Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   New Racing Team: Shadows (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/147965-new-racing-team-shadows.html)

luci4n_vl 11-02-10 01:48

Re: New Racing Team: Shadows

Quote:

Originally Posted by kitz` (Post 3072881)
scuze pentru dublu post
sa va detali despre parasolar :era rosu ,lat si scria SHADOWS cu alb

da...exista un golf cu un parasolar rosu cu negru si scrie p el "SHADOW" nu "shadows"....

lupalb 11-02-10 09:02

Deja au aparut "chinezariile"??:) Am mai vazut eu de astea asa...gen NFS si de alea...:))
Deja sunteti copiati...

privat4u2 11-02-10 11:02

:))))fiecare e liber sa faca ce vrea....de aia nu mai putem noi...apropo...astept sa vad cum dau suspensiile elea noi pe masina ta lupalb

lupalb 11-02-10 11:44

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 3074166)
:))))fiecare e liber sa faca ce vrea....de aia nu mai putem noi...apropo...astept sa vad cum dau suspensiile elea noi pe masina ta lupalb

Mie imi spui? De o saptamana le astept.
Intrebare pentru PEE, daca nu citeste el, intrebati-l voi va rog, ca eu nu am numaru` lui:
Te pricepi sa schimbi niste arcuri pt masinuta mea? si daca da, cat m ar costa si cand am putea sa ne apucam, si cam cat ar dura?

L.E. E numa` vina lu` Emil ca imi pun astea pe masina...deci domnu` ICE, sa fiti mandru de dumneavoastra :lol:8)

luci4n_vl 11-02-10 13:50

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3074264)
Mie imi spui? De o saptamana le astept.
Intrebare pentru PEE, daca nu citeste el, intrebati-l voi va rog, ca eu nu am numaru` lui:
Te pricepi sa schimbi niste arcuri pt masinuta mea? si daca da, cat m ar costa si cand am putea sa ne apucam, si cam cat ar dura?

L.E. E numa` vina lu` Emil ca imi pun astea pe masina...deci domnu` ICE, sa fiti mandru de dumneavoastra :lol:8)

iti raspund eu lupalb:
pee nu are elevator...dar iti pot recomanda pe iorgulescu dupa strada cu spalatoriile...lucreaza bn si ieftin....mie pt toata suspensia (arcuri + telescoape) imi ia 220 roni....acum daca tu vrei doar arcurile...banuiesc ca este mult mai ieftin...sper ca ti`am fost de folos...

lupalb 11-02-10 13:58

Dap. Multumesc domnu`.
Ma duc sa intreb, ca am deja o oferta la 100 RON

trafy-vr6 11-02-10 14:22

Domnu Iorgulescu lucreaza foarte bine !!!!

luci4n_vl 11-02-10 20:01

mda....se pare ca d 24 de ore este liniste p aici...si ma intreb...va mai fi dura mult atata liniste?....

lupalb 11-02-10 20:24

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3076064)
mda....se pare ca d 24 de ore este liniste p aici...si ma intreb...va mai fi dura mult atata liniste?....

Pai afara ploua, e urat....
Nu mai e zapada, nu e caldura sa poti sa stai la o samantza.... ce sa facem...toti stam acasa si incercam sa facem copii...ca asta e cea mai placuta activitate pe vreme de asta.
Eu inca astept sa vad ceva poze cu modificarile ce apar.
Uite, pun si eu ultima achizitie, datorata ideilor lui emil, si a insistentei lu` trafy, si a ajutorului acestuia bineinteles.

ice_wysss 12-02-10 15:36

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3076133)
Pai afara ploua, e urat....
Nu mai e zapada, nu e caldura sa poti sa stai la o samantza.... ce sa facem...toti stam acasa si incercam sa facem copii...ca asta e cea mai placuta activitate pe vreme de asta.
Eu inca astept sa vad ceva poze cu modificarile ce apar.
Uite, pun si eu ultima achizitie, datorata ideilor lui emil, si a insistentei lu` trafy, si a ajutorului acestuia bineinteles.

Bravo Wolf...vezi ca se poate...pas cu pas fratica..nu te grabeste nimeni..:rolleyes2

lupalb 12-02-10 17:55

Stiu domnu`, multumesc mult pentru sprijinu` moral.
Si multumesc lu` trafy care si-a rupt din timp si din bani sa ma ajute cu treaba asta.
Urmeaza poze cu ele montate pe masina....
Momentan sunt la Sibiu, deci numai saptamana viitoare o sa va pot ajuta.

trafy-vr6 12-02-10 18:18

nu ai pentru cand, placerea e de partea mea

ShAdOwpower 13-02-10 01:05

lupalb,bafta multa cu modificarile si spor la treaba!!!!;)

VL-31-BOG 16-02-10 18:27

Salut baietii.. uite k am revenit si eu pe aici pe forum.. am lipsit ceva timp.. ce mai faceti? felicitari dragos pentru evacuare, mrr..trafy..ce te dai la masinutza.. ( dacia crem la semafor la Sf Ion, veneai dinspre centru acu o sapt,2... :lol: ) salutare tuturor

Provenzano 16-02-10 18:29

VL-31-BOG: Thx

andreyWOB 19-02-10 13:06

"Provenzano" fffffffffffffffffffffffffffff misto se aude masinaa. te-am vazut pe Republicii :D

lupalb 19-02-10 13:51

@provezano: Ce urmarit esti domnu`....paparazzi astia si SPP-u "ie" cu ochii pe tine.

Provenzano 19-02-10 22:29

andreyWOB: thx
lupalb: :)))))oare:))??))))

lupalb 19-02-10 22:48

@provezano: ala e carbon sub masina?? Stiu io un m5 cu nr de vl care are asa carbon si e tunat de hamman....foarte tare.....asta e masina sa mor io, am poze cu masina la mine in parcare....cat de tare e...:lol:

Provenzano 19-02-10 23:01

lupalb: da foarte TARE mai ales ca a fost LIVE:))))

Andrey_VMD 19-02-10 23:07

:)) tare

minimal.madness 21-02-10 19:56

salutare baieti . in 1 rand imi cer scuze daca dau buzna nepoftit .
acum 7 luni mi'am luat si eu carnetelul si o masinutza. un opel astra F din 93 1.6 benzina . nu e mare branza . dar cu timpul am invatat ca nu e neaparat nevoie sa ai o masina cu motor puternic ca sa faci lumea sa'si intoarca ... capu dupa ea . am atasat 2 - 3 poze cu opelul meu , chiar ieri am pus colantul negru .... eu zic ca da bine .
in fine...prea multa vorba . sunt curios daca am vreo sansa sa intru si eu in clubul vostru si daca da , care sunt cerintele .
PS: imi place foarte mult stickerul shadows ca parasolar :>

https://img715.imageshack.us/i/p1010616pt.jpg/

https://img638.imageshack.us/i/p1010626q.jpg/

https://img714.imageshack.us/i/p1010629.jpg/

o parere? buna ... rea nu conteaza :)

VL-31-BOG 21-02-10 20:20

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3110240)
salutare baieti . in 1 rand imi cer scuze daca dau buzna nepoftit .
acum 7 luni mi'am luat si eu carnetelul si o masinutza. un opel astra F din 93 1.6 benzina . nu e mare branza . dar cu timpul am invatat ca nu e neaparat nevoie sa ai o masina cu motor puternic ca sa faci lumea sa'si intoarca ... capu dupa ea . am atasat 2 - 3 poze cu opelul meu , chiar ieri am pus colantul negru .... eu zic ca da bine .
in fine...prea multa vorba . sunt curios daca am vreo sansa sa intru si eu in clubul vostru si daca da , care sunt cerintele .
PS: imi place foarte mult stickerul shadows ca parasolar :>

https://img715.imageshack.us/i/p1010616pt.jpg/

https://img638.imageshack.us/i/p1010626q.jpg/

https://img714.imageshack.us/i/p1010629.jpg/

o parere? buna ... rea nu conteaza :)

Salut, mane sincer mie imi place... frumoasa combinatia alb- negru.. continua tot asa.. felicitari pt munca investita pana acum in masina. ;)

minimal.madness 21-02-10 20:22

mersi tati . si mie imi place;))

lupalb 21-02-10 20:36

arata frumos masina, dar mie sincer nu prea imi plac ledurile de pe bara. Dupa mine e o chestie de gust. Daca tie iti plac, felicitari.

minimal.madness 21-02-10 21:02

ledurile...mie imi plac .... am o bara nou nouta cu proiectoare pe lupa deja puse... vopsita...astept sa fac bani sa o si pun . preferabil xenon si pe proiector . acum sa vad

cEaska 21-02-10 21:05

ma sincer ...... crek dungile alea 2 de pe capota strica ...... acum tu stii .... in fond si la urma urmei .... iti faci masina cum iti place tie

minimal.madness 21-02-10 21:18

pe un forum al opelistilor am zis ca vreau sa imi pun 2 dungi negre mai pe dreapta incepand de la bara fata pana in spate
dar mi s'a spus ca nu vor da bine pe opel ....dau bine doar pe ford
asa ca i';am ascultat...dar....nu m'am putut abtine sa nu ii pun 2 dungi...da mult mai bine cu decat fara:)

trafy-vr6 21-02-10 23:34

Salut. frumoasa masina

minimal.madness 21-02-10 23:36

ms trafy...azi m'am intalnit cu baietii de la club opel rm valcea . la dacos ... ziceau ca parca trebuia sa vina un baiat trafy...banuiesc ca tu esti acel trafy...nu?

trafy-vr6 21-02-10 23:38

da....eu sunt:)nu am mai trecut demult pe la ei...o sa vin si eu :P

minimal.madness 21-02-10 23:40

tu ce zici ? am vreo sansa sa intru in clubul vostru ? tare bine ar sta pe masina mea stickerul "shadows" ;)

trafy-vr6 21-02-10 23:42

Nu stiu ce sa zic...o sa te chem cand mai avem intalniri ca sa ne cunoastem mai bine....restul vine de la sine:)

privat4u2 09-03-10 15:58

Felicitari Boby pt aderare....Multa bafta incontinuare

trafy-vr6 09-03-10 16:03

bine bobbyyyyyyyyyyyyyy

lorenzobtb 09-03-10 16:33

1 Attachment(s)
am pierdut toata agenda va rog sa ma atinge ti si pe mine cu cate in PM

VL-31-BOG 09-03-10 20:45

foarte frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente rutiere, si fara Garcea... o sa dea minunat stikeru` cu ShadowS pe parbriz :rockon: Felicitari pentru intrarea in club! :bunch: Sper sa ne intalnim vreodata sa vad si in realitate masina :-) Felicitari tie si clubului ShadowS. La mai multi membri si la foarte multe cupe/curse castigate si multe altele.. :peace:

trafy-vr6 09-03-10 20:46

multumim Bodo ! succes si tie in continuare !

trafy-vr6 10-03-10 21:57

6 Attachment(s)
uite ca a venit vremea sa o scot de la naftalina....merge careva la un offroad zilele astea ?
Pajero 1995 2.5 TD 105 cai ,4x4

scuzati claritatea pozelor...o sa fac unele mai shmechere. Un parasolar se poate ?

BogdaNel_kisss 11-03-10 00:13

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3169720)
uite ca a venit vremea sa o scot de la naftalina....merge careva la un offroad zilele astea ?
Pajero 1995 2.5 TD 105 cai ,4x4

scuzati claritatea pozelor...o sa fac unele mai shmechere. Un parasolar se poate ?

mergem mergem ......scot si eu aro 543....

All times are GMT +2. The time now is 13:09.

- Copyright 2026 4Tuning