Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Diverse discutii despre telefoane mobile (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/104367-diverse-discutii-telefoane-mobile.html)

Cozmescu-Alin 17-01-11 22:21

Re: Diverse discutii despre telefoane mobile

V-as fi recunoscator baieti daca m-ati ajuta cu achizitionarea unui boston impecabil.

:lol:

la 400-450 RON:D

22VIN 18-01-11 08:55

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 3995901)
La aceiasi parere am ajuns si eu :lol:
Cate de multumiti eram de el la inceput :lol: si acum...

Prietena mea si-a luat Galaxy S. Face pisu pe 5230-ul meu, din toate punctele de vedere :lol:

Pai la inceut pareau bune:lol: Dup-aia au imbatranit si s-au prostit:lol:

Galaxy S e la ani lumina de orice Symbian...

Alin, vad ca pe okazii sunt si pe la 450ron si la 500 sau putin peste. Mai negociezi si tu putin cu ei (ca oricum nu-i genul de telefon care sa se dea repede).

Cozmescu-Alin 18-01-11 09:43

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3996676)
Pai la inceut pareau bune:lol: Dup-aia au imbatranit si s-au prostit:lol:

Galaxy S e la ani lumina de orice Symbian...

Alin, vad ca pe okazii sunt si pe la 450ron si la 500 sau putin peste. Mai negociezi si tu putin cu ei (ca oricum nu-i genul de telefon care sa se dea repede).

putin peste deja ar insemna 1 milion si ceva depasit bugetu... ceea ce nu prea este posibil:lol:

Telefonul este absolut superb, m-am hotarat! Raman asupra lui insa acuma marea problema e sal gasesc. Imi e si frica sa il iau de pe net de la un necunoscut. Asa ca daca voi baieti m-ati ajuta chiar v-as fi recunoscator:oops:

Anaconda tu voiai sa il iei de la Orange? Sau aveai pe cineva care vinde acest model?

_anaconda_ 18-01-11 10:32

Vroiam sa il iau de la Orange prin Thank You. Ma costa cam 700 lei din care mai scadeam niste puncte, ramaneau cam 600 lei de platit. Intr-adevar, telefonul este misto cu un raport pret/performanta foarte ok. M-am si jucat pe unul la un magazin Orange si mi-a placut foarte mult atat cum se misca dar si cum este construit, cum arata, etc.

_anaconda_ 18-01-11 11:12

3 Attachment(s)
Niste "mostre" facute cu camera de 5 mpx cu autofocus + flash (led). Calitatea este decenta, inclusiv la cele facute noaptea sau cele facute cu flash, singurul minus fiind setarile care le poti face - aproape inexistente : flash on/off, tipul pozei auto/sport/macro/twilight si cam atat. O poza ocupa in medie 600-700 kb.

PS - sunt placut surprins de calitatea pozelor macro, acum am vazut si eu ca 6230i-ul trebuie curatat :D.

du0n 18-01-11 13:30

Felicitari pentru X10 anaconda.Face pozele foarte clar.Dar totusi,teatrul ai ales sa il pozezi?:))
Cat despre rabla mea,6300,am renuntat la upgrade-ul pentru soft.Vreau sa il dau la schimb.Vreau sa stiu parerea voastra despre Nokia E51.

Cozmescu-Alin 18-01-11 22:57

Quote:

Originally Posted by du0n (Post 3997478)
Felicitari pentru X10 anaconda.Face pozele foarte clar.Dar totusi,teatrul ai ales sa il pozezi?:))
Cat despre rabla mea,6300,am renuntat la upgrade-ul pentru soft.Vreau sa il dau la schimb.Vreau sa stiu parerea voastra despre Nokia E51.

Un telefon foarte foarte bun! Dar se merita sa il iei cat mai bun. La toate capitolele.

FED express 21-01-11 18:36

nu ma pot hotara intre nokia e63 si nokia e71.de o groaza de vreme am strans bani sa-l iau la liber si acum nu ma pot hotara pe care...ce ma sfatuiti?

_anaconda_ 21-01-11 18:46

E71. De ce ?

1) Arata mai bine.
2) 3.2 MPX vs 2.0 MPX
3) Mai multa memorie RAM

Daca vrei un Nokia in genul asta mai bine iti cumperi un E5, are 256 mb ram, procesor la 600 mhz, symbian mai nou, etc.

Cozmescu-Alin 21-01-11 18:47

vezi ca are un baiat pe aici martin21 nokia E72 sigilat LA 750 RON!
Ala e un adevarat telefon! Sau E71 sigilat la 600 RON.

Iti recomand E71,deoarece e63 e un e71 cu plastic sau e71 e un e63 cu metal! Depinde cum vrei sa o iei...deci pentru design iti recomand e71.

In concluzie mai pune 100 RON si ia-ti e72, merita!

FED express 21-01-11 19:16

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 4007998)
E71. De ce ?

1) Arata mai bine.
2) 3.2 MPX vs 2.0 MPX
3) Mai multa memorie RAM

Daca vrei un Nokia in genul asta mai bine iti cumperi un E5, are 256 mb ram, procesor la 600 mhz, symbian mai nou, etc.

exclus E5.nu-mi place design-ul.
Quote:

Originally Posted by Cozmescu-Alin (Post 4008006)
vezi ca are un baiat pe aici martin21 nokia E72 sigilat LA 750 RON!
Ala e un adevarat telefon! Sau E71 sigilat la 600 RON.

Iti recomand E71,deoarece e63 e un e71 cu plastic sau e71 e un e63 cu metal! Depinde cum vrei sa o iei...deci pentru design iti recomand e71.

In concluzie mai pune 100 RON si ia-ti e72, merita!

din nou, e72 nu ma prea atrage la design.probabil voi opta intre e63 si e71, depinde cat de repede mai imi intra ceva verzisori in cont.saptamana asta merg pana la vodafone ca am ceva de vorbit cu aia de acolo.vreau sa vad daca imi pot aduce pe comanda e63 si daca nu, imi iau e71.am si eu o intrebare: gps-ul de la e71 trebuie platit sau ceva pentru a-l putea folosi?

BANK$ 21-01-11 20:03

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4008112)
exclus E5.nu-mi place design-ul.

din nou, e72 nu ma prea atrage la design.probabil voi opta intre e63 si e71, depinde cat de repede mai imi intra ceva verzisori in cont.saptamana asta merg pana la vodafone ca am ceva de vorbit cu aia de acolo.vreau sa vad daca imi pot aduce pe comanda e63 si daca nu, imi iau e71.am si eu o intrebare: gps-ul de la e71 trebuie platit sau ceva pentru a-l putea folosi?

poti sa iti instalezi garmin xt pentru symbian si merge fara sa se conecteze la internet si e gratis..gasesti pe net tot ce trebuie.

22VIN 21-01-11 22:28

Orice Nokia are navigatie preinstalata gratis... Cu harti detaliate, voice guidance etc.

_anaconda_ 23-01-11 00:29

Cu bateria cum stai amphetamine ? Pe mine ma tine intre 1 si 4 zile in functie de utilizare, undeva la 2.5-3 zile in general.

22VIN 23-01-11 09:26

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 4011804)
Cu bateria cum stai amphetamine ? Pe mine ma tine intre 1 si 4 zile in functie de utilizare, undeva la 2.5-3 zile in general.

1 zi de regula. Dar eu vorbesc destul si il frec foarte mult pe net si pe book reader.
Nu stiu cat tine pana la 0 pentru ca eu il bag in fiecare noapte la incarcat, am o fixatie sa plec de acasa dimineata cu el la 100%.

KTA87 23-01-11 13:52

1 Attachment(s)
Cam offtopic. Am creat cateva rington-uri pentru iphone. Poate este cineva interesat! ;)

turbonetta© 23-01-11 14:11

Stiti cumva vreun cod/ combinatie pentru hard reset la un Sirocco?

VladM 28-01-11 23:54

Quote:

Originally Posted by turbonetta© (Post 4012897)
Stiti cumva vreun cod/ combinatie pentru hard reset la un Sirocco?

Cauta pe google,gasesti sigur,am folosit eu la un 8800 Silver,e un cod mai lung. Dupa iPhone,BlackBerry Storm am ajuns la un BlackBerry Curve 8520 care mi se pare un telefon super ok m-am hotarat sa-l pastrez,dar am 2 chestii care ma enerveaza:1.Tastatura are un cod,care trebuie sa-l tastezi pentru al debloca,stiu codul,dar ma enerveaza,as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva sa il sterg cumva si 2. Pot sterge cumva toate numerele din agenda ? Va salut ! Multumesc anticipat !

_anaconda_ 30-01-11 02:55

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 4012095)
...

Am gasit cum sa iti arate durata totala a apelurilor, ceva in genul Nokia cu *#92702689#.

Il poti baga in service mode unde ai o gramada de tampenii cu o combinatie (devastatoare :lol:) de taste - screenlock => menu => back => back => menu => back => menu => menu => back si ai acolo Total Call Duration, teste pentru toate functiile, informatii complete referitor la software, etc.

Am cautat si pana acun nu am gasit o metoda sigura si testata ca sa ii fac root, m-ar fi tentat deoarece mi-ar permite sa folosesc Set CPU sa underclockez CPU-ul (in stand by) si sa mai castig la battery life :-).

ZaNe94 01-02-11 09:02

am si eu o intrebare: la sony ericsson xperia x10 mini trebuie formatata bateria :D?

22VIN 01-02-11 09:18

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 4040859)
am si eu o intrebare: la sony ericsson xperia x10 mini trebuie formatata bateria :D?

La niciun telefon nu trebuie formatata bateria...

ZaNe94 01-02-11 09:28

multumesc, credeam ca e ca la cele mai vechi la care formatam :D

_anaconda_ 01-02-11 10:17

La telefoanele cu Li-Ion si Li-Polimer NU trebuie formatata bateria, astea sunt basme. Din moment ce ei nu mentioneaza nimic pe tema asta, de ce as asculta mesterii lu' peste din magazin care au fix 0 calificare ? O lasi sa se descarce complet si o incarci pana la 100% (~ 90 de minute dureaza), nu o tii 560945869 ore in priza. Dupa ~5 cicluri complete de incarcare - descarcare a ajuns in forma maxima.

ZaNe94 01-02-11 11:25

si daca stiti, cum e treaba cu gps-ul la telefonul asta? ca zice la activare ca poate percepe unele taxe, ia din portia de mb pt. internet care mii ofera cei de la orange?

edit: a, da, cum se face cu instalarea de android 2.1 (parca, sau 2.2) ca el cica ar avea stock android 1.6 (nu stiu diferenta da daca e mai bun de ce sa nu profit)?

_anaconda_ 17-02-11 01:20

Pana la urma am facut update de la 1.6 la 2.1...concluzia ? Cea mai buna miscare pe care puteam sa o fac.

1) Grafica este mai reusita, meniul arata mai bine, modul de unlock/raspuns la apeluri este mai interesant, etc.

2) Telefonul se misca mai repede / smooth decat inainte in orice situatie, agenda, call log, meniu, etc.

3) Gestioneaza mai bine memoria RAM

4) Functii noi gen live wallpaper, send via bt direct din album si multe alte imbunatatiri micute dar foarte utile.

Urmeaza sa vad daca s-a imbunatatit si durata de viata a bateriei, eu asa am impresia dupa 8 ore de la update, ramane sa mai testez 2-3 cicluri de incarcare-descarcare.

Sunt foarte multumit de cum se misca cu 2.1. Update-ul l-am facut cu PC Companion, foarte simplu si rapid.

@ ZANE - nu te taxeaza softul GPS, ideal e sa iti instalezi tu iGo pentru Android, nu e foarte complicat dar eu nu il instalez deoarece nu imi trebuie GPS pe telefon, am unul portabil iar pentru chestii elementare e arhisuficienta aplicatia Google Maps care vine preinstalata.

ZaNe94 17-02-11 20:49

aha, mersi :-?....
totusi cum fac cu contu google, ca vad ca de pe pc ma costa sa il fac, iar de pe telefon nu se conecteaza (si nu pot intra pe android market) :sad:

si cum ai facut update-ul?

22VIN 17-02-11 21:53

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 4095228)
totusi cum fac cu contu google, ca vad ca de pe pc ma costa sa il fac, iar de pe telefon nu se conecteaza (si nu pot intra pe android market) :sad:

Cum sa te coste sa faci un cont gmail?:lol:

_anaconda_ 18-02-11 01:17

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 4095228)

Ti-ai luat X10 mini ?

Update e simplu de facut, du-te pe youtube, scrie x10 mini 2.1 si uita-te la primul film, facut de sonyericssonsupport (Upgrade your Xperia™ X10 mini and Xperia™ X10 mini pro to Android 2.1 se numeste). Iti explica tot acolo, nu are rost sa iti povestesc eu.

Apropo, eu mi-am facut cont de pe PC si e gratis, ar fi culmea sa iti ia bani sa iti faci cont gmail.

ZaNe94 18-02-11 11:34

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 4095900)
Ti-ai luat X10 mini ?

Update e simplu de facut, du-te pe youtube, scrie x10 mini 2.1 si uita-te la primul film, facut de sonyericssonsupport (Upgrade your Xperia™ X10 mini and Xperia™ X10 mini pro to Android 2.1 se numeste). Iti explica tot acolo, nu are rost sa iti povestesc eu.

Apropo, eu mi-am facut cont de pe PC si e gratis, ar fi culmea sa iti ia bani sa iti faci cont gmail.

da x10 mini :D ...

nu stiu, eu intrasem pe gmail sa fac cont si cerea numarul de telefon si cica urma sa ma taxeze. mai intru sa mai vad, poate am intrat eu pe unde nu trebuia

oricum multumesc de raspuns :D

VladM 18-02-11 22:47

Am un Scirocco White si stiu ca asta e boala lor dar intreb in caz ca stie cineva vreun remediu la volumul scazut. Se aude incet,stiu ca erau mai demult niste coduri sa se auda mai tare,daca nu sa-i fac altceva,orice,imi place prea mult ca telefon si vreau sa-l pastrez,am renuntat la iPhone pentru 8800 :))

turbonetta© 19-02-11 05:39

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4098519)
Am un Scirocco White si stiu ca asta e boala lor dar intreb in caz ca stie cineva vreun remediu la volumul scazut. Se aude incet,stiu ca erau mai demult niste coduri sa se auda mai tare,daca nu sa-i fac altceva,orice,imi place prea mult ca telefon si vreau sa-l pastrez,am renuntat la iPhone pentru 8800 :))

Schimba-i casca.. altceva nu ai ce sa ii faci:P

_Cox_ 19-02-11 11:25

Salutare tuturor!Am un N95 8GB si am o problema cu el... cand clipoceste acesta bara "|" ecranul isi schimba culorile uneori jumatate sau chiar si mai mult, acesta problema o mai intampin si cand intru in galerie la poze...

Gutuie 19-02-11 23:28

Va salut ! Am si eu o intrebare ce parere aveti de Lg Gt505 ? are careva ? sa imi spuneti si mie daca se merita, pe mine ma intereseaza doar pentru WiFi ...

Cozmescu-Alin 19-02-11 23:31

Oribil nu iti lua:lol:

22VIN 20-02-11 15:52

Quote:

Originally Posted by Gutuie (Post 4101471)
Va salut ! Am si eu o intrebare ce parere aveti de Lg Gt505 ? are careva ? sa imi spuneti si mie daca se merita, pe mine ma intereseaza doar pentru WiFi ...

Daca vrei pentru WiFi adica pentru net cauta smartphone; restul nu au procesor suficient de rapid si browsere suficient de performante ca sa poti sa navighezi ok pe net.

Gutuie 26-02-11 16:04

Ok , cu lg gt505`ul m-am lamurit :)) dar de Nokia c3 ? am vazut ca arata bine , pe bazar`uri se gaseste la cutie cu garantie tipla ne umblat in el 400 ron ceea ce il face mai frumos :)) dar are cineva asa ceva ? astept pareri/ defecte ...

dolb 01-03-11 15:40

Quote:

Originally Posted by Gutuie (Post 4123219)
Ok , cu lg gt505`ul m-am lamurit :)) dar de Nokia c3 ? am vazut ca arata bine , pe bazar`uri se gaseste la cutie cu garantie tipla ne umblat in el 400 ron ceea ce il face mai frumos :)) dar are cineva asa ceva ? astept pareri/ defecte ...

este foarte incet C3-ul

vw18t 04-03-11 09:37

Am creat un blog pentru voi,posesorii de iDevice-uri!
Aici poti vedea cele mai noi stiri despre iDevice-uri preluate de pe siturile de domeniu existente pe piata!
Va asteptam cu comentariile vostre pe blogul nostru: www.stiri-iphone.blogspot.com

Viber - Apeluri gratis de pe iPhone

Descarca aplicatia VIBER din Applestore gratis! Cu ajutorul acestei aplicatii poti efectua apeluri gratis cu prietenii din agenda!
Materiale necesare:
iPhone
Conexiune internet WiFi
Viber instalat
Suna gratis in toata lumea - catre toti utilizatorii de Viber!
Va asteptam cu comentariile vostre pe blogul nostru:www.stiri-iphone.blogspot.com

TaZzY E30 07-03-11 14:45

Salutare
Am auzit cum ca ar exista un program cu care se poate decoda telefoane prin coduri....m-am interesa sa decodez un Nokia E72....dare are cineva vreo idee,ceva...

22VIN 07-03-11 15:09

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 4149920)
Salutare
Am auzit cum ca ar exista un program cu care se poate decoda telefoane prin coduri....m-am interesa sa decodez un Nokia E72....dare are cineva vreo idee,ceva...

E72 nu se poate decoda de acasa decat daca iti cumperi un cod generat dupa IMEI. Solutii moca nu exista.

All times are GMT +2. The time now is 10:46.

- Copyright 2026 4Tuning