![]() |
Re: Team CSR
1 Attachment(s)
poza de sfarsit de an :D
|
:))) la mine poza de sfarsit de an e cu tablele puse sus..
|
loooool ufo:)))))
lasa ca e bine si asa:D |
sarbatori fericite la toti !!!
|
sarbatori fericite si la multi ani!!!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
uite ca are si nas acuma :)
|
merry xmas!!
Un An Nou plin cu realizari , masini mai frumoase si in dreapta cu fete mai frumoase !! bafta |
15 Attachment(s)
silviu sarbatori fericite si tie
intre timp cateva poze cu ultimele lucrari :D peugeot 306 revopsire ..2 culori ;grila fara logo,bari pline eleron CSL terminat...e36 punto bad boy fata ,haion clean,bara spate custom +vopsire |
foarte frumos. ;) felicitari pt lucrarile facute. bara spate nu se putea cu mai putin chit? maine imi atac si eu bara spate :D. sper sa o fac bine :P.
|
bara era accidentata.. oricum dupa iarna urmeaza o copie si scoasa undeva la 4 kg.. oricum e iarna asa ca nu are rost sa ne grabim:D
spor la treaba |
La multi ani !!!, An nou fericit!!!!
Anul care vine sa va aduca cat mai multe cupe si realizari. |
Tuturor va urez La Multi Ani cu impliniri sanatate si fericire!!!
|
La multi ani tuturor, anu viitor sa primiti si mai multe cupe, si sa nu avem incidente.
|
|
|
Frumos vidoue`u dar pentru o asemenea masina Xdriver merita un viodeo mai de exceptie.:D
|
ma bucur ca iti place
|
Ne place, buna treaba marius :)
|
Ufo ia spune tu acu o filmare in genul celor de la Shadow Crew cand vedem :> ?
|
care dintre ele?:-P
|
sa dea caldura ca pana atunci cu rotile de tabla..iti garantez ca nu o filmez asa:)) avem ceva pregatit
|
mai vrem filme :-)
|
Si eu va promit ca dupa ce vine caldura, o sa fac un "alt fel" de filmulet cu Taunusul. ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
man..avem si cameraman si fotografi.. toti asteapta sa mai finalizam cateva masini de la noi din club.. apoi o sa avem vreme numai de filmulete si poze.:D
|
Quote:
Si acu totusi nu te mai plange ca si asa acu ai destule masini "implinite" in club. |
AVEM masini implinite:D ideea e ca o sa fie multe surprize.. sa dea Domnu si vor fi multe.. sunt anumite segmente pe care nu le-am mai acoperit demult dar de anul acesta vom fi prezenti si acolo:D
|
ceva drag,drift?:D :lol:
Cum stai cu munca pe fibra acu ca a dat si un pic de caldurica nu ai mai prezentat nimic nici aici nici la customs |
e top secret,toate la timpul lor:wink:
|
Da doamne sa fie ceva car drift :D sa avem cu ce ne mandri (pentru mine cel putin CSR e o mandrie) parerea mea e ca e cel mai bun club din cluj din toate punctele.
Pe langa Keisuke care e clujano-baimareano-mitic :D |
azi a inceput munca la xsara mea.....taieturi fibra si multe altele.....poze o sa puna ufo .....
|
schimbari majore?
|
cam foarte majore..:D dar incepem usurel..:D
|
hai ufo cu poze:))
|
Am vazut azi pejosu negru/verde arata chiar foarte bine buna treaba , si are si un sunet frumos :X :>
Cam murdar dar merge si asa , Felicitari baieti. |
Sa se inteleaga ca pejo'u e din CST , nu din CSR :-P
|
nu e in csr si nu o sa fie veci:D masina e beton .. bafta
|
Pai eu nu spuneam ca e in CSR dar aici doar vazusem pozele cu el :D
Ma ufo de ce esti rau :P ? de unde sti tu ca nu o sa fie poate mai sti o sa fie o data si o data,nu fi rau ca nu e frumos :D :))) :lol: |
:))) te inteleg ufo,
|
Cred ca nu e cazul sa incep sa spun povestea. Dupa cat am tras ca sa am masina vopsita, si cat frig am rabdat , si cat am umblat dupa unii, si cat am lucrat la masina...nici nu as vrea sa intru in CSR.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning