Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

d3vilish_lips 19-05-06 17:55

Re: Cum sa agati o fata..

Quote:

Originally Posted by Psycho
i otimid .. poate doar cand ma dezbrac ptr prima data ;)

...uiti k te`am kunoskut in clasa a3a :lol::lol: sau a4a k nu mai stiu nici eu exact :twisted:....

Psycho 19-05-06 19:12

dezbracat ?!

d3vilish_lips 19-05-06 19:15

....nu draga :lol::lol: o sa ma creada lumea panarama din cauza ta :-P...

Psycho 21-05-06 03:16

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
....nu draga :lol::lol: o sa ma creada lumea panarama din cauza ta :-P...

vroiam sa zic o prostie ai norok k mi`e lene sa scriu

d3vilish_lips 21-05-06 11:11

Quote:

vroiam sa zic o prostie ai norok k mi`e lene sa scriu

....la ora aia kred si eu :lol:.....da ma rog ce vroiai sa spui ;):rolleyes2

RA_2fast4u 23-05-06 16:11

vai ca a venit vara... mai mare placearea sa te plimbi prin orash ..... 8-> s-a incalzit "atmosfera" >:) and i love it =))

aleks 24-05-06 00:36

hehe, kiar asa, cred ca in clasa a 3-a era timid psycho, si de atunci nu s-a mai intamplat :D:D:D

d3vilish_lips 26-05-06 14:29

....muhahahahaha el era mai mare buey :lol::lol:.....apropo chiar era :twisted:

Psycho 27-05-06 11:27

cred k cel mai bun mijloc vara acu de a agatza fetele ramane tot mashina dupa care fetele intorc , capu cand claxonezi :)

Cozmax 31-05-06 09:58

Quote:

cred k cel mai bun mijloc vara acu de a agatza fetele ramane tot mashina dupa care fetele intorc , capu cand claxonezi :)

Nu neaparat... unele nu au nici o treaba cu masinile adika (sunt invatzate sa mearga si in jafuri de masini...) nu conteaza masina, conteaza doar baiatul cu ce poti sa o surprinzi, ce glume faci daca ii place de tine (persoana ta) etc...
"Dar" nu exclud nici varianta ta este f. reala "dar"....:twisted:

EvLSant0S 01-06-06 16:30

nu ai inteles ce vroia sa zica psycho , era vba de claxon , tu vbesti de altceva ...

br01tim 02-06-06 08:23

muzica tare,40km/h,mana pe geam,cu cealalta mana pe claxon si din 200 claxonate pica macar 1-2:)acum ma refer la un agatat asa de o seara,de distractie,nu ptr ceva serios!SIGUR PICA MACAR 2 BAGADELE!

Cozmax 02-06-06 08:28

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
nu ai inteles ce vroia sa zica psycho , era vba de claxon , tu vbesti de altceva ...

Dar am ramas subiectiv ;)

Si totusi faza asta cu claxonul merge cel mai mult pe la Tzara'nci :lol:
Pe incercate :lol: :lol:

br01tim 02-06-06 08:41

Quote:

Originally Posted by Cozmax
Dar am ramas subiectiv ;)

Si totusi faza asta cu claxonul merge cel mai mult pe la Tzara'nci :lol:
Pe incercate :lol: :lol:

da,ai dreptate:lol: dar sunt unele asa de buneeeeee:twisted:
totusi ptr o seara cand esti liber merge cat de cat,nu baieti?:twisted:

Cozmax 02-06-06 08:51

Quote:

Originally Posted by br01tim
da,ai dreptate:lol: dar sunt unele asa de buneeeeee:twisted:
totusi ptr o seara cand esti liber merge cat de cat,nu baieti?:twisted:

Da merge dar sa vezi cand s-or sui pe tine si incep sa te f:?: :?:a.....

Nu mai scapi de ele mai ales daca vin de la camp :lol: :lol: hahahahaaaa
Atunci sa vezi beleaua a mare nu se satura pana nu o satisfaci complet:lol:

br01tim 02-06-06 08:54

:))))))))))))))))))))
sa-mi bag p..a la asta nu m-am gandit:)))))oricum mai suni un prieten:)sau chiar si un caine daca fata e chiar asa de nesatula:)))

aleks 03-06-06 04:25

am impresia k cineva a inceput sa viseze...
:D:D

br01tim 03-06-06 21:39

cred k suntem mai multi,nu?daca n-ar exista visul.........adevatul e ca m-as lua la tranta cu o taranca daia buna :)

mertan 03-06-06 22:00

cum sa incep sa vorbesc cu o fata pe mess? adica ea ma stie din vedere si e de la mine din liceu... si vreau sa ma combin cu ea... ce sa fac... cum sa incep... ce ii zic?? ajutor :)

Mustang 03-06-06 22:11

glumesti nuh ?

mertan 03-06-06 22:22

nu glumesc... ea intra cam rar pe net(asha am auzit) si acuma e request pending) si trebuie sa am planul pana intra ea pe net... haideti fratilor... ca sunteti multi care stiti... cum sa incep... nu stiu... help :((

Mustang 03-06-06 22:24

pai o iei si tu cu usurelu' si te dai mai zmeu...
da' vezi cum o dai in balarii ...
daca zici ca te cunoaste si ca te place ... nu o sa fie greu ...
jugarugabi e idu' meu ... add me daca e ceva si vorbelim si acolo ;)

ps-nu vreau sa ma dau mare ca am vreo treaba cu agatatu si vorbelitu'... doar pt cei care sunt cu adevarat interesati :D

valib 03-06-06 22:30

ii spui ca vrei sa o intrebi de o amica de-a ei, alea alea...
si in 2-3-4-5zile schimbi tactica...te va interesa ea:)
si pana cand esti 'interesat' de amica ei...o sa va cunoasteti putin mai bine...

Alexutzzz 04-06-06 02:22

frateeee direkt ce amica ce balarii? direkt ii zici ca asa merge cel mai bine yo du balarii dinastea usor usor nu merge ,:) fi hotarat si o sa fie mai bine, ce ii zici ? gasesti tu improvizezi nu faci ttema ca nu o sa mearga :D yos patit si stiu

mertan 04-06-06 08:58

nu frate.... c adca azic direct pe fatza se sperie... itziz ic eu ca sunt patit.

Cozmax 04-06-06 09:48

Frate sa o iei incet sa nu o bruschezi ca fuge in "balarii" mai bagi si tu o gluma
ceva mai povestesti si tu din amintirile tele(cele frumoase) si cateva amintiri
mai haioase dar in general sa o faci pe ea sa zica ce ii trebuie ce nevoi are, in
general sa afli cat mai multe de la ea.... si de akolo te vei descurca singur:arrow:

aleks 04-06-06 23:29

o iei cu glumitze...
iti scoti tot arsenalul din dotare...
nu bancuri ...ci remarci,mici mijtouri, kestii din astea...
si... nu-i o tehnica de cucerit asta neaparat, e si un mod de a va simti bine impreuna...
am prietene cu care stau de vorba pe mess, si... desi nu ne stim de mult, din cauza k toate discutiile noastre pleaca de la glume, aproape k am devenit adicted, nici o zi fara sa vorbim p mess ;)
dak nu te-am lamurit, spune-mi si detaliez sau completez...

shadowro 05-06-06 05:09

o iei cu zaharelu' sau o tragi cu presu ... ca pun botu'.

Cozmax 05-06-06 21:59

Quote:

Originally Posted by shadowro
o iei cu zaharelu' sau o tragi cu presu ... ca pun botu'.

Bine ca n-ai zis ca dai cu masina in ea:lol: :lol:

Cred ca la zaharel se vor topi' la fuga:-P

Si daca o tragi cu presu macar sa ai o masina beton sa o "tragi" cu 300km\h:twisted:

:lol:

aleks 06-06-06 09:40

am tras eu presul .. de sub o colega de-a mea, in clasa a 9-a
mare idiot am fost la faza asta, mai ales k ea era imbracata intr-o fustitza de vreo... 15 cm asa, avea niste picioare pana-n gat, subtirica, frumoasa foc, tocuri cui la sandalutze si un top mai mic decat fusta..
ce mai, era nebunie, toti ii faceau capul mare, ii aduceau sucuri, fugeau in jurul ei, numaieu, mai destept, ii trag presul de sub picioare cand ii era lumea mai draga
urmarea?
1) frumosul ei corp a descris o elipsoidala frumoasa, desigur capul ei a urmat aceeasi traiectorie, descriptibila mia usor sub forma nui arc de cerc, cu punct de plecare in locul initial, firesc, pe care il avea cand pasise pe covor, si cu punct de finish pe parchet, punct de finish marcat de: una bucata bufnitura pe care a auzit-o cred si paznicul de la poarta, una bucata cucui de toata frumusetea, 32 bucati strigate de uimire din partea colegilor, kre evident k erau toti cu okii pe ea in momentul defilarii ei ( noi am avut doar 6 fete in clasa, din care 3 strambe :D ), plus bonus ulterior una bucata preinfarct din partea idiotului mai sus amintit cand si-a dat seama ce isprava a facut.
2) in maxim jumatate de ora erau dupa mine urmatoarele persoane: directorul liceului, insotit de paznic, diriginta, si vreo 3 elevi ( din aia kre ling in c#r profesorii, sunt evidentiati in sedinte, uda florile, toarna tot, ma rog, stitit stilul), mai era frate-su, cu inca vreo 3 prieteni de la el din echipa ( erau in lotul de box sau judo, nu mai stiu ca n-am avut curiozitatea sa-i intreb fix atunci ) plus inca vreo doua persoane pe care n-am reusit sa le identific exact (presupun k parintii ei sau ceva)
ei bine, saptamana urmatoare ( cand a binevoi si urmaritul general sa se prezinte la scoala, intr-o relativa sigurantza ) lucrurile se linistisera...:
vorbisem cu frate-su, printr-un tip, si l-a convins sa se lase la mana lui ca a fost o regretabila eroare :D
directorul aprobase ce a propus diriga, sa-mi scada 2 puncte la purtare, respectiva cucoana mi-a mai scazut ea unul bonus, pt ca atunci cand mi-a spus ca ea fusese cu propunerea scaderii notei la purtare i-am amintit de niste rude directe si ceva perversiuni, nu mai retin, cu ceva oral parca...
baietii din clasa erau oricum multumiti ca scapasera de vreo 2 ore atunci, si bonus i-au putut studia bine bine si bikinii tipei, k au tot ajutat-o veo 5 minute sa se ridice de jos, doar personajul pozitiv nu stiam ce face, pt ca in ziua aia n-a venit la scoala...
ei, stiind unde s-a dus de la o colega de-a mea(una din strambe) cu care se intelegea bine "victima" mea, mi-am luat inima in dinti, si am plecat dupa ea, nu inainte de a ma opri in piata si a-mi da toti banii pe care ii aveam prin buzunare pe cel mai frumos buchet de flori pe care l-am gasit...
urmarea?
desi initial buchetul meu era cat pe ce sa aterizeze la vreo 10 metri, fix in mijlocul strazii(ea era la o terasa cu o amica), dupa ceva fandari din parte-mi, si o discutie de la o relativa distanta, cu spectatori din plin, pt k terasa era full, si dupa comentarii incurajatoare ( fa nu fi proasta k e baiat bun, nu vezi? vine cu flori... ) urmate de grimase adecvate ale "victimei" mele... am reusit sa o conving sa discutam problema... vreo 3-4 luni :D
deci... kids, don't try this at home, dar la mine a mers k metoda de agatzat
am fost mai original ca ceilalti, nu i-am dus geanta si nici nu i-am cumparat sucuri, dar am reusit s-o dau pe spate( la propriu) :D

Alexutzzz 06-06-06 10:39

esti diliu:D

aleks 06-06-06 10:53

merci fain, si sa stii k ma mandresc cu asta :D:D:D

Eugen_TL 06-06-06 13:33

hahahahaha m-am p_isat pe mine de ras serios.... "din care 3 erau strambe...":lol: :lol: ... aia care sterg tabla,si iau cornuletze la profi: avem si noi nu e problema... :) :) agatatu' a fost pe sistem BV ;) si povestea la fel

esscrcsent 06-06-06 14:25

mertan, incearca s-o faci sa nu inteleaga nimik, sa nu stie niciodata la ce sa se astepte de la tine, ideea e k tre sa alternezi, acum esti ala linistit,modest nu vorbesti mult etc, si dupa i'o tai, esti vorbaret, le zici p fata, etc, si mereu tre sa fii sigur p tine. orice zici, nu conteaza dak e cea mai mare prostie din lume, tre sa para k adevarul absolut. tre sa fii mereu calm, si gandeste'te..eu cel putin asa fac: nici o femeie din lume, nu e mai desteapta k un baiat, si atata timp kt imi tin mintea limpede si raman detasat, pot obtine orice oricand d la orice femeie. That's the spirit;) romantismu a disparut d mult, c timiditate, nope, le zici p fata, nu tre sa fii baiatu bun, k e un banc, cu porcu papagalul si vulpea, dak vrei ti'l zic...
si vba aia, femeia e k tramvaiu, mereu vine alta...so...tre sa lucrezi la atitudinea ta...asa k dak nu merge, nu cont, next, exersezi p urmatoarea

Eugen_TL 06-06-06 14:31

la romantism te contrazic...intradevar a disparut la multi dar numai fata de multe persoane,adica in lumea deschisa...toti suntem romantici cu femeia noastra alaturi atunci cand trebuie,cand e ceva serios....sau e ceva neimportant dar vrem sa obtinem ceva :)

Mustang 06-06-06 22:12

aleks ...
cre' ca asta a fost cea mai amuzanta povestioara pe care am citit-o pe ziua de azi ...
ia sa dau si eu cu una de pamant...sa ma lipesc :)

metal_militia 06-06-06 23:03

foarte tare aleks...pacat k avem doar parchet prin scoala :cry: :lol:

...ziceti si voi o tactica de film....adik una cu un an mai mica k mine, care dupa lungi tratative si discutii s-a decis sa ma intrebe dak nu vreau cumva sa merg cu ea la film :lol: totu bun si in regula pana aici...c draq fac in sala aia mare si goala...sa o iau direct...e prea direct ;) sa ma uit la film si gata zice k sunt cioban:oops:
alte chestie e k nu stiu ce fel de film e...asa k bagati mai multe variante :lol:
ps: trebe pana sambata pe la 2-3 :rolleyes2

Eugen_TL 07-06-06 12:33

inainte de film poate o scapi prin parc la o inghetata..la un lac ceva vrajeli acolo..apoi la film( deja v-a fi infierbantata fata) si la film vezi cum faci sa stea la u in brate si vezi pe unde mergi cu manutzele si gura...sa nu uiti de vestitele expresii" imi place felul tau...esti f drguta spre deosebire de altele...etc etc" ii mia pui niste intrebari in gluma ..capcana se numessc gen"ce s-ar intampla daca m-ar apuca nebuneala si te-as saruta....etc etc" faci pe mieluselul un pik si apoi pe taurul.....;) sa ne spui cum a decurs..ti-ai luat-o sau ai luat=o(pe fata) 8) good luck

esscrcsent 07-06-06 13:10

mie'mi place sa fac altfel, sa las impresia k ea tre sa se chinuie sa ma cucereasca pe mine:)) si am fost d 2 ori la film 2 fete diferite, k 1st date. de fiecare data inainte am fost la o cafea timp in care l'am luat la misto, am facut caterinca de ele(dar nu d'aia nesimtita, ceva finut acolo) si dupa la film aproape k le'am ignorat total. dupa film nici una nu vroia aks, dar la aman2 le'am zis k am trba si le'am dus aks.crezi sau nu, d fiecare data am avut succes asa, kiar dak nu la date'u ala..ci la urmatoru...asa doar am pregatit terenu ca sa zic asa. incearca daca vrei, la mine a mers, d c nu ar merge si la tine. Si doar sa mentionez k fetele respective aratau chiar super bine...una chiar era manechin cu contract in italia:D :D
e..ma laud si eu..sper sa nu'mi ia nimeni in nume d rau:D

Eugen_TL 07-06-06 13:28

hahaha depinde si de contract acum omule;) :) :)

si cum zici u e o solutie...cam la fel procedez eu...ma las cucerit nu stau sa-mi bat capul cu tot felul de strategii! iar chestiile cu iesitul in parc,suc plm la mine sunt chestii normale si probabil de unele sunt interpretate altfel...soarta!

ps: sper ca tii la gluma;)

All times are GMT +2. The time now is 20:50.

- Copyright 2026 4Tuning