![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
fac scandal, asta cu cioburile e teorema mea, am sa-ti cer despagubiri:lol: |
A dreaq k la mine nu se potriveste nimic din ce scrie mai sus....Panarama aia nici nu vrea sa mai dea ochii cu mine,actualul ei(un chelner de discoteca ce sta in camin de nefamilisti) m-a boxat in discoteca(chiar la garderoba) pt faptul k cica am cautat-o. Asa e cand se cauta nod in papura. Chestia aiurea e ca eu cu aia am stat k prostul 1an si vreo 2 luni si am pus botu la prosteala ei,poate si ea la a mea....pana s-a plictisit. Ata ete. Acum stau calm si astept revenge day!
|
Quote:
da-i-n plm de sclavi ... si pe el si pe ea ... ps....va saluta baiatu' de la suceava :) |
Quote:
|
rupei gatu` da-l in masa de lake ! singur ,fara sa te stie nimeni , dai frate cu pralizatu` si rupei oasele cu un par , :evil: (asta in cazu in care e mai bun k tine) !
|
pai daca nu era mai bun k el la bataie probabil k nu si-o mai lua. oricum dexter, cand vii acasa da un semn si poate sunt si yo p'acasa ;)
|
Mu ha ha !!! Pai nuj ce sa zic...sper sa mai vin pana de Craciun...
|
so.... asa uiti persoana pe acer ai iubit-o?
sau: stick to the topic, cu alte cuvinte :p:p |
Sa stii ca e si asta o metoda....omor la amandoi ca sa te simti intr-un fel mai linistit. Eu o numesc .... satisfactie personala,altii razbunare sadica.
|
Quote:
stai sa-l cauti p`ala sa-l bati , so iei p`aia de par.. sa-i dai palme peste ochi .. move on ... nu merita deranjul , nici ea , nici el ;) si .. va rog frumos .. in numele lui Dumnezeu .. nu mai incurajati violentza fizica =))) |
Si daca ii bati pe amandoi nu rezolvi nimic... Din contra. O sa-i faci sa fie impreuna si mai mult. Sau daca se despart, el n-are nimic de pierdut, i-a tras-o si gata, iar ea isi cauta alt tovaras si n-o sa se intoarca la tine fiindca ai batut-o. ;)
Asa ca ... gaseste-ti alta gagica, umple-ti timpul cu prietenii... fa ceva sa uiti de ea... si o sa-ti pice tie okii pe alta. Timpul le rezolva pe toate. Ce vorba tampita... "timpul le rezolva pe toate". De parca timpul f*** toate femeile. :lol: |
Quote:
|
era o vorba... "boule... daca te-a inselat femeia... nu te arunca de la balcon... pt ca ai coarne.. nu aripi..."
pt cei care nu stiu cum e sa suferi din dragoste.. e cam asa: sa te calce o masina + sa iei bataie ca in cls a 2-a (pt o nota mica) + sa dai faliment + sa iti moare cainele (cu care ai crescut) + sa pici sala cu 21 puncte + sa iasa vadim presedinte + sa te lasi de tigari + sa se scumpeaca berea cu 200% + .. nu mai imi vine acuma... asa... inmultiti cu 10 si va va da suferinta din dragoste.... de uitat nu o veti uita niciodata... in fiecare fata veti gasi cate ceva care sa fie ca la ea... veti trece peste... dar nu veti uita (imi cer scuze ca am aberat) |
Quote:
+20 de picioare in testicole + sa te calce un camion de peste 15 tone + sa nu se deschida parasuta cand faci sporturi extreme si cine mai are plusuri sa adauge ca sparg ceva p-aici! azi e ziua fetei pe care o iubesc si ne-am despartit! :(( |
cred ca a prins toata lumea ideea...
|
cred ca a prins toata lumea ideea...
my turn ( sa aberez ) :D e o durere pe care chiar nu ai cum s-o compari ... cu nimic .. oricat ai inmulti si ridica la patrat si etc.. e mai groaznic decat orice :) |
+ sa ii intarzie ciclu la pr ta + sa iti cada discu de ambreaj fics cand vrei sa mergi la mare + sa nu vina Mos Miculas la tine doar pt faptu ca esti mare + sa o vezi pe mama ta in pat cu altu + sa il vezi pe taica-tau cu 2 femei in pat si una sa fie maica-ta + ca si cum ai avea masina dar tu ai doar 17 ani si masina sta in garaj si nu ai cine sa ti-o conduca ma scuzati ca am aberat si eu ... intram si eu putin in topic ... asa incet incet ... sper sa nu imi stergeti comentu pls? :-s Have merci :)
|
Eu am zis ca E SI ASTA O VARIANTA,nimic mai mult. Dar dak mi-am luat 2 palme de la individ...eu ce fac? il iert sau astept momentul potrivit?Eu am pe altcineva acum,totul e pink....nu imi bat capu cu ei. Mai bine ma concentrez asupra serviciului, facultatii,prietenei....
|
astea-s metodele perfecte s-o uiti, sau... cu alte cuvinte.. mai du-te in plm de pro@st@ cu tot cu prietenul tau de la oi, ca deh, cin' se-aseamana...
|
Ce bine e sa stiu ca cineva e de partea mea.
|
si pan la urma ? iai rupt capu lu ala ?
;)) |
Neah....Abia cand am mers in disco,pe 24 l-am vazut,s-a uitat ca la un nezo la mine si cam atat. Am avut si eu grija sa fiu vazut,am dat si dedicatii....m-am simtit bine in timp ce el era la serviciu. Cred ca ii e destul deocamdata.
|
Quote:
|
Sfatul meu este ca speranta moare ultima si in tot raul exista bine daca te a parasit iubita nu i bai ca in toate astea i o legatura mai bine acum decat mai tarziu ,o sa vina alta mai buna ,toate lucrurile se intampla cu un motiv ,nimic nu e din intamplare!Numa bine ,fruntea sus si zambeste!
|
si care era sfatul ???
ca tu ai facut o afirmatie aici, fara sa mentionezi si sfatul ... |
Sfatul meu este sa nu mai iubesti nici o femeie!foloseste-te doar de ele.
|
Quote:
numai bine... |
daca te oferi sa ma ajuti....cu cea mai mare placere...pt ca eu acum nu mai am timp nici sa ies la o bere cu baietii din camin
|
pai el ar putea sa te ajute doar cu aparitia stelutei..sa vada nebunu steluta si geamuri negre masina neagra si o sa zica ce morcov in fund prinde =)))
|
Si oare merita un amarat de dobitoc sa ma deranjez pt el?
|
si mie mi-a dat papucii din c motiv habar nu am... da cel mai naspa e ca am aflat de la prietenele ei....si am avut niste nervi pe care mi i-am varsat pe masina si era sa o cam comit...deci nu merita sa te consumi aiurea pt o femeie..... mai spunea cineva ca sa nu le pui la suflet... cea mai buna optiune ;) ........femei sunt destule
@dexter...frate daca ii bati pe amandoi nu rezolvi nimic stii cum se zice ,,razbunarea e arma prostului"......sa fi indiferent e cel mai bine....doar daca ala o cauta atunci omoru :twisted: |
Neah...Eu ce am zis mai sus: nu merita 2 prosti k sa ma deranjez eu pt ei. Mai bine imi vad de serviciu si facultate ca fete or sa vina si la baiatu.
|
Sunt cateva citate dintr-o carte"Dragostea dureaza trei ani": "In primul an e pasiune,in al doilea an e obisnuinta,in al treilea plictiseala" asa ca,avand in vedere ca relatia voastra s-a incheiat dupa un an,pasiunea a trecut,urma plictiseala si obisnuita asa ca v-ati despartit la momentul potrivit si nu mai este cazul sa te gandesti cum s-o uiti ci sa te gandesti cum sa gasesti pe altcineva ca sa ai parte de aceiasi pasiune de inceput.;)
|
mai facusera niste cercetatori un studiu pe directia asta si ajunsesera cam la aceeasi concluzie...
ma rog, nu-i obligatoriu, asta poti sa o privesti ca o generalizare, asa cum la unii o relatie se stinge intr-o saptamana sau intr-o luna, la altii tine o viata, sigur ca sunt exceptii, dar nu tre' sa disperam,nu? :) |
Quote:
|
mda ... de multe ori cred ca o avut dreptate ...
ca e un proces de autosugestie ... :rolleyes2 |
nu stiu cine e asta, camil petrescu asta, e fotbalist, sau e ruda cu becali? :D:D:D
btw, mare dreptate are.... |
Quote:
|
Quote:
cand o simti pe piele ta.. atunci.....vezi cum sta treaba.. pana atunci.....zici ca uiti in 3 sec...oare asa sta treaba...... nop.. Quote:
asa si e.... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning