![]() |
Re: Golf MK3 Steel Blue
big big big like :)
|
Arata mult mai bine cu jantele in configuratia actuala.Poti lua in cosiderare folosirea unei punti spate de mk2 daca vrei sa reduci din poke si sa o mai cobori putin.
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
E pe p*la lui Golf-ul ăsta.:rolleyes2
Toată stima,sincere felicitări. |
Material de wallpaper aici ! Ne-ai dat clasa tuturor posesorilor de mk3 cu forma de acum a masinii, si ma bucur ca avem (inca) un exemplu de stance pe mk3 si la noi in tara. Ce sa iti mai zic drumuri bune si cat mai multi km fara probleme !
|
super exemplar la fel si al colegilor tai , bafta cu masina in tot ce ti-ai propus :shock:
|
Arata super! Felicitari pentru munca depusa :shock:
|
6 Attachment(s)
cateva poze EuroCar Summer Fest Brasov ..o plimbare si o intalnire de nota 10
|
1 Attachment(s)
Great Job Broo
|
Super tare mașina.sa o stapinesti sănătos.
|
Tiam admirat masina "de peste drum" la eurocar summerfest! foarte frumoasa si ingrijita! ai grija in continuare de ea!
foarte interesante capacelele de la ventil! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
frumoasa tare masina...spor la cat mai multe modificari!
|
3 Attachment(s)
si pe inceput de toamna m-am gandit ca ar da bine o schimbare ,asa ca am renuntat la albastru din mijlocul jantelor care ma urmarea de cativa ani buni si am decis le fac cromate,zis si facut..acum mie imi place schimbarea sper sa va placa si voua ..
|
Blana...
|
Ce mai e de spus..? :shock:
|
Ai uitat de capota ! :lol: Frumos. Arata mai bine asa .
|
1 Attachment(s)
.......8)
|
e de vis masina !!!
|
Pe exterior masina imi place foarte mult...din punctul meu de vedere nu prea mai ai ce sa ii faci pe exterior , e geniala!;)
|
Vazut in oras... arata foarte bine!
|
Salut vin in fiecare seara la biblioteca sa ma uit la masini.Ti-am vazut masina pe viu si e super! Bafta in continuare!
|
Salut. Imi cer scuze pentru ca te deranjez aici dar vreau sa te intreb despre ceva anume si nu stiu cum sa iau legatura cu tine,daca se poate da.mi si mie un semnal la 0767499340. Mersi mult.:!:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
Cateva poze cu intarzire de Eurocar meeting BEACH si cam asta a fost tot pe anu asta ... mai ma bucur de ea cam 10 zile apoi o bag la iernat .. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
La multi ani pe 2014 ! ca in fiecare an masina e bine sta in garaj o doare la basketi putin cam stricata dupa sezonul trecut, a cedat pompa de servo, casesta de directie dar nu e problema le voi schimba cum vine caldura unpic .. mi-am achizitionat o punte spate de mk2 gti acum sa vad cand demontez, am inteles ca trebuie adaptat unpic la repartitor ...am vandut si interiorul recaro ma cam plictisem de el am optat pentru ceva mai clasic un interior de piele de pe un vr6 cu incalzire si impecabil, "dabea astept" sa ma friga la vara :))
|
Super arată mașinuța.sa o stapinesti sănătos.:peace:
|
12 Attachment(s)
mi-am facut damblaua am dat cu el de pamant am strambat pragurile am "defrisat" pedealierul ,dar a venit momentul sa fie high ,cred ca imi multumeste in sinea lui dupa 5 ani de tavaleala si atins peste tot, cam asa sa incheiat viata aproape de pamant a golfului meu . in momentul de fata l-am ridicat i-am pus o suspensie pufoasa niste jante de tabla si ma plimb cu el pe unde am treaba :)) am sa pun cateva poze de la ultimul eveniment
|
Ai renuntat la VW pentru BMW 8)
Sper sa nu il dezmembrezi .. |
Quote:
pune poze sa il vedem cum arata acum...;) |
Re: Golf III ZAK
Quote:
|
4 Attachment(s)