Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Electronica Auto (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto.html)
-   -   borduri modificate cu lumina albastra, alba etc (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto/1329-borduri-modificate-lumina-albastra-alba-etc.html)

al3x82 09-06-08 21:46

Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc

eu le dau un 10 + cu felicitari ptr bordul de la beetle....... E super belea

dsign 10-06-08 22:03

O sa urcam si niste poze aici cu Gargaritza lui Alex. Multumim

SORAN 10-06-08 22:07

2 Attachment(s)
Bettle - o jucarie frumoasa la care ne-a facut placere sa lucram!

dsign 14-06-08 21:38

Hai sa stea sus anuntu' :D

Ne gasiti la 0723 264 207 si 0723 823 679

al3x82 14-06-08 23:35

comand saptamana asta butoanele si vin inapoi sa terminam ce mai e de terminat :)) dar oricum se vede super belea

--------------- Super treaba ce fac baietii astia 2 --------------

andrei_hrz 17-06-08 15:10

pentru un renault clio simbol bordu (ceasuri butoane display)cu alb se poate si un pret te rog

dsign 18-06-08 11:16

Clio Symbol se poate face doar cu alb la pretul de 200 lei. Mai multe detalii discutam cu agregatul in fata, pentru ca Symbolul are o mie de variante de bord.

0723 264 207
0723 823 679

Siconi 22-06-08 11:08

Corect. Asa este.

cristikiki2004 22-06-08 20:06

Salut,pt un e39 de schimbat toate ledurile????

Quote:

Originally Posted by dsign (Post 46740)
schimb/montez la cerere si contra cost lumini de diferite culori in bord si in interiorul masinii

poza pe care o atasez este de la Dacia SupeRNova proprietate personala

lucrez cu leduri, care sunt mult mai economice decit becurile normale si mult mai fiabile
va satept la tel 0723 264 207

preturi fara concurenta, in jur de 50 000 ledul cu tot cu manopera

dsign 01-07-08 00:21

nu le stiu dupa "e"-uri, poate pui o poza cu bordul aprins noaptea. Oricum, la BMW-uri ma bag cu greu, ca-s dificile (se mai strica unele chestii pe la demontare, au dispersoare colorate cu portocaliu, etc)

liloldme 08-07-08 15:59

Salut. Pentru un Opel Vectra B ('01) schimbat toate ledurile posibile de pe bord? :)

Multumesc

B-87-CTE 08-07-08 17:05

Quote:

Originally Posted by dsign (Post 1622347)
nu le stiu dupa "e"-uri, poate pui o poza cu bordul aprins noaptea. Oricum, la BMW-uri ma bag cu greu, ca-s dificile (se mai strica unele chestii pe la demontare, au dispersoare colorate cu portocaliu, etc)

E39=seria 5 care a fost fabricata pana in 2003...
asa ceva poti face:

https://www.youtube.com/watch?v=Jgn-MzwnvVo

crs_TDI 08-07-08 18:13

Skoda OCtavia 1 Elegance din 2004, as vrea pe lateral geamurile si comenzile sa schimb ledurile pe alb si pe rosu, si in spate in scrumiera un led alb... sau rosu :)
Da-mi un pm te rog! Merci!

D3m0N 16-07-08 21:47

pt vw bora dak ai sa`mi arati ceva ...? merci

Gica 17-07-08 10:30

salut, la ford ka poti face ceva? vreau lumina alba in bord si dc putem sa schimbam si acele de la vitezometru si benzina cu unele luminate ar fi perfect

KillerINC 25-07-08 23:42

Quote:

Originally Posted by B-87-CTE (Post 1635030)
:

]

eu am o solenza , dar vreau sa ii pun ceasuri de logan prestige cu ncomputer de bord . lumina fundal rosie si ceasul de kilometri alb , sau fundal alabstru , turatia peste 5000 rosie, si ceasul de km tot alb ...

later edit : sau varianta 3, ceasuri albe de prestige (adica sa aibe cadranele albe), cu computer de bord , lumina de fundal alba , la turatie maxima sa fie rosie , tot rosie si la viteza intre 50 si 60 (daca se poate), si ceasul cu nr de kilometri tot alb .... se poate ?

un pret estimativ , timp de lucru , si daca se poate , bineinteles ;)

lopez_punto 31-07-08 11:43

pt Fiat punto sporting ....schimbare leduri bord si consola.....timp si bani?

chelloo83 24-08-08 18:34

salut dsign, vreau si eu sa imi fac cu alb si albastru bordul la fiesta. poti sa imi spui cam cat la costa si eventual niste poze daca ai mai modificat la fiesta?

multam'

dsign 05-10-08 19:41

3 Attachment(s)
hai sus si cu anuntul asta

avem promotie de toamna la Logan, Octavia 1 si Octavia 2. Detalii la telefon

0723 823 679

0723 264 207

In poze aveti bord de Porsche 944 S Cabrio, pret 150 lei

Bogyciu 21-10-08 21:52

Salut, imi cer scuze daca s-a mai zis dar imi merge foarte prost net-ul si innebunesc daca rasfoiesc tot topicul. Pt o SuperNova, ca in primul post de aici, dar cu acele luminate mai puternic in rosu, se poate, si daca da cati bani. Si inca ceva, care ar fi modalitatea, eu sunt din Tulcea... Numai bine si SPOR!

dsign 23-10-08 22:26

Pai e cam greu... Pretul e maricel, efectul nu este spectaculos si trebuie neaparat sa-mi trimiti tabloul de bord.

Ma gasesti pe telefon 0723 264 207

dsign 26-10-08 14:00

2 Attachment(s)
Iata ca a venit timpul sa va arat si niste stopuri full led pentru Tico. Am muncit 4 luni la ele, in 2 oameni, s-au folosit aproximativ 200 leduri de cea mai buna calitate, surse de curent constant si multa pasiune.

Pozele nu reflecta realitatea foarte bine, dar sper sa va faceti o idee.

PS: Masina este de vinzare, 3000e

KillerINC 26-10-08 21:36

super tare tico .... la o solenza potio face acest lucru ? si care ar fi pretul ?

dsign 28-10-08 18:28

Nu se poate la Solenza

Gorby 28-10-08 22:27

2 Attachment(s)
Foarte multumit de serviciile domnilor de la Zexstar.
Recomand. ;)

P.S. Nu luati in seama calitatea pozelor..
ceasurile/comenzile se vad excelent

Semnat,

Baiatul cu Loganul verde.

:D

ronnaldinho 28-10-08 23:39

la un peugeot 306 din 1995 poti schimba ledurile pe bord,si toate cele?si as vrea sa imi pun si niste ceasuri plasma,ai asa ceva?si pentru 306 poti face stopuri pe led ?astep pm cu raspunsuri si preturi,multumesc

Lucifer72 29-10-08 10:56

1 Attachment(s)
Salut, doresc sa schimb ledurile din bord, consola si restul comutatoarelor de la o Skoda Fabia I (an 2002). Ma gandesc la o combinatie albastru - alb (ceasurile pe fond albastru si acele indicatoare pe alb, consola si comutatoare tot o combinatie de albastru alb). Masina are geamuri electrice doar pe fata.
Te rog sa imi spui la ce suma se ridica acesta modificare si cat dureaza toata operatia.
Atasez o poza cu un bord asemanator pentru a vedea combinatia la care ma refer (poza am luato de pe forum si am modificat culorile)
Astept raspunsul tau.
Iti multumesc anticipat

R3chin 29-10-08 15:19

Salut!Daca tot va pricepeti la leduri am si eu cateva intrebari.Vreau sa bag la solenza in aeratoare cate un led albastru sa lumineze usor noaptea.Ce leduri trebuie sa iau si la ce sa le conectez?(eu ma gandeamsa le conectez bricheta de la masina si sa iau leduri de la brichetele obijnuite ...de buzunar:D)

razvanjr 29-10-08 15:33

Salut. Spune-mi si mie te rog frumos , care ar fi pretul pt luminile la bord pt o Skoda Octavia 1 ? Sunt verzi acum si le-as vrea pe fundal alb cu limbile rosii.

Pauleta1985 01-11-08 23:44

2 Attachment(s)
Salut! As vrea sa schimb si eu led-rile de bord si butoanele inclusiv cele pt geamuri electrice fata si cele de pe volan. Am Opel Corsa D model 2008. Tot ce este portocaliu vreau sa fac albastru si restu sa ramana asa cum e (rosu). Imi poti spune si mie te rog frumos cam cat m-ar costa. Ca durata, presupun ca intr-o zi e gata :-)
Si as vrea sa stiu si daca este autorizat montajul. Ca nu as vrea sa pierd garantia pe partea electrica.

Multumesc frumos! :-)

Ar arata cam asa...bineinteles fara neoane de la picioare...

ronnaldinho 08-11-08 10:32

ne mai raspunde si noua cineva?

dsign 09-11-08 22:27

pentru ronnaldinho si altii ca el : tati, ai 2 numere de telefon la care poti suna, nu este nevoie sa ne apostrofezi. Spre deosebire de altii, noi muncim pina tirziu si nu ne mai arde de pierdut timpul pe forumuri.

@lucifer72, Fabia se poate face ca in poza, costa aprox 120e (asta ar fi retul maxim) si dureaza 6-7 ore.

@ronnaldinho, peugeot 306 nu am lucrat pina acum, deci nu-ti pot comunica nici preturi, nici timpi de executie... vreau sa vad masina (adica vreau sa ma uit la niste chestii de pe ea, sa stabilim intii ce putem face si mai apoi sa discutam despre preturi). Oricum, o lucrare la stopuri precum cea de pe Tico de mai sus, presupune mult efort, mult timp si multi bani

@r3chin, cu parere de rau iti spun ca nu pot face scoala pe net. Succes

@razvanjr, skoda octavia 1 se face cu maxim 120e, in functie de dotarile masinii. Te astept cu un telefon pentru mai multe detalii

@Pauleta1985, montajul nu este autorizat de catre Opel, pentru simplul motiv ca lucrarea nu este una de tip Plug&Play. Se intervine asupra componentelor electronice, ceea ce face ca garantia lor sa devina nula in caz de defectiune... Eu pot cel mult sa ofer garantie asupra lucrarii mele, ceea ce si fac de altfel, insa treaba cu garantia oferita de producatorul masinii ma depaseste

Lucrarea completa la un Corsa D face cam 200e cu timp de lucru de aprox 9 ore

Iata si numerele noastre de telefon 0723 264 207; 0723 823 679

Gica 10-11-08 19:55

salut,
la un ford ka? schimbat ledul de la bord. ideea e ca nu pot singur, trebuie sa tina cineva de ceasuri si nu stiu sa-i fac legaturile:) si mai vedem ce mai e de schimbat. ce zici?

dsign 10-11-08 21:28

Pai daca nu poti singur, cheama-ti un prieten... In nici un caz zeXstar Tuning nu este societate caritabila :P

Pina acum n-am lucrat la Ka, deci nu-ti pot da un pret si nici estimare de timp.

Daca bordul are un singur bec, asta nu inseamna ca eu voi monta un singur led. Astept un telefon

SORAN 11-11-08 00:27

3 Attachment(s)
Vectra B si Golf5

SirGaby 11-11-08 15:46

Sal la toata lumea de pe forum..sunt new pe 4tuning si chiar imi place pot spune ador ce faceti voi aici si va spun bafta si la mai multe idei sclipitoare !!! am si io un opel corsa din 1999 spre sfarsit negru in 3 usi sau 2 depinde cum vreti si vreau sa-i dau jos bordu sa-i schimb luminile...a mai facut cineva? am o poza cu el pe profil si dak da un pm ms mult si inca o data bafta super tare:D

B-04-SVA 20-11-08 17:21

1 Attachment(s)
poti sa-mi faci si mie asa cva ( ma refer cu tot plexiglass...autocolant, leduri si alte prostii) ? dak da...da-mi si mie un PM cu pretzul, plsss :D
Multzumesc anticipat !

B-04-SVA 20-11-08 17:24

1 Attachment(s)
asta vreau sa fie modelul...

dsign 22-11-08 22:51

Din nefericire, nu am unde sa fac cadranele si nici timp de bibilit la astfel de lucrari nu mai am.

B-04-SVA 23-11-08 11:41

Quote:

Originally Posted by dsign (Post 1880943)
Din nefericire, nu am unde sa fac cadranele si nici timp de bibilit la astfel de lucrari nu mai am.

Dar dak reusesc sa fac eu cadranele....ma poti ajuta cu restul ???

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning