S-au strans 6 machete noi, dar inca nu au ajuns la Bucuresti ... :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Din ciclul cumparaturi pe timp de criza :))
thank you Dorin ... |
Astept sa prezinti babele ca tare mai sunt frumoase:!::!::!:
Criza dar nu la noi..:lol: |
Seria 3 de WTCC e sealed body?
|
NU este sealed daca nu are sticker-ul acela pe cutie "sealed body case!".
Oricum super modele mai ales acel BMW 1800 (e varianta sedan al lui 1800CS, nu ?) |
Hai Andrei cu prezentarile:-P Super achizitii:!:
|
Reusite achizitiile,in special Bmw 1800 care abunda in detalii si a ajuns sa fie gratis,cat despre 320 WTCC daca este sealed,eu zic ca nu merita!:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Presupun ca este sedanul lui 1800cs, desi generatia din care fac parte toate cele 3 bmw-uri achizitionate este unpic confuza. Eu stiam ca acest 1800 ar fi primul seria 5, dar exista si alte variante ... Quote:
Quote:
|
Se simte criza n-am ce zice :lol: 3 AutoArt Millenium, un AutoArt Motorsport si inca un BMW deasupra care nu stiu ce este ... Kyosho cumva ? (nu ma prea pricep la cutiile de la producatorii premium & high) ... in orice caz, o macheta de criza :lol:
Superbe achizitii, am auzit ca ti-ai luat si un FXX, nu ? :D |
14 Attachment(s)
Quote:
BMW 1600 - Minichamps 1:18 Macheta se prezinta foarte bine, dar nu la nivelul celor 2 autoart (1800ti/2000ti). Interiorul este realizat ingrijit, iar scaunele au pe mijloc o vopsea poroasa ce imita foarte bine materialul standard de pe masina reala. Motorul are multe piese separate si prezinta detalii multumitoare, dar asa cum minichamps obisnuieste, isi da cu mucii in fasole la final. Sistemul de deschidere nu are telescoape, spre deosebire de autoart .. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning