![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Sa cad de pe scaun nu alta, este megafaina macheta ca si pozele nu mai am cuvinte.:shock::shock::shock::shock:
|
O macheta fenomenala ! Detalii foarte bune, culoare super (pe negru ar fi fost foarte eleganta, dar si asa imi place, mai "sportiva") Felicitari, superba colectie de 1/43, mai asptept astfel de frumuseti :-)
|
Ori am inceput eu sa uit ori de asta nu m-ai avertizat, dar vorba lu Edy noroc ca scaunul meu se lasa pe spate! Superba man, culoare model realizare, BRAVO! De Citroen zic cu intarziere, super fain si ala.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
22 Attachment(s)
AUTOart 1/18 Porsche 917LH Le Mans 1970 "Hippie" Cateva date despre masina reala: varianta de fata cu numarul 3, condusa de Gerard Larrousse si Willy Kauhsen, a concurat in cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1970, dar a intampinat probleme tehnice si nu a putut iesi pe locul 1, multumindu-se doar cu locul 2. Masina a atras atentia datorita livery-ului ciudat, in culori stridente, si a fost denumit "Hippie". Acesta a fost creat de Anatole Lapine in spiritul "Art Car" al acelor vremuri. Masina dispunea de un motor boxer in 12 cilindrii, de 4,9l cu puterea maxima de 600cp la 8400rpm. Recordul de viteza al masinii este de 386km/h. Macheta face parte din generatia veche de la AUTOart, realizata, parerea mea, ireprosabil, de la stickere pana la cele mai mici detalii. Este editie de dealer si vina insotita de un certificat, in care sunt prezentate detalii tehnice si istoria modelului. Detaliile sunt superbe, farurile si stopurile nu au nituri, motorul este detaliat, desi este greu accesibil, datorita pozitionarii joase, tija compusa din 2 piese sustine singura ditamai capota. Interiorul specific unei masini de curse este reprezentat foarte fidel, pana in cel mai mic detaliu. Enjoy! |
Super masina ! Super macheta !!!
Detaliile ma lasa cu gura cascata, cate poate sa aiba ... mi se pare fenomenala macheta asta ... de vis :D EDIT: Scuze, am crezut ca e 1/43, numai acum am vazut ca e 1/18 :lol: In orice caz, superba ! |
Wow..dupa ce ca arata super bine si e detailata, mai are si o vopsea si niste decaluri de toata frumusetea.. felicitari pentru achizitie:!::!::!:
|
Recordul de viteza s-a mentinut pana astazi, acel WM Peugeot a reusit sa-l bata dar din niste motive pe care nu mi le pot aminti nu a fost declarat... oficial.
|
Foarte frumoasa macheta, detaliile sunt uimitoare, o bijuterie.
|
O macheta foarte buna. Acum iti mai lipseste doar porsche transporter-ul la scara 1:18 :evil_laug
|
Superba macheta, chiar merita investitia. Felicitari pentru ea, din ce in ce mai frumoasa colectia.
|
A ramas cu gura cascata si fara cuvinte. Felicitari Eugen, e superb exemplarul.
|
15 Attachment(s)
Va multumesc tuturor pentru aprecieri!
HPI Racing 1/43 Mazda 787B #18 1991 Le Mans D.Kennedy/S.Johansson/M.S.Sala Masina reala(ultima poza) a terminat cursa de 24 ore de la Le Mans din '91 pe locul 6. Macheta realizata in stilul celor de la HPI este o mica bijuterie. Este editie limitata de 3200 bucati. Motorul este realizat suberb, decalurile sunt vopsite(nu lipite), interiorul este, la fel, foarte frumos realizat. Enjoy! |
O man...ne tii numai in frumuseti...foarte tare si asta si destul de detailata la 1/43:!::!::!:
|
nu am cuvinte despre macheta asta de unde o ai si la ce scor ai luato?::!
|
foarte tari ultimele prezentari,porsche-ul m-a impresionat,arata extraordinar de bine amandoua...mult succes in continuare
|
6 Attachment(s)
Am reusit sa-mi indeplinesc un vis: sa am toate modelele legendare de Lancia, care in opinia mea, au facut numele Lancia un nume respectat in lumea motorsportului. Am optat pentru modelele high-end, realizate la scara 1/43 de catre HPI Racing. Pentru azi, doar niste poze de grup, urmand ca zilele urmatoare sa iau fiecare model in parte la prezentat.
PS Stiu ca lipseste si Fulvia, dar o vreau doar pe cea produsa de Minichamps, si cum o gasesc, se va adauga si ea colectiei. |
Frumoase machetele man, ma bucur ca ai reusit sa le procuri si astept prezentarea lor in detaliu:!:
Tot cu poze de astea frumoase.. |
Superbe bro, abia astept sa le vad pe fiecare in parte.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
HPI Racing 1/43 Lancia Stratos HF Stradale A fost prima mea macheta HPI. Detalii frumusele, dar nu de poate compara cu 037 sau cu un model de Le Mans. Editie limitata de 1472 bucati. |
Interesant model totusi jantele celelalte sunt mai misto si si varianta proto e tare rau. Dar asta e din cate am vazut la un pret f bun pret. :)
Alta varianta misto ar fi fost > asta si scrieti la search "HPI road cars Lancia Stratos HF yellow scale 1:43 Limited Edition 800 pcs." ;) |
Imi place cum arata asta, mai ales culoarea o avantajeaza si prea tare pentru 1/43:!::!::!:
|
Misto rau Stratos asta. Foarte fain arata si e faina si culoarea. Felicitari pentru Lanciile de la HPI.
|
Arata foarte bine, jantele imi plac mult, astept si urmatoarele.
|
Quote:
In rest, multumesc de aprecieri ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Absolut impecabile ultimele achizitii,in special colectia HPI Lancia este superba,la fel si Mazda 787,iar despre Porsche-ul 917 am numai cuvinte de lauda,felicitari pentru achizitii!:shock::D
|
faina lancia...vine bine tare pe albastru...nici nu zici ca e 1/43
|
Pana sa prezinti Nissan Fairlady, eu nici nu stiam ca HPI fac machete 1/43, apoi a zis DS ca au niste detalii super, si uite ... it`s true, inca o macheta fenomenla HPI !
|
9 Attachment(s)
HPI Racing 1/43 Lancia 037 Rally (#6) 1984 Sanremo Modelul real(echipaj Massimo "Miki" Biasion/Tiziano Siviero) a terminat Raliul Sanremo din 1984 pe locul 3. Macheta reprezinta varianta EVO 2, introdusa in sezonul competitional 1984. Editie limitata de 3008 bucati. |
O macheta extraordinara, face toti banii, foarte tare la fel si pozele.
|
Hai man ai inceput sa ne tulburi cu frumuseti din astia..nici nu am cuvinte pentru asa macheta:!::!::!:
|
Minunata macheta, detalii superbe, extraordinara pot spune. Locatia de altfel e foarte buna. Ai nota 10 de la mine ;).
|
Nota 10 pentru poze ! Nota 10 pentru locatia aleasa pentru facut poze ! Nota 20+ pentru frumusetea asta de Lancia !!! :D
|
8 Attachment(s)
HPI Racing 1/43 Lancia Delta S4 ( #8 ) 1986 Sanremo Modelul real(echipaj Dario Cerrato/Giuseppe Cerri) termina Raliul Sanremo din 1986 pe locul 2. Macheta este realizata superb de catre HPI, decaluri vopsite, motorul(ca si la 037) este realizat extraordinar pentru aceasta scara, grila perforata. Editie limitata de 2496 bucati. |
In ultimul timp numai frumuseti...si aceasta are niste decaluri superbe si arata fff bine, felicitari:!::!::!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:36. |
- Copyright 2026 4Tuning