Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   cafeneaua membrilor crazy drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/15087-cafeneaua-membrilor-crazy-drivers.html)

KAmikazee2005 26-02-06 18:21

mai baieti felicitari pt c ati facut dar dupa cum au zis mai multi din club incercati sa folositi majini din club.... pt ca este vb de clubu Crazy Drviers .. tre sa le aratam cateva majini sa vada ca nu avem numa dacii sau cine stie ce! am vazut ca altii au atasat deja poze cu masini de la noi din club!

Vladutzzz_sv 26-02-06 18:21

as

Arata bine, dar noi nu ne-am gandit la ceva....la costurile pe care trebuie suportate pt a le printa. Este fff mult color sau aveti voi pe cineva la o tipografie sau un xerox color care sa poata face ceva la un pret mai mic?

aDytZa_1989 26-02-06 19:09

1 Attachment(s)
in urma dezbaterilor purtate intre bine si MicDaRau am ajuns in sfarsit la ce ne-am propus cu ceva timp in urma. fluturasul ce va aduce membrii noi in bucuresti! si nu numai este gata in sfarsit :D acum asteptam parerile voastre. respect si salutari din capitala

MicDaRAu 26-02-06 19:14

kamikazeee asta e reclama! unde ai vazut tu reclame corecte:D!!!!
oricum eu spun ca a iesit destul de bine!!! probabil ca o sa facem la un xerox color la niste preturi ceva mai reduse!!! vedem!!!

Trickz 26-02-06 20:14

vreau si eu un tricou xl,nr B-37-VJX si sticker pt parasolar.pt detalii dami pm

mertan 26-02-06 21:30

ar trebuie facut ceva simplu si la subiect. si sa poata fi scoasa si alb negru.

MicDaRAu 26-02-06 21:37

acum ca tot am facut asta!!! ma gandesc ca la-m putea face afish:D
si stiu si cum si am si cu cine!!! ma voi ocupa zilele astea si il voi scoate afish! voi face aceiasi varianta alb si negru fluturashi! dar ma gandesc ca lipirea e afise este cam la fel de eficineta ca si fluturashul:D!!!
RESPECT

sv-84-ADR 27-02-06 01:17

inca nu faceti afishe
mai asteptati putin... poate mai vine cineva cu alta idee

sv-84-ADR 27-02-06 15:38

3 Attachment(s)
am venit si eu cu careva modele pe fuga
cand am sa am timp am sa mai fac

sv-84-ADR 27-02-06 15:50

1 Attachment(s)
:arrow:

mertan 27-02-06 16:32

misto de tot. felicitari.

sv-84-ADR 27-02-06 16:47

1 Attachment(s)

sv-84-ADR 27-02-06 16:54

1 Attachment(s)

KAmikazee2005 27-02-06 19:06

super tari fluturasii adr :D felicitari :P keep on the good workin` :P

TND--TEAM 27-02-06 20:23

super tare deja maine ma duc la net sa scot 2 modele si l;e lipesc pe 2taxuri sa afle lumea ! :P :P

SiLoTh 27-02-06 20:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TND--TEAM\"
super tare deja maine ma duc la net sa scot 2 modele si l;e lipesc pe 2taxuri sa afle lumea ! :P :P

ai putea sa iti pui si nr tau de tel, apropo botosaniu are intalniri?

TND--TEAM 27-02-06 22:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SiLoTh\"
Quote:

Originally Posted by \"TND--TEAM\"

ai putea sa iti pui si nr tau de tel, apropo botosaniu are intalniri?

nu are suntem foarte putin defapt am ramas si mai putini vad ca helljack si deadth nu mai sunt pe forum am mai ramas eu espinoza si yonut21 :?
am sa incerc sa modific un afis care a fost puti de ADR acel afis alb o sa ingrosez scrisul si o sa scriu nr meu de tel si id_ul :?

MicDaRAu 28-02-06 20:10

sal ! vad ca au aparut ceva fluturasi! si imi fug oki in special pe fluturashu 4! mi se pare cel mai adevat:D!!! sau imi place mie mult:D!!si il putem folosi si ca afish! :D

Mantus_a 01-03-06 11:04

eu zic ca fluturasii ar trebui sa fie universali... adica sa fie la fel pt toate filialele si sa fie un singur numar de telefon si o singura persoana de contact care sa directioneze spre seful fiecarei filiale sau o persoana responsabila cu recrutarea noilor membri pt fiecare filiala

MicDaRAu 01-03-06 22:13

eu sunt de alta parere! formatul sa fie universal si persoanele de contact sa fie diferite in functie de fiecare filiala! e mai simplu asa!!!

aleks 01-03-06 23:18

4tuning day, invitatie pt club

intrati pe evenimente, pe 4tuning day, este un topic cu invitatie pentru cluburi.
cred ca ar fi o ocazie bune pentru a ne prezenta in lume mai bine.
astept opiniile voastre.
am prezentat intentia noastra de a participa, dar ar fi de preferat sa discutam aici, si sa postam acolo doar hotararile luate.

p.s.: pt moderatori: poate aveti timp de putina ordine, sa transformati ceva topicuri din sticky si anouncementuri in normale ( prin editarea primului post desigur) pentru ca e foarte aglomerata sectiunea, si greu de urmarit... si daca nu este sticky se pierde prin josul paginii, desi este brand new topicul...
:wink:

MicDaRAu 02-03-06 08:06

membri din bucuresti vor fi prezenti la 4tuning day!sau cel putin eu cu adytza!! dar vad ca noi membri sunt foarte entuziasmati:D!!

MicDaRAu 02-03-06 09:45

acum cu ocazia 4tuning day suntem nevoiti sa facem si afise, fluturashe :D! dar cam care ar fi termenul limita?

Trickz 02-03-06 14:13

de venit vin shi io sigur

semecristian 02-03-06 18:13

Aleks, daca imi dai un link si mie, ca eu nu gasesc... Poate is prea obosit.

semecristian 02-03-06 18:17

Gata, am gasit, erste topic principal 4tuning day, nu e la evenimente, stiam eu ca inca vad bine ;) :)

aDytZa_1989 02-03-06 19:29

Crazy Drivers Buc va fi acolo si sper ca pana pe 1 aprilie sa fim mai multi.......... mic pe 1 si 2 esti sofer :lol: :lol:

aleks 02-03-06 23:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"semecristian\"
Gata, am gasit, erste topic principal 4tuning day, nu e la evenimente, stiam eu ca inca vad bine ;) :)

scuzele mele cristi, am gresit cand am postat, din cauza orei inaintate...
totusi, astept ceva propuneri, nu vrea nimeni sa-si vada masina acolo?
e o actiune a clubului, nu o facem pe spatele fiecaruia..
eu incerc sa trag tare sa fie gata pana atunci...
nu uitati ca sunt putine ocazii in care ne putem identifica vizibil si unitar ca si club.
nu scoatem clubul in lume = nu existam...
astept parerea voastra

aleks 02-03-06 23:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"semecristian\"

scuzele mele cristi, am gresit cand am postat, din cauza orei inaintate...
totusi, astept ceva propuneri, nu vrea nimeni sa-si vada masina acolo?
e o actiune a clubului, nu o facem pe spatele fiecaruia..
eu incerc sa trag tare sa fie gata pana atunci...
nu uitati ca sunt putine ocazii in care ne putem identifica vizibil si unitar ca si club.
nu scoatem clubul in lume = nu existam...
astept parerea voastra

mertan 03-03-06 07:26

stai flex alex. eu imi pun pe masina un stiker MARE cu crazy dirvers. cat 2 portiere( si mai are cred ). asha ca.... da sa ma ajue cineva sa schimb cauciurile(valdutzz stie :twisted: ) acuma fdaza e alta. trebuie sa iau sala. asta principalul obstacol. orasul e aranjat.

SV-05-YBG 03-03-06 08:04

Si eu voi fi acolo. Sper sa pun si folia si neoanele pana atunci. pacat ca nu pot face si retapitarea pana atunci.

mertan 03-03-06 08:08

crazy drivers rulzzzzzz :pistoles: :boogy: :boogy: :dance: :dance:

Heparu_Boy 03-03-06 14:17

Membri de onoare !!!

Din cauza unu status care a fost pus in joaca si stefan a zis ca pot sa las membru de onoara numai daca hotarati voi crazy drivers .... KKK

Deci spuneti-mi daca sunteti de acord ca eu sa fiu membru de onoare avand in vedere ca sunt printe primi 5 din club adika de cand s-a nascut clubul mai bine zis ca inainte eram ashtia 5-6 la MR .... deci ?

Votati-ma....

M-am gandit ca cei care am fost pe la inceput primi macar asha sa ne recunoastem ....

mertan 03-03-06 15:15

eu nu votez :twisted:

SV-05-YBG 03-03-06 15:44

Nici eu nu votez pentru asa ceva. Mi se pare stupid. Daca ai fi facut ceva deosebit pentru club as mai spune. Dar as ami se pare ciudat.

Membru de onoare inseamna dupa parerea mea un membru care a facut ceva super pentru club, care a crescut cotaitia clubului sau alte chestii care sa ajute la cresterea renumelui clubului. La fel de bine poate sa vina si kamikazee sa spuna ca vrea sa fie si el membru de onoare ca doar si el este de la inceput in club si a tot umblat dupa mine cateva saptamani ca sa il primesc, desi nu avea masina si nici permis. Ca sa nu mai spun ca la cursa de la aeroport a stat de dimineata pana seara si s-a certat si cu cei de la paza pentru a reusi sa faca cateva poze.

Dar el nu a venit.

Heparu_Boy 03-03-06 17:01

hai gata
inkide topicu mersi mult cheau !!!

TND--TEAM 05-03-06 15:51

Crazy Drivers 2006

Se anunta anul asta vre-o cursa crazy drivers ar fi timpul sa se anunte ,shiar daca vremea este cum este urmeaza si caldura daca este cineva in masura sa spuna daca vom avea curse crazy drivers anul asta sau ce planuri sunt rog pe cine sa ne spuna ceva ! :)

Vladutzzz_sv 05-03-06 16:04

Re: Crazy Drivers 2006

Stai linistit ca toate se vor anunta la timpul lor

semecristian 05-03-06 16:38

Re: Crazy Drivers 2006

Nu cred ca pentru nelamurirea ta trebuia sa faci un topic nou. Rog nu incarcati forumu cu topicuri degeaba. Pot sa sugerez un pm catre mine sau stefan sau oricare membru crezi ca ar putea sa iti dea informatii despre ce vrei sa stii. Sau mai este si messeger, ID-ul meu poti sa il treci oricand.
R3SP3KT!

LaMishto 05-03-06 20:23

Re: 4tuning day, invitatie pt club

Sper sa il conving pe Fixi sa vina.. Din Iasi, masina lui ar fi cea mai reprezentativa..

All times are GMT +2. The time now is 11:26.

- Copyright 2026 4Tuning