![]() |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
the last ;) :arrow:
|
si de ce ai pus pozele astea aici ?
|
ahaaaaaaaa acum stiu de unde ai maa andrei bani de tuning ..in prima poza ...apare in stanga sus deschis apartamente....ahaaaa te'am prins golanule :)))))))))))))))) sa nu ma uiti cu firu ala cu lumina ..nu de alta dar la anu nu vrea sa ma duc sa iau lumina :)))))))):)))))))))
|
pai sa ii zica lu` andrei k este urmarit :)
|
sorry da nu stiam unde sa le pun in alta parte
nu prea frecventez alte sectiuni ale forumului !! |
cred ca la turnat shau ca umbla cu prietena lui si cea zis ...s-al dau in gat pe andrei dar intr-un mod mai subtil....plm
|
Re:
Quote:
|
ce se intampla in constantza peste 2 saptamani 3 si noi nu shtim .. sau nu shtiu ?!??!?! ce tot vorbesc ashtia pe topic la mr ?!?!?
|
Taci draq ma chelule :lol: :lol: O sa stii tu ...cand trebuie :wink:
|
am inteles eu in mare ceva mi`a desenat cineva acum ce sa zic ... ashtept
|
Re:
Quote:
Eu il urmaream pe el cand facea pozele la masina ... da nu avea cum sa ma vada ... eram chiar in spatele lui ... acolo la \" Mecanica fina \" ... in dreapta ... ERY stie unde ... :P :peace: |
aha deci u si cu ery pe prietena omului....bravo ma
|
Re:
Quote:
bah io unu ashtept cu nerabdare sa inceapa sa ninga .. voi ce peelea ashteptatzi ... unu pensia .. altu alocatzia :) |
eu ashtept tot ceva friguros....inghetzarea anului shcolar...
|
Re:
Quote:
|
bei artistule u vrei sa fii repetent?
apropo vezi ca te laudai ca faci un film cu mr cta.Sau vrei sa ai timp liber cu greva? |
Re:
Quote:
|
pai eu v-am zis sa imi trimitetzi in mail materiale ...filmuletze filmate cu tel poze...tot ce avetzi... dar qp...
|
Da...eram cu el....\"mancam compot pe paine\" :lol: :lol:
|
Bai fratzilor .. da ce`i cu voi? Mai traitzi k nu prea v-am mai vazut prin orash? :roll:
|
Ne vezi dar n-ai timp sa opresti... doar ce te mai vad pe la liceu la tine adica la \"mall\" :)
|
Re:
Quote:
Si atunci knd n`am oprit tocmai ce plecasem de la sala k era prea frig... :(. AM vazut k aparusei si tu , scuza-ma k nu te-am salutat GRESEALA MEA. :roll: Bafta! |
sry daca n-am postat unde trebuie, dar am nevoie si eu de un quick info.. cam cat costa la spalatorie pt autoturism in cta? :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ce ati filmat voi ... ieri sau sambata cand si unde apare ?!??!1/ |
Re:
Quote:
Constantza .. maine avem un vizitator ... nu`i de pe alta planeta .. e de prin tara ... ii facem o zii placuta ??? |
Re:
Quote:
|
me.. me.. :lol: ms psycho pt introducere, sa-mi lasi si mie nr de mobil pe ym poate mai vb maine. bafta all
|
salutare
psyho am nevoie si eu de avatarul tau...asta cu scheletul asta sau ce drak este :)) ...vreau sa-mi pun un autocolant asa pe luneta spate...poate imi zici de unde l-ai luat sau imi trimiti tu o poza...id de mess \"matryx_16\"
|
1 Attachment(s)
uite cateva care sa te ajute .. o sa`l caut si p asta al meu da nush pe unde`i pus :)
|
@ psycho: frate dar de ce ai iesit asa de palid in pozele alea? :wink:
|
Re:
Quote:
eram HIGH |
la ce etaj?
|
Re:
Quote:
|
fratilor eram acum vreo 3 seri pe varianta si era soseaua uda...si m-am gandit eu sa vin tare cu cielo-ul de la metro pana aproape de bariera si in locul ala mare acolo sa-i dau cu frana de mana...ma gandeam sa fac 360 grade....si am facut ***-ul praf...iesea 180 si ceva mai mult....si i-am mai dat odata....si cand am vrut sa-i dau si a treia oara trece baiatul cu mertzanul ala bleo VAN.....si ce credeti ca incepe sa faca...cerculete langa mine....si pana am intors eu masina l-am vazut cu mertzanul langa zid :lol: :lol: :lol: se urcase peste o bordura,prin buruieni alea alea :lol: :lol: si dupaia a tras pe dreapta si a inceput sa se tot uite la ea in fata...si eu am plecat...
|
Re:
Quote:
Si nu te-ai uitat... ce patise? E vb. de CLK ala cu Croame nu? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning