Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/124384-roman.html)

ovydyu4all 24-05-11 11:52

Re: Roman

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 4346657)
ma ce sa zic...am mai trecut cand si cand si cu a 2-a...dar tot timpul cu ambreiajul calcat :)))
si apropo de tiruri am inceput conducerea pe camion...si credema ca nu e usor sa treci din viteza a 8-a in viteza a 3-a intr-o faza de genul cand trebuie sa respecti pauzele de timp dintre schimbarea treptelor si bataia bine cunoscuta a schimbatorului cand cobori sub viteza a 5-a si in acelasi timp sa franezi, semnalizezi, sa iti mentii banda sa nu te urci peste vreo masina mica si tot asa

aici ai dreptate, dar bolovanul care vine cu tirul stie ca intra intr-un sens giratoriu si ca trebuie sa acorde prioritate, chiar daca nu exista nimeni in sens tot trebuie sa faca manevrele de care ai precizat, ca doar nu intra cu 90km/h in sens...desi nu cred ca nu ar fi instare unii dintre ei :))

CiRiNeL 24-05-11 11:59

Quote:

Originally Posted by ovydyu4all (Post 4347419)
aici ai dreptate, dar bolovanul care vine cu tirul stie ca intra intr-un sens giratoriu si ca trebuie sa acorde prioritate, chiar daca nu exista nimeni in sens tot trebuie sa faca manevrele de care ai precizat, ca doar nu intra cu 90km/h in sens...desi nu cred ca nu ar fi instare unii dintre ei :))

eu nu vorbeam de o viteza de 90 de km/h dar cu viteza a 7-a la man`ul pe care fac eu conducere am 40 km/h

waste31 24-05-11 12:02

Am facut si eu 1 sedinta pe man la bzc :)) cu un alcoolist,m`am dat jos dupa prima sedinta si mi`am bagat spanacu,decat sa omor pe cineva mai degraba nu fac pe camion :)) si intradevar e complicat eschimbul de viteze..niciodata a1-a decat la deal,pleci cu a 3-a..**** mea atatea viteze si dureri de falus..hai spor la conducere ciri :D

AnDrEiCa 24-05-11 12:46

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4346216)
Sper sa o faca cat mai frumoasa sau macar sa o pastreze asa. Prima masina va ramane toata viata mea in suflet.

Asa-i.Dar persoana la carel-ai dat apropiat ca varsta de noi?sau....ca sa iti dai seama daca o sa mai bage bani in ea.

VladM 21-06-11 11:36

Execut incarcari freon cu aparat profesional la preturi promotionale ! Relatii:0757596465.

sek00 21-06-11 20:09

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 4346657)
ma ce sa zic...am mai trecut cand si cand si cu a 2-a...dar tot timpul cu ambreiajul calcat :)))
si apropo de tiruri am inceput conducerea pe camion...si credema ca nu e usor sa treci din viteza a 8-a in viteza a 3-a intr-o faza de genul cand trebuie sa respecti pauzele de timp dintre schimbarea treptelor si bataia bine cunoscuta a schimbatorului cand cobori sub viteza a 5-a si in acelasi timp sa franezi, semnalizezi, sa iti mentii banda sa nu te urci peste vreo masina mica si tot asa

Eu astazi am dat orasu' , m-a plimbat "gogoasa" vlad pana am gresit , a dat permisu la unu cu B(care a dat bani :rolleyes2) C+E si la un cu D .. restu pauza...data viitoare poate am noroc si cad cu Rusu(cica e mai ok) , si NU DAU BANI :rolleyes2

AnDrEiCa 21-06-11 20:16

Quote:

Originally Posted by sek00 (Post 4413193)
Eu astazi am dat orasu' , m-a plimbat "gogoasa" vlad pana am gresit , a dat permisu la unu cu B(care a dat bani :rolleyes2) C+E si la un cu D .. restu pauza...data viitoare poate am noroc si cad cu Rusu(cica e mai ok) , si NU DAU BANI :rolleyes2

Sa stii ca nici cu Rusu nu e de joaca.Intradevar nu ia bani,dar daca stii treci daca nu mai dai o data:D.:a fel e si cu Fabian(Blaga)

misulinho 12-12-11 03:46

Ce mai face lumea buna?? Printre altele va doresc tuturor sarbatori fericite si sa vina Mosu' cu tot ce va doriti :P..

AnDrEiCa 12-12-11 14:26

Quote:

Originally Posted by misulinho (Post 4773056)
Ce mai face lumea buna?? Printre altele va doresc tuturor sarbatori fericite si sa vina Mosu' cu tot ce va doriti :P..

Macar cu zapada sa vina barbosu' daca cu altceva nu:-)

sek00 14-12-11 11:24

Vineri ora 18.30 in parcare la kaufland adunare:D ... daca e cineva interesat poate veni , pana acum suntem 7 , cu masini( cei care iesim in fiecare seara aproape) :D , acum doua sapt a fost si un incident neplacut , o sa postez poze cand ajung acasa..

morpheusmaster 14-12-11 11:26

Detalii!!!

26WRC 14-12-11 11:57

Quote:

Originally Posted by sek00 (Post 4777250)
Vineri ora 18.30 in parcare la kaufland adunare:D ... daca e cineva interesat poate veni , pana acum suntem 7 , cu masini( cei care iesim in fiecare seara aproape) :D , acum doua sapt a fost si un incident neplacut , o sa postez poze cand ajung acasa..

am fost in w-endul de1 dec si era linsite si pace in oras, nici un pic de raceareala:lol:
poate ne vedem satamana viitoare;)

sek00 14-12-11 15:17

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4777252)
Detalii!!!

Pai de cand am luat permisu , obisnuiam sa ies la cafea(la kaufland) cu un amic , si tot iesind asa , cum trecea timpul mai venea cate un baiat , si asa am ajuns sa fim vro 7 care iesim(fiecare cu masina lui):D .. Duminica seara a fost polei :lol: , si toti ne-am dat cu frana de mana , panarama , s-a simtit lumea ok , si am stabilit sa ne intalnim la sfarsit de saptamana , sper sa iasa ceva , incercarea moarte n-are .. :-P

In legatura cu incidentul neplacut :

morpheusmaster 14-12-11 17:19

De acest incident se stie :) dar are legatura cu voi 7?

VladM 14-12-11 20:02

Quote:

Originally Posted by 26WRC (Post 4777289)
am fost in w-endul de1 dec si era linsite si pace in oras, nici un pic de raceareala:lol:
poate ne vedem satamana viitoare;)

Dar cu baietii cu care stateam eu ti-a placut "intalnirea" ? :)

26WRC 14-12-11 20:19

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4778061)
Dar cu baietii cu care stateam eu ti-a placut "intalnirea" ? :)

pe 1 dec?:rolleyes2

VladM 14-12-11 20:20

Quote:

Originally Posted by 26WRC (Post 4778095)
pe 1 dec?:rolleyes2

Nu ma,atunci cand ne-am mai vazut noi mai demult. La bancute parca eram. Cu VAGabontii :))

26WRC 14-12-11 20:32

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4778098)
Nu ma,atunci cand ne-am mai vazut noi mai demult. La bancute parca eram. Cu VAGabontii :))

da ma, dar atunci erai tu cu tovarasii tai, nu era o intalnire "oficiala"
daca e sa facem ceva oficial nu stii ca "nu incapem" toti in aceasi parcare?:lol:

VladM 14-12-11 20:38

Quote:

Originally Posted by 26WRC (Post 4778126)
da ma, dar atunci erai tu cu tovarasii tai, nu era o intalnire "oficiala"
daca e sa facem ceva oficial nu stii ca "nu incapem" toti in aceasi parcare?:lol:

:)) Cam asa e,dar eu cu baietii stateam mereu,ai multe de vorbit cu ei si nu sufera niciunul de el. Poate ne intalnim cand vin acasa cu totii de dragul vremurilor trecuta la un ceai ceva. O sa vorbesc si cu baietii sa vina.

scturoag 15-12-11 04:23

Quote:

Originally Posted by sek00 (Post 4777556)
Pai de cand am luat permisu , obisnuiam sa ies la cafea(la kaufland) cu un amic , si tot iesind asa , cum trecea timpul mai venea cate un baiat , si asa am ajuns sa fim vro 7 care iesim(fiecare cu masina lui):D .. Duminica seara a fost polei :lol: , si toti ne-am dat cu frana de mana , panarama , s-a simtit lumea ok , si am stabilit sa ne intalnim la sfarsit de saptamana , sper sa iasa ceva , incercarea moarte n-are .. :-P

In legatura cu incidentul neplacut :

Incident neplacut intr-adevar, dar am auzit ca mergea cam tare laguna aia prin oras in seara respectiva... si la Euforia in vale a reusit sa o rastoarne:lol: sa rad sau sa plang, nici nu stiu :lol:

VladM 15-12-11 09:32

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 4778614)
Incident neplacut intr-adevar, dar am auzit ca mergea cam tare laguna aia prin oras in seara respectiva... si la Euforia in vale a reusit sa o rastoarne:lol: sa rad sau sa plang, nici nu stiu :lol:

Din cate am inteles putin cam matol baiatu',putin mai mult.

sek00 15-12-11 16:55

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4778805)
Din cate am inteles putin cam matol baiatu',putin mai mult.

.. nu consumase nimic ce ii putea distrage atentia sau sa-l faca sa reactioneze mai greu, doar orgoliu si inconstienta au fost cauza accidentului ...
A mai avut un incident asemanator anu trecut tot pe vremea asta , numai ca atunci s-a oprit pe camp:lol::lol:

Se mai intampla :)) si aseara s-au sters 2 in parcare la kaufland incepatori :lol::lol:

Pana la urma se mai anunta cineva prezent :D?

Lik_focus 15-07-13 22:01

SAlutare,
am si eu o intrebare : stie cineva cum dau de Sergiu(monteaza folie solara) din Roman? un numar de telefon mi-ar ffi de mare folos. sau daca stiti pe altcineva.?!
Multumesc mult.

ovydyu4all 16-07-13 08:30

Salut, din cate stiu eu e in curte la Marsat, cum intri mergi pana in capat si apoi imediat stanga, o sa vezi un garaj cu 2 usi metalice mari.

VladM 16-07-13 12:55

Quote:

Originally Posted by Lik_focus (Post 5527350)
SAlutare,
am si eu o intrebare : stie cineva cum dau de Sergiu(monteaza folie solara) din Roman? un numar de telefon mi-ar ffi de mare folos. sau daca stiti pe altcineva.?!
Multumesc mult.

Vezi ca e pe taxiu,intreaba la taximetristi de Sergiu Catana,daca vrei te pot ajuta cu numarul altcuiva care pune folii.

valentin.nemtanu 20-03-14 09:17

1 Attachment(s)
salut! solicit sprijin de la voi sa il contactez pe Sorin Balint fost pilot raliuri in CNR. va multumesc

alex_____ 20-03-14 10:15

vezi ca are un golf 4 NT 94 BBB cred , are sticker de-ala cu scoala de soferi , asta daca ajuta cu ceva ;]

valentin.nemtanu 20-03-14 10:44

Quote:

Originally Posted by alex_____ (Post 5682343)
vezi ca are un golf 4 NT 94 BBB cred , are sticker de-ala cu scoala de soferi , asta daca ajuta cu ceva ;]

corect, dar poate cineva sa-mi scrie nr de telefon, va rog. Chiar PM

valentin.nemtanu 10-04-16 13:25

6 Attachment(s)
Regulamentul cadru se gaseste pe site FRAS / sport / autoslalom

All times are GMT +2. The time now is 11:09.

- Copyright 2026 4Tuning