![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau
arata mai fain cu pragurile aste sunt mai finute
|
da..ai de munk la ele nu gluma:D park vad k o mai vopssti odata:D
succes la treaba |
arata super bine pragurile..... ai ceva de munca la ele
spor la treaba |
pai....Dacia lui Tau se transforma in OZN ... sau devine cu adevarat regina styling`ului ...este cea mai frumoasa dacie 1310 ... si pot sa zic k are cu ce sa se laude ... arata super ... poate cand vin si stopurile pe led ..si capota ..proiectul se va apropia de final .. pana atunci .. mai e .... si acum iti zic k si fara ele E CEA MAI FRUMOASA DACIE 1310 ... BESTIAL :D :D bafta in continuare
p.s : parca i`ar trebui o noua vopsire :lol: :lol: :lol: |
Robeeeeert ce faci frate??? ai montat pragurile invers :cry: :cry: stangul trebuia sa fie in partea dreapta, cum le aveam eu pe alea vechi
|
Quote:
|
Sunt frumoase sper sa nu mai intampini multe probleme k mor eu inaintea ta k nu reusesc sa o vad terminata. Cat despre final.... O Dacia ta nu va fi gata pana nu va avea scaunele de Corsa :lol: :lol: :lol: . Spor la munca si ne mai auzim la telefon.
|
marfa TAU ;)
spor la treaba k faci bine ce faci.. .si poate ne vedem in august... la bucuresti.. eu cu masina noua si tu cu TAU terminata... :D spor la treaba |
super tare TAU si sa o vedem gata odata ( poate nu la toamna :lol: )
|
bv bv bv....f frumos tot asa ;) asteptam cu nerabdare capota:D
|
si pana p 22 e gata capota?? nu de alta dar este un meeting dacia p 22 iulie, ai putea sa vii si tu, ce zici, suna interesant nu?
|
frumos..
asteptam finalul |
nice one TAU ! :D
|
e super tare capota...n-am ce zice...dar parca mai marfa-interesanta arata cand era doar cu o aripa (https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1152365808) mie cel putin asa m-i se pare
|
taule nice oricum e cea mai tare dacie berlina pe care am vazut-o pana akuma mie unu imi place super mult........eu sunt curios la final cum o sa arate...:D abia astept sa vad ceasurile de bord ...a si vezi ca am vb azi cu DVD-ul si ma intrebat daca mai iau alea de la tine .........ti-am zis odata ca da le-ai gasit???????? bafta all
|
Tau-le Ai Un Vot Si De La Mine.
-daca Imi Lasai Posibilitatea Sa Itzi Dau Mai Multe Odata ,zece Aveai De La Mine. -imi Place Masina Si Apreciez Foare Mult Interesul Tau Pt Tuning Cu Respect Gsi |
tau-le...pana la urma de ce facu-si curu negru???
|
Quote:
|
super tare ai fakuto ... jur chiar ii faina, bravo robert;)
|
Re: DaCiA l0cO
frumoasa capota.... sa vedem cum va arata pe masina...:twisted:
|
Ce pot sa spun decat superba, e buna shi camera mea de ceva, sper sa iasa la fel de super cum au zis baietzii aseara, k dak iese cum zic ei, o sa circul fara mashina o perioada..:D Bafta in continuare si nu uita sa ma suni sa vin cu tine cand ti-o ridici :-)
|
ups!
|
arata chair bine nu m-am asteptat la asa ceva :D sper sa gati si u masina mai repede :P sa vedem si noi masina finala :D
|
Re: ups!
Quote:
|
Quote:
|
marfa ...de acum o sa stai in fiecare seara in genunchi in fata masinii si o sa iti faci rugaciunea ? :D :D :D
|
Quote:
vai de ala care vrea sa-i faca vreun rau...:lol::lol::lol::lol: il bate D-zeu...:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
17 Attachment(s)
capota este gata, mai trebuie maine lacuita si gata.......
poze..... |
super tare capota ... sa vdm cum da pe masina .. SUPER DACIA ... :twisted: :twisted:
|
esti nebun cu acte in regula :)
|
Quote:
nu stiam ce cauta acolo....:lol::lol::lol::lol::lol: |
super tare a iesit capota....pun pariu ca ai stat acolo in ultimele etape ale efectuarii aerografului, nu-i asa? si eu as fi facut la fel :twisted:
felicitari! lacuita o sa se vada si mai bine! abia astept s-o vad in realitate!!! |
marfa rau!!capota aia !!! felicitari!!;)
|
marfa tau-le chiar imi place abia astept sa o vad terminata .....cred ca imi fac si eu capota la baietii!!! te pupa fratele tau!!!!
|
marfa marfa.. si sper sa iesim la o bere cat mai repede sa ne impacam :D
|
TAU nu mai am cuvinte...sunt atat de impresionat incat nici nu mai stiu ce sa scriu k sa te felicit...oricum mai bine gandeste-te tu la niste cuvinte frumoase si zii k sunt si din partea mea ;)
|
mie personal nu imi place...
dar desenul ca atare a iesit superb, baietii au lucrat impecabil. felicitari! |
Gata Domnu` Tau am terminat si capota maine poate ne vedem dimineatza sa ma suni pe mobil...A iesit cum am crezut....Call Me daca o mai vrei daca nu o pun in locul la capricornul meu de pe masina:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning