Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ) (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/108109-402-craiova-15-martie-2009-reprogramata-locatie-schimbata.html)

ZerO_CooL 16-03-09 20:44

Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

Mouze, tu te-ai dat la B ?

ClaudyuNSL 16-03-09 20:48

ce a fost a fost....hai sa nu mai aruncam cu noroi acum...poate ca urmatorul eveniment la Craiova va fi organizat de oameni vechi in domeniu cum se facea odata.

Urmeaza peste doua saptamani Pitesti care speram sa fie organizat cum trebuie si unde sa se rezolve aceste provocari despre care se discuta de atat timp.

Lasati orgoliile si raspundeti provocarilor pe care le primiti pt ca vorbele nu isi au rostul.

dragos1989 16-03-09 20:48

Quote:

Originally Posted by flexus (Post 2153266)
Sunt de acord cu ideea ca nu baietii din craiova sau Craiova ca oras sunt de vina. A fost un cumul nefericit. Sunt la fel de dispus sa vin acolo din nou, ca in orice alt loc.

Am si eu o intrebare ca n-am inteles inca. Bucata aia de drum betonat nu intra sub jurisdictia politiei sau a nici unei autoritati? Poti sa mergi acolo cand vrei si nu te intreaba nimeni nimic? Eu am vazut rutiera la intrare, gramada mare, am zis sa plec ca naiba stie cand vin astia si fac razie...

Daca este cazul asa, ma intreb de ce nu se tin acolo curse in fiecare weekend sau ceva? Baietii din craiova banuiesc ca sunt in fiecare seara acolo. Am putea sta dracu pe gratis cate o zi intreaga :) Legat de calitatea drumului e cam cacacioasa dar daca ne punem ambitia turnam niste smoala ceva in gauri, dam cu ciocanu in ridicaturi si se face si calitatea acceptabila :D

Imi pare rau acuma ca am plecat asa repede de pe aeroport. Poate ne dam sapt viitoare dupa VTM :D

Bucata aia de drum e practic parte din aeroportu craiova din ce cunosc eu..Si baietii din craiova sunt acolo saptamanal...intr-o anumita zi a saptamanii,cine stie cunoaste,iti comunic prin PM daca vrei :-) , nu e prea legal...dar de data asta iti dai seama ca nu se apucau aia sa-si puna sute de oameni in cap... Asta e parerea mea si cred, a mai multor oameni care au fost acolo....Oricum,se poate acolo pe aeroport...dar e bine sa fii pe faza in caz de nino nino...

bitnet 16-03-09 20:49

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2153890)
Ocupantul din dreapta de la Ibiza m-a īntrebat că atāt poate oltcitul :lol:
La motor de 1300 cm.. stoc :-P mai mult de 70 cai nu are 8) .. pe lāngă 250 ai lor :rolleyes2 .. au fost simpatici :lol::lol:

Colegule, cand ai trecut pe langa noi, supersonicul tau a dat un rateu de ne-am speriat tare rau, de-aia te-am intrebat daca atat poate masina ta. Doar nu credeai altceva, ce dracu? :lol:

SSST 16-03-09 21:09

Am inteles c-au fost 2 STuri la Craiova.Stie cineva cu cine s-au dat si care a fost scorul?

Gabi 16-03-09 21:11

La cāt m-a bătut soarele īn cap, nu ţin minte decāt că s-au dat īntre ele, pe aeroport. Finalul nu l-am văzut. Cert e că la ~ 100 m de start, īn faţă era un ST :lol:

calibrazor 16-03-09 21:12

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2154281)
La cāt m-a bătut soarele īn cap, nu ţin minte decāt că s-au dat īntre ele, pe aeroport. Finalul nu l-am văzut. Cert e că la ~ 100 m de start, īn faţă era un ST :lol:

unul sigur era:idea:

Gabi 16-03-09 21:13

Au fost 2, al lui Naşu' - alb cu dungi albastre - şi unul portocaliu. Sau chiar eram pe altă planetă ? :roll: :lol:

Th3W34p0N 16-03-09 21:14

Ca sa nu mai adaug si eu comentarii absolut inutile la adresa organizatorilor spun decat atat:

De cate ori am venit la Craiova nu numai pentru curse, am mancat la Zorba's Classic, mie unul mi se pare cel mai bun restaurant din Craiova, adresa: Str. Gheorghe Doja, Nr. 10

Sper ca la urmatorul eveniment care are loc la Craiova, sa ne vedem toti acolo la o ciorbita calda ;)

P.S.: Am scris asta pentru ca am vazut ca lumea se lauda de proasta calitate a mancarii :)
P.S.2: Astia de la restaurantul cu pricina ar trebui sa-mi dea bani pentru reclama :P

SEBASTIAN 16-03-09 21:15

cam scumpa ciorba

calibrazor 16-03-09 21:15

Quote:

Originally Posted by Th3W34p0N (Post 2154300)
Ca sa nu mai adaug si eu comentarii absolut inutile la adresa organizatorilor spun decat atat:

De cate ori am venit la Craiova nu numai pentru curse, am mancat la Zorba's Classic, mie unul mi se pare cel mai bun restaurant din Craiova, adresa: Str. Gheorghe Doja, Nr. 10

Sper ca la urmatorul eveniment care are loc la Craiova, sa ne vedem toti acolo la o ciorbita calda ;)

P.S.: Am scris asta pentru ca am vazut ca lumea se lauda de proasta calitate a mancarii :)
P.S.2: Astia de la restaurantul cu pricina ar trebui sa-mi da bani pentru reclama :P

MA!!! tu ai actiuni acolo:):):)

Th3W34p0N 16-03-09 21:16

@SEBASTIAN Scumpa da buna :P

N-am actiuni, doar ca am vrut sa nu se mai bata campii cu proasta organizare si samantarii si mai maimutele de au fost in week-endul asta la Craiova.

calibrazor 16-03-09 21:24

Quote:

Originally Posted by Th3W34p0N (Post 2154310)
@SEBASTIAN Scumpa da buna :P

N-am actiuni, doar ca am vrut sa nu se mai bata campii cu proasta organizare si samantarii si mai maimutele de au fost in week-endul asta la Craiova.

poate isi ia pitestiul revansa

Cataaa_ 16-03-09 21:25

inainte de toate , as vrea sa le cer scuze tuturor participantilor , celor care au cheltuit atatia bani sa ajunga aici si s`a intamplat ceea ce s`a intamplat !

apoi , as vrea sa se clarifice cateva lucruri :
- banii din incasari au intrat in buzunarul babei , nici un leu nu a primit vreun membru RedLine Motorsport , am fost azi la ea si spre surprinderea noastra , ne`a luat la pwla , ne`a mintit de ne`au sarit capacele , mai are 1350 ron din care 800 ron salvarea si restu nu stiu ce :-?? ( restul de bani , sustine sus si tare distinsa viitoare carbohidrura , au fost returnati participantilor... )
-noi nu am avut prea multe de zis , ni s`a dat cu flit oricand incercam sa facem ceva mai bine pentru cursa ...
-ni s`au promis multe si promisiuni au ramas ... dupa cum ati vazut au venit o mana de jandarmi , cu 6 garduri (numarate) , iar distinsii domni jandarmi erau mai ceva ca pustii de 14 ani in sensul ca dupa ce trecea masina erau primii care ieseau pe mijloc si sareau in sus sa vada cine a castigat
-politia a avut ORDIN de la baba sa nu lase masinile sa urce dupa ora 8 .... eu personal am fost jos unde trebuia sa se inchida strada (evident aparent inchisa) pentru ca iustin m`a sunat ... nu il mai lasau sa urce desi avea formularul la el ... asta la ora 9 fara un sfert , am ajuns eu jos si am inceput sa fac munca politistilor ! cei care nu participau la cursa au fost rugati sa parcheze undeva in dreapta .. iar ei stiti ce faceau ? intrau in parcare si o rupeau pe serpentine dupa politie ( desi am specificat clar domnilor polististi ca numai intra decat participantii)
-apoi la 9 jumatate baietii de la anonymous bucuresti nu au fost lasati sa urce .. a fost nevoie sa cobor din nou acolo sa ii iau pe baieti si asa mai departe
-pisda de la acr nu a vrut sa ii mai inscrie ... insa am facut in asa fel incat sa se dea si ei ;)
-apoi la verificarea masinilor cativa din bucuresti nu au vrut sa ridice capota , apoi : "ce facem frate , cum ai vrea sa verific si eu" ????????
- multi care s`au inscris acolo nici macar nu au vrut sa spuna cati cai aveau , sau la ce grupa se incadreaza .... nesimtire mare ( un tip cu 2.5 24v (masina e prezentata pe 4tuning) imi zice ca se incadreaza la grupa B )
-stiti ce ni s`a zis de catre jandarmi ? frate , ziceti`le voi sa se dea in spate , iar daca nu vor venim noi sa le dam amenzi :| wtf ????
-unul dintre noi si`a luat bataie pentru ca a avut nesimtirea sa roage un grup de maimute sa treaca dincolo de gard ... stiti ce a facut jandarmul de aproape ? a intors privirea ... i`am cerut socoteala si a zis ca nu se baga ca aia au sabii si il taie :|
-locatia .... stiti de cine a fost aleasa? chiar de baba , dupa ce nu s`a aprobat drumul de la calopar ... a zis fara alte discutii , facem la bucovat !!
- in fine , daca ar fi sa public aici toate problemele pe care le`am intampinat as umple 3 pagini ......

Prin aces post nu incerc sa scuz echipa RedLine de esecul asta .... ci doar sa va ofer o alta perspectiva in care noi .. nu prea am avut prea multe de comentat !

Inca o data imi cer scuze in numele tuturor organizatorilor si sper ca acest eveniment sa nu va impiedice sa participati in craiova la alte evenimente !!

Numai bine , Cataaa !

DragosT 16-03-09 21:26

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2154095)
Unde pui ca banii au fost luati pe naspa fara acte.
Poti sa reclami la protectia consumatorului si ai sa primesti tot inapoi inclusiv drum si cazare.
Se poate reclama online.

Nu fi rau! La chitanta pierzi 16%. Eventual bilete cu impozit local, de intrare. Eu n-am vazut nicaieri de niciunele. Nici la Dragon macar. Oricum, nu acolo este evaziunea.

Zicea cineva ca ambulanta si jandarmeria nu costa. Ambulanta costa (marca masinii, cu asistent sau doctor, distanta fata de baza, durata x ? euro - totul pe baza de contract de prestari servicii), jandarmii si descarcerarea nu.

Th3W34p0N 16-03-09 21:27

Pe mine ma bate gandul si la Sibiu pe 21.03.2009. Cursele se tin pe aeroportul din Sibiu...

ZerO_CooL 16-03-09 21:27

Mouze, e frumos sa te dai la B cu urs 2.5 ?

calibrazor 16-03-09 21:32

Lasa ca la A a participat o vectra avea peste 100 cai si avea si filtru de aer cu oxigen... era si daewoo ala negru mat care nu avea sub 100 nici in 3 bujii, un golf 3 break zicea k e 1.8 90 cai si cand colo era GT,....plm si numai faze deastea.nici nu mi a cerut vreun act sau permisul cineva.iar asta nu era vina la baba.nici o serie sau ceva verificata la masini.fiecare de capul lui.

SEBASTIAN 16-03-09 21:32

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 2154356)
Nu fi rau! La chitanta pierzi 16%. Eventual bilete cu impozit local, de intrare. Eu n-am vazut nicaieri de niciunele. Nici la Dragon macar. Oricum, nu acolo este evaziunea.

Zicea cineva ca ambulanta si jandarmeria nu costa. Ambulanta costa (marca masinii, cu asistent sau doctor, distanta fata de baza, durata x ? euro - totul pe baza de contract de prestari servicii), jandarmii si descarcerarea nu.

Nu stiu de ce nu ai vazut chiatnata, de obicei este si se da sau daca lumea nu le ia oricum taie chitanta si o arunca.
Te rog sa intelegi ca nu e bine sa mergi la mica intelegere, asta a incercat matroana Nita la Craiova.
Jandarmi oriunde in loc public apare o actiune cu multi oameni apar. Apar fara cost sa asigure ordinea publica. Nu sosta nimic, dar ca sa asigure traseul care atunci nu mai are regim public trebuie contract cu inchiriere de forte de ordine si asta costa.
Daca ii lasi sa vina pt ordine publica nu vor amenda niciodata e nimeni pentru nerespectarea regulilor de organizare, ar fi un abuz.
Nu stiu cate curse ai organizat, cum ai facut si cum a iesit, am fost o singura data cand a fost ca la craiova si s-a anulat.
Te rog nu mai face aceeasi greseala, iar in alta ordine de idei nu mai folosi cifre pt ca induci lumea in eroare. 16% este impozit pe profit nu pe venit, iar activitatile sportive se impoziteaza intre 2 si 5% pe venit.
Eu cred ca merita sa dai2-5% din venit si sa dormi linistit.

kidu2006 16-03-09 21:39

Quote:

Originally Posted by calibrazor (Post 2154376)
Lasa ca la A a participat o vectra avea peste 100 cai si avea si filtru de aer cu oxigen... era si daewoo ala negru mat care nu avea sub 100 nici in 3 bujii, un golf 3 break zicea k e 1.8 90 cai si cand colo era GT,....plm si numai faze deastea.nici nu mi a cerut vreun act sau permisul cineva.iar asta nu era vina la baba.nici o serie sau ceva verificata la masini.fiecare de capul lui.

Iauzi,filtru de aer cu oxigen:lol:tu ce mai respirai k lua filtru lu` ala tot oxigenu din juru tau?!:lol:
GOLF III 1.8 GT are 90cp la baza !!!;)

crystyvik89 16-03-09 21:39

Quote:

Originally Posted by chuckie (Post 2153031)
distractia de pe aeroport a fost foarte tare ....
DragostT nush ce tot umflii participantii din Buzau atat...
s-au facut de ras in ultimul mod...pacat de masinile tari (911 turbo si m3)... s-a vazut ca sunt genul de oameni care au bani de masini tari dar nu au primit si instructiuni de folosinta la ele (cum e si tipul cu Lamborghini)...stiu sa mearga la suc si la club cu ele...dar habar nu au sa le exploateze!!!
iar cupra aia e postata undeva pe aici cu 3xx de cai si multe suferinte...si a luat bataie rau de la un colt czt cu soft si evacuare si de la un Gti cu aceleasi modificari:)
imi pare rau ca nu am prins cursa dintre Pepy si Czr...
si da seby czr are o masina tare
P.s. Anonymous NO1 :)

Cred ca nu stii sa faci diferenta intre un leon si o ibizasi cu gt s-a dat pe 200-250m cum poti citi mai sus,nu pe 402m cum este normal unde crede-ma ca-l desfiinta.https://forum.4tuning.ro/showthread.p...08109&page=45a rog nu mai mancati floricele in fata calculatorului si sa postati aiureli.

bodyspeed 16-03-09 21:41

Quote:

Originally Posted by bitnet (Post 2154159)
Colegule, cand ai trecut pe langa noi, supersonicul tau a dat un rateu de ne-am speriat tare rau, de-aia te-am intrebat daca atat poate masina ta. Doar nu credeai altceva, ce dracu? :lol:

Ce va-ţi speriat :-) ... Scuze :sad: ..
Făra flame trower... a fost naturală :-)
Quote:

Originally Posted by Th3W34p0N (Post 2154300)

P.S.2: Astia de la restaurantul cu pricina ar trebui sa-mi dea bani pentru reclama :P

Vorbesc eu cu patronul.. că şi el e cu maşinile ..dar e mai mult pentru el..avea un subaru sti odată

SSST 16-03-09 21:42

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2154380)
Nu stiu de ce nu ai vazut chiatnata, de obicei este si se da sau daca lumea nu le ia oricum taie chitanta si o arunca.
Te rog sa intelegi ca nu e bine sa mergi la mica intelegere, asta a incercat matroana Nita la Craiova.
Jandarmi oriunde in loc public apare o actiune cu multi oameni apar. Apar fara cost sa asigure ordinea publica. Nu sosta nimic, dar ca sa asigure traseul care atunci nu mai are regim public trebuie contract cu inchiriere de forte de ordine si asta costa.
Daca ii lasi sa vina pt ordine publica nu vor amenda niciodata e nimeni pentru nerespectarea regulilor de organizare, ar fi un abuz.
Nu stiu cate curse ai organizat, cum ai facut si cum a iesit, am fost o singura data cand a fost ca la craiova si s-a anulat.
Te rog nu mai face aceeasi greseala, iar in alta ordine de idei nu mai folosi cifre pt ca induci lumea in eroare. 16% este impozit pe profit nu pe venit, iar activitatile sportive se impoziteaza intre 2 si 5% pe venit.
Eu cred ca merita sa dai2-5% din venit si sa dormi linistit.

Asta cam asa este;)

scorpio GL 16-03-09 21:45

nu conteaza ca s-a bagat la grupa B de 130 de cai cu 2,5 12v 170cp.oricum erau masini care il faceau si la B

DragosT 16-03-09 21:50

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2154380)
Te rog nu mai face aceeasi greseala.

Tocmai a spus cineva implicat in organizarea de la Craiova ca jandarmii ar fi amendat, la cerere. Iar daca asta o mai spune si un alt jandarm de la sute de km departare, iar un IJJ imi spune clar ca nu pot face contract cu ei pentru ca nu au atributii contractuale, probabil ca, totusi, asa e. La Dragon nu ai taiat nicio chitanta, poate dupa cursa, asa cum fac si eu. La Braila (nu LR a fost in acte), concurentii din Buzau nu au primit nicio chitanta, poate s-a taiat dupa aia, asa cum fac si eu.
Stii, mie nu-mi place un singur lucru si anume dezinformarea. In rest, tot respectul, numai ca la Craiova un nene avea vesta cu... FRAS & ACR. Scurma rahatul, pa curse la Craiova. Nu e frumos. Nu e util. Nu asta readuce cursele-n Bucuresti. Si nici nu cred ca asta face cinste cuiva.
Cursele de la Buzau au fost 5, una anulata iar la restul s-au dat premiile. Doua in oras, doua pe camp. 2 show-uri, unul in parteneriat, altul nu. 1 indemanare. Raspundere proprie, materiale proprii, cheltuiala proprie, deviere trafic, reclama, articole. Cum a fost? "A fost o cursa" de fiecare data si atat.
La Craiova au fost N curse reusite si una singura bulita. Daca la Buzau s-a iertat...

Ma simt vinovat de off-topic dar cred ca moderatorii nu sunt de azi de ieri aici si stiu care este istoria, iar daca nu se iarta postul meu si altele ar trebui sterse.

Cataaa_ 16-03-09 21:51

2.5 24v 192cp stock .... si nu , nu l`am bagat la B

ZerO_CooL 16-03-09 21:54

Despre ce vorbesti ?

scorpio GL 16-03-09 21:56

calibrazor, mai citeste si tu cate ceva pe aici pe la sectiunea tehnic, apoi pe la marcile de masini si apoi vei vorbi in cunostinta de cauza.fara suparare, spui numai aberatii.

kidu2006 16-03-09 21:57

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 2154488)
Despre ce vorbesti ?

despre altceva in mod sigur :)))
Oricum s-au bagat fiecare pe unde a vrut,urmatoarea cursa cand vin cu masina o sa-mi fac un talon special pt grupa A1:lol:,promit ca plec usor cu a2a:lol:
Foarte tare ... :-j
Ursu lui Mouze este 2.0 ... dar trage ca un 2.5:lol:,asa mi-a zis el defapt:???:

P.S.: Scorpio ... filtru ala cu oxigen este ceva de genul CAI DIN TARG VITAN8)

SSST 16-03-09 21:57

Quote:

Originally Posted by calibrazor (Post 2154489)
nu stiu sa explic dar sigur intelegi .deala de baga oxigen pe unde trage aer.avea cu tub de oxigen

hahaha:tenisclap

SEBASTIAN 16-03-09 22:02

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 2154470)
Tocmai a spus cineva implicat in organizarea de la Craiova ca jandarmii ar fi amendat, la cerere. Iar daca asta o mai spune si un alt jandarm de la sute de km departare, iar un IJJ imi spune clar ca nu pot face contract cu ei pentru ca nu au atributii contractuale, probabil ca, totusi, asa e. La Dragon nu ai taiat nicio chitanta, poate dupa cursa, asa cum fac si eu. La Braila (nu LR a fost in acte), concurentii din Buzau nu au primit nicio chitanta, poate s-a taiat dupa aia, asa cum fac si eu.
Stii, mie nu-mi place un singur lucru si anume dezinformarea. In rest, tot respectul, numai ca la Craiova un nene avea vesta cu... FRAS & ACR. Scurma rahatul, pa curse la Craiova. Nu e frumos. Nu e util. Nu asta readuce cursele-n Bucuresti. Si nici nu cred ca asta face cinste cuiva.
Cursele de la Buzau au fost 5, una anulata iar la restul s-au dat premiile. Doua in oras, doua pe camp. 2 show-uri, unul in parteneriat, altul nu. 1 indemanare. Raspundere proprie, materiale proprii, cheltuiala proprie, deviere trafic, reclama, articole. Cum a fost? "A fost o cursa" de fiecare data si atat.
La Craiova au fost N curse reusite si una singura bulita. Daca la Buzau s-a iertat...

Ma simt vinovat de off-topic dar cred ca moderatorii nu sunt de azi de ieri aici si stiu care este istoria, iar daca nu se iarta postul meu si altele ar trebui sterse.

Sunt situatii in care LR se ocupa doar de partea sportiva asa a fost si la BR si nici un om de la LR nu a pus mana pe bani. Eu le cer sa taie chitante chiar daca cei care vn nu le vor, chiar ma incurca daca nu le taie si pt ce pt max 5%, nu merita.
Iti recomand sa faci lafel.
Pe vremuri la incepus nu se faceau acte si atucni erau altii care steau la inscreere acela fiind castigul lor pe care-l imparteau intr-un mod de ei stiut.
Am fost reclamat lafisc si garda de mai multe ori si atunci totul a fost ok.
Mai mult la Craiova puteai sa spui ca esti oricine sa te inscri cu orice nume si nu semnai fisa de inscriere, in plus nu mai erau nici fise...

Pot sa anunt ca avem premize bune si pt Bucursti!
Si Craiova este in planul nostru.

Gabi 16-03-09 22:04

Nu vă abateţi de la subiect, vă rog !

SSST 16-03-09 22:09

Cu toate astea vad ca threadul asta are peste 900 de replies,cu mult peste cele deschise cu prilejul altor curse anterioare:lol:

tmkrf 16-03-09 22:14

dintre cei care ati fost akolo daca aveti vre o unu filmarea cu evo vs subaru impreza (NUMERE DE TM )?? vreau si eu filmarea daca aveti va rog , eu am ajuns un pic cam tarziu si nu iam mai prins pe toti...

DragosT 16-03-09 22:21

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2154529)
Eu le cer sa taie chitante chiar daca cei care vn nu le vor, chiar ma incurca daca nu le taie si pt ce pt max 5%, nu merita.
Iti recomand sa faci lafel.

Organizatiile non profit nu platesc niciun impozit pentru taxe, cotizatii de membri, sponsorizari etc., decat in situatii speciale (nu este cazul aici). Eu ma refer la s.c.-uri, cum e cazul meu. Asa ca ACR-ul, ori ca taie ori ca nu taie... nu vad unde este problema. Ori tu, ori alta asociatie :lol:. Ca se taie uneori, doar ca vrea omul sa deconteze, dar in rest... pana la o anumita suma, sufletul, ca stai pe nelucrativitate. Asta doar daca nu invarti peste 15k de euro pe an prin asociatie, caz in care platesti, surpriza, 16% pe venit net sau profit, cum vrei sa-i spui, asta doar daca nu te numesti Sidex, Otopeni, Centrala de la Cernavoda si tot asa ;)
C.F. rep. si mod., art 15 alin 2, toate literele de acolo

Gata Gabi, nu ma mai bag, dar din intamplare lucrez la Fisc.

Costel-TBO 16-03-09 22:29

bine ca nu am putut veni ca imi parea rau8)
faceam ceva km... pacat de ziua aia frumoasa;)

STIprdr 16-03-09 22:55

Quote:

Originally Posted by SSST (Post 2154512)

Originally Posted by calibrazor
nu stiu sa explic dar sigur intelegi .deala de baga oxigen pe unde trage aer.avea cu tub de oxigen

hahaha:tenisclap

+1, e ce trebuie filtru ala de aer cu oxigen ;)

MOUZE 16-03-09 23:13

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 2154362)
Mouze, e frumos sa te dai la B cu urs 2.5 ?

daca vrei te invit la mine acasa...sau la urmatoarea cursa si iti arat cartea masinii sa verifici seria motorului si in al 2-lea rand nici nu cred ca ai vazut-o cu capota ridicata VREODATA...

ai dreptate cristi......

dog99 16-03-09 23:46

Quote:

Originally Posted by iustin_x (Post 2152194)

la un momendat dgh se duce in stanga si se redreseaza inapoi,se si aude lumea cum tipa,bafta la amndoi.

gunman 17-03-09 00:09

nu cred ca e nimeni nemultumit ca a dat bani ci ca ne-au fost inselate asteptarile
venisem sa vedem curse nu............
oricum daca oamenii de pe margine stau in fata tancurilor cum stateau in fata masinilor cu 300 de cai atunci eu ii declar martiri si le fac si statuie

All times are GMT +2. The time now is 04:13.

- Copyright 2026 4Tuning