Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Hori 25-11-06 00:50

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by Ana Ionescu (Post 634022)
te inteleg...dar crede-ma ca nu o zic eu personal.El si pana si ea recunoaste...inca cv el chiar a iubit-o si a facut multe lucruri din cauza ei...acum din fericire s-a potolit..dar crede-ma ca nu am mai vazut un baiat asa...eu nu inteleg de ce in perioada aia nu vroia sa re nunte la ea dar nici la mine...tu ce zici?

eh ... facea un fel de ... balanta ... adica in care parte trage mai tare balanta ... incerca sa vada ... daca mai merge cu exa ... daca e mai bine cu tine ... daca poate fara exa ... daca se simte mult mai bine cu tine ... si se pare ca .... (virgula) cu dumneata se simte mai bine ... so ... balanta a fost de partea ta ... ca va ve-ti mai desparti si impaca iar ... si el va mai discuta cu ea asta e altceva ... poate ca nu o uita chiar asa ushor ... dar oricum daca te-a ales pe tine ... tre sa ai rabdare .... sa nu-l impingi ... sa nu tragi de el ... lasa-l sa vada cu ochii lui ... ca degeaba ii deschizi tu ochisorii ca el tot cum va vrea o sa faca ... ;)

aleks 25-11-06 01:17

Quote:

Originally Posted by BMWPower (Post 634504)
ok copii si nu uitati ca o relatie in care este implicata si dragostea este ca un portelan fragil pe care multi din lipsa de experienta il considera unbreakable, de multe ori ne jucam prea dur cu el, de multe ori reusim sa il prindem in cadere dar atunci cand mai devreme sau mai tarziu ne ajunge oboseala si nu il mai putem prinde la timp, realizam efectele arogantei noastre dar e prea tarziu, e deja tranformat in sute de cioburi. Nu v-a mai fi niciodata ce a fost oricat de mult ne-am chinui sa il lipim. Tot timpul vor exista suspiciuni cum ca celalalt a ascuns unele piese cat timp au fost imprastiate peste tot :) asa ca in concluzie e mai bine sa lasi trecutul acolo unde ii e locul, a nu se intelege ca trebuie ingropat pt ca trebuie sa mai avem si de unde invata, nu? si sa fii cu mintea tot unde ii e locul adica in prezent. In fine se poate compara si cu o masina lovita frontal cu lonjeroanele stambe dar am zis sa fiu mai poetic :P

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:evil::evil::evil:
fac scandal, asta cu cioburile e teorema mea, am sa-ti cer despagubiri:lol:

dexter_20 25-11-06 13:19

A dreaq k la mine nu se potriveste nimic din ce scrie mai sus....Panarama aia nici nu vrea sa mai dea ochii cu mine,actualul ei(un chelner de discoteca ce sta in camin de nefamilisti) m-a boxat in discoteca(chiar la garderoba) pt faptul k cica am cautat-o. Asa e cand se cauta nod in papura. Chestia aiurea e ca eu cu aia am stat k prostul 1an si vreo 2 luni si am pus botu la prosteala ei,poate si ea la a mea....pana s-a plictisit. Ata ete. Acum stau calm si astept revenge day!

Mustang 25-11-06 14:37

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 636192)
A dreaq k la mine nu se potriveste nimic din ce scrie mai sus....Panarama aia nici nu vrea sa mai dea ochii cu mine,actualul ei(un chelner de discoteca ce sta in camin de nefamilisti) m-a boxat in discoteca(chiar la garderoba) pt faptul k cica am cautat-o. Asa e cand se cauta nod in papura. Chestia aiurea e ca eu cu aia am stat k prostul 1an si vreo 2 luni si am pus botu la prosteala ei,poate si ea la a mea....pana s-a plictisit. Ata ete. Acum stau calm si astept revenge day!

da' rupe-i bah ficatii ...
da-i-n plm de sclavi ... si pe el si pe ea ...

ps....va saluta baiatu' de la suceava :)

dexter_20 25-11-06 15:36

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 636283)
da' rupe-i bah ficatii ...
da-i-n plm de sclavi ... si pe el si pe ea ...

ps....va saluta baiatu' de la suceava :)

stai calm k deja s-a aranjat.....cand mai vin home se rezolva una bucata chelner nefamilist si prost.

DolusD 25-11-06 17:47

rupei gatu` da-l in masa de lake ! singur ,fara sa te stie nimeni , dai frate cu pralizatu` si rupei oasele cu un par , :evil: (asta in cazu in care e mai bun k tine) !

Bmw_Rulllzzz 25-11-06 18:34

pai daca nu era mai bun k el la bataie probabil k nu si-o mai lua. oricum dexter, cand vii acasa da un semn si poate sunt si yo p'acasa ;)

dexter_20 25-11-06 19:21

Mu ha ha !!! Pai nuj ce sa zic...sper sa mai vin pana de Craciun...

aleks 27-11-06 11:16

so.... asa uiti persoana pe acer ai iubit-o?
sau: stick to the topic, cu alte cuvinte :p:p

dexter_20 28-11-06 13:13

Sa stii ca e si asta o metoda....omor la amandoi ca sa te simti intr-un fel mai linistit. Eu o numesc .... satisfactie personala,altii razbunare sadica.

EvLSant0S 05-12-06 12:47

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 639826)
Sa stii ca e si asta o metoda....omor la amandoi ca sa te simti intr-un fel mai linistit. Eu o numesc .... satisfactie personala,altii razbunare sadica.

du-te ma nene si da si tu la bwci ...

stai sa-l cauti p`ala sa-l bati , so iei p`aia de par.. sa-i dai palme peste ochi ..

move on ...
nu merita deranjul , nici ea , nici el ;)

si .. va rog frumos .. in numele lui Dumnezeu .. nu mai incurajati violentza fizica =)))

DONU' 05-12-06 13:27

Si daca ii bati pe amandoi nu rezolvi nimic... Din contra. O sa-i faci sa fie impreuna si mai mult. Sau daca se despart, el n-are nimic de pierdut, i-a tras-o si gata, iar ea isi cauta alt tovaras si n-o sa se intoarca la tine fiindca ai batut-o. ;)
Asa ca ... gaseste-ti alta gagica, umple-ti timpul cu prietenii... fa ceva sa uiti de ea... si o sa-ti pice tie okii pe alta.
Timpul le rezolva pe toate.
Ce vorba tampita... "timpul le rezolva pe toate".
De parca timpul f*** toate femeile. :lol:

Hori 05-12-06 14:31

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 639826)

Nu, nu toticam ... lasa-i sa le fie de bine ...oricum unu din ei tot vor mai apela la tine ... pt una alta ... si atunci le poti da recompensa cuvenita ... poate chiar peste 10 ani .... sa vezi atunci ce fain o sa fie... cand se asteapta el sau ea mai putin ... asa e ca la carte zic eu ... acuma nu are rost sa iti pui mintea cu handicapati/proaste ca nu rezolvi nimic ... nu-i baga in seama o sa vezi ca castigi mai multe ... dute cauta alta sau altele ... sunt destule ... eu nu mai pot ... ca am una de o vreme buna... ferice de tine ca esti solo acuma :D poti agata pe cine si oricate vrei :))

XoRRo 05-12-06 17:13

era o vorba... "boule... daca te-a inselat femeia... nu te arunca de la balcon... pt ca ai coarne.. nu aripi..."

pt cei care nu stiu cum e sa suferi din dragoste.. e cam asa: sa te calce o masina + sa iei bataie ca in cls a 2-a (pt o nota mica) + sa dai faliment + sa iti moare cainele (cu care ai crescut) + sa pici sala cu 21 puncte + sa iasa vadim presedinte + sa te lasi de tigari + sa se scumpeaca berea cu 200% + .. nu mai imi vine acuma... asa... inmultiti cu 10 si va va da suferinta din dragoste....

de uitat nu o veti uita niciodata... in fiecare fata veti gasi cate ceva care sa fie ca la ea... veti trece peste... dar nu veti uita

(imi cer scuze ca am aberat)

p3rv3r5ul 05-12-06 19:08

Quote:

Originally Posted by XoRRo (Post 649083)
era o vorba... "boule... daca te-a inselat femeia... nu te arunca de la balcon... pt ca ai coarne.. nu aripi..."

pt cei care nu stiu cum e sa suferi din dragoste.. e cam asa: sa te calce o masina + sa iei bataie ca in cls a 2-a (pt o nota mica) + sa dai faliment + sa iti moare cainele (cu care ai crescut) + sa pici sala cu 21 puncte + sa iasa vadim presedinte + sa te lasi de tigari + sa se scumpeaca berea cu 200% + .. nu mai imi vine acuma... asa... inmultiti cu 10 si va va da suferinta din dragoste....

de uitat nu o veti uita niciodata... in fiecare fata veti gasi cate ceva care sa fie ca la ea... veti trece peste... dar nu veti uita

(imi cer scuze ca am aberat)

+20 de picioare in testicole + sa te calce un camion de peste 15 tone + sa nu se deschida parasuta cand faci sporturi extreme si cine mai are plusuri sa adauge ca sparg ceva p-aici! azi e ziua fetei pe care o iubesc si ne-am despartit! :((

EvLSant0S 05-12-06 20:10

cred ca a prins toata lumea ideea...

EvLSant0S 05-12-06 20:11

cred ca a prins toata lumea ideea...

my turn ( sa aberez ) :D

e o durere pe care chiar nu ai cum s-o compari ... cu nimic .. oricat ai inmulti si ridica la patrat si etc.. e mai groaznic decat orice :)

Hori 05-12-06 22:35

+ sa ii intarzie ciclu la pr ta + sa iti cada discu de ambreaj fics cand vrei sa mergi la mare + sa nu vina Mos Miculas la tine doar pt faptu ca esti mare + sa o vezi pe mama ta in pat cu altu + sa il vezi pe taica-tau cu 2 femei in pat si una sa fie maica-ta + ca si cum ai avea masina dar tu ai doar 17 ani si masina sta in garaj si nu ai cine sa ti-o conduca ma scuzati ca am aberat si eu ... intram si eu putin in topic ... asa incet incet ... sper sa nu imi stergeti comentu pls? :-s Have merci :)

dexter_20 06-12-06 13:27

Eu am zis ca E SI ASTA O VARIANTA,nimic mai mult. Dar dak mi-am luat 2 palme de la individ...eu ce fac? il iert sau astept momentul potrivit?Eu am pe altcineva acum,totul e pink....nu imi bat capu cu ei. Mai bine ma concentrez asupra serviciului, facultatii,prietenei....

aleks 07-12-06 10:15

astea-s metodele perfecte s-o uiti, sau... cu alte cuvinte.. mai du-te in plm de pro@st@ cu tot cu prietenul tau de la oi, ca deh, cin' se-aseamana...

dexter_20 07-12-06 13:10

Ce bine e sa stiu ca cineva e de partea mea.

unu rau 25-12-06 21:57

si pan la urma ? iai rupt capu lu ala ?
;))

dexter_20 26-12-06 08:39

Neah....Abia cand am mers in disco,pe 24 l-am vazut,s-a uitat ca la un nezo la mine si cam atat. Am avut si eu grija sa fiu vazut,am dat si dedicatii....m-am simtit bine in timp ce el era la serviciu. Cred ca ii e destul deocamdata.

ESPinoza 07-01-07 21:56

Quote:

Originally Posted by Joniii (Post 620455)
din ce observ cred ca domnul espinoza s-a impacat cu mandra (felicitari), caci vad ca a abandonat discutia, nu l-a mai interesat, a lasat pe altii sa continue singuri. deci e clar ca nu mai are nevoie de nici o consiliere... pana la urmatoare cearta (hope not)

acuma vad si eu postu :) da intradevar am uitat de topic.. si nu pt ca m`am impacat cu fosta ci pur si simplu mi`a trecut :) dupa mai multe incercari am gasit pe cineva mai bun :P happy end :D

dulau 08-01-07 23:29

Sfatul meu este ca speranta moare ultima si in tot raul exista bine daca te a parasit iubita nu i bai ca in toate astea i o legatura mai bine acum decat mai tarziu ,o sa vina alta mai buna ,toate lucrurile se intampla cu un motiv ,nimic nu e din intamplare!Numa bine ,fruntea sus si zambeste!

Mustang 09-01-07 15:05

si care era sfatul ???
ca tu ai facut o afirmatie aici, fara sa mentionezi si sfatul ...

dulau 09-01-07 18:33

Sfatul meu este sa nu mai iubesti nici o femeie!foloseste-te doar de ele.

b_m_r_02 10-01-07 00:15

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 674988)
Neah....Abia cand am mers in disco,pe 24 l-am vazut,s-a uitat ca la un nezo la mine si cam atat. Am avut si eu grija sa fiu vazut,am dat si dedicatii....m-am simtit bine in timp ce el era la serviciu. Cred ca ii e destul deocamdata.

dexter nu o lasa asa pune mana si taie teava la 80 cm e cea mai buna pt omor..aduna anturaju si mergei peste el zdrobestei picioarele si mainile si la zdreantza dai dintzi jos din gura injosesteo pe unde o torni dai teroare sa se vada frumos...lumea te apreciaza cand esti rau cu iei ca daca esti bun te injoseste frate...

numai bine...

dexter_20 11-01-07 22:27

daca te oferi sa ma ajuti....cu cea mai mare placere...pt ca eu acum nu mai am timp nici sa ies la o bere cu baietii din camin

Eugen_TL 11-01-07 22:32

pai el ar putea sa te ajute doar cu aparitia stelutei..sa vada nebunu steluta si geamuri negre masina neagra si o sa zica ce morcov in fund prinde =)))

dexter_20 15-01-07 13:40

Si oare merita un amarat de dobitoc sa ma deranjez pt el?

Mishu-f 15-01-07 21:51

si mie mi-a dat papucii din c motiv habar nu am... da cel mai naspa e ca am aflat de la prietenele ei....si am avut niste nervi pe care mi i-am varsat pe masina si era sa o cam comit...deci nu merita sa te consumi aiurea pt o femeie..... mai spunea cineva ca sa nu le pui la suflet... cea mai buna optiune ;) ........femei sunt destule
@dexter...frate daca ii bati pe amandoi nu rezolvi nimic stii cum se zice ,,razbunarea e arma prostului"......sa fi indiferent e cel mai bine....doar daca ala o cauta atunci omoru :twisted:

dexter_20 15-01-07 21:59

Neah...Eu ce am zis mai sus: nu merita 2 prosti k sa ma deranjez eu pt ei. Mai bine imi vad de serviciu si facultate ca fete or sa vina si la baiatu.

andee 24-01-07 22:24

Sunt cateva citate dintr-o carte"Dragostea dureaza trei ani": "In primul an e pasiune,in al doilea an e obisnuinta,in al treilea plictiseala" asa ca,avand in vedere ca relatia voastra s-a incheiat dupa un an,pasiunea a trecut,urma plictiseala si obisnuita asa ca v-ati despartit la momentul potrivit si nu mai este cazul sa te gandesti cum s-o uiti ci sa te gandesti cum sa gasesti pe altcineva ca sa ai parte de aceiasi pasiune de inceput.;)

aleks 26-01-07 14:48

mai facusera niste cercetatori un studiu pe directia asta si ajunsesera cam la aceeasi concluzie...
ma rog, nu-i obligatoriu, asta poti sa o privesti ca o generalizare, asa cum la unii o relatie se stinge intr-o saptamana sau intr-o luna, la altii tine o viata, sigur ca sunt exceptii, dar nu tre' sa disperam,nu? :)

andee 26-01-07 23:59

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 716497)
asta poti sa o privesti ca o generalizare, asa cum la unii o relatie se stinge intr-o saptamana sau intr-o luna, la altii tine o viata, sigur ca sunt exceptii, dar nu tre' sa disperam,nu? :)

Poate ca s-a generalizat dar am zis sa incurajez cumva,asa mai este o carte in care se spune ca abia dupa trei ani iubim cu adevarat,Camil Petrescu sustinea ca iubirea este un proces de autosugestie...sunt fel si fel de pareri ;)

Spark 27-01-07 14:12

mda ... de multe ori cred ca o avut dreptate ...
ca e un proces de autosugestie ... :rolleyes2

aleks 27-01-07 15:20

nu stiu cine e asta, camil petrescu asta, e fotbalist, sau e ruda cu becali? :D:D:D

btw, mare dreptate are....

babygirl_nwa 15-04-07 18:46

Quote:

Originally Posted by nec74 (Post 569177)
dak iubesti cu adevarat acea persoana, nu o uiti niciodata...........

........si totusi poti s-o uiti in 2 zile fara nici o explicatie

bodyspeed 15-04-07 19:26

Quote:

Originally Posted by babygirl_nwa (Post 852871)
........si totusi poti s-o uiti in 2 zile fara nici o explicatie

as vrea sa cred..
cand o simti pe piele ta.. atunci.....vezi cum sta treaba..
pana atunci.....zici ca uiti in 3 sec...oare asa sta treaba...... nop..
Quote:

Originally Posted by nec74
dak iubesti cu adevarat acea persoana, nu o uiti niciodata

...........
asa si e....

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning