Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

CRyS` 19-04-07 15:38

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Dar nu e vorba neaparat de curse auto Ravane...e vorba de DISTRACTIE ...Mai mult distractia conteaza!

bakal 19-04-07 16:47

e vorba si de prima cursa legala din romania. si de masinile care apar acolo, si de mare si de distractia de dupa.

mihay 20-04-07 12:22

Salutare salutare ce face lumea scuzati de lipsa mea de pe aici dar am avut oleaca de treaba si am cam uitat sa mai postez si eu :D sper ca nu e nimeni suparat pe mine din cauza asta.
Dupa cum vad au fost oleca de spirite incinse pe aici dar sa-u calmat lafel de repede si in legatura cu 1MAI Crys eu zic ca e bine sa prindem week de inainte cand sunt si cursele legale pt ca pe 1 vin rokeri si se fac muci se iau la bataie si cam atat nai ce pierde doar un concert cu vama veche si multe sticle de bere pe jos sau chiar sparte in cap daca nu esti atent deci in consecinta eu zic ca daca e sa mergem sa mergem in week sa prindem cursele si apoi merem oleaca si pe malu marii faci o baie daca te tine si gata deci?............? ce spui ?:peace:

bakal 22-04-07 10:20

ASTAZI, AL ORA 13.30 CEI CARE POT VENI LA PALAT, S-O FACA. INTALNIRE LA O IARBA VERDE, FUM SI PRAF. SE ANUNTA PROMITATOR

mihay 22-04-07 10:34

De ce de ce cand lucrez eu se intampla mai toate of razvane te halesc cu tot cu gume ei las ca o sa am si eu un week liber si sper sa fie lafel de frumos si poate iese si atunci cu fum si iarba verde :D deci in consecinta va urez un week placut relaxant si distrativa la max.
Iar pt cei care lucre azi spor la munci si las fratilor ca vine si vremea noastra:peace:

bakal 23-04-07 17:34

merge cineva la Constanta?? la legale??

slip 23-04-07 17:50

we..ce sa zic.. eu vreau sa merg.. .
dar de la a vrea pana la a putea..mai e ceva cale de batut...
oricum... cam de fiecare data cand mi-am impus sa merg undeva..am fost..deci.. eu zic k o scot la capat si merg... totusi e ceva inedit.. nu am mai vazut de multa vreme legale..+ faptul k vor fi masini de masini.. si se merita..
deci kiar se merita.. pentru 1 Mai ;)

numai bine..discutam aici tot...
salutari

bakal 23-04-07 18:28

cursele sunt pe 29. ideea era daca se ducea cineva sa si participe? adica... o sa fie iasul reprezentat sau nu??

slip 23-04-07 19:03

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 867073)
cursele sunt pe 29. ideea era daca se ducea cineva sa si participe? adica... o sa fie iasul reprezentat sau nu??

stiam si eu cand sunt legalele... era vb de acel 1 Mai care cade marti si nu il pot face la mare..deci sa fie ceva anticipat...

prin ceea ce ai scris tu mai devreme ./. ideea era dak merge cineva la legale.. aia era ideea :D
de participat.. nu stiu.. eu cel putin nu am vb cu nimeni care sa se bage..
fiecare cu masina in curs de modificare pt la vara..

+ k o sa fie niste masini acolo...de nu o sa mai ai loc :lol:
hai salut

CoCaine 24-04-07 15:18

Daca nu se merge la libere la Constanta,nu se poate pune de un gratar si voie buna?
L.E.: Am uitat sa precizez,eventual sa fie Marti,de 1 Mai..Lasati serviciul deoparte o zi :-P

bakal 24-04-07 15:32

Duminica 29 Aprilie, gratar. sa facem si noi o activitate in aer liber, plina de fum de mici, si de alt fel de fum!Si fotbal!

odiv 24-04-07 16:05

de ce sa nu facem o iesire marti ... de 1 mai? ma gandesc ca duminica chiar nu o sa fie nici un loc, mai ales pentru cei care vor sa scoata ceva fum .... !
deci ... propunerea mea este sa facem toti o iesire pe 1 mai !:D

bakal 24-04-07 16:07

da dar de 1 mai sunt si care lucreaza, asa ca cel mai bine e dumineca

randomm 24-04-07 16:21

Perfect de acord cu duminica, dar sa se anunte din timp ce, cum, cand si unde ca actiunea de week-end-ul asta am pierdut-o (asta daca a fost vreo actiune).

Kallissto 24-04-07 16:21

:peace: Fratilor sunteti durere de parca nu putem sa mergem si pe 29 ( in caz ca nu mai ajungem pe la CT ) si pe 1 mai la gratar,un fotbal...o activitate ceva... :chew::-P important e sa luam buna dispozitia cu noi...si cheful de distractie..si se lasa cu o sintrofie de pomina soto:boogy: :joy: :dance:

bakal 24-04-07 16:27

pai nu s-a anuntat din timp??;) oricum problema se va discuta mai pe indelete vineri, cand vom fi prezenti, si cei care nu pleaca la CT, la curse, stam la un gratarel.. SI ASTA PROMIT CA FAC ca mi-e pofta de un mic bun.
saptamana trecuta a fost ceva din scurt, si chiar si asa am anuntat pe forum.

randomm 24-04-07 16:48

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 868669)
pai nu s-a anuntat din timp??;) oricum problema se va discuta mai pe indelete vineri, cand vom fi prezenti, si cei care nu pleaca la CT, la curse, stam la un gratarel.. SI ASTA PROMIT CA FAC ca mi-e pofta de un mic bun.
saptamana trecuta a fost ceva din scurt, si chiar si asa am anuntat pe forum.

eu vineri am ajuns pe la 22:15 si batea vantul pe la palat, am trecut prin fundatie si nu am vazut pe nimeni cunoscut, consecinta... m-am dus acasa. Sper vinerea asta sa ajung la timp desi e grele tare cu munca.

slip 24-04-07 17:31

n-are cum.. la 10 si 15 eram inca acolo ;) mai tarziu am plecat.. nu mai stiu exact ora..
dadeai si tu un tel...ceva.. sau nu ai nr de tel?
in fine..asta este... poate la urmatoarea ajungi si tu.. la ora 9 :D

Am incercat sa fac cumva sa ajung la Constanta dar vad ca nu se poate ajunge... si din pacate.. o sa imi para rau pentru ce pierd... dar.. nu am de ales..
ar fi mult prea obositor sa conduc atatea ore.. si a doua zi sa fiu la munca..
oricum evenimentul se lasa pana noaptea tarziu.. si se stie k cele mai tari.. raman la urma.. :lol: ori sa pleci de acolo.. noaptea si sa ajungi rupt acasa.. dupa atatea ore de drum ..dus intors.. si pleci diiresct la munca..totusi nu se merita..
astept ..sf lunii mai... si mai vedem atunci..

pana una alta.. kiar am vrut sa zic de un gratarel.. dar nu am avut cand sa intru pe forum..
suna bine..mai ales la cum s-a comportat vremea zilele astea..
loc de fum avem oriunde.. oricand.. masini sa fie..care se baga.. atat...

aa..si o mica rugaminte.. razvan.. nu mai scrie asa de mare.. k se vede oricum ar fi.. e de ajuns sa fie roshu.. si deja sare in ochi./. mersi..
am vz k e editat de crys.. dar suna urat.. cum e facut.. k o porunca..stii?? :lol: suna mai bine dak era propunere :D

numai bine.. ne vedem vineri.. .salut

randomm 24-04-07 18:11

Chiar 22:15 nu era... eu am iesit la 22:00 de la munca, am dat talpa atat cat poate dacia mea pana acasa sa las prietena si apoi am dat talpa cat am putut pana la palat. Soselele erau goale, semafoarele pe intermitent, deci am facut maxim 25-30 de minute. Oricum eu cand am ajuns era pustiu. Nu era nici o masina, erau niste copii adunati langa statuie si se uitau la mine cum dau ture pe acolo. Mai devreme.... o sa incerc numai ca la mine e mai grele cu plecatul de la munca.

CoCaine 24-04-07 18:38

Vine cineva diseara prin fundatie sa mai vorbim cate ceva legat de gratarel?Eu nu pot ajunge vineri la intalnire si cred ca nu sunt singurul.. Dar la un gratarel cred ca o sa pot veni..slip..da si tu un beep daca e ceva pls :-P
Legat de ziua in care sa se faca gratarul,cred ca ar fi frumos sa se stabileasca ziua in care poate veni "gasca veche",nu noi astia mai tinerei :-P
Va salut!

slip 24-04-07 18:54

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 868867)
Vine cineva diseara prin fundatie sa mai vorbim cate ceva legat de gratarel?Eu nu pot ajunge vineri la intalnire si cred ca nu sunt singurul.. Dar la un gratarel cred ca o sa pot veni..slip..da si tu un beep daca e ceva pls :-P
Legat de ziua in care sa se faca gratarul,cred ca ar fi frumos sa se stabileasca ziua in care poate veni "gasca veche",nu noi astia mai tinerei :-P
Va salut!

hai k ies in fundatie mai incolo... sa beau o cafea.. ma gasesti ori in parcare .. ori pe copou.. :D dai un bip de ceva ... ;) valabil pt restu.. care mai vin pe acolo..
despre duminica.. nush c sa zic.. e prea devreme sa bag vorbe...
ramane de vazut...
incerc sa vb cu lumea..sa vad cine mai poate veni..si iti dau eu un tel .. ;) stai linistit :D

bafta

CoCaine 24-04-07 19:00

Quote:

Originally Posted by slip (Post 868884)
hai k ies in fundatie mai incolo... sa beau o cafea.. ma gasesti ori in parcare .. ori pe copou.. :D dai un bip de ceva ... ;) valabil pt restu.. care mai vin pe acolo..
despre duminica.. nush c sa zic.. e prea devreme sa bag vorbe...
ramane de vazut...
incerc sa vb cu lumea..sa vad cine mai poate veni..si iti dau eu un tel .. ;) stai linistit :D

bafta

Mersi d-nu Moderator :boogy: ne auzim :wave:

cryo 25-04-07 07:35

slip, nu eram deja prin copou pe la 10-10 jumate? ;)

slip 25-04-07 09:21

Quote:

Originally Posted by cryo (Post 869727)
slip, nu eram deja prin copou pe la 10-10 jumate? ;)

dupa 10 jumate parca tin eu minte :D nu? in fine..oricum ar fi.. a fost bine :D si saptamana asta poate nu mai picura.. sa ne bucuram si noi de caldura de vineri seara :twisted:
ne vedem curand.. ..

cu respect.. slip

Kallissto 25-04-07 09:33

:tetter: :blahblah: Traim in era tehnologiei....soo....ca sa se evitam pe viitor astfel de discutii...cred ca se poate rezolva mult mai usor cu un simplu telefon...astfel incat si cei care intarzie sau nu pot sa vina de la inceput...sa intregeasca grupul :D

mihay 25-04-07 12:15

ar fi ceva sa lasam serviciul pt o zi dar la uni nu se poate exp la mine :(( nasol tare ca altfel eram deja cu bilete rezervate pt vama veche :D ca acolo-i miezu de 1mai beutura multa si restu cred ca stiti voi nu? :D oricum de 1 mai ma gandeam ca daca tot suntem majoritatea in iasi hai sa facem o frigare pe releu undeva unde ne putem si detrabala fara sa ne deranjeze nimeni ce ziceti o frigare ceva?
A si inca ceva tre sa vedem cum facem cu masinutele ca mai tre sa si bem ceva nu? deci se ofera cineva sofer care sa asiste la alti cum beu si sa nu fie pofticios :D

ZyZ 25-04-07 12:28

Buna treaba asta cu oamenii care nu-s pofticiosi la bautura. Tare... :)). Eu propun sa sunam din timp si sa facem o rezervare undeva pe Cacaina, pe un petec de iarba :D, pentru ca pe Bucium se aduna toata suflarea Iasului si e prea multa lume. Mancam un mic, bem o bere, jucam ceva, apoi mergem toti undeva la un film ceva, sa fim toti si sa o comitem, ca in ultima vreme ne-am cam cumintit si nu-i a buna :D.

mihay 25-04-07 12:32

Da da corect in leg cu, cumintitul iar in legatura cu iestul pe cacaina nush ce sa zic unde sa ne parcam si noi pe acolo ca si acolo am vazut duminca forfoteala mare si mai trec si bibiuri multe multe deci o sa fie si oleca de praf daca nu facem noi pe acolo praf :D dar ce ziceti de un ciric ceva sau chiar aroneanu ca nu am mai fost pe acolo si nici voi nu cred ce zici radule slp ?

slip 25-04-07 12:37

nu stiu we.. ce sa zic... la ciric.. e la fel de multa lume.. k si in celelalte parti ;)
pe cacaina kiar aveam loc..destul.. si masinile.. nu sunt o problema..
am intrat cu puricu ala de seicento pe coclauri,,.deci se poate cu orice masina fara probleme :D
(nu imi cer scuze pentru cele afirmate mai sus ... in leg cu puricu :lol: :))) )

sa vedem si cu vremea ce si cum e.. cine mai merge.. cum ne cuplam.. si.. iesim.. fara discutie :D
eu am fata cu permis :D deci m-am scos :twisted:
hai ..ne vedem vineri sa stabilim ce si cum..

bafta

ZyZ 25-04-07 12:40

In ideea in care mie cel putin nu-mi prea place sa merg la iarba verde cu zeci de oameni pe care nu-i cunosc in jurul meu, si nu cred ca sunt singurul, hai sa stabilim o locatie faina unde sa petrecem. Sunt deschis la orice propunere, iar cacaina era doar o idee, pentru ca acolo am fost noi acum vreo doua uichenduri.

mihay 25-04-07 12:51

bun deci pana la urma am stat eu si m-am gandit si m-am de parca am avut la ce gandi :lol: si mi-am adus aminte ca pe cacaina este si o padure frumoasa de pini si parca poti ajunge si cu masinutele deci ce ziceti e super tare si acolo dar mai vedem vineri ce si cum facem deci pana la urma o sa stabilim noi ce si cum vineri seara pana atunci numa bine si sa ne vedem sanatosi ori in trafic ori prin parcari in fund sau la palat :D :peace:

Kallissto 25-04-07 14:26

Quote:

Originally Posted by slip (Post 870050)
am intrat cu puricu ala de seicento pe coclauri,,.deci se poate cu orice masina fara probleme :D
(nu imi cer scuze pentru cele afirmate mai sus ... in leg cu puricu :lol: :))) )

eu am fata cu permis :D deci m-am scos :twisted:

:anger: deci....puric aih?? :boxing: si nu iti ceri scuze aihh...:nervious: atunci...opsss sper sa aiba amanta permis...:rolleyes2

mihay 25-04-07 14:47

ups slp-ule ai pus-o se pare ca duminica este un sofer deci baeti slp cred ca va fi sofer duminica sa vedem cum ne combinam cu el :lol:
sau poate are amanta:rolleyes2

slip 25-04-07 15:47

:))):lol: ce amanta mey? ati innebunit? aici pe forum?? amanta?? eu? toamne...
in particular nu stiu..mai vedem :lol: :twisted: dar aici nu :D

si..dak nu vrea don'shoara mea sa ma scoata.. asta inseamna k tre sa fiu eu shofer? HA ... nu prea cred :D
hai k .. vedem noi ce si cum facem..

o pup pe fata mea ... si nu... nu am nici o amanta :D (inca) :lol:

cu respect..
slip

CoCaine 25-04-07 16:53

Quote:

Originally Posted by Kallissto (Post 870207)
atunci...opsss sper sa aiba amanta permis...

prea tare faza asta aaaahahahahhahaha

ESPinoza 25-04-07 16:58

cand e gratar? daca e duminica vreau si eu sa vin contribui cu tot ce trebuie :) daca este vreo intalnire pana vineri seara in is spunetzi si mie sa vin si eu

CoCaine 25-04-07 17:04

Intalnirea e vineri seara,dar cred ca stiai asta :-P dar daca nu poti veni vino prin fundatie diseara..eventual da-i un tel lui slip inainte..mai stam si pe acolo.. :-P
Numai bine..

eu 26-04-07 23:24

Re: Kitch Tuning`uri prin Iasi!

Saraca masina are un motoras de X5... Benzinar... 300 si ceva de cai putere... :D Daca spun ca rupe sunt indulgent. Sincer. Am vazut-o de mai multe ori in actiune. Am sa vad poate ii dau niste cauciucuri... :D Baiatul e din Tg Frumos.

In al II lea rand: exteriorul e facut de el. Nu stiu daca e terminat, pentru ca pe zi ce trece tot mai apare ceva(nu comentez daca bun sau rau, important e lui sa ii placa :D).

In al III lea rand, jantele sunt mortale: croame negre (imi cer scuze pentru exprimare... :))

In al IV lea rand: nu sariti pe mine pt ca nu l-am vorbit de rau :D

bakal 27-04-07 10:25

daca bmw-ul are motor de x5, si proprietarul s-a chinuit atat de mult sa-l adapteze, ori e nebun, ori cineva minte??? cum poti sa pui motor tapan pe masina si sa pui si tabla shtantzata din aluminiu pe exterior. plus ca evacuarile alea nu par a fi de la uun motor puternic

eu 28-04-07 00:00

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 873593)
daca bmw-ul are motor de x5, si proprietarul s-a chinuit atat de mult sa-l adapteze, ori e nebun, ori cineva minte??? cum poti sa pui motor tapan pe masina si sa pui si tabla shtantzata din aluminiu pe exterior. plus ca evacuarile alea nu par a fi de la uun motor puternic

Nu s-a chinuit deloc. Eu am vorbit cu mecanicul care l-a montat si am inteles ca a venit fix in suportii vechiului motor. Crede-ma ca este motorul intr-adevar montat pe masina aeea si este o minunatie ;) (motorul :D)

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning