![]() |
Re: Roman
Quote:
|
Quote:
|
Am facut si eu 1 sedinta pe man la bzc :)) cu un alcoolist,m`am dat jos dupa prima sedinta si mi`am bagat spanacu,decat sa omor pe cineva mai degraba nu fac pe camion :)) si intradevar e complicat eschimbul de viteze..niciodata a1-a decat la deal,pleci cu a 3-a..**** mea atatea viteze si dureri de falus..hai spor la conducere ciri :D
|
Quote:
Asa-i.Dar persoana la carel-ai dat apropiat ca varsta de noi?sau....ca sa iti dai seama daca o sa mai bage bani in ea. |
Execut incarcari freon cu aparat profesional la preturi promotionale ! Relatii:0757596465.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce mai face lumea buna?? Printre altele va doresc tuturor sarbatori fericite si sa vina Mosu' cu tot ce va doriti :P..
|
Quote:
|
Vineri ora 18.30 in parcare la kaufland adunare:D ... daca e cineva interesat poate veni , pana acum suntem 7 , cu masini( cei care iesim in fiecare seara aproape) :D , acum doua sapt a fost si un incident neplacut , o sa postez poze cand ajung acasa..
|
Detalii!!!
|
Quote:
poate ne vedem satamana viitoare;) |
4 Attachment(s)
Quote:
In legatura cu incidentul neplacut : |
De acest incident se stie :) dar are legatura cu voi 7?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca e sa facem ceva oficial nu stii ca "nu incapem" toti in aceasi parcare?:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A mai avut un incident asemanator anu trecut tot pe vremea asta , numai ca atunci s-a oprit pe camp:lol::lol: Se mai intampla :)) si aseara s-au sters 2 in parcare la kaufland incepatori :lol::lol: Pana la urma se mai anunta cineva prezent :D? |
SAlutare,
am si eu o intrebare : stie cineva cum dau de Sergiu(monteaza folie solara) din Roman? un numar de telefon mi-ar ffi de mare folos. sau daca stiti pe altcineva.?! Multumesc mult. |
Salut, din cate stiu eu e in curte la Marsat, cum intri mergi pana in capat si apoi imediat stanga, o sa vezi un garaj cu 2 usi metalice mari.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut! solicit sprijin de la voi sa il contactez pe Sorin Balint fost pilot raliuri in CNR. va multumesc
|
vezi ca are un golf 4 NT 94 BBB cred , are sticker de-ala cu scoala de soferi , asta daca ajuta cu ceva ;]
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Regulamentul cadru se gaseste pe site FRAS / sport / autoslalom
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning