![]() |
geam golf 3
Salut... Un pret pentru geamul de faruri de golf 3 ? pretul pe pereche
Mersi ! |
Re: geam golf 3
Quote:
aveti in linkul urmator toate informatiile necesare -=> https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...-golf-3-a.html Trimit in tara cu posta romana in sistem ramburs prin prioripost (48 ore) - 20 lei sau curierate rapide la alegere 35-40 lei, plata transportului este suportata integral de client ! Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
1 Attachment(s)
Salut ! Poti face pentru o dacie 1310 , niste triple partea de sus alba si partea de jos rosie ?
Ceva de genu ca in poza? Ca nu gasesc pe nicaieri de cumparat. Astept PM de la tine , eventuall si cu pretul o zi buna |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Buna ziua,
din pacate nu renteaza sa execut fiindca costurile producerii unui set atinge 200 Ron. Imi pare rau. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
2 Attachment(s)
recomand,lucrari de nota 10
|
salut. la ce pret ajunge un set de sticle clare pt. solenza... ms mult
|
98 Attachment(s)
Quote:
Stima ____________________________ Quote:
am mai mentiunat de multe ori in posturile anterioare ca nu am matrita dar se poate executa daca mi se furnizeaza 2 sticle oem. Pret geamuri clare 200 lei primul set. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima _____________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! _____________________________ Intre timp : geam far Iveco curatat far E-Classe prelucrat set stopuri RangeRover set geamuri mate semnale 1300 pe garnitura geamuri clare golf3 curatat set faruri E-Classe geam semnal autobus set geamuri clare Cielo reconditionat far scooter reconditionat stop W T5 efectuat JoeyMode pe set faruri Audi A6 set globuri portocalii scooter geam proiector Man executat set geamuri clare Volvo S40 (model 2000-2004) geam far Nissan Terano II geam geam clar far Golf3 set geamuri clare dacia 1310 executat cutie "transport copii" dubita geam proiector Iveco reconditionat stop Sharan geam proiector E-Classe reconditionat stop Caddy curatat far E-Classe set geamuri proiectoare W Passat B4 set geamuri clare Golf 3 set geamuri clare Cielo executat "JoeyMode" set faruri Nissan Pathfinder executat noua carcasa Scoala/Examen (mai aerodinamica, mai usoara la aceelasi pret 60 lei buc) geam proiector Iveco Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Super meseriasul. Īncă odată a dat dovada de maestrie. O adevarata arta. Multumesc si recomand.
|
salut ma intereseaza si pe mine daca ai sau imi faci pt faruri de opel vectra b si le ce pret. multumesc
|
1 Attachment(s)
Buna ziua!
Este posibil ca in loc de semnalul galben , sa fie rosu? Daca da ce pret? Masina este un ford focus mk1 Astept raspuns pe pm multumesc! |
Quote:
din pacate nu am matrite dar se pot confectiona daca imi puteti furniza un set de geamuri oem (geam original) iar primul set de geamuri ies la 200 RON. Pentru alte nelamuri va stau la dispozitie. ____________________________________ Quote:
aspectul rosu il obtineti in cel mai simplu si rapid mod adica spray lac pentru stopuri rosu, nu e nevoie de prelucrare. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Salut ma intereseaza daca poti repara stopurile acestea de golf 3.
Ambele sticle sunt sparte si cat costa. Multumesc |
Quote:
130 Ron iese bucata de geam + prelucrare dar ca sa pot executa lucrarea am nevoie de setul de stopuri avariate si un set original (doar de model) ca sa pot prelucra. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
salut,
poti face polish la un astfel de far ? este zgariat si un mic matuit, material plastic, sau plexiglas, sigur nu sticla . si un pret estimativ cu tot cu tratament uv si folie de protectie . un timp de executie ? multumesc |
Quote:
imi pare rau dar nu ma pot exprima pana nu vad farul avariat, puneti niste poze din mai multe unghiuri la farul avariat. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
buna ziua .am nevoie de o pereche de semnalizatoare fata super nova clare si stopuri spate clare.. un pret pt tot .. multumesc .
|
Quote:
imi pare rau dar pentru supernova execut doar geamuri clare pentru faruri. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
87 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !
______________________________________ Intre timp : geam proiector Man reconditionat stop jeep executat geam semnalizare autoutilitara reconditionat stop haion Reanult Megane executat geam pozitie Nissan executat carcasa examen auto reconditionat stop Astra G executat set geamuri proiectoare Man executat geam peroiector Skoda reconditionat stop Fiat reconditionat stop Grand Cheroke curatat interior set faruri E-Classe executat set geamuri semnalizare BMW rechin executat set capace ornamentale semnale scooter reconditionat stop VW Vento executat set geamuri stopuri Dodge Neon executat geam proiector Iveco reconditionat stop jeep executat set geamuri faruri Nissan executat set geamuri faruri Man II curatat set faruri E-Classe executat 2xset faruri Golf3 Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
vreau si eu doua stopuri de renault 17 rosii dar ma intereseaza daca sticlele ce le trimit ptr matrita se mai pot folosii...multumesc!
sau daca merg facute replica adica exact cum sint pe masina dar cu semnal rosu... |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2707341 Costa intre 40-50 de lei parca(nu mai stiu sigur) |
nu este vorba de culoare cit este faptul ca au niste microfisuri din cauza vremii si necesita un upgrade...multumesc ptr interventie...un pret daca se poate!
|
Salut, am nevoie de un set geamuri far pt Golf 4. Ai?
|
1 Attachment(s)
Cat ajunge un set de faruri ca al lui r3sp3c7, cu farurile mele?
|
1 Attachment(s)
Salut asa ceva faci? Un pret daca se poate. Multumesc
|
Quote:
in idee se poate executa dar nu va pot da un pret pana nu primesc niste poze mai detailate insotite de dimensiuni. Ca sa pot executa lucrarea o sa am nevoie de tot ansamblul stopurilor (carcasa + geam) ca la final sa pot reface pozitiile suportilor. Ca sa fiu sigur ca am inteles doriti tot geamul executat rosu ? Stima ________________________________________ Quote:
imi pare rau dar nu execut pentru Golf4 geamuri clare pentru faruri. Stima ________________________________________ Quote:
dupa cum am mai mentionat eu nu am prelucrat acele faruri ci clientul. Eu am executat geamuriile clare faruri (90 Ron) si semnalele clare (98 Ron). Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima ________________________________________ Quote:
banuiesc ca va referiti la confectionarea unor stopuri complecte ceea ce nu va pot ajuta. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Quote:
|
Buna ziua!
Geam/sticla pentru far Citroen c4 Coupe 2005 faceti?Si aproximativ cat ar ajunge pretul? |
Quote:
in principiu se poate exacuta dar am nevoie de ceva dimensiuni ca sa-mi pot face o idee si sa va pot da un pret aproximativ. _______________________________ Quote:
imi pare rau dar nu execut geamuri clare pentru Citroen. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut o sticla clara pentru o tripla de bmw e36 coupe ? imi lasi un pm daca se poate si un pret !
|
1 Attachment(s)
Salut! Pentru un Passat B4 din 1996 ca cel din poza poti sa faci ceva? Si la ce pret?
|
Quote:
puneti o poza sau 2 ca sa vad in ce stare arata stopul avariat ca sa ma pot exprima cat mai corect asupra pretului reconditionarii. Un pret aproximativ intre 130-160 Ron/buc. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. ________________________________________ Quote:
se poate executa geamuri clare sau conversie. Aici gasiti poze la lucrare similara : https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ml#post5159211 Pret 200 Ron setul de geamuri clare sau 1000 Ron conversia (fara kitul xenon). Conversia include setul de geamuri clare, setul de lupe bixenon, mastiile cromate, prelucratul interioarelor farurilor, montajul si consumabilele necesare efectuarii conversiei. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut,ajua-ma si pe mine, cu ce pot face stopurile fumurii? ceva sparay? Multumesc
|
2 Attachment(s)
POti face din prima poza sa iasa ca in cea de-a doua? Daca merge continuam discutia pe privat....
|
Quote:
pentru a avea un aspect frumos va recomand sa mergeti pana la un atelier de vopsitorie. Iese de n ori mai frumos aspectul final fata de spray-uri. _____________________________ Quote:
Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Inlocuire sticle la un set de proiectoare de renault laguna 2 cata ar costa?
|
Quote:
Buna ziua, va pot executa geamuriile si ies la 50 lei setul dar nu vor rezista temperaturii, sunt mai mult de estetica in cazul acestor proiectoare de dimensiuni mici. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut. poti face sticle clare pentru far dacia 1310 http://i46.tinypic.com/ogjbit.jpg . Ma intereseaza sticla clara fara striatiile acelea verticale. sa-mi spui si un pret te rog. Multumesc.
|
Quote:
Pretul este de 90 ron setul de geamuri clare. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
De ocazia sarbatorilor pascale catolice Hadobas Peter I.I. va ureaza ...
https://i1044.photobucket.com/albums/...ps42969df4.jpg |
83 Attachment(s)
UP^^ la produsele pentru daciute !
__________________________________ Intre timp : geam proiector jeep set geamuri mate semnale dacia 1310 CN1 set geamuri clare faruri dacia 1310 Cn1 geam far Suzuki geam proiector Mercedes reconditionat si executat geam proiector Golf 3 geam bord utilaj modificat set proiectoare golf3 set geamuri clare Cielo set geamuri clare Golf3 reconditionat stop Fiat Ducato executat semnale gabarit autobus executat geam proiector Laguna executat set geamuri clare proiectoare Audi B4 si modificate interioarele impreuna cu inegrirea lor geam proiector Mitsubishi geam far tractoras geam far utilitara reconditionat si executat geam nou pentru far autocar executat geam proiector Seat reconditionat si executat geam proiector autocar executat set geamuri clare Passat B4 reconditionat stop jeep grand cherokee executat geam proiector Iveco executat geam far Nissan Terrano 2 executat geam far camion Mercedes Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning