![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
..geam de usa am de unde sa iau....dar vorbim pentru parbriz (nou)
Multumesc |
Salut Jock!
Desi intru zilnic, si destul de des pe forum, abia acuma am aflat despre masina ta de la un amic (Smenaru). Imi pare nespus de rau de acest incident nedorit si sper ca masina sa se refaca la loc in cele din urma! Paguba e paguba, cemai, sper ca macar motorul sa fie intreg, iar planetarele un mecanic bun le brodeste ca noi! Succes! |
... si eu sper sa iasa ...o pastrez
Multumesc din tot sufletu lui Bsk si Bogdy ghetto pentru ajutorul dat azi....sau chinuit baieti astia doi de parca lucrau la masinile lor personale ...ce sa mai zic ,asa ceva greu vezi in zilele noastre .. adevarati prieteni de care eu nu am stiut pana azi ....baieti ?,a'ti mai castigat un prieten in gasca voastra,mai batran dar cu aceasi pasiune.... iar la nevoie sa nu ezitati nici macar o fractiune de secunda sa nu imi spuneti......multumesc mult |
Omule ma bucur din suflet ca totusi ai puterea sa te apuci sa o repari
Imi pare rau insa ca nu pot contribui cu nimic si eu... Sper sa iti repari masina , si sa fie si cea mica sanatoasa Multa multa bafta in continuare |
...asta este ....o iau de la capat
Se poate schimba titlul topicului : Golf 4 - My Angel! ...sa nu credeti ca am luat-o pe aratura si incep sa ma rog la o masina...no no ...este doar un titlu de topic ;) |
Re: Golf 4 - My Angel!
nu stiu cati aveau puterea sa o ia de la capat insa vad ca tu nu renunti...
Bafta cu masina sper sa iasa si mai frumoasa si ma bucur ca tu si familia ta sunteti bine |
...cand ai prietenii langa tine se rezolva toate ;)
|
Quote:
|
Multumesc miri
S- a rezolvat si cu janta :cry: ...recomand jantele BSA ....incredibil cat poate sa reziste ...Bsk este "vinovatul" cu indreptarea ,echilibrarea jantei ....toata stima omule ,esti....no comment |
bv sef te misti repede ( impreuna cu baietii ) spor la treaba :D
|
Nu stiam de acest topic, dar cum sunt prieten nu bsk ( mare om intradevar ) mi-a povestit vorbind cu el pe mess si acum 2~3 zile citeam topicul. Cand am recitit astazi, nu imi vine sa cred cate ai rezolvat (stiam doar de bord fiindca am mai vb azi cu bsk) Toate astea datorita prietenilor adevarati, cei care au aceeasi pasiune comuna.
Felicitari baieti pentru ceea ce faceti ! Mult succes si tie sa iti reinvii ingerul :) Pot sa spun ca ma inclin cu respect in fata voastra, nu am vazut niciodata asaceva! |
Quote:
|
1.Acuma am ajuns de la Garaj sunt mort.
2.JOCK foarte dar foarte frumos noul nume al topicului BV! 3.Imi cer scuze ca nu am putut veni astazi sa continuam treaba ti-am explicat dc. 4.Spatamana viitoare imi apar si noile oglinzi comandate iar eu iti donez oglinda mea dreapta(model anglia) completa mecanism carcasa geam oglinda tot cum apar cele noi este a ta! 5.Decodat mersi frumos pt gest iar JOCK nu stie nimic asa ca trebuie mers pe burta! |
masina asta o sa fie ca pasarea phoenix, renascuta din cenusa mai frumoasa ca inainte. asa ca jock, capul sus pentru ca totul o sa fie bine.
respectul meu deplin pentru "ghetto boys" ce faceti voi acum este un gest incredibil de frumos .... |
.......
|
Gata ca ni se urca la cap :D Sa vedem cum dispare lista de "sarcini" si dup-aia povestim pana ni se usuca gura ;)
Bogdy, shh...! :crazy: |
Quote:
|
felicitari ptr prietenii care ii ai aproape(cand ai nevoie)imi pare rau ptr ce sa intamplat cu masina
|
|
cum is motoarele astea de 1.4 is stricacioase sau is durabile ? scumpe la piese?
|
....eu am 160 de mii km si nu are nici pe dreaku (daca ai grija de ea) , iar la piese? :lol: ...ieftin ;)
...daca vrei "liniute"...ia-ti logan ;) |
Quote:
|
noutati ceva ? in ce stadiu se afla masina ? hai cu poze :D
|
...nimic nou...mai trebuie sa iau parbriz....de saptamana viitoare se apuca de ea
..dupa ce termina tablaria,incep la partea mecanica .....si tot asa, o sa dureze ceva :sad: ...dar nu e stres ...micuta a scapat de ghips ....recupereaza repede...luptatoarea lu tata" ;) |
bv ma bucur pentru aia mica .... fierul mai asteapta
|
Salut. In primul rand felicitari pt faptul ca vrei sa refaci masina. Am urmarit topicul de la inceput si chiar imi pare rau pt cele intamplate, dar cu ajutorul lui D-zeu...si a prietenilor tai, sunt sigur ca o vei scoate la capat. Bafta in continuare! Adu-o pe strazi iar!:D
|
e bine daca merge treaba.....vointa si calm iti trebuie,bine si $$ :lol:
|
1 Attachment(s)
uite "Tataie" poza asta o am eu pe desktop la calculator...:D (cea mai frumoasa poza ) :-P esti bine??? cand incepi munca???
|
Multumesc Marica & fokerix
Zeta , bine spus "tataie" .... munca am inceput'o de ieri ...marti sunt pe platou" ..masina intra in standby pentru o perioada :sad: |
2 Attachment(s)
Jock... uite acum trebuie sa te apuci iar sa ii faci luminitele astea :-P:D
|
..numai de luminite imi arde mie acum ...:sad:
|
nu mai suparat ca nu iti sta bine :D :-P....o sa fie bine ai sa vezi ...trec marti pe la tine:D
|
salut , jock iti doresc sa termini masina cat mai repede si sa o pui pe sosea , cel mai important este ca familia ta si tu sunteti bine , inca odata bafta multa , si lasa .. numai fii suparat ca o sa se faca si masina intr`un timp
|
....de terminat sigur o termin ,cu sau fara prieteni....o sa fie "altceva" ....;)
...se poate inchide topicul Multumesc tuturor ... |
Quote:
|
:shock: dc vrei sa inchizi topicul ?:(( nu inchideti pana nu da un raspuns glm...
|
Jock...nu inchide topicul. Te rugam!!!! Vrem sa o vedem gata:D
|
Prea multa lume a citit topicul si este interesata de masina, adica de tine! Vrem sa vedem si noi poze de la lucrari, si ce-o sa iasa in final... chiar daca trebuie sa astepti, stii bine ca o sa merite. Prietenii sunt alaturi de tine, familia e ok, o sa fie totul bine! Hai te rugam, nu inchide topicul :(
|
...o sa revin cu poze
|
Spor la treabă, Jock ! Şi te respectăm pentru simplu fapt că eşti un luptător !
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning