![]() |
Re: discutii Satu Mare
szambi...uite eu am o tema pt. voi toti. Astept raspunsuri, parereri deale voastre in legatura cu taxa de inmatriculare auto. Ce stiti se v-a scoate nu se v-a scoate? Is in dilema eu am auzit multe si nu mai stiu ce sa fac.
As lua un Golf III GTI dar nush ce sa fac de o iau acuma si se scot taxele am imbulinat-o, de nu o iau daca nu se scot masina poate nu a mai fi :(. Mentionez asa am ratat un Honda Civic 1.4 16V ..80 caluti model 97...2 usi full electric la 3800 E, e vanduta deja :(. Nu era un motor puternic da in scurt timp avea programat transplant :). Noh in fine astept de la voi ceva ajutor in sensul ca nu stiu ce sa fac! a si golfu ar fi model 92 cam la 3000 euroi poate ajuta la ceva! PA |
1 Attachment(s)
holdo tu vb de taxe cand ultima data asa rupt ai fost..:):):)
|
ma holdo civic ala cum poate sa aiba full electric daca are 2 usi in fine,ti-am zis ca taxele is mari la prima inmatriculare 600 e la una de jumatate de an, 5000 la una de pana in 6 ani iar cele peste 6 ani 7500, sa scote peste un an jumatate asa a fost si in hu si polonia
|
Da, Holdo. Stai si mai asteapta, nu te arunca pe masini. Pina in martie sunt obligati sa o scoata. Ca nu cred ca au chef de procese cu uniunea Europeana. Si si daca dureaza un an si 1/2, nu te grabi. G3 GTI mai sunt pe piata. si se mai ieftinesc in timpul asta.
|
hmmm....eu va inteleg da nu prea am rabdare sa tot astept asta e problema! deci 1 an jumate 100% nu stau sa se scoata taxele, asta vreau sa stiu daca se v-or scoate acuma recent 2-3 luni, asa ar merge da mai mult...:(
in vara deja vreau sa fie Garret-u pe el....daca totul decurge dupa plan. |
Rabdare......... rabdare.............. !!!!!!!!!!!!
|
cineva "dragut" a incercat sa intre cu parola mea pe forum ..... hmmm... bine ca nu a reusit ! oricine ai fi bafta in continuare la incercat !
|
Topicuri destul de interesante:
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30909-___-mega-intalnire-primavara-europeana-___.html si https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30912-___-super-votul-intalnirea-martie-___.html Super Mega Intalnire De Primavara Europeana....! |
aseara am vazut la stiri nu v-or sa scoata taxele doar sa le micsoreze :(. Voi ziceti rabdare :) hai ca mai stau un pic da voi o sa ma ajutati a imi gasesc masina mai incolo :).
|
Quote:
|
Holdo taxa va ramana numa ca se va numi altfel sau ma rog.Va fi prima taxa de inscriera in tara,care va fi si mai scump.Nu prea se va merita sa aduci tu masini mai'vechi din straiinatate vor fi niste taxe vai de capu nostru.Dar daca te uiti si tu mai bine o sa vezi ca taxele deja is mai scumpe pe'langa anu trecut.Si apropo am mai vb cu niste cunostite de'ai mei si toata lumea spunea ca masinile se vor scumpi ma refer acuma la masinile folosite:(
Si sa sti ca imi pare f.rau de civicu din oradea pacat ca l'o vandut.Trebuia sa vi mai repede:(La pretu ala era pe gratis,dar asta acuma n'ai ce face. HOLDO 2 ORADEA!!!;) |
5 Attachment(s)
subiect de discutie interesanta :ce parere aveti de jentile astea transparente??? costa 1 mil de forinti
ia sa va aud! |
is super dar am citit pe un sit ca au ceva probleme cu ele se supraincalzesc pt ca nu trece aerul ca alea normale dar na inca o infentie in materie de tuning dar cred ca multi tot genti crom vor alege acuma depinde de fiecare
|
eu cred k jentile astea sunt pt show-uri
|
tehnica evolueaza.............
|
exagerat ce se mai inventeaza,arata bine dar asa cum ai zis si tu juana mai mult ii pt.show daca se si supraincalzesc nu poti face raliu cu ele,din ce material ii interiorul????plexi:):)....oricum mai fain arata niste genti cromate mari decat astea,daca ma gandesc bine nici nu mi-ar trebui.....voua?
|
Adevarul e ca ar arata penibil la un raliu sa mergi cu o masina "pimp". Dar pentru plimbat pe Rakoczi U sau pe Reeperbahn, sau pe centru in SM sunt beton. :D Adevarul e ca sunt puse acolo sa nu le vezi, dar sa fie sigur proprietarul ca nu le vezi :D. Problema e nu neaparat la raliu, dar si pe strada zi de zi. Un disc cu placute de frina lasa praf de ferodo. cum le cureti pe interior? De aceea subscriu la parerea lui Juana. Si eu cred ca sunt pentru show.
|
asta cam asa e..........
|
gentile is super dar nu le poti tine pe masina zi de zi ....si la pretu asta :) e cam dur....in fine pt. show is super ok!
Szambi.....tu erai ieri in polo colt cu tribunal? eu ti-am facut cu avariile dar nu cred ca ai stiut cine-i :) dar un blitz ai lasat si tu :) |
Quote:
|
Passat 1.8 ben
|
1 Attachment(s)
Stiti ceva de filtrele astea???
|
cheetos....de unde stii tu ce motor am? :)
szambi intr-adevar era un passat alb da motor de 1.8 benzinar :( nu e VR6, da sa stii mere si asta bine :) |
Pai nush nici i'o l'am gicit inseamna,pfai'da ce ma stiu:)De unde stiu din pacate iti cunosc masina si te cunosc si pe tine.Si mai stiu ca esti nebun la cap ca si mine,in fine si tu esti HOLDO ca si mine(Ce **** de f....)numa ca tu stai'n sm iar' i'o in bh.Te'am lamurit????BULAN!!!
Apropo vom vedea cat de bine iti mere masinuta,cred ca o sa trec pe la sm poate chiar in zilele astea candva,si bagam un drag sa vedem vw sau fiat:D.Dar nu ca si data trecuta cu politia in spate:)(Si i'o n'am fo'ce rau imi pare:()Oricum tu macar ai ajuns in ziar,nu ca si mine, primu holdo in ziar dik,si i'o credeam ca i'o o sa fiu primu,asta e:(.Da oricum nu ma las si fac si i'o ceva!!! NO LIMIT!!!!!:) |
Asa de curiozitate...ce fiat ai?Am si in curte un Brava care mai are de asteptat inca vreo 4 luni :D
|
Fiat-Grande Punto!!!:P
|
Quote:
|
Apropo : nu stiti o combinatie pe masina mea cu o masina fara tuning - consum cat mai mic ? Am nevoie de una ca am de facut drumuri lungi anul asta prin tara si mi-e mila sa merg cu Polo-ul in ritmul meu :) ca daca il lovesc nu mi-ar fi totuna ....
|
Sal.O intrebara ma pot inscrie la No Limits racing team se poate?????Care's conditiile ce si cum,tre'paltit sau ceva?????:)
|
sigur k te poti inscrie conditii nu sunt multe si nici d platit nu tre sa platesti,dar 1 data am vrea sa te preziti si u p https://forum.4tuning.ro/195-satu/17082-nlr-team.html
|
holdo am citit in ziar cam prin luna oct-noi, ca au fost amendati cativa tineri care faceau curse cred ca pe strada care duce spre aeroport tu ai fost nu-s sigur??? atata am retinut ca pers aveau nume maghiar???
|
da .. au fost in ziar
dar la holdo i-au gresit numele ;) dar a aparut in ziar .. asa ca e vedeta :) |
:) vedeta din punctul asta de vedere nu asteptati sa ajungeti! abia am recuperat talonu si permisu ....si ce sa zic de amenda nu am avut scapare :). Mentionez nu imi pare rau, experienta a fost si asta.... printre multe altele :)
|
raul ... byrons ....oameni buni pe unde umblati? :) nu se mai stie de voi nimic.
|
Fiti atenti ce am aflat..:twisted:
"Nea Politaiul.". > 1: trebuie sa se prezinte (ai dreptul sa-i ceri legitimatia > sa ti-o arate.pe care este inscis numarul sau.e foarte > folositor acesta.). > > 2: sa-ti spuna motivul opririi (care este motivul: filtru > organizat si cauta ei sa zicem alcool, benzina sau dude). > 2': daca este filtru ai dreptul sa ceri ordinul de serviciu > in care trebuie sa se regaseasca data si intre ce ore au voie > sa faca filtru, strazile pe care actioneaza si numele pers. > care participa din echipaj). > > 3: actele se cer pe un motiv (legea nu mai permite sa se > opreasca masini si apoi sa se caute motive de amenda) > 3': deci la oprire se comunica soferului motivul si nu poti > fi sanctionat decat pe acel motiv (asta daca nu cumva ai > portbagajul plin cu arme si doua cadavre legate la spate). Hm...Logic! > > 4: la amenda ai doua locuri unde semnezi: unul prin care > recunosti fapta si al doilea ca iei la cunostinta de amenda. > So..., puteti sa semnati ca luati la cunostinta de amenda... > dar sa nu recunoasteti fapta, si sa il convocati la Tribunal > sub asistenta juridica competenta pe D-nealui. > > 5: CEL MAI IMPORTANT: ori de cate ori aveti un necaz cu > Politia fie noapte fie zi puteti sa sunati la 112 (Apel > National de Urgenta) si sa spuneti ca sunteti < abuzat > de > catre echipajul cutare... In maxim 10 minute (in > Capitala) apare un echipaj de la "Capitala" si astia nu se > uita ca sunt colegi de-ai lor, vor face imediat un > raport...care poate fi util la orice > Tribunal...(experimentata de un coleg de-al meu de la munca!). > > 6: fiti intelegatori cu militianul...sorry cu > politaiul...totusi sta in strada de atata timp (asta daca nu > incepe sa abereze cum am patit-o io/ m-au intrebat de unde am > husele de pe scaune...ma rog...). > > Si mai nou politisti de pe radare nu mai au voie sa dea > filmul inapoi ...deci, daca va opresc si stiti ca nu a-ti < > comis-o > prea rau le cereti foarte ferm sa va arate : > 1. legitimatia care atesta ca au dreptul de a lucra pe > masina de radar ...sa aiba vizele la zi . > 2. copie dupa certificatul metrologic al aparatului > radar cu modelul si seria aparatului ..... > 3. legitimatia care atesta faptul ca are dreptul de a > conduce masina Ministerului de interne ....sa fie vizata . > 4. daca mai fac scandal le cereti sa va arate "ordinul > de serviciu" > ...este un fel de foaie de parcurs in care sunt scrise > locurile < unde au voie > sa-si desfasoare activitatea respectiva. > > Aceste acte trebuie sa fie intotdeauna asupra agentului de pe > radar ....dar faptul ca-l intrebi de ele de cele mai multe > ori duce doar la un ...simplu... < AVERTISMENT >... pt tine, > pt ca ghiciti?Question... > De multe ori aceste acte nu prea se regasesc la "Nea ECHPAJ-ul"... ....:twisted: |
Salut holdo. Uite eu sunt. Nu intru ca nu am nimic de comentat.
|
aaaaa salut byrons! ce mai faci?
cipri sor......interesant cele gasite de tine. |
salutare...aici is si eu,eu nu prea am avut timp sa intru ca am umblat dupa piese la masina,imi pun pe si pe spate discuri si am gasit la un bontou la pret acceptabil.....
|
Salutare lume.........Sunt si eu un baietel din SM. Am 20 de anisori si sunt fratele lui 2fast4u :) Am zis sa imi fac si eu user sa mai vb si eu cu niste pasionati de masini modificate si nu numai modificate:)........Sal Juwana ca tu ma sti deja :)
|
hola lil bro,cum mai esti?dami id de mes in pm sa mai vb
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning